Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξερω αν εξακολουθουν να ερχονται μηνυματα ανανεωσης σε ιδια τιμη, εμενα μονο μου τηλεφωνουν γισ να γινω συνδρομητης vadafone (που ειμαι ηδη) η για να μου ερχεται ηλεκτρονικα και οχι ταχυδρομικα ο λογαριασμος.
Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Αυτό που κάνουν με το 100 και άλλους αριθμούς έκτακτης ανάγκης είναι ότι τους δρομολογούν στο εκάστοτε τμήμα της περιοχής (αστυνομικό, πυροσβεστικό, ΕΚΑΒ, κλπ). Είναι πολύ πιο εύκολο για αυτούς να στέλνουν τα πάντα στο 112 και να σε συνδέουν από εκεί όπου χρειάζεται.

Δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό που λες για το 100, δρομολογείται στην Άμεσο Δράση τουλάχιστον σε Αθήνα ή Θεσ/νικη, έχω καλέσει πάνω από 10 φορές το καλοκαίρι για μουσική από διπλανή μπυραρία. Έχω δε την αίσθηση οτι και το 112 έρχεται πια σε κεντρικό τηλεφωνικό κέντρο της ΓΓΠΠ, το οποίο με τη σειρά του περνάει τη γραμμή στην πλησιέστερη αρχή.

Edited by PP6210

Τελειώνει τον άλλο μήνα και το δικό μου συμβόλαιο,βλέπω πως ανανεώσαν κάποιοι (ή δίνουν ακομα) το red1 με 18€ και χωρις συνδυαστικό;

Εγώ που εχω συνδυαστικό με σταθερό παίζει να μου το δώσουν σε αυτη την τιμη;

Εμένα πάντως δεν μου έκανα καμία προσφορά για ανανέωση καλή!!

Είχα το red 1 στα 30€ για 18 μήνες και σταθερό στη vodafone και η καλύτερη προσφορά που μου έκανα ήταν να το αφήσουν στα ίδια! Έφυγα και το έκανα f2g και αντιπροσφορά καμία ........

Δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό που λες για το 100, δρομολογείται στην Άμεσο Δράση τουλάχιστον σε Αθήνα ή Θεσ/νικη, έχω καλέσει πάνω από 10 φορές το καλοκαίρι για μουσική από διπλανή μπυραρία. Έχω δε την αίσθηση οτι και το 112 έρχεται πια σε κεντρικό τηλεφωνικό κέντρο της ΓΓΠΠ, το οποίο με τη σειρά του περνάει τη γραμμή στην πλησιέστερη αρχή.

Το ίδιο λέμε. Αυτό που λέω είναι ότι εάν πάρεις από κινητό προς 100 στην Αθήνα και στο Ρέθυμνο δεν θα συνδεθείς στο ίδιο κέντρο. Αντίθετα με το 112 συνδέεσαι στο κεντρικό και σε δρομολογούν από εκεί. Πάντως και κάποιος νωρίτερα επιβεβαιώσε ότι και η Vodafone δρομολογεί κανονικά το 100, μάλλον το πρόβλημα που περιέγραψε ο φίλος αρχικά ήταν παροδικό.

Καλησπέρα, μου δίνουν 1 γραμμή, προς όλους 200, 70 SMS, 800 mb Internet στα 12. 40€ και μια γραμμή, προς όλους 400, 110 SMS, 1050 mb Internet στα 19.40€. Όσο είχα και πέρυσι δηλαδή. Είναι καλές τιμές η παίζει κάτι καλύτερο; επίσης σταθερό 24αρι (πιάνω 19 για πλάκα), απεριόριστα σταθερά, 240' κινητά, Vodafone Tv, στα 21.75€. Πρέπει να απαντήσω σήμερα... Αν υπάρχει καμία εναλλακτική παρακαλώ να την ακούσουμε. Ευχαριστώ

Να κάνεις γιατί από το site της wind στέλνουν τη φορητότητα την ίδια ή την επόμενη μέρα χωρίς να έχουν στείλει το κούριερ οπότε διαπραγματεύεσαι άνετα..

Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν και τις εκπτώσεις λόγω σταθερού και οικογενειακού;

Ναι φυσικά, έχει όλες τις εκπτώσεις μέσα. Δεν κατεβαίνουν καθόλου πιο κάτω. Το θέμα μου είναι ότι δεν θέλω να αλλάξω παροχο στην σταθερή γιατί είναι αλήθεια ότι είμαι ευχαριστημένος. Αν φύγω η σταθερή θα ανέβει απλά 5 ευρώ.

Αγόρασα ενα νεο tablet απο την Vodafone. H καρτούλα sim ειχε δωρο 2gb καθε μηνα για τους πρωτους 3 μηνες και ο λογαριασμός ερχεται μηδενικός. Οι μηνες πέρασαν , και η ερωτηση μου ειναι με τι τιμη και με ποιο τροπο θα χρεωνομαι απο εδω και περα ;

Στον λογαριασμο μου αναφερει προγραμμα GPRS Data Sims και λεει εχω VMC

Edited by alfeios
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Μου ζητάνε να κάνω συμβόλαιο για 2 χρόνια... Ρε πάτε καλά εκεί στη Vodafone? F2g... Πρώτη φορά κάρτα μετά από 20 χρόνια συμβόλαιο... Και αντε γειά...

Παιδια γνωριζει καποιος αν γινεται εξαργυρωση της επιδοτησης απο πλαισιο τωρα τελευταια? Θενξ!
Mutilator :shifty:

Δεν εχω ακουσει να αλλαξε κατι αλλα ακομα και αν αλλαξε καλυτερα την επιδοτηση από Πλαισιο παρα από VODAFONE .Πιο μεγαλη ποικιλια σε κινητα και πιο καλες τιμες .

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• 2 weeks later...

Αλλαγές στα προγράμματα περιαγωγής, και τιμολογιακές αλλαγές

Α) Η εταιρεία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει τις παρακάτω αλλαγές στην περιαγωγή που αφορούν ιδιώτες και επαγγελματίες συνδρομητές συμβολαίου, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητού:

Στην υπηρεσία περιαγωγής Vodafone Πας Παντού:

Από 01 Απριλίου 2016: Στη Ζώνη Α, μειώνεται η ημερήσια χρέωση από €4.99 σε €2.99. Η υπάρχουσα Ζώνη Β (οι υπόλοιπες χώρες του κόσμου) μετονομάζεται σε Ζώνη Γ και η ημερήσια χρέωση διατηρείται στα €11.99. Δημιουργείται μια ενδιάμεση Ζώνη Β με ημερήσια χρέωση €4,99 στην οποία μετακινούνται από τη Ζώνη Α οι εξής χώρες: Αλβανία, Ελβετία, Π.Γ.Δ.Μ., Τουρκία.

Από 18 Απριλίου 2016 αυξάνεται η ημερήσια χρέωση στην Ζώνη Β από €4,99 σε €6,99.

Αναλυτικά οι χώρες στη Ζώνη A και Β διαμορφώνονται ως εξής:

Ζώνη Α: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία , Γαλλία ,Γαλλικές Δυτικές Ινδίες , Γερμανία, Γιβραλτάρ, Δανία , Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία , Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, (Λα) Ρεγιουνιόν, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φιλανδία

Ζώνη Β: Αλβανία, Ελβετία, Π.Γ.Δ.Μ., Τουρκία

Από 18 Απριλίου 2016 τα Vodafone Passport, Μηνιαίο Πακέτο περιαγωγής δεδομένων από το κινητό και Μηνιαίο Πακέτο περιαγωγής δεδομένων από το laptop/tablet καταργούνται και οι χρεώσεις περιαγωγής αντικαθίστανται από τις βασικές χρεώσεις περιαγωγής σύμφωνα με τον τρέχοντα τιμοκατάλογο της Vodafone. Τελευταία ημερομηνία εμπορικής διάθεσης σε νέους συνδρομητές η 15η Μαρτίου 2016.

Η υπηρεσία Vodafone Πας Παντού από 18 Απριλίου 2016 καταργείται για συνδρομητές καρτοπρογράμματος και οι χρεώσεις περιαγωγής αντικαθίστανται από τις βασικές χρεώσεις σύμφωνα με τον τρέχοντα τιμοκατάλογο της Vodafone.

Οι συνδρομητές των παραπάνω πακέτων που καταργούνται, εφόσον δεν επιθυμούν να χρεώνονται με τις βασικές χρεώσεις περιαγωγής, μπορούν να εγγραφούν σε οποιοδήποτε άλλο διαθέσιμο πακέτο περιαγωγής επικοινωνώντας με την Εξυπηρέτηση Πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.vodafone.gr/roaming

Β) Από 15 Απριλίου 2016, με ακριβή ημερομηνία ισχύος ανά συνδρομητή την αντίστοιχη ημερομηνία μηνιαίας τιμολόγησης της σύνδεσής του, η ονομαστική τιμή του παγίου των παρακάτω εμπορικά και μη εμπορικά διαθέσιμων προγραμμάτων συμβολαίου για ιδιώτες αυξάνεται ως εξής:

- Kατά 1,20€: iPhone basic, Vodafone 1 / 1+ / 2+/ 10/ 10+, Vodafone Φίλοι, Vodafone Βασικό, Vodafone TOP 5, στα παλαιά οικογενειακά και οικονομικά προγράμματα VF 60/ 60+ Κύρια / Επιπρόσθετη , VF 120 Κύρια/Επιπρόσθετη, VF 120+ Κύρια/ Επιπρόσθετη, VF 120+ Κύρια & SMS50, VF 150 Κύρια / Επιπρόσθετη, VF 180+ Κύρια / Επιπρόσθετη, VF 240+ Κύρια/Επιπρόσθετη, VF 300 Επιπρόσθετη, VF 300 Επιπρόσθετη & SMS50, VF 500 Επιπρόσθετη, VF 500 Επιπρόσθετη &SMS50 /Σταθερά, VF 500+ Επιπρόσθετη, VF 600 Επιπρόσθετη, Vodafone 100 / 250 και για τις κατηγορίες προγραμμάτων Vodafone Ευέλικτο 20/25, Vodafone Οικονομικό 20/25/30, Vodafone προς όλους 200, Παλαιά Vodafone Ελεύθερα 15/20/25, Vodafone Ελεύθερα 15/20/25/30.

- Kατά €2: Vodafone Best Friends, Vodafone TOP 5 SMS, Vodafone 100 & SMS 150, Vodafone 200 & SMS 50, VF 200, Vodafone 120+Α / 240+Α, στα παλαιά οικογενειακά και οικονομικά προγράμματα VF 150 Κύρια +SMS 50, VF 150 Κύρια +SMS150, VF 180+ Κύρια , VF 240 Κύρια, VF 240+ Κύρια, VF 240+ Κύρια + SMS50 και για τις κατηγορίες προγραμμάτων Vodafone Ευέλικτο 30/35,Vodafone Οικονομικό 35/45,Vodafone προς όλους 400/700,Παλαιά Vodafone Ελεύθερα 30/35/35Π/35+σταθερά, Vodafone Ελεύθερα 35+.

- Kατά 3€: VF 150 κύρια +SMS 250, Vodafone 200 & SMS 150, Vodafone 250 & SMS 150 + Σταθερά, VF 420+ Κύρια, VF 240 SMS 250 Plus, VF 300 Κύρια +SMS 50 /250, VF 300 Κύρια, VF 300 Κύρια + Σταθερά, VF 500 Κύρια, VF 500 Κύρια + Σταθερά, VF 500+ Κύρια, VF 500 Κύρια + SMS50, VF 500+ Κύρια + SMS50, VF 600+ Κύρια, VF 900 Κύρια και για τις κατηγορίες προγραμμάτων Vodafone Ευέλικτο 45/60, Vodafone Οικονομικό 75/100, Vodafone 1000, Παλαιά Vodafone Ελεύθερα 45Π/50/60/75/100/125/195, Vodafone Ελεύθερα 45+/60/100/125/175, Vodafone RED 1 old, Vodafone RED 1, στην κατηγορία προγραμμάτων Vodafone Οικονομικό 60, Vodafone Ελεύθερα 50/75, Vodafone RED 2, Vodafone RED 2 Premium, Vodafone RED 3 και Vodafone RED 4.

Γ) Από 08 Μαΐου 2016, με ακριβή ημερομηνία ισχύος ανά συνδρομητή την αντίστοιχη ημερομηνία μηνιαίας τιμολόγησης της σύνδεσής του, αυξάνεται κατά €1,5 η ονομαστική τιμή του παγίου των παρακάτω εμπορικά και μη διαθέσιμων Kαρτοπρογραμμάτων για Iδιώτες των κατηγοριών: Vodafone Καρτοπρόγραμμα Βασικό, Καρτοπρόγραμμα 350/ 500 / Νέο 500, Καρτοπρόγραμμα 18,5/21,5/26,5/36,5,Καρτοπρόγραμμα Extra Surf 1 / 2, Καρτοπρόγραμμα Extra Talk 1 / 2 / 3.

Δ) Από τον Μάιο 2016 και εφεξής, μεταβάλλεται το μηνιαίο πάγιο του μη διαθέσιμου εμπορικού προγράμματος "Προπληρωμένος χρόνος 500" από €15,30 σε €17,00, με ακριβή ημερομηνία ισχύος ανά συνδρομητή την αντίστοιχη ημερομηνία μηνιαίας τιμολόγησης της σύνδεσής του.

Ε) Από 15 Απριλίου 2016, με ακριβή ημερομηνία ισχύος ανά συνδρομητή την αντίστοιχη ημερομηνία μηνιαίας τιμολόγησης της σύνδεσής του, η ονομαστική τιμή του παγίου των παρακάτω εμπορικά και μη εμπορικά διαθέσιμων προγραμμάτων συμβολαίου για επαγγελματίες αυξάνεται ως εξής: κατά €1,50 στα Vodafone My Business και Vodafone My Business Ελεύθερα, κατά €2 στα Vodafone My Business RED 1 και κατά €3 στα Vodafone My Business RED 2/3/4.

Ζ) Από 22 Απριλίου 2016, η υπηρεσία «Vodafone Internet Όλη-Μέρα» τροποποιείται για όλους τους επαγγελματίες συνδρομητές Vodafone συμβολαίου. Πιο συγκεκριμένα, αυξάνονται τα διαθέσιμα ΜΒ του πρώτου πακέτου της υπηρεσίας από 15ΜΒ σε 50ΜΒ και η χρέωση διαμορφώνεται από €1,00 σε €1,50. Για επιπλέον χρήση της υπηρεσίας πέραν του πρώτου πακέτου, η χρέωση παραμένει €1 για κάθε 50ΜΒ κατανάλωσης.

Η) Από 18 Μαΐου 2016, το τέλος μετατροπής από συμβόλαιο/Καρτοπρογράμμα σε καρτοκινητό και οριστικής αποσύνδεσης από το δίκτυο της Vodafone για ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου/Καρτοπρογράμματος και για ιδιώτες συνδρομητές της υπηρεσίας Internet 4sharing διαμορφώνεται από 15€ σε 20€.

Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις), εντός ενός μηνός από την παρούσα ανακοίνωση.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.

http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40390

Καλημέρα και καλή Σαρακοστή σε όλους! Δηλαδή εγω που πήγα στη Vodafone τον 8ο του 2014 και μου είπαν οτι η τιμή του Red 1 θα είναι εγγυημένη για 2 χρόνια, όσο έκανα συμβόλαιο δηλαδή, και τώρα μου το ανεβάζουν 3 ευρώ για να φύγω πρέπει να πληρώσω όλα τα πάγια ή οι αυξήσεις ισχύουν μόνο σ' αυτούς που έχουν το πρόγραμμα χωρίς "ειδική προσφορά" και καλά???

δηλ ξυπνανε μια μερα κ αλλαζουν τις τιμες σε συμβολαια οπως αυτο που ειπα ο φιλος απο πανω;

κ αν δεν επιθυμεις την αυξηση της τιμης σου λεει ''δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως'' διεκοψε το συμβολαιο δωρεαν.

καλα καταλαβα;

Edited by satsok1979

Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro

Καλημέρα και καλή Σαρακοστή σε όλους! Δηλαδή εγω που πήγα στη Vodafone τον 8ο του 2014 και μου είπαν οτι η τιμή του Red 1 θα είναι εγγυημένη για 2 χρόνια, όσο έκανα συμβόλαιο δηλαδή, και τώρα μου το ανεβάζουν 3 ευρώ για να φύγω πρέπει να πληρώσω όλα τα πάγια ή οι αυξήσεις ισχύουν μόνο σ' αυτούς που έχουν το πρόγραμμα χωρίς "ειδική προσφορά" και καλά???

Εχω τη γνωμη, δεν ειμαι ομως σιγουρος, οτι αν αλλαξουν οι οροι του συμβολαιου σου πριν ληξει, εχεις δικαιωμα μεσα σε εναν μηνα απο την αλλαγη να το διακοψεις χωρις οικονομικες επιπτωσεις

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Πάντα όταν αλλάξουν οι όροι της σύμβασης μονομερώς μπορείς να φύγεις αζημίως. Θα ζητήσουν να τους πληρώσεις "αναπόσβεστες" επιδοτήσεις ή εκπτώσεις παγίων, αλλά δεν οφείλεις. Πάντως, πολύ συχνά όταν κάνεις αίτηση φορητότητας λένε ότι δεν θα κάνουν αυξήσεις σε υπάρχοντα συμβόλαια, και ότι αυτά θα εφαρμοστούν στα νέα.

Εγγυημενη τιμη δεν νομιζω να υπαρχει.

Σου λεει αν δεν σε συμφερει η σημερινη τιμη, μπορεις να φυγεις αποδεσμευομενος απο την υποχρεωση του συμβολαιου.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Όπως ακριβώς το έγραψα. "ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ" μου είχε πει η κυρία τότε. Μάλιστα η προσφορά σε συνδιασμό με Hol τότε ήταν το Red 1 απο 65ευρώ που το είχε ο τιμοκατάλογος στα 37,5ευρώ και η Hol στα 17ευρώ απο 22. Τέλος πάντων, αν πώ τώρα δεν δέχομαι την αυξηση θα πρέπει να πληρώσω την έκπτωση των 19 μηνών περίπου 522 ευρώ :wacko: βγαίνει, η μπορώ να φύγω αζημίως???Ξέρει κανείς?

Έχω την αίσθηση οτι μπορείς να φύγεις χωρίς επιβάρυνση. Πάντως το έχει ξανακάνει αυτο σε εμένα η vodafone και οι αλήτες έχουν παραθυράκι στο συμβόλαιο. Κάπου στις χρεώσεις γράφει οτι έχει δικαίωμα η vodafone να ανεβάσει την ΑΡΧΙΚΗ τιμή του κάθε προγράμματος. Όταν μάλιστα τους είπα και εγω οτι εμένα μου είχαν εγγυηθεί σταθερή τιμή όσο κρατάει το συμβόλαιο, αυτοι μου είπαν οτι το ποσοστό της έκπτωσης είναι σταθερό και όχι η αρχική τιμή.... Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Σε επικοινωνία που είχα με το 13830 πριν λίγο ο υπάλληλος μου είπε πως εφόσον υπάρχει "προνομιακή έκπτωση" στο πρόγραμμα η αυξηση θα υπολογιστεί στην αρχική τιμή οπότε τα 3 ευρώ θα είναι -35% που έχω εγώ άρα περίπου 2 παρα κάτι ευρώ. Τώρα αν θέλω να φύγω ή να μετατρέψω σε καρτοκινητό θα πρέπει να πληρώσω 114 ευρώ πέναλτι για τους 5 μήνες που υπολείπονται. Ωστόσο δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω απο που προκύπτει αυτό το ποσό διότι ούτε οι μήνες που παρέμεινα προφανώς δεν είναι αλλά ουτε αυτοί που μένουν. Τέσπα για 2 ευρώ ντέφι να γίνει που λένε. Ποστάρω και στο άλλο νήμα γιατί λογικά θα ενδιαφέρονται και άλλοι συμφορουμίτες.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών