mertaghon2 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Kαι τότε εγώ που έχω ξεπεράσει το 80% των sms προς άλλα δίκτυα (unlimited 60) γιατί δεν ενημερώθηκα? παρε πεστους δεν με ειδοποιησατε,εγω σε αυτο βασιζομουνα, να μου επιστρεψετε την διαφορα:cool:,το εχω κανει. ελπιζω μονο μεσω 1284 να τσεκαρες συχνα ωστε να ναι λογικη η διαφορα που τους ζητας,..εμενα 10 ευρω μου γυρισαν. μην τους ζητησεις να σου επιστρεψουν ξερωγω 40 ευρω ε!!:p Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Αναβαθμίζουν το σύστημα... Φτιάχνουν ένα πρόγραμμα για να διορθώνει τα... τυχαία σφάλματα συστήματος σε συνδρομητές, τα οποία συμπτωματικά οδηγούν σε χρέωσή τους (ή μήπως... το αντίθετο; ) Όπως πχ η... citibank visa vodafone, της οποίας η έκπτωση περνιέται από τη vodafone όποτε τύχει... Εμένα μου έτυχε 2 φορές συνεχόμενες μέσα σε 3 μήνες, πέτυχα όμως συνδρομητή στον οποίο επί περίπου έξι μήνες είχαν... ξεχάσει -συγνώμη, είχε γίνει... λάθος συστήματος- να περάσουν κάπου 250 ευρώ εκπτώσεις. Και ναι μεν στα επιστρέφουν ΑΜΑ το δεις και τους το πεις (σαν ΠΙΣΤΩΣΗ στα επιστρέφουν για... επόμενους λογαριασμούς, μην φανταστεί κανείς πίστωση όλου του ποσού), αλλά για τον ΑΥΞΗΜΕΝΟ φόρο που πλήρωσες λόγω της έκπτωσης που δεν πέρασαν, ούτε λόγος... Συνέχισε την καλή δουλειά, vodafone! :X Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 παρε πεστους δεν με ειδοποιησατε,εγω σε αυτο βασιζομουνα, να μου επιστρεψετε την διαφορα:cool:,το εχω κανει. ελπιζω μονο μεσω 1284 να τσεκαρες συχνα ωστε να ναι λογικη η διαφορα που τους ζητας,..εμενα 10 ευρω μου γυρισαν. μην τους ζητησεις να σου επιστρεψουν ξερωγω 40 ευρω ε!!:p Πήρα τώρα στην εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone και μου είπαν ότι η ενημέρωση για το 80% της χρήσης είναι για όλες τις παροχές του προγράμματος ΕΚΤΟΣ από τα μηνύματα προς άλλα δίκτυα. Δηλαδή για το data, τα 1500' και τα 1500 μην προς Vodafone/σταθερά. Τόσο δύσκολο τους είναι να το βάλουν και για τα μηνύματα? Έλεος. Θα μου πείτε εδώ είναι τόσο δύσκολο το 1284 να παρέχει real time ενημέρωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psy2k Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Πήρα τώρα στην εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone και μου είπαν ότι η ενημέρωση για το 80% της χρήσης είναι για όλες τις παροχές του προγράμματος ΕΚΤΟΣ από τα μηνύματα προς άλλα δίκτυα. Δηλαδή για το data, τα 1500' και τα 1500 μην προς Vodafone/σταθερά. Τόσο δύσκολο τους είναι να το βάλουν και για τα μηνύματα? Έλεος. Θα μου πείτε εδώ είναι τόσο δύσκολο το 1284 να παρέχει real time ενημέρωση... Αν ξανατηλεφωνήσεις και ρωτήσεις το ίδιο πράγμα, πιθανότατα θα σου δώσουν άλλη απάντηση! Συνηθισμένο με τη vodafone! Παράθεση This world sucks... Have your own bpm... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Αν ξανατηλεφωνήσεις και ρωτήσεις το ίδιο πράγμα, πιθανότατα θα σου δώσουν άλλη απάντηση! Συνηθισμένο με τη vodafone! παραπανω αναφερθηκε οτι η ειδοποιηση για το 80% δεν ισχυει για τα εταιρικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmynet Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Παιδια μια πληροφορια Ειμαι στο Unlimited 60 Ισχυει οτι ο ελαχιστος χρονος χρεωσης ανα κληση ειναι 60 sec και μετα χρεωση ανα δευτερολεπτο? Παράθεση ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psy2k Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Παιδια μια πληροφορια Ειμαι στο Unlimited 60 Ισχυει οτι ο ελαχιστος χρονος χρεωσης ανα κληση ειναι 60 sec και μετα χρεωση ανα δευτερολεπτο? Ναι ισχύει εδώ και κάποιους μήνες! Παράθεση This world sucks... Have your own bpm... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 παραπανω αναφερθηκε οτι η ειδοποιηση για το 80% δεν ισχυει για τα εταιρικα Ισχύει από 29/02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Ισχύει από 29/02 αυτο ειναι πολυ καλο. Φανταζομαι οτι το cc δεν θα γνωριζει αυτη την μικρη λεπτομερεια. Ακομα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Μήπως έχει κάποια σχέση με την περίοδο κοντά στα Χριστούγεννα που έκανε αναβάθμιση στα συστήματα της και είχε ειδοποιήσει ότι θα έρθουν καθυστερημένες χρεώσεις; Δεν είναι ανάγκη να βρίσεις κανέναν, απλώς πάρε στο 13840 και ρώτα! ε ναι..φαίνεται κιολας από τις ημερομηνίες....Αλλά αυτά τα 9.45€...γιατί να τα ΞΑΝΑπληρώσω;Αφού τα πλέρωσα στον προηγούμενο λογαριασμό.Και δεν υπερβηκα το όριο μου αυτον τον μήνα ούτε καν.Η ανάλυση του λογαριασμού είναι ένα μπάχαλο τώρα:mad:,και αν δεν μου τον δείξουν σωστά,λεφτά δεν έχει..Θα τους τηλεφωνήσω αύριο που θα έχω τον χρόνο.. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Καλημέρα μπορει κάποιος να μου πεί που στέλνω μην. για να μάθω ποσα ΜΒ έχω ακόμη για το Blackberry ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 απο οσο γνωριζω δεν εχει ξεχωριστη υπηρεσια για το υπολοιπο mb για blackberry.ειτε απο το myaccount ειτε απο την κανονικη ενημερωση υπολοιπου μπορεις να το δεις αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 απο οσο γνωριζω δεν εχει ξεχωριστη υπηρεσια για το υπολοιπο mb για blackberry.ειτε απο το myaccount ειτε απο την κανονικη ενημερωση υπολοιπου μπορεις να το δεις αυτο. ευχαριστώ για την απ'αντηση αλλα στο 1284 με ενημερώνουν μόνο για το υπόλοιπο ομιλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psy2k Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 ευχαριστώ για την απ'αντηση αλλα στο 1284 με ενημερώνουν μόνο για το υπόλοιπο ομιλίας Πάρε στο 13840 (που είναι χωρίς χρέωση) και πες το! Πλέον στο 1284 κανονικά στέλνει ενημέρωση και για τα υπολειπόμενα mb εκτός από το χρόνο ομιλίας! Παράθεση This world sucks... Have your own bpm... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Πάρε στο 13840 (που είναι χωρίς χρέωση) και πες το! Πλέον στο 1284 κανονικά στέλνει ενημέρωση και για τα υπολειπόμενα mb εκτός από το χρόνο ομιλίας! αναβαθμιση του συστηματος θα του πουνε. Το γνωστο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 ποιός είναι ο αριθμός σε σταθερό να μιλήσουμε με την εξυπηρέτηση πελατών παιδιά;; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 210 6702000 9.00-17.00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 210 6702000 9.00-17.00 σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Τελικά σε εταιρικά ισχύει το 80% ;;;; Υπάρχει τρόπος να καλεί κάποιος να μαθαίνει υπολοιπόμενα λεπτά, sms, mb ανα πάσα στιγμή;;; Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 (edited) σε ευχαριστώ πολύ για το θέμα που είχα με τον λογαριασμό μου...είναι..ότι μου τέλειωσε λένε η έκπτωση που είχα -50%..μου είπανε ότι θα το δούνε,και αν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα..Το θέμα είναι ότι βλέπω έκπτωση από hol -4.07...ενώ θα έπρεπε να έχω -10..αφού έχω το vodafone unlimited 45 και το hol double play.. ή αυτός είναι στον λογαριασμό της hol ; http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8361 Πείτε μου πως είναι η έκπτωσξ.. έχω έκπτωη παγίου+συνδιασμό με hol..με 45,δεν πάει συνολικά με τον φόρο 50 κάτι..μετά με τις εκτπώσεις που είναι 15ε εκτός πάει 35..μετά μπαίνει πάλι ΦΠΑ; Edited March 8, 2012 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 για το θέμα που είχα με τον λογαριασμό μου...είναι..ότι μου τέλειωσε λένε η έκπτωση που είχα -50%..μου είπανε ότι θα το δούνε,και αν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα..Το θέμα είναι ότι βλέπω έκπτωση από hol -4.07...ενώ θα έπρεπε να έχω -10..αφού έχω το vodafone unlimited 45 και το hol double play.. ή αυτός είναι στον λογαριασμό της hol ; http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8361 Πείτε μου πως είναι η έκπτωσξ.. έχω έκπτωη παγίου+συνδιασμό με hol..με 45,δεν πάει συνολικά με τον φόρο 50 κάτι..μετά με τις εκτπώσεις που είναι 15ε εκτός πάει 35..μετά μπαίνει πάλι ΦΠΑ; Για προγράμματα έως 60 ευρώ, η έκπτωση στο λογαριασμό του κινητού είναι 5 ευρώ. Τα υπόλοιπα 5 πάνε στον λογαριασμό της HOL. Σωστός είναι ο λογαριασμός σ'αυτό. 19.60 πρέπει να έρχεται τελική τιμη με τον φορο κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 210 6702000 9.00-17.00 24ωρη είναι η εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 παιδια ηρθε στην κοπελα μου μηδενικος λογαριασμος απο την vodafone.μην με ρωτατε πως εγινε δεν ξερουμε και δεν θελω να μαθω.ευχαριστουμε vodafone και τον επομενο μηνα παλι τετοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 παιδια ηρθε στην κοπελα μου μηδενικος λογαριασμος απο την vodafone.μην με ρωτατε πως εγινε δεν ξερουμε και δεν θελω να μαθω.ευχαριστουμε vodafone και τον επομενο μηνα παλι τετοια. μην σου ερθει διπλος τον αλλο μηνα και φρικαρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 μην σου ερθει διπλος τον αλλο μηνα και φρικαρεις. και εγώ κάτι τέτοιο φαντάζομαι να γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts