Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας...

Εμένα πάλι έγινε το αντίθετο! Ήμουν Cosmote και μετά από μια πάρα πολύ καλή πρόταση της Vodafone (-20€ στο μηνιαίο πάγιό μου με περισσότερο χρόνο ομιλίας) και την αίτηση φορητότητας που έκανα με πήρε η Cosmote...

+30€ περισσότερο πάγιο απ' ότι πλήρωνα επειδή λέει δύο μήνες είχα φτάσει αυτό το ποσό. Ναι αλλά αυτοί οι μήνες ήταν Δεκέμβριος (Χριστούγεννα) και Απρίλιος (Πάσχα)... Πολύ περισσότερος χρόνος από ότι η Vodafone... Και επιδότηση από 70€ που είχα 120€... Στην Vodafone δεν ζήτησα καν επιδότηση γιατί δεν θέλω ν' αλλάξω κινητό...

Οπότε... Καλώς σας ήρθα! (Μετά από αρκετά χρόνια Cosmote...)

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

Ναι αλλα πως θα γίνει να ακυρώσω κάτι το πιο έχω υπογράψει????αυτό με ανησυχη... Και λέμε αν δε με πάρει η voda ποσες μέρες θα έχω να πάω μονος μου να το ακυρώσω??..Ένα τελευταίο αν όλα πάνε στραβά μπορώ μετά από λίγες μέρες να διακόψω από τι cosmote και να πάω πάλι στη voda με καινούριο συμβόλαιο η δεσμεύομαι για ένα χρόνο??

Απ' ότι είχα καταλάβει η διαδικασία είναι η εξής: στέλνει την αίτηση φορητoτητας η cote στην voda. Η voda σε παίρνει (σε κανά 2-3 ημέρες max) και σου κάνει αντιπροσφορά. Αν την δεχτείς ανανεώνεις το συμβόλαιό σου στη voda και αυτή επιστρέφει απάντηση στην cote ότι η αίτηση φορητότητας ακυρώθηκε γιατί κάποιο στοιχείο σου ήταν λανθασμένο (π.χ. νέα ταυτότητα). Μετά θα σε ξαναπάρει τηλ. η cote για νέα αίτηση φορητότητας και φυσικά εσυ θα αρνηθείς! Τώρα απ' ότι μου είχαν πει η αίτηση φορητότητας υλοποιείται το πολύ σε 15 ημέρες. Επομένως εσύ μπορείς να την ακυρώσεις μόνος σου την αίτηση φορητότητας στην cote λογικά μέχρι αυτή να υλοποιηθεί (δηλ. 15 ημέρες).

Πάντως μην έχεις άγχος. Η voda σίγουρα θα σε πάρει πίσω με πολύ καλύτερη αντιπροσφορά (αν η cote σου δίνει π.χ. 150 ευρώ επιδότηση εσύ θα πεις ότι έχεις επιδότηση 180 ευρώ, έτσι?;)

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

απλα να ξερει ο φιλος οτι δεν ειναι οπως παλια, υπαρχει περιπτωση και να μην τον παρουν τηλ. Μεχρι περυσι επαιρναν ολες οι εταιριες τηλ, τωρα εχουν σφιξει τα πραγματα. Εαν κανει φουσκωμενους λογαριασμους, θα τον παρουν σιγουρα.

Απ' ότι είχα καταλάβει η διαδικασία είναι η εξής: στέλνει την αίτηση φορητoτητας η cote στην voda. Η voda σε παίρνει (σε κανά 2-3 ημέρες max) και σου κάνει αντιπροσφορά. Αν την δεχτείς ανανεώνεις το συμβόλαιό σου στη voda και αυτή επιστρέφει απάντηση στην cote ότι η αίτηση φορητότητας ακυρώθηκε γιατί κάποιο στοιχείο σου ήταν λανθασμένο (π.χ. νέα ταυτότητα). Μετά θα σε ξαναπάρει τηλ. η cote για νέα αίτηση φορητότητας και φυσικά εσυ θα αρνηθείς! Τώρα απ' ότι μου είχαν πει η αίτηση φορητότητας υλοποιείται το πολύ σε 15 ημέρες. Επομένως εσύ μπορείς να την ακυρώσεις μόνος σου την αίτηση φορητότητας στην cote λογικά μέχρι αυτή να υλοποιηθεί (δηλ. 15 ημέρες).

Πάντως μην έχεις άγχος. Η voda σίγουρα θα σε πάρει πίσω με πολύ καλύτερη αντιπροσφορά (αν η cote σου δίνει π.χ. 150 ευρώ επιδότηση εσύ θα πεις ότι έχεις επιδότηση 180 ευρώ, έτσι?;)

Πιο αναλυτικά δεν γίνετε σευχαριστω!!!:bow:

Τελικά σήμερα έκανα αίτηση φορητότητας από γερμανό και μετά από 2 ώρες με πήραν τηλ μου ανέβασαν τι προσφορα για επιδοτησει συσκευής στα 450 ευρώ για τρέις γραμμές (για 12 μηνο παντα) τους είπα αν δεν πέσει και το πάγιο από 30 ευρω στη κάθε γραμμή τουλάχιστον 5 ευρω κάτω δε τη δεχομαι....Θα με καλέσουν πάλι αύριο μου είπαν για να δουν αν γίνετε...περιμενω..

απλα να ξερει ο φιλος οτι δεν ειναι οπως παλια, υπαρχει περιπτωση και να μην τον παρουν τηλ. Μεχρι περυσι επαιρναν ολες οι εταιριες τηλ, τωρα εχουν σφιξει τα πραγματα. Εαν κανει φουσκωμενους λογαριασμους, θα τον παρουν σιγουρα.

Μέχρι περισυ όντως ήταν πιο εύκολα τα πράγματα με 90 ευρω πάγιο μου βγάλανε το iphone δωρεάν και χωρίς πολλά πολλά φέτος δε τους είδα και πολύ ζεστούς :O

Την αίτηση φορητοτητας την έκανες και για τα 3 νούμερα η μόνο για ένα, και αν κατάλαβα καλά το πάγιο σου είναι 90€;
"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

Την αίτηση φορητοτητας την έκανες και για τα 3 νούμερα η μόνο για ένα, και αν κατάλαβα καλά το πάγιο σου είναι 90€;

Ναι και για τα 3 νούμερα..90 πάγιο με λογαριασμούς άνω τον 110E

Οντως έχουν σφίξει οι κ@λοι φέτος αλλά μην ξεχνάτε ότι έχουν πέσει δραματικά και τα συμβόλαια! Επομένως τις αιτήσεις φορητότητας για συμβόλαια πρέπει να τις κυνηγάνε ακόμα λογικά! Απλά έχουν ρίξει τις επιδοτήσεις και οι 3 προφανώς. Μίλησε κάποιος για καρτέλ και εδώ...

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

Ναι αλλα δε μπορείς να βλέπεις σε ορισμένους τρελες προσφορες σε επιδοτήσεις και μειωσει πάγιου μαζί και σε άλλους τίποτα... Είμαι 12 χρονια στη vodafone και φέτος πραγματικά αν δε μου κάνουν την ανάλογη προσφορα θα φύγω και ας κρατήσουν τους πελάτες τον 20 ευρω που πηγαίνουν από εταιρία σε εταιρία κάθε χρόνο...

Απο προσωπικη εμπειρία θα σου πω το εξής: είμαι στη voda με φορητότητα απο το 2004 περίπου. Τα πρώτα χρόνια οι επιδοτήσεις τους ήταν άθλιες αλλά κι εγώ δεν τις κυνηγούσα (από άγνοια). Ωσπου κάποιος μου άνοιξε τα μάτια. Πρόπερσι λοιπόν και ύστερα απο αίτηση φορητότητας απο αρχική επιδότηση 70-80 ευρώ μου δώσανε τελικά 430 ευρώ και 30% έκπτωση στο πάγιο μου για 12 μήνες (60 ευρώ πάγιο). Παρένθεση: την επιδότηση την πήρα απο πλαίσιο που σου κόβει πιστωτικό και αγοράζεις ότι θέλεις. π.χ. αγοράζεις κάτι με 200 ευρώ και σου επιστρέφει πιστωτικό 230 ευρώ για άλλη αγορά (αναφέρομαι στο παράδειγμά μου), όχι σαν τη voda που χάνεις τη διαφορά εκτός αν επιλέξεις κάτι που να υπερκαλύπτει την επιδότησή σου.

Πέρσι βαρέθηκα να ασχοληθώ κι έτσι μου δώσανε επιδότηση 70 ευρώ και 20% έκπτωση για το ίδιο πάγιο, δηλ. 214 ευρώ συνολικά (12 μήνες Χ 12 ευρώ έκπτωση=144 + 70=214 ευρώ). Φέτος σκέφτομαι να ξαναασχοληθώ με το άθλημα όταν έρθει η ώρα...

Καλησπέρα σας...

Εμένα πάλι έγινε το αντίθετο! Ήμουν Cosmote και μετά από μια πάρα πολύ καλή πρόταση της Vodafone (-20€ στο μηνιαίο πάγιό μου με περισσότερο χρόνο ομιλίας) και την αίτηση φορητότητας που έκανα με πήρε η Cosmote...

+30€ περισσότερο πάγιο απ' ότι πλήρωνα επειδή λέει δύο μήνες είχα φτάσει αυτό το ποσό. Ναι αλλά αυτοί οι μήνες ήταν Δεκέμβριος (Χριστούγεννα) και Απρίλιος (Πάσχα)... Πολύ περισσότερος χρόνος από ότι η Vodafone... Και επιδότηση από 70€ που είχα 120€... Στην Vodafone δεν ζήτησα καν επιδότηση γιατί δεν θέλω ν' αλλάξω κινητό...

Οπότε... Καλώς σας ήρθα! (Μετά από αρκετά χρόνια Cosmote...)

καλωσηρθες τσελεπακη!

θυμισου μονο να ζητησεις να σου στελνουν αναλυτικο λογαριασμο κονο κ να τον τσεκαρεις καθε μηνα προσεκτικα.

:)

παιδες για πειτε μου αν ξερετε.

στο νουμερο μου κανω 40περιπου ευρω καθε μηνα εξτρα για πληροφοριες καταλογου βονταφον 11833.

να υπολογιζω σε αυτο για αυξηση επιδοτησης;

εννοω εχω το unl 50. να ζητησω επιδοτηση σαν να εχω το 60 η το 70 ας πουμε;

11 μηνες τωρα σταθερα εχω 35-50 ευρω καθε μηνα για να σας δωσω ακριβη νουμερα.

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

καλωσηρθες τσελεπακη!

θυμισου μονο να ζητησεις να σου στελνουν αναλυτικο λογαριασμο κονο κ να τον τσεκαρεις καθε μηνα προσεκτικα.

παιδες για πειτε μου αν ξερετε.

στο νουμερο μου κανω 40περιπου ευρω καθε μηνα εξτρα για πληροφοριες καταλογου βονταφον 11833.

να υπολογιζω σε αυτο για αυξηση επιδοτησης;

εννοω εχω το unl 50. να ζητησω επιδοτηση σαν να εχω το 60 η το 70 ας πουμε;

11 μηνες τωρα σταθερα εχω 35-50 ευρω καθε μηνα για να σας δωσω ακριβη νουμερα.

Μα όπως και να χει η επιδότηση εξαρτάται κυρίως από το ύψος των λογαριασμών και όχι από το πρόγραμμα σου. Γι'αυτό και στους υπάρχοντες πελάτες δεν υπάρχουν στάνταρ επιδοτήσεις ανάλογα με το πρόγραμμα. Απλώς αν θεωρήσεις μικρή την επιδότηση θα ζητήσεις μεγαλύτερη με την απειλή ότι θα φύγεις.

καλωσηρθες τσελεπακη!

Παίζει να γίνονται "λάθη"??? Πάντα κοιτάζω προσεκτικά τους λογαριασμούς μου... αλλά να προσέχω κάτι πιο πολύ?

Never stop dreaming

Παίζει να γίνονται "λάθη"??? Πάντα κοιτάζω προσεκτικά τους λογαριασμούς μου... αλλά να προσέχω κάτι πιο πολύ?

οταν θα βλεπεις στο ποσό του λογαριασμου οτι ξεπερναει το παγιο, να ψαχτεις. Και μεσω ιντερνετ μπορεις να το κανεις. Το σιγουρο ειναι οτι εαν γινει 'λαθος συστηματος' (οπως εδω και χρόνια το δικαιολογουν), θα ειναι 1000% εις βαρους σου οι χρεωσεις... Το επαθα εγω, το παθανε πολλοι και το παθαινουν ακομη... Εγγυημενα πραγματα (διαβασε και πιο παλια posts για λεπτομερειες).

Και πριν βγει ο συνηθισμενος 'φιλος' της εταιριας και αρχισει να τη δικαιολογει, σε ενημερωνω οτι και στις άλλες 2 εταιριες γινονται λαθη, αλλά το 50% ειναι υπερ του καταναλωτη (στη wind το ποσοστο 'υπερ' ειναι 70%). Δοκιμασμενα και αποδεδειγμενα χρονια τωρα...

Εαν προσεχεις τις χρεωσεις και τα υπολοιπα σου, δε θα εχεις προβλημα. Απλα να ελεγχεις τα υπολοιπα σου συχνα, ωστε να βλεπουν στα κεντρικα οτι εχεις τον ελεγχο.

Κοίτα να πω την αλήθεια τόσα χρόνια Κοτε προβλήματα με λάθη δεν είχα... Ούτε υπέρ μου, ούτε κατά μου...

Αλλά ευχαριστώ. Θα έχω το νου μου.

Never stop dreaming

Σε εμένα υπήρχε λάθος υπέρ μου και μόλις το έγραψα εδώ, διορθώθηκε συμπτωματικά..

τι το γραφεις και εσυ? αφου ειναι υπερ σου πνιξτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα όπως και να χει η επιδότηση εξαρτάται κυρίως από το ύψος των λογαριασμών και όχι από το πρόγραμμα σου. Γι'αυτό και στους υπάρχοντες πελάτες δεν υπάρχουν στάνταρ επιδοτήσεις ανάλογα με το πρόγραμμα. Απλώς αν θεωρήσεις μικρή την επιδότηση θα ζητήσεις μεγαλύτερη με την απειλή ότι θα φύγεις.

ναι ε;; η επιδοτηση ειναι αναλογη των λογαριασμων;:confused:

νομιζα ηταν αναλογη των παγιων για να ναι κι αυτοι καλλυμενοι...

για επιβεβαιωστε το αυτο παιδες:),ωστε να κινηθω καταλληλως..

ναι ε;; η επιδοτηση ειναι αναλογη των λογαριασμων;:confused:

νομιζα ηταν αναλογη των παγιων για να ναι κι αυτοι καλλυμενοι...

για επιβεβαιωστε το αυτο παιδες:),ωστε να κινηθω καταλληλως..

Αν κάποιος έχει παγιο 100€/μήνα θα παρει ευκολότερα μεγαλυτερη επιδοτηση από κάποιον που εχει παγιο 20€/μηνα και κανει 100€ λογαριασμό (δηλ. 80€ παραπάνω κίνηση)

Σιγουρα κοιτάνε αρκετα πραγματα για την επιδοτηση, αν οχι για την πρωτη προσφορα, ΣΙΓΟΥΡΑ για τη δευτερη (αντιπροσφορα κτλ)

Παντως με αιτηση μεσω νετ τελικα βλεπω δεν ψαρωνουν πλεον...εκανα δευτερα αιτηση στην wind και ακομα με παιρνουν τηλ.... με κυνηγαει ο κουριερ! Αληθεια πρεπει να τους παρω τηλ να το ακυρωσω η σταματανε μονοι τους; Με βλεπω να παω cote να κανω κανονικη αιτηση για να παρω αυτο που θελω....

Στην online αίτηση της Wind πρώτα πρέπει να υπογράψεις το συμβόλαιο και έπειτα στέλνουν το αίτημα φορητότητας στην VF ή την Cosmote.

Αν κάποιος έχει παγιο 100€/μήνα θα παρει ευκολότερα μεγαλυτερη επιδοτηση από κάποιον που εχει παγιο 20€/μηνα και κανει 100€ λογαριασμό (δηλ. 80€ παραπάνω κίνηση)

Σιγουρα κοιτάνε αρκετα πραγματα για την επιδοτηση, αν οχι για την πρωτη προσφορα, ΣΙΓΟΥΡΑ για τη δευτερη (αντιπροσφορα κτλ)

ναι λογικο μου ακουγεται..χμμ οκ ευχαριστω δημητρη:)

H cosmote έδωσε πρόσφατα δωρεάν υπηρεσία απόρριψης εισερχόμενων κλήσεων με απόκρυψη, ως όφειλαν όλοι οι πάροχοι και το είχε μέχρι τότε δώσει μόνο η forthnet. Η καλή μας vodafone γιατί δεν την έχει δώσει ακόμα;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

αμα παιρνουμε για κανα-2 εβδομαδες στο 13830

και παραπονιομαστε που δεν το εχει,απλα θα γινει:)

θελετε?εμενα αχρηστο μου ειναι,αλλα αμα κεφαρετε

να τους πρηξουμε!

Καθώς είναι υποχρεωμένοι να δίνουν αυτή την υπηρεσία, μια ερώτηση στην Ε.Ε.Τ.Τ. ίσως να είχε καλύτερο αποτέλεσμα... :)

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

αμα παιρνουμε για κανα-2 εβδομαδες στο 13830

και παραπονιομαστε που δεν το εχει,απλα θα γινει:)

θελετε?εμενα αχρηστο μου ειναι,αλλα αμα κεφαρετε

να τους πρηξουμε!

Ναι, σιγά μην τους παίρνω στο 13830 για να χρεώνομαι :p

Καλύτερα mail ;) Ανέξοδο και σίγουρο.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών