makouin Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Αν και ''τα πηρα'' που λενε στην αρχη ειδα το πραγμα λιγο διαφορετικα και θα παραμεινω τελικα χωρις ''ιστοριες'' Σκεφτηκα απλα οτι ακομη και με το νταβατζιλικι (να μην πω τιποτε χειροτερο) δεν θα βρω κατι αλλο που να με συμφερει με τοσα που μου δινει τουλαχιστον μεχρι την ληξη του συμβολαιου, μετα βλεπουμε αν και δεν νομιζω (σιγουρα δηλ) οτι θα με δουν ξανα στην εταιρια τους και ας εχω 20 χρονια σε αυτους. Ακριβως και γω για τον ιδιο λογο συνεχιζω μεχρι να δω τι θα γινει στο τελος της ληξεως του συμβολαιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Καλημέρα,είμαι συνδρομητής της Cosmote,πήρα μια προσφορά από κατάστημα Vodafone,κατά την ώρα της καταγραφής των στοιχείων για την αίτηση φορητότητας η υπάλληλος μου είπε:"να ξέρετε ότι δεν μπορείτε να διαγραφείτε μετά την εγγραφή και σας το αναφέρω τώρα γιατί έχω πρόβλημα με τους ανωτέρους μου.Αν σας κάνει προσφορά η Cosmote δεν μπορείτε να την δεχτείτε".Επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι ήθελε να μου δώσει κάρτα sim πριν καν έρθει η απάντηση από την Cosmote ότι το αίτημα φορητότητας γίνεται δεκτό!Μπορείτε να με διαφωτίσετε τι συμβαίνει με τις αιτήσεις,τις αντιπροσφορές,και αν μπορεί να ακυρωθεί η διαδικασία μετάβασης από έναν πάροχο σε άλλον και πότε;Θέλω να μεταφέρω σταθερό και κινητό μαζί. Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Μετά από αίτηση φορητοτητας σε Wind F2G έγινε η εξής προσφορά: το προς όλους 400 με 17.64 τελική τιμή & το HOL Double play GR με έως 24 mbps, απεριόριστα σταθερά & 4 ωρες προς κινητά στα 14.70 τελική τιμή. Τραβήξτε το όσο μπορείτε:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Μετά από αίτηση φορητοτητας σε Wind F2G έγινε η εξής προσφορά: το προς όλους 400 με 17.64 τελική τιμή & το HOL Double play GR με έως 24 mbps, απεριόριστα σταθερά & 4 ωρες προς κινητά στα 14.70 τελική τιμή. Τραβήξτε το όσο μπορείτε:p εισαι τυχερος που εχει η hol δικτυο στην περιοχη σου εγω εδω που μενω υπαρχει μονο cyta και OTE αλλιως θα μου βγαινε τζαμπα το Red1 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ποια είναι η καλύτερη τιμή που έχετε ακούσει για hol double-play και red1 μαζί; Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ποια είναι η καλύτερη τιμή που έχετε ακούσει για hol double-play και red1 μαζί; 50 ευρο...το εκανα προχθες με φορητοτητα...καλυτερες τιμες εχουν νομιζω μονο οι παλαιοτεροι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliask2004 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Εμένα πάντως η cosmote μου έκανε προσφορά για το 65plus στα 36 ευρώ (όσα πληρώνω τωρα για το vodafone 700 προς όλους) 24.90 για σταθερά (αντιστοιχη τιμή με τη hol για το dpGr) kai 10.95 για το οτεtv full pack...και 2 παγια δώρο για να καλυψω τη διαφορά που θα πληρώσω για να σπάσω το συμβόλασιο με τυη vodafone.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 στο MyAccount μου λεει Vodafone RED1 Old δεν ερω τι μπορει να σημαινει αυτο περιενω τον λογαριαμο για να δω αν ειναι η τιμη που συμφωνησαμε Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) μπαινω σημερα να δω τον λογαριασμο και αντι για 28.56 βλεπω ενα 19.05 μου ειπαν απο την εξ πελατων οτι τελικη τιμη εχω 22.75 πως εγινε αυτο? δειτε την αναλυση edit: πηρα ξανα σημερα και θα ειναι 22.75 απο τον επομενο μηνα τελικη τιμη η υπαλληλος πυο εδωσε την εκπτωση στις 10 Ιουνιου ενεργοποιησε 2 εκπτωσεις μια 40 και μια 50% και οχι μονο μια 50% οπως μου ειπε. το μονο που δεν καταλαβα ειναι πως υπολογιζουν ττις εκπτωσεις γιατι εγω συνολο μαζι με το οικογενειακο εχω 105% εκπτωση Edited June 29, 2014 by dimitris15 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Εχω από 21/11 3red1 στην εξωπραγματικη πια τιμη των 17,13 ευρω τελικη στον καθενα με βασικο παγιο μετα τις εκπτωσεις 12,44 Ολες σε ένα μητρωο και σε ένα λογαριασμο . Μου ηρθε σημερα και στην μια από τις 3 γραμμες με αιτιολογια VODAFONE Red 1 -Internet 4Sharing 4,06 ευρω χρεωση Στις άλλες δυο καμμια διαφορα . Ολες εγινανα red1 την ιδια ημερομηνια Πηρα τηλ στην ..εξυπηρετηση πελατων αλλα δεν ηξεραν να μου απαντησουν γιατι εγινε αυτή η αυξηση σε μια μονο γραμμη και κρατησα ονομα υπαλληλου για να περιμενω απαντηση χωρις να μου πει σε ποσες μερες !!!!Ουτε εχει ξεκαθαρισει μου ειπε αυτή η επιπλεν χρεωση...Μου ειπε ότι στην συμβαση μου λεει ότι η εταιρια εχει το δικαιωμα αναπροσαρμογης τιμολογιακης πολιτικης και προσφερομενων υπηρεσιων πριν ληξει μια συμβαση .... Αυτό πρεπει να βρω τις συμβασεις να το ψαξω....Το εχει κανει καποιος ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Εχω από 21/11 3red1 στην εξωπραγματικη πια τιμη των 17,13 ευρω τελικη στον καθενα με βασικο παγιο μετα τις εκπτωσεις 12,44 Ολες σε ένα μητρωο και σε ένα λογαριασμο . Μου ηρθε σημερα και στην μια από τις 3 γραμμες με αιτιολογια VODAFONE Red 1 -Internet 4Sharing 4,06 ευρω χρεωση Στις άλλες δυο καμμια διαφορα . Ολες εγινανα red1 την ιδια ημερομηνια Πηρα τηλ στην ..εξυπηρετηση πελατων αλλα δεν ηξεραν να μου απαντησουν γιατι εγινε αυτή η αυξηση σε μια μονο γραμμη και κρατησα ονομα υπαλληλου για να περιμενω απαντηση χωρις να μου πει σε ποσες μερες !!!!Ουτε εχει ξεκαθαρισει μου ειπε αυτή η επιπλεν χρεωση...Μου ειπε ότι στην συμβαση μου λεει ότι η εταιρια εχει το δικαιωμα αναπροσαρμογης τιμολογιακης πολιτικης και προσφερομενων υπηρεσιων πριν ληξει μια συμβαση .... Αυτό πρεπει να βρω τις συμβασεις να το ψαξω....Το εχει κανει καποιος ? Καλό είναι να θέσεις εγγράφως το ερώτημα, καθώς δεσμεύονται από το νόμο να σου απαντήσουν εντός συγκεκριμένης προθεσμίας. Κατά τα άλλα, το συμβόλαιο πράγματι λέει ότι έχουν δικαίωμα να αλλάξουν τιμολόγηση, αλλά λέει επίσης ότι έχεις δικαίωμα να λύσεις τη σύμβαση αζημίως εφόσον το κάνουν. Αυτοί αναφέρουν βέβαια ότι πρέπει να τους επιστρέψεις τυχόν εκτπώσεις ή επιδοτήσεις, αλλά θα μπορούσαν να λένε ότι έχουν δικαίωμα να μπουν και σπίτι σου - είναι ένας προφανώς καταχρηστικός όρος που δύσκολα εφαρμόζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Καλό είναι να θέσεις εγγράφως το ερώτημα, καθώς δεσμεύονται από το νόμο να σου απαντήσουν εντός συγκεκριμένης προθεσμίας. Κατά τα άλλα, το συμβόλαιο πράγματι λέει ότι έχουν δικαίωμα να αλλάξουν τιμολόγηση, αλλά λέει επίσης ότι έχεις δικαίωμα να λύσεις τη σύμβαση αζημίως εφόσον το κάνουν. Αυτοί αναφέρουν βέβαια ότι πρέπει να τους επιστρέψεις τυχόν εκτπώσεις ή επιδοτήσεις, αλλά θα μπορούσαν να λένε ότι έχουν δικαίωμα να μπουν και σπίτι σου - είναι ένας προφανώς καταχρηστικός όρος που δύσκολα εφαρμόζεται. Ευχαριστω.Το να μπουν στο...σπτι μου προφανως είναι αδυνατον αλλα να σε χρεωσουν με τρελλα ποσα που θα διεκδικησουν δικαστικα και να πληρωσεις για δικηγορο παραπανω από ότι σου ζητανε δυστυχως δεν είναι τοσο δυσκολο για αυτους:( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Εμένα πάντως η cosmote μου έκανε προσφορά για το 65plus στα 36 ευρώ (όσα πληρώνω τωρα για το vodafone 700 προς όλους) 24.90 για σταθερά (αντιστοιχη τιμή με τη hol για το dpGr) kai 10.95 για το οτεtv full pack...και 2 παγια δώρο για να καλυψω τη διαφορά που θα πληρώσω για να σπάσω το συμβόλασιο με τυη vodafone.... για πες μου λεπτομερειες για το 10.95 του οτεtv full pack; Μου προσφεραν ΟΤΕ doubleplay με απεριοριστα σταθερα + ΟΤΕTV full pack στα 35,80€ αν ειναι να μην το δεχτω...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 για πες μου λεπτομερειες για το 10.95 του οτεtv full pack; Μου προσφεραν ΟΤΕ doubleplay με απεριοριστα σταθερα + ΟΤΕTV full pack στα 35,80€ αν ειναι να μην το δεχτω...:confused: Όλες αυτές οι προσφορές είναι για ένα χρόνο? Γιατί τόσο μου είπαν κι εμένα αλλά όταν τους ρωτησα για πάντα όπως έχω forthnet, μου λένε για ένα χρόνο και μετά θα σας ξανακανουν κάποια προσφορά (μουφες δλδ ) Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Εχω από 21/11 3red1 στην εξωπραγματικη πια τιμη των 17,13 ευρω τελικη στον καθενα με βασικο παγιο μετα τις εκπτωσεις 12,44 Ολες σε ένα μητρωο και σε ένα λογαριασμο . Μου ηρθε σημερα και στην μια από τις 3 γραμμες με αιτιολογια VODAFONE Red 1 -Internet 4Sharing 4,06 ευρω χρεωση Στις άλλες δυο καμμια διαφορα . Ολες εγινανα red1 την ιδια ημερομηνια Πηρα τηλ στην ..εξυπηρετηση πελατων αλλα δεν ηξεραν να μου απαντησουν γιατι εγινε αυτή η αυξηση σε μια μονο γραμμη και κρατησα ονομα υπαλληλου για να περιμενω απαντηση χωρις να μου πει σε ποσες μερες !!!!Ουτε εχει ξεκαθαρισει μου ειπε αυτή η επιπλεν χρεωση...Μου ειπε ότι στην συμβαση μου λεει ότι η εταιρια εχει το δικαιωμα αναπροσαρμογης τιμολογιακης πολιτικης και προσφερομενων υπηρεσιων πριν ληξει μια συμβαση .... Αυτό πρεπει να βρω τις συμβασεις να το ψαξω....Το εχει κανει καποιος ? Χωρις να ειμαι δικηγορος.. Εξαλλου φορουμ ειναι λεμε την αποψη μας.. Νομιζω οτι κατι τετοιο δεν στεκει.. Να τροποποιει δηλαδη μονομερως τη συμβαση με το ετσι θελω... Δες το αλλιως. Αν αποφασιζε ξαφνικα ενα πρωι να αυξανε το παγιο και να το πηγαινε 1000 ευρώ.. Θα λεγαμε οκ εχει το δικαιωμα να το κανει? τωρα ειναι 5 ευρω η αυξηση , αλλα θα αλλαζε κατι αν αντι για 5 ηταν 1000 ευρώ;; 26/6 παντως εκδοθηκε και μενα ενας λογαριασμος σε red 1 και δεν εχει περασει ακομα η αυξηση.. Ληγει το συμβολαιό μου τον Σεπτέμβριο οπότε γι αυτο και δεν ασχοληθηκα με το να το σπασω.. Εξαλλου 3gb που εχω σχεδον με το 4sharing μου ειναι οτι πρεπει για το καλοκαιρι.. Αν ομως ειχα μπροστα μου πανω απο 4-5 μηνες σιγουρα θα το κυνηγουσα το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakman Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Να ρωτήσω τη γνώμη σας για κάτι..Είχα το κινητό και το σταθερό στη Wind..Λήγει το συμβόλαιο δεν τα βρίσκουμε στην ανανέωση και κάνω αίτηση φορητότητας σε ένα κατάστημα Vodafone για κινητό και το σταθερό στη Hol..Με παίρνουν από Wind μου κάνουν προσφορά την οποία δέχομαι και επικοινωνώ με το 13844 της Hol για αίτημα υπαναχώρησης φορητότητας..Μου είπαν ότι η ακύρωση γίνεται μόνο μέσω του καταστήματος αφού αυτοί βλέπουν όπως μου είπαν τη γραμμή μετά την ενεργοποίησή της. Έτσι μίλησα τηλεφωνικά με το κατάστημα της Vodafone με τον ίδιο υπάλληλο που είχε καταχωρήσει την αίτηση. Με διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει στην ακύρωση και ότι δεν απαιτείται κάποια άλλη ενέργεια από εμένα. 1 εβδομάδα μετά ξαφνικά μόνο το σταθερό μου τηλέφωνο πέρασε στη Hol και όλοι κάνουν τον κινέζο και δεν αναγνωρίζουν τίποτα. Η Hol λέει ότι δεν έγινε αίτημα ακύρωσης και ο υπάλληλος ότι έστειλε φαξ αλλά ίσως δεν το λάβανε........ Μπορώ μέσω ηχογραφημένων κλήσεων να βρω άκρη; Αλλιώς καταγγελία ΕΕΤΤ και συνήγορο του καταναλωτή μαλλόν ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 μπαινω σημερα να δω τον λογαριασμο και αντι για 28.56 βλεπω ενα 19.05 μου ειπαν απο την εξ πελατων οτι τελικη τιμη εχω 22.75 πως εγινε αυτο? δειτε την αναλυση edit: πηρα ξανα σημερα και θα ειναι 22.75 απο τον επομενο μηνα τελικη τιμη η υπαλληλος πυο εδωσε την εκπτωση στις 10 Ιουνιου ενεργοποιησε 2 εκπτωσεις μια 40 και μια 50% και οχι μονο μια 50% οπως μου ειπε. το μονο που δεν καταλαβα ειναι πως υπολογιζουν ττις εκπτωσεις γιατι εγω συνολο μαζι με το οικογενειακο εχω 105% εκπτωση Δεν έχεις 105% έκπτωση... Αφαιρείται από το καθαρό πάγιο (χωρίς φόρους) πρώτα η οικογενειακή έκπτωση 15% (τα 7€ που βλέπεις), μετά, από το ποσό που μένει αφαιρείται η προνομιακή εκπτωση 40% (τα 16€ που βλέπεις) και τέλος, από το υπόλοιπο που έχει απομείνει, αφαιρείται και το 50% που μπήκε κατά λάθος. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ρωτήσω τη γνώμη σας για κάτι..Είχα το κινητό και το σταθερό στη Wind..Λήγει το συμβόλαιο δεν τα βρίσκουμε στην ανανέωση και κάνω αίτηση φορητότητας σε ένα κατάστημα Vodafone για κινητό και το σταθερό στη Hol..Με παίρνουν από Wind μου κάνουν προσφορά την οποία δέχομαι και επικοινωνώ με το 13844 της Hol για αίτημα υπαναχώρησης φορητότητας..Μου είπαν ότι η ακύρωση γίνεται μόνο μέσω του καταστήματος αφού αυτοί βλέπουν όπως μου είπαν τη γραμμή μετά την ενεργοποίησή της. Έτσι μίλησα τηλεφωνικά με το κατάστημα της Vodafone με τον ίδιο υπάλληλο που είχε καταχωρήσει την αίτηση. Με διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει στην ακύρωση και ότι δεν απαιτείται κάποια άλλη ενέργεια από εμένα. 1 εβδομάδα μετά ξαφνικά μόνο το σταθερό μου τηλέφωνο πέρασε στη Hol και όλοι κάνουν τον κινέζο και δεν αναγνωρίζουν τίποτα. Η Hol λέει ότι δεν έγινε αίτημα ακύρωσης και ο υπάλληλος ότι έστειλε φαξ αλλά ίσως δεν το λάβανε........ Μπορώ μέσω ηχογραφημένων κλήσεων να βρω άκρη; Αλλιώς καταγγελία ΕΕΤΤ και συνήγορο του καταναλωτή μαλλόν ε; Χωρίς έγγραφο που να αποδεικνύει ότι έστειλες φαξ, δύσκολα τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakman Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Το φαξ δεν το έστειλα εγώ αλλά από το κατάστημα της Vodafone ο υπάλληλος...Στην ηχογραφημένη συνομιλία τους ρωτάω αν χρειάζεται κάποια αλλή ενέργεια από εμένα γιατί ήμουν στη δουλειά μου και δε μπορούσα να φύγω και μου είπαν ότι αρκεί να μιλήσω με το κατάστημα...όπου μάλλον θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει όλη η συνομιλία μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Ηχογραφημένη συνομιλία στο κατάστημα; Δεν παίζει, ποτέ δεν έπαιζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Είμαστε βέβαιοι ότι η επιπλέον χρέση του 5ευρου ισχύει για όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές?Εγώ έχω 2 γραμμές red1 και στο λογαριασμό του Ιουνίου δεν παρατήρησα κάποια χρέωση(βέβαια εκόδθηκε 11 Ιουνίου,οπότε πιθανόν δεν ίσχυε ακομα).Έστειλα ήδη μέιλ στη βόνταφον να δω τι θα μου απαντήσουν πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Οι αλλαγές ξεκίνησαν από 16/06: http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40200&dateFrom=&dateUntil= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Παρόλα αυτά στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει ότι αυξάνεται το πάγιο κάτα 5 ευρώ. Οπότε εμείς που έχουμε επιτύχει εκπτώσεις στο πάγιο η αύξηση πρέπει να είναι ανάλογη.π.χ.εγώ που έχω πετύχει 68% έκπτωση η αύξηση πρέπει να διαμορφωθεί σε 1,6 ευρώ...Ας περιμένουμε όμως τις απαντήσεις της voda στις καταγγελίες στην ΕΕΤΤ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 σήμερα μετά τις κοινοποιησεις που μου έστειλαν η γραμματεία καταναλωτή και ο συνήγορος καταναλωτή, ήρθε και η κοινοποίηση της ΕΕΤΤ! τρεις οργανισμοί εναντίον της βοντα για να δούμε! όλα αυτά για την αλητεία του πενταευρου! και δεν είναι το 5ευρω αλλά εάν το κάνουμε γαργάρα ποιος μου λέει ότι του χρόνου δεν θα βάλουνε 20 ευρώ καπάκι? αλήτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Παρόλα αυτά στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει ότι αυξάνεται το πάγιο κάτα 5 ευρώ. Οπότε εμείς που έχουμε επιτύχει εκπτώσεις στο πάγιο η αύξηση πρέπει να είναι ανάλογη.π.χ.εγώ που έχω πετύχει 68% έκπτωση η αύξηση πρέπει να διαμορφωθεί σε 1,6 ευρώ...Ας περιμένουμε όμως τις απαντήσεις της voda στις καταγγελίες στην ΕΕΤΤ. Κι εγώ έτσι νομιζα αλλά δεν.... :mad: 5 ευρω κανονικό ήρθε και το βαλανε στο 4sharing Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Κι εγώ έτσι νομιζα αλλά δεν.... :mad: 5 ευρω κανονικό ήρθε και το βαλανε στο 4sharing Μόλις πήρα γραπτή απάντηση απο τη vodafone ότι η αύξηση θα είναι 3 ευρώ αντί για 5 ευρώ άνα γραμμή ¨λόγω ειδικής προσφοράς¨. Κανένας αλλός κάτι νεότερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts