Antonio21 Δημ. June 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2023 Μένω στην Καλλιθέα Αττικής σε τετράγωνο χωρίς FTTC διαθέσιμοτητα έως 24 mbps που με το ζόρι πιάνεις 7-8. 18.70€ Σταθερή. 14.32€ Ultra + Sim data + Mi-fi ο λόγος που ήθελα αυτό το συμβόλαιο. 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2023 Μένω στην Καλλιθέα Αττικής σε τετράγωνο χωρίς FTTC διαθέσιμοτητα έως 24 mbps που με το ζόρι πιάνεις 7-8. 18.70€ Σταθερή. 14.32€ Ultra + Sim data + Mi-fi ο λόγος που ήθελα αυτό το συμβόλαιο. Πολύ καλή τιμή, ειδικά για το κινητό. Σκέψου εγώ με τις ίδιες παροχές κινητής πληρώνω σχεδόν τα διπλάσια (27€). Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk 2 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2023 5 ώρες πριν, Antonio21 said: Το σταθερό σου είναι ήδη στην vodafone ή περιμενεις να μεταφερθει ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2023 Περιμένω να μεταφερθεί όπως και το κινητό. 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2023 3 minutes ago, Antonio21 said: Περιμένω να μεταφερθεί όπως και το κινητό. Στο πινακάκι που έχει στην 2η σελίδα αναφέρει μήπως το " Έκπτωση συνδυαστικής προσφοράς Κινητής-Σταθερής" ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. June 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2023 Η Αυτού Μεγαλειότης μου που έχει ήδη σταθερή Vodafone μπορεί να πάρει το unlimited κάτω από 15; Ή το business που έχει αναφερθεί; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2023 19 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Στο πινακάκι που έχει στην 2η σελίδα αναφέρει μήπως το " Έκπτωση συνδυαστικής προσφοράς Κινητής-Σταθερής" ; Αυτό έχει μόνο.. 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2023 28 minutes ago, Antonio21 said: Αυτό έχει μόνο.. Εφόσον δεν το γράφει, όταν ενεργοποιηθεί το σταθερό και λάβεις το sms (μετά από κάποιες μέρες) για το δωρεάν mifi θα δικαιούσε και επιπλέον έκπτωση λόγω σταθερού, πήγαινε σε ένα κατάστημα να παραλάβεις το mifi ώστε μαζί με την extra sim να σου περάσουν και την έκπτωση συνδιασμού σταθερής-κινητής. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2023 3 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Εφόσον δεν το γράφει, όταν ενεργοποιηθεί το σταθερό και λάβεις το sms (μετά από κάποιες μέρες) για το δωρεάν mifi θα δικαιούσε και επιπλέον έκπτωση λόγω σταθερού, πήγαινε σε ένα κατάστημα να παραλάβεις το mifi ώστε μαζί με την extra sim να σου περάσουν και την έκπτωση συνδιασμού σταθερής-κινητής. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μου δίνεις. Να σε ρωτήσω θα μου ζητήσουν 20€ για το apn γιατι έχει γραφτεί εδώ αυτό. 🤔 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2023 15 minutes ago, Antonio21 said: Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μου δίνεις. Να σε ρωτήσω θα μου ζητήσουν 20€ για το apn γιατι έχει γραφτεί εδώ αυτό. 🤔 Κλασική τακτική των καταστημάτων είναι αυτή, απλώς πες τους πως γνωρίζεις τι να κάνεις με το apn. Εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2023 50 minutes ago, CaptainNickGR said: Κλασική τακτική των καταστημάτων είναι αυτή, απλώς πες τους πως γνωρίζεις τι να κάνεις με το apn. Εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς. Μία τελευταία ερώτηση σε περίπου πόσες ημέρες στέλνουν το sms για παραλαβή του Mi-fi. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ. 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2023 21 minutes ago, Antonio21 said: Μία τελευταία ερώτηση σε περίπου πόσες ημέρες στέλνουν το sms για παραλαβή του Mi-fi. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ. Στην δικιά μου περίπτωση ήρθε σε 5-7 μέρες αφού ενεργοποιήθηκε το σταθερό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. June 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 Παλικάρια μια ερώτηση..ζήτησα σήμερα αλλαγή προγράμματος σε Unlimited Ultra και δεν μου ανέφεραν τίποτα για mi-fi παρά μόνο οτι θα πάρω δεύτερη κάρτα sim. Έχω σταθερό στο ίδιο αφμ. Πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό; Το ζητάω από αλλού; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 Ξεκινάμε πολύ καλά!!! 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 13 minutes ago, Antonio21 said: Ξεκινάμε πολύ καλά!!! Ρώτησε στο τσατ τι συμβαίνει, πρώτη φορά βλέπω τέτοιο μήνυμα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 Ρώτησα. Δεν μπορεί να συνδεθεί η γραμμή μου με το κέντρο της Vodafone. 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 24 minutes ago, Antonio21 said: Ρώτησα. Δεν μπορεί να συνδεθεί η γραμμή μου με το κέντρο της Vodafone. Κι αυτοί είναι ανάγκη κέντρο κέντρο να σε συνδέσουν;; 🎯🎯 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 Ξεκινάμε πολύ καλά!!! Τα ίδια έγραφε και σε εμένα. Μην ανησυχείς, θα προχωρήσει. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 1 ώρα πριν, kiriakos_tjet said: Παλικάρια μια ερώτηση..ζήτησα σήμερα αλλαγή προγράμματος σε Unlimited Ultra και δεν μου ανέφεραν τίποτα για mi-fi παρά μόνο οτι θα πάρω δεύτερη κάρτα sim. Έχω σταθερό στο ίδιο αφμ. Πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό; Το ζητάω από αλλού; Πιθανότατα θα σου έρθει μήνυμα να το παραλάβεις δωρεάν… Μπορείς να μιλήσεις με το τμήμα που έκανες την ανανέωση για να ρωτήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 33 minutes ago, Antonio21 said: Ρώτησα. Δεν μπορεί να συνδεθεί η γραμμή μου με το κέντρο της Vodafone. Δηλαδή προχωράτε σε ακύρωσης της αίτησης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. June 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 11 minutes ago, paanos said: Πιθανότατα θα σου έρθει μήνυμα να το παραλάβεις δωρεάν… Μπορείς να μιλήσεις με το τμήμα που έκανες την ανανέωση για να ρωτήσεις Και μόλις έμαθα το εξής καλό...επειδή δεν κάνω ανανέωση συμβολαίου αλλά αναβάθμιση-αλλαγή προγράμματος δεν δικαιούμαι mi-fi αλλά μόνο 2η sim. Ευτυχώς δεν πάτησα αποδοχή συμβολαίου γιατί ήταν ο μοναδικός λόγος που ήθελα το Unlimited.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 (edited) 11 minutes ago, kiriakos_tjet said: Και μόλις έμαθα το εξής καλό...επειδή δεν κάνω ανανέωση συμβολαίου αλλά αναβάθμιση-αλλαγή προγράμματος δεν δικαιούμαι mi-fi αλλά μόνο 2η sim. Ευτυχώς δεν πάτησα αποδοχή συμβολαίου γιατί ήταν ο μοναδικός λόγος που ήθελα το Unlimited.. Εννοείς συσκευή 4g; Είναι πολύ φτηνό για να σε αποτρέψει το ρούτερ. Edited June 6, 2023 by kalitexnis_g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. June 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 Αμα μου έδιναν το πρόγραμμα 13-14 ευρώ όπως σε νέους πελάτες ναι οκ. Αλλά 22€ και να σου λέει δε στο δίνουμε επειδή είναι αλλαγή προγράμματος και όχι ανανέωση είναι λίγο κοροϊδία. Θα μείνω στα 12€ με 30gb που είμαι τώρα και όταν λήξει το συμβόλαιο βλέπουμε.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 1 hour ago, CaptainNickGR said: Δηλαδή προχωράτε σε ακύρωσης της αίτησης ; Όχι φυσικά αύριο λένε θα το έχουν φτιάξει. Θυμάμαι πιο Mi-fi σου έδωσαν; Ένα άσπρο; 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 Just now, Antonio21 said: Όχι φυσικά αύριο λένε θα το έχουν φτιάξει. Θυμάμαι πιο Mi-fi σου έδωσαν; Ένα άσπρο; Έχουν ένα μοντέλο , εσυ διαλέγεις μεταξύ μαύρου και άσπρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts