paanos Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Internet 4 Sharing. Μου ανέφεραν απλά ότι θα ερθει με courier αλλά η μόνη ενημερωση ήταν το κουπόνι για το mifi 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Ξέρει κάποιος αν τελικά θα δώσουν black friday στα unlimited συμβόλαια ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 3 ώρες πριν, cmvr said: Ξέρει κάποιος αν τελικά θα δώσουν black friday στα unlimited συμβόλαια ; Εννοείς για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα να κατεβάσουν πολύ την τιμή; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 4 ώρες πριν, p_k said: Εννοείς για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα να κατεβάσουν πολύ την τιμή; Ναι αυτό όπως έκανε πέρσι Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Ανεπίσημα το δίνουν σχετικά εύκολα στα 28€ αν έχεις σταθερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 53 minutes ago, paanos said: Ανεπίσημα το δίνουν σχετικά εύκολα στα 28€ αν έχεις σταθερό. Δεν θέλω σταθερό έχω ήδη ένα unlimited μιας εταιρείας και είμαι σε αναζήτηση δεύτερου για περιοχές που δεν με εξυπηρετεί η άλλη εταιρία. Χωρίς σταθερό ξέρεις πόσο το δίνουν σε προσφορά ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 8 minutes ago, cmvr said: Δεν θέλω σταθερό έχω ήδη ένα unlimited μιας εταιρείας και είμαι σε αναζήτηση δεύτερου για περιοχές που δεν με εξυπηρετεί η άλλη εταιρία. Χωρίς σταθερό ξέρεις πόσο το δίνουν σε προσφορά ; Πέρυσι το έδιναν 38 ευρώ και μάλιστα έτρεχε πολύ καιρό η προσφορά και πριν και μετά της BF. Φέτος φαίνεται ότι έχουν αρχίσει την Black Friday σε αλλά προϊόντα εκτός από τιμές σε υπηρεσίες, που μάλλον δεν θα βάλλουν φέτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Άμα πάνε καλά οι πωλήσεις γραμμών θα βάλουν μόνο συσκευές και αξεσουάρ που θέλουν να ξεσκαρτάρουν κοκ. Δεδομένου οτι έχουν ανακοινώσει ήδη για "black friday" προσφορές μάλλον δεν θα βάλουν συμβόλαια κινητής/σταθερής οι παρόχοι φέτος... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 1 hour ago, cmvr said: Δεν θέλω σταθερό έχω ήδη ένα unlimited μιας εταιρείας και είμαι σε αναζήτηση δεύτερου για περιοχές που δεν με εξυπηρετεί η άλλη εταιρία. Χωρίς σταθερό ξέρεις πόσο το δίνουν σε προσφορά ; 6,5€ βλέπω στον λογαριασμό μου ότι είναι η έκπτωση συνδυασμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 1 hour ago, Panagioths said: Άμα πάνε καλά οι πωλήσεις γραμμών θα βάλουν μόνο συσκευές και αξεσουάρ που θέλουν να ξεσκαρτάρουν κοκ. Δεδομένου οτι έχουν ανακοινώσει ήδη για "black friday" προσφορές μάλλον δεν θα βάλουν συμβόλαια κινητής/σταθερής οι παρόχοι φέτος... Από αύριο θα φανεί αν θα βάλουν συμβόλαια Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 29,90€ το Unlimited Ultra, χωρίς έκπτωση σταθερής. Με έκπτωση σταθερής πεφτει και άλλο, + δώρο extra SIM δεδομένων και MiFi. https://www.vodafone.gr/symvolaio-kinitis-unlimited-blackfriday/ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 ειναι για φορητοτητες μονο. αλλιως σου λενε παρε τηλ στην εξυπηρετηση αν το δικαιουσαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 18 minutes ago, sakels said: ειναι για φορητοτητες μονο. αλλιως σου λενε παρε τηλ στην εξυπηρετηση αν το δικαιουσαι.... Τρέξτε! Απίστευτη τιμή. Λέει ότι είναι για νέες συνδέσεις ή για φορητότητα. Συνεπώς εάν έχεις καρτοκινητό κάνεις σύνδεση, έτσι το καταλαβαίνω. Απλά η διαδικασία γίνεται με τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 δεν γινεται απο καρτοκινητο. πρεπει να μιλησεις με εξυπηρετηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Σωστά αλλά κατά 99% πάλι την ίδια προσφορά θα δώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Μόλις με πήραν τηλέφωνο για να κλείσουμε, δίνουν και extra SIM δεδομένων και MiFi και χωρίς σταθερη. Μια χαρά μου έκατσε αφού η WIND το παίζει δύσκολη και ζητάει 45 για το Unlimited.... Δυο μηνάκια μένανε αλλά δεν πειράζει. Την άλλη Δευτέρα έρχεται courier. 1 Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 το εξτρα με την vf ειναι απεριοριστα data στην ΕΕ και η 2η sim οι αλλοι 2 δεν τα δινουν αυτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 (edited) 1 hour ago, paanos said: 29,90€ το Unlimited Ultra, χωρίς έκπτωση σταθερής. Με έκπτωση σταθερής πεφτει και άλλο, + δώρο extra SIM δεδομένων και MiFi. https://www.vodafone.gr/symvolaio-kinitis-unlimited-blackfriday/ Μια χαρά τελικά. Οσο μάπα και να είναι το δίκτυο είναι πολύ χαμηλή ή τιμή. Παράγγειλα τελικά. Edited November 22, 2021 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 9 minutes ago, sakels said: το εξτρα με την vf ειναι απεριοριστα data στην ΕΕ και η 2η sim οι αλλοι 2 δεν τα δινουν αυτα.... Πήρα τηλ και μου είπαν ότι εφόσον είναι το ultra δικαιούμαι δωρεάν την κάρτα δεδομένων. Μόλις ενεργοποιηθεί η σύνδεση, να πάω σε ένα κατάστημα vodafone για να την πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 μηπως εχεις 2 νουμερα και κανουν εξτρα εκπτωση? η σταθερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 7 minutes ago, cmvr said: Δεν δουλεύει η σελίδα από ότι βλέπω Έχει πέσει.. 1 minute ago, cgioris said: Πήρα τηλ και μου είπαν ότι εφόσον είναι το ultra δικαιούμαι δωρεάν την κάρτα δεδομένων. Μόλις ενεργοποιηθεί η σύνδεση, να πάω σε ένα κατάστημα vodafone για να την πάρω. Μονο αν είσαι συνδρομητής σταθερής, αλλιώς με χρέωση 3€ τον μήνα. Επίσης αν είσαι συνδρομητής σταθερής, λαμβάνεις κωδικό για να παραλάβεις δωρεάν MiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 2 minutes ago, paanos said: Έχει πέσει.. Μονο αν είσαι συνδρομητής σταθερής, αλλιώς με χρέωση 3€ τον μήνα. Επίσης αν είσαι συνδρομητής σταθερής, λαμβάνεις κωδικό για να παραλάβεις δωρεάν MiFi. Περίεργο. Μίλησα μαζί τους και ήταν 100% σίγουροι ότι την παίρνω δωρεάν επειδή είναι το ανώτερο. Τους ρώτησα μάλιστα αν μπορώ να την παραλάβω απευθείας από τον κούριερ, και είπαν όχι, πρέπει να ενεργοποιηθεί πρώτα η κάρτα. Δηλαδή, έλα πρώτα στο δίκτυό μας, και την πάτησες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 (edited) παρε και ρωτα ποια ειναι η τελικη τιμη. και οτι περιλαμβανει την εξτρα σιμ. wind και cote παντως για ΕΕ εχουν οριο τα 35 και 45 gb αντιστοιχα ενω η vf δεν εχει. Edited November 22, 2021 by sakels Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Πάντως και σε μένα δεν μου ανέφεραν extra κόστος ( ή τουλάχιστον το παρέλειψαν.....), απλά μου η κοπελιά που μιλάγαμε μου είπε δωρεαν (εδώ ειναι που δεν ξέρεις αν ανέφερε και την extra sim ή μόνο το MiFi) Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 ε καντε μια ερωτηση. λογικα ολα τα δινουν δωρεαν... και το παγιο της εξτρα σιμ και το mifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts