Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασα εκκαθάριση δεδομένων αλλά πάλι τίποτα. Η χρήση δεδομένων έχει χαθεί εντελώς. Μήπως μου τα χαρίζουν;;; lol

Η εφαρμογη που λες δουλευει κανονικα.......μηπως ΔΕΝ δικαιουσαι δεδομενα????:P

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Η εφαρμογη που λες δουλευει κανονικα.......μηπως ΔΕΝ δικαιουσαι δεδομενα????:P

Έχω πρόγραμμα συμβολαίου με διαθέσιμα 300 mb κάθε μήνα.

Έχω πρόγραμμα συμβολαίου με διαθέσιμα 300 mb κάθε μήνα.

Στο site της vodafone στο ιντερνετ σου τα εμφανιζει τα ΜΒ στο υπολοιπο σου;

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Στο site της vodafone στο ιντερνετ σου τα εμφανιζει τα ΜΒ στο υπολοιπο σου;

Ωχ! όχι, ούτε στην σελίδα της Vodafone. Δεν πιστεύω να μου πουν κάνα τρελό!

Ωχ! όχι, ούτε στην σελίδα της Vodafone. Δεν πιστεύω να μου πουν κάνα τρελό!

Καλυτερα επιβεβαιωσε το προγραμμα σου με την εξυπηρετηση ή σε ενα καταστημα.... Μην εχει γινει καμια γκελα!

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Όλα ξεκίνησαν μετά την χριστουγεννιάτικη προσφορά. Δεν ξέρω αν προλαβαίνω να κάνω κάτι, γιατί σε λίγες μέρες το γυρνάω σε καρτοκινητό.

Όλα ξεκίνησαν μετά την χριστουγεννιάτικη προσφορά. Δεν ξέρω αν προλαβαίνω να κάνω κάτι, γιατί σε λίγες μέρες το γυρνάω σε καρτοκινητό.

Έχεις ήδη κάνει αίτηση? Μήπως γι' αυτό σου έκοψαν τα δεδομένα?

προηγούμενος μήνας:

Vodafone Unlimited 60 49,19

Προνομιακή έκπτωση - 55% -27,05

Σύνολο 22,14

Αυτός ο μήνας:

Προνομιακή έκπτωση - 55% -24,35

Σύνολο 24,84

Μετά την Ευκλείδεια γεωμετρία, έχουμε την Vodafoνεια αριθμητική. Αυτό τον μήνα έκαναν ΄΄λάθος'' ( φαντάζομαι θα προσπαθήσουν να με πείσουν ότι δεν έχει να κάνει με την μετατροπή σε κάρτα που έχω κάνει εδώ και 15 μέρες) και υπολόγισαν 45% έκπτωση.

Επίσης θέλω να κάνω μια ερώτηση. Όπως είπα 28/2, περνάνε οι 30 μέρες και γίνεται καρτοκινητό ο αριθμός μου,και η τιμολόγηση του συμβολαίου μου γινόταν κάθε 1η του μήνα. Πέρα από τον λογαριασμό που μου ήρθε τώρα, θα πληρώσω και άλλον ένα, ή τέρμα;

Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8

Το ίδιο ενδιαφέρει και μένα που η σύνδεση κόβεται για καρτοκινητό στις 14/2 και ο λογαριασμός έβγαινε κάθε 11 του μήνα.

προηγούμενος μήνας:

Σύνολο 22,14

Αυτός ο μήνας:

Σύνολο 24,84

Μετά την Ευκλείδεια γεωμετρία, έχουμε την Vodafoνεια αριθμητική. Αυτό τον μήνα έκαναν ΄΄λάθος'' ( φαντάζομαι θα προσπαθήσουν να με πείσουν ότι δεν έχει να κάνει με την μετατροπή σε κάρτα που έχω κάνει εδώ και 15 μέρες) και υπολόγισαν 45% έκπτωση.

Επίσης θέλω να κάνω μια ερώτηση. Όπως είπα 28/2, περνάνε οι 30 μέρες και γίνεται καρτοκινητό ο αριθμός μου,και η τιμολόγηση του συμβολαίου μου γινόταν κάθε 1η του μήνα. Πέρα από τον λογαριασμό που μου ήρθε τώρα, θα πληρώσω και άλλον ένα, ή τέρμα;

Για να το κανεις καρτα σημαινει οτι ληγει η εκπτωση σου. Αρα η vodafonια αριθμιτικη φαινεται σωστη αν εχει υπολογισει τη ληξη της εκπτωσης.

προηγούμενος μήνας:

Σύνολο 22,14

Αυτός ο μήνας:

Σύνολο 24,84

Λογικά θα σου έρθει ένας χαμηλός εκκαθαριστικός λογαριασμός (δεδομένου ότι το πάγιο του κάθε μήνα είναι προπληρωμένο από τον προηγούμενο). Ανάλογα και με την ημερομηνία διακοπής που αναφέρεται στον εκκαθαριστικό λογαριασμό θα πρέπει να εξασφαλίσεις ότι δεν έχασες μέρες έκπτωσης στον τρέχοντα.

Η έκπτωση μου λήγει τον Μάρτιο, αλλα ακόμα και έτσι να ειναι ,έχουν βάλει ένα τεράστιο -55% δίπλα απο το πάγιο,αν είχε λήξει θα πλήρωνα όλο το πόσο, έτσι δεν ειναι; :rolleyes: . Απλά για κάποιο λόγο αντί να μου βγάλουν να πληρώσω το 45% του πάγιου μου έβγαλαν να πληρώσω με 45% εκπτωση.

Minast, σε ευχαριστώ πολύ :)

Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8

Προφανώς υπάρχει 55% έκπτωση αλλά δεν είναι για 30 ημέρες αλλά μέχρι να λήξει το συμβόλαιο

πήρα για ανανέωση συμβολαίου....εταιρικό νούμερο σε RED1

επιδότηση 67 ευρώ

χαχαχαχαχαχ

για 18μηνο

επιδότηση που περίμενα να βγει περίπου έναν μήνα διότι είμαι VIP πελάτης ή golden

αναρωτιέμαι που πάνε ...εδικά μετά από http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=384482&page=2

θέλουν να το κλείσουν το μαγαζί?

είχα 9 νούμερα και άφησα μόνο ένα...που βλέπω να το κάνω και καρτοκινητό!

ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τους managers!

Προφανώς υπάρχει 55% έκπτωση αλλά δεν είναι για 30 ημέρες αλλά μέχρι να λήξει το συμβόλαιο

Το έψαξα στο My Account, μέχρι 28/02/2013 είχα το unl 45 , και από 1/03/13 ξεκινούσε το unl 60 με το 55% έκπτωση. Άρα μέχρι και 1/03/14 δεν θα έπρεπε να έχω την έκπτωση;

Πήγα σε κατάστημα, αλλά με παρέπεμψαν στο 13830.

Το θέμα από ότι φαίνεται είναι για μια μέρα (μιας και μου σπάνε τον λογαριασμό σε 01/02/14-27/02/14 και 27/02/14-28/02/14 )

Προφανώς δεν κάνω την μανούρα για τα 3 και κάτι ευρώ διαφορά, αλλά γιατί θεωρώ ότι με περνάνε για ιθαγενή. Ξεκάθαρα σε συνομιλίες με την voda μου έχουν πεί ότι με τιμολογούν 2 του κάθε μήνα, επομένως δεν αντιλαμβάνομαι γιατί γίνεται αυτό το πράγμα. Αν μου εξηγήσουν κάνω το λάθος, θα το παραδεχτώ ότι τσάμπα γκρινιάζω.

Χτες έφυγα εγώ. Για να δούμε τώρα τι γίνεται με το καρτοκινητό. Πάντως την χαζομάρα τους την έκαναν. Τελικά υπήρχε όντως πρόβλημα με τα data και το πρόγραμμα μου και μου τα χρέωναν κανονικά όλα από την αρχή του χρόνου. Η κοπέλα που μίλαγα το είδε και χωρίς πολλά πολλά μου είπε πως θα πιστωθούν 23 ευρώ για τις χρεώσεις δεδομένων και 20 ευρώ από το πάγιο του τελευταίου μήνα. Μου ήρθαν και τα σχετικά μηνύματα της Vodafone.

Χτες έφυγα εγώ. Για να δούμε τώρα τι γίνεται με το καρτοκινητό. Πάντως την χαζομάρα τους την έκαναν. Τελικά υπήρχε όντως πρόβλημα με τα data και το πρόγραμμα μου και μου τα χρέωναν κανονικά όλα από την αρχή του χρόνου. Η κοπέλα που μίλαγα το είδε και χωρίς πολλά πολλά μου είπε πως θα πιστωθούν 23 ευρώ για τις χρεώσεις δεδομένων και 20 ευρώ από το πάγιο του τελευταίου μήνα. Μου ήρθαν και τα σχετικά μηνύματα της Vodafone.

Δέν σού είπαν ότι θά σέ περιμένουν 15 μέρες ακόμη γιά νά ξαναγυρίσεις πίσω;

Εμένα μού τό είπαν πολλές φορές...

Δέν σού είπαν ότι θά σέ περιμένουν 15 μέρες ακόμη γιά νά ξαναγυρίσεις πίσω;

Εμένα μού τό είπαν πολλές φορές...

Όχι, μια φορά με κάλεσαν για προσφορά υποτίθεται.

Όχι, μια φορά με κάλεσαν για προσφορά υποτίθεται.

Εμένα μού τόνισαν επανειλλημένα ,οτι η προσφορά πού μού κάνανε ισχύει γιά άλλες 15 μέρες ,έστω καί αν έχω αλλάξει δίκτυο...

μιας και δεν είναι η εποχή των παχιών αγελάδων...

δεν μας λέτε τι αντι-προσφορές σας έκαναν και σε ποια προγράμματα????

εγώ έφυγα και πήγα cosmote...είχα την προσφορά με τα 22 ευρώ....

επειδή ήταν αρχή μου έλεγαν αποκλείεται να υπάρχει τέτοια προσφορά!

τι να πω!

Καλησπερα,

εχω απο το καλοκαιρι το red 3. Πλεον το προγραμμα μου φαινεται υπερβολικο, δε χρειαζομαι τοσα λεπτα & sms και να πληρωνω καθε μηνα μια 100ρα ειναι θεμα. Ειδα προσφατως αυτη τη προσφορα http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11675 .

Σκεφτομαι λοιπον μηπως κανω τον αριθμο μου καρτοκινητο & μετα περασω στο συγκεκριμενο προγραμμα, το οποιο με δελεαζει γιατι δινει αρκετα gb. θα θελα να ρωτησω, αν κατι τετοιο ειναι εφικτο, και ποσο καιρο θελουν οι μετατροπες σε καρτα & μετα σε συμβολαιο?

:cool:

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών