billy23 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Παιδια , μια ερωτηση. Ειμαι συνδρομητης απο 12/2/09 και θελω να κανω αιτηση φορητοτητας προς cosmote. Επειδη θελω να εκμεταλλευτω την προσφορα της για 20% εκπτωση στο οικογενειακο απεριοριστα , θα πρεπει να κανω την αιτηση μεχρι τελη του μηνα. Η επιδοτηση που πηρα απο την vodafone ηταν 300ευρω και ξερω οτι τον τελευταιο μηνα θα πρεπει να καταβαλλω το 16% αν θελω να φυγω. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν το 16% ειναι σταθερο για ολο τον τελευταιο μηνα η' αν μειωνεται αναλογα με τις μερες. Σκεφτομαι δηλαδη οτι αν το ποσοστο μειωνεται σταδιακα τοτε λαμβανοντας υπ'οψην οτι η αιτηση φορητοτητας θα παρει γυρω στις 10-15 μερες , το προστιμο που θα πληρωσω θα ειναι χαμηλο. Τι λετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Παιδια , μια ερωτηση. Ειμαι συνδρομητης απο 12/2/09 και θελω να κανω αιτηση φορητοτητας προς cosmote. Επειδη θελω να εκμεταλλευτω την προσφορα της για 20% εκπτωση στο οικογενειακο απεριοριστα , θα πρεπει να κανω την αιτηση μεχρι τελη του μηνα. Η επιδοτηση που πηρα απο την vodafone ηταν 300ευρω και ξερω οτι τον τελευταιο μηνα θα πρεπει να καταβαλλω το 16% αν θελω να φυγω. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν το 16% ειναι σταθερο για ολο τον τελευταιο μηνα η' αν μειωνεται αναλογα με τις μερες. Σκεφτομαι δηλαδη οτι αν το ποσοστο μειωνεται σταδιακα τοτε λαμβανοντας υπ'οψην οτι η αιτηση φορητοτητας θα παρει γυρω στις 10-15 μερες , το προστιμο που θα πληρωσω θα ειναι χαμηλο. Τι λετε ; Noμίζω πως είναι σταθερό. Αλλά ρώτα στο 13830 τι γίνεται σε περίπτωση διακοπής (μην πεις φορητότητα προς Cosmote). Πάντως αν κάνεις την αίτηση φορητότητας στις 30/1 λογικά η διακοπή στη Vodafone θα γίνει περίπου 2 εβδομάδες μετά οπότε μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 καλημερα παιδια ειμαι εδω και ενα χρονο συνδρομητης στο surf and mail 500 τς vodafone( με blackberrystorm) δλδ το παγιο μου καθε μηνα ειναι 75ε οστοσο αρκετες φορες εχω κανει φουσκομενους λογαριασμους.Πηγα εχτες στν vodafone και τους ρωτησα αν εχει βγει η επιδοτηση μ επηδη σε 2 μηνες συμπληρονετε ενας χρονος στο συμβολεο. Μ ειπαν οτι η επιδοτηση εχει βγει και οτι ειναι 166ε. Διαβασα σε αυτο το topic οτι περνοντας τηλ. στο 13830 αν ζητησεις επανεξεταση τς επηδοτησης θα σ ανεβασουν το ποσο τς επιδοτησεις. θελω να σας ρωτησω αν παρω τωρα στο 13830 τωρα κ τους το πω ποτε θα μ αυξησουν το ποσο τς επιδοτησης? σημερα π.χ? και αν τους παρω τηλ τι ακριβος να τους πω??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Palavoulis Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Ποιο πρόγραμμα έχεις? Μήπως το πρόγραμμα σου είναι κάποιο παλιό και με τα νέα δεδομένα δεν μπορεί να γίνει ο συνδυασμός? Αν είναι στα παλιά προγράμματα που έχει σταματήσει η εταιρία είναι πολύ λογικό να μην μπορεί να γίνει η αλλαγή. Να ξέρεις ότι εφόσον σταματήσει βγαίνει και από τα συστήματα του σαν πρόγραμμα που μπορείς να το επεξεργάζεσαι και έτσι λοιπόν ναι μεν το έχεις αλλά αν θελήσεις μια οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτό, θα πρέπει να το μεταφέρεις στα νέα ή κρατάς το υπάρχον, είναι οι μόνες σου επιλογές . Δόξα το θεό έχουν ένα σορό προγράμματα όλο και κάποιο από αυτά θα βρεις να σου κάνει. Συμφωνώ ότι μπορεί να πέσεις σε κάποιον που δεν θυμάται εκείνη την στιγμή ποια είναι ο σωστός συνδυασμός για το δικό σου πρόγραμμα, βέβαια το σωστό θα ήταν να το κοιτάξει και να σου πει άλλα επειδή είναι τόσα πράγματα που πρέπει να ξέρουν και αυτοί και τόσοι πριν από σένα που έχουν μιλήσει με κάθε πωλητή είναι φυσικό κάποιες φορές να γίνονται λάθη. Άνθρωποι είμαστε !!!! Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν το καταλαβαίνει αυτό όταν πάει και ξεσπάει σε κάθε πωλητή είτε είναι της Vodafone είτε είναι κάποιας άλλης εταιρίας είτε είναι απλός πωλητής ρούχων! Κανένας μας δεν θα άντεχε να δουλέψει σε μια τέτοια θέση πάνω από μια ώρα!!! καλημέρα, την τελευταία βδομάδα μαλώνω με τη Vodafone, επειδή θέλω να περάσω το πακέτων των 150sms στο πρόγραμμά μου και αυτοί μου λένε κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό ανάμεσα στις γραμμές "το πρόγραμμα δεν θα ισχύει πια" και "δεν μπορεί να συνδυαστεί με το πρόγραμμα φωνής σας". Φυσικά στο site τους, δεν αναφέρουν τίποτα σχετικό παρα το ξεκάθαρο "Διαλέξτε ένα από τα παρακάτω πακέτα SMS ή και MMS και συνδυάστε το με οποιοδήποτε πρόγραμμα συμβολαίου θέλετε. ". Διότι, ποιός κάθεται να ασχοληθεί με το ιντερνετ εν έτη 2010??!?!?!?!? Απλά ΑΙΣΧΡΟ!! Μάλιστα, είχαν το θράσος να μου αντιπροτείνουν ευέλικτο πρόγραμμα, με στύλ "μα υπάρχει εναλλακτική /έχουμε το φώς να σου μεταλαμπαδεύσουμε". Μήπως να ξυπνήσουν λιγάκι εκεί μέσα και να δουν στο λεξικό τα "ανταγωνιστική αγορά", "εποχή της πληροφορίας" και κυρίως το "ενημερωμένο κοινό"?!?!? Το customer service στον καιρό των νεάντερταλ!! Όχι άλλο κάρβουνο παιδιά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Palavoulis Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 15 μέρες απο όταν κάνεις την αίτηση φορητότητας γίνεται η διακοπή εφόσον βέβαια παραλάβεις και την νέα σιμ έγκαιρα σε οποιαδήποτε εταιρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 ελαβα το εξης μυνημα : " εχετε καταναλώσει το 80% του χρόνου ομιλιας προς κινητα vodafone και σταθερα στισ 16:02 18/01 βασει της πολιτικης ορθης χρήσης.πληροφοριες στο 13830 " :mad: Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 επειδή δεν ειμαι σχετικος με το internet σε κινητο και μιας και θα παρω συντομα το nokia n97 mini θελω τη βοηθεια σας. Σκεφτομαι να κανω συμβολαιο στη vodafone με δωρεαν internet. αυτο που με προβληματιζει ειναι αν θα με καλυψουν τα 500mb το μηνα ή αν πρεπει να παω σε unlimited προγραμμα (3giga το μηνα). Οι απαιτησεις μου ειναι ελεγχος του mail πολυ συχνα και σερφαρισμα(κυριως σελιδες κ facebook και οχι youtube κτλ) εως και 1 ωρα την ημερα. Βεβαια θα χρησιμοποιω και wifi καποιες λιγες φορες. Απο προσωπικη σας εμπειρια τι μου προτεινετε μιας και δεν ξερω τι ογκος δεδομενων διακεινειται στο internet με κινητο? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a25 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 επειδή δεν ειμαι σχετικος με το internet σε κινητο και μιας και θα παρω συντομα το nokia n97 mini θελω τη βοηθεια σας. Σκεφτομαι να κανω συμβολαιο στη vodafone με δωρεαν internet. αυτο που με προβληματιζει ειναι αν θα με καλυψουν τα 500mb το μηνα ή αν πρεπει να παω σε unlimited προγραμμα (3giga το μηνα). Οι απαιτησεις μου ειναι ελεγχος του mail πολυ συχνα και σερφαρισμα(κυριως σελιδες κ facebook και οχι youtube κτλ) εως και 1 ωρα την ημερα. Βεβαια θα χρησιμοποιω και wifi καποιες λιγες φορες. Απο προσωπικη σας εμπειρια τι μου προτεινετε μιας και δεν ξερω τι ογκος δεδομενων διακεινειται στο internet με κινητο? Ευχαριστω πολυ. Το 500αρι θα σε υπερκαλύψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Εάν πράγματι το θέλεις για τους λόγους που αναφέρεις, τότε με το 500άρι είσαι κομπλέ. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntog Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Καλησπερα, εχω το Iphone στο 150lite και μου ηρθε επιδοτηση 115ε, αλλα σκεφτομαι να αλλαξω σε κοσμοτε, θα μου κανουν καμια καλυτερη προσφορα στη τιμη του κινητου που θελω HD2, η ισως ακομα και vod να τους πω οτι θελω να αλλαξω να μου το δωσει σε ακομα καλυτερη τιμη? κατι τετοιο εχω ακουσει? καποια βοηθεια ευχαριστω. Παράθεση "objects in mirror are losing" gatos-cupra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lathos Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 παντα οταν κανεις αιτηση φορητοτητας επικοινωνουν μαζι σου. τοτε να τους πεις οτι θελεις να φυγεις λογω χαμηλης επιδοτησης και θα σου την αυξησουν σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 (edited) στο Unlimited 70 με internet η τιμή είναι 137,12 για νέες συνδέσεις και πληρωμή με πιστωτική Μάλιστα εννοείται ότι υπάρχει μία έκπτωση 50 ευρώ αν το πάρεις από το Internet. Εσύ μάλλον πήγες με ανανέωση. Πόσα χρήματα σου ζήτησαν συνολικά? Edited January 20, 2010 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Όταν παίρνεις πρόγραμμα που συνδοιάζει λεπτά ομιλίας, μηνύματα και mb, παίρνεις έξτρα επιδότηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Εχω επιδότηση και κοιτάω για το iPhone στο πρόγραμμα iPhone 150 lite (18 μήνες). Με καινουρια συνδεση εχει 329,39 ενώ με ανανέωση συμβολαίου και χρηση επιδότησης βγαίνει 319 ευρω. Δηλαδή μόνο 10 ευρώ πλεονέκτημα; γινεται κάτι λάθος; που ειναι η επιδότηση; αφού με καινούρια σύνδεση ειναι σχεδόν το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 καλησπερα παιδια. Μπηκα στο σαιτ τς βονταφον γ να δω το h1 samsung. το κοιταξα με προγραμμα unlimited 70 και μ εμφανηζει τιμη συσκευης 137,12ε. πηγα λοιπον στον καταστημα τς βονταΦΟΝ και τους ρωτησα ποσο ειναι η επιδοτηση μ κ μ ειπαν 200ε οποτε λεω θα παρω το H1 π μ βγενει 137,12ε. τους λεω λοιπν οτι θελω το h1 στο unlimited 70 κ μ λεει αυτος εκει ειναι ακομα 32ε να πληροσετε μαζι με τν επιδοτηση. πως γινετε αυτο ρε παιδια??? :confused::confused: Απαγορεύεται η γραφή SMS από τους κανόνες του φόρουμ.Προσπάθησε να γράφεις ολοκληρωμένες τις λέξες. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Εχω επιδότηση και κοιτάω για το iPhone στο πρόγραμμα iPhone 150 lite (18 μήνες). Με καινουρια συνδεση εχει 329,39 ενώ με ανανέωση συμβολαίου και χρηση επιδότησης βγαίνει 319 ευρω. Δηλαδή μόνο 10 ευρώ πλεονέκτημα; γινεται κάτι λάθος; που ειναι η επιδότηση; αφού με καινούρια σύνδεση ειναι σχεδόν το ίδιο. τα ιδια μου ειπαν και εμενα οταν πηγα να παρω το H1 δεν εχει καμια σχεση η τιμη που εχει η συσκευη με ΝΕΑ συνδεση με την τιμη που εχει η συσκευη οταν κανεις ανανεωση συμβολεου και την παρεις με επιδοτηση;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 (edited) Έχω ένα HOL double play lite και σκέφτομαι να μεταφέρω 2 συνδέσεις από wind σε vodafone οικογενειακό (όλοι σε ένα) με πάγια 30 και 35 ευρώ η κάθε μια σύνδεση. Ισχύει ότι θα έχω -20% έκπτωση λόγω οικογενειακού και επιπλέον έκπτωση λόγω HOL? Και πόσο θα είναι η έκπτωση λόγω HOL? Θα υπολογίζεται με βάση το άθροισμα του οικογενειακού 65 ευρώ ή με βάση το 1 πάγιο από τα 2? Και αν επιλέξω 12μηνο συμβόλαιο χωρίς επιδότηση θα ισχύει και επιπλέον έκπτωση? Με ποιά σειρά μπαίνουν όλες αυτές οι εκπτώσεις; Μήπως δεν μπαίνουν όλες; Too good to be true μου φαίνεται. Ευχαριστώ! Edited January 22, 2010 by nikgl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Ο κάθε αριθμός συμβολαίου θα έχει έκπτωση 20% αν μεταφερθεί σε Unlimited οικογενειακό πρόγραμμα έως και τις 6 Φεβρουαρίου. Από κει και έπειτα, σε έναν από τους αριθμούς του μητρώου που θα επιλέξεις εσύ θα βάλεις και την έκπτωση απ'το HOL Double Play( προτείνω να επιλέξεις τον αριθμό με το μεγαλύτερο πάγιο ;) ). Οπότε, όλοι οι αριθμοί θα έχουν έκπτωση 20% ο καθένας στο πάγιό του και ένας απ'τους αριθμούς επιπλέον θα έχει την έκπτωση απ'το Double Play. Τέλος, ισχύει ότι μπορείς να πάρεις έκπτωση αντί επιδότησης στο πάγιο κάθε αριθμού χωριστά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Σ'ευχαριστώ για την απάντηση αλλά βρήκα από το site της vodafone το παρακάτω: ... 8. Συνδρομητές που επωφελούνται της έκπτωσης των Οικογενειακών προγραμμάτων “¨Όλοι σε Ένα” με την ένταξή τους στη συνδυαστική προσφορά Vodafone – hellas online θα λαμβάνουν μόνο την έκπτωση που αντιστοιχεί στην υπηρεσία hellas online (κι όχι της αντίστοιχης έκπτωσης του κινητού Vodafone). ... http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8401 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Θα ηθενα να σας κάνω μια ερώτηση. Αν κάνω συνδέσει και πληρώνω 50€ τον μήνα μήπως ξερετε τι επιδότηση περίπου θα έχω ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 θα ηθελα να ρωτησω εντελως καλοπροαιρετα κ σεβομενος την επιλογη καποιων να ειναι στη vodafone,επειδη ψαχνω για συμβολαιο τι μου προσφερει η vodafone κ πρεπει να πληρωνω το δευτερολεπτο 0.0055 ευρω κληση ανα δευτ.. στο προγραμμα Unlimited με Internet 55 αλλα κ γενικα απ'οτι βλεπω.κ γιατι να μην κανω με τη cosmote που με 60 ευρω μου δινει σχεδον διπλασιο χρονο ομιλιας μονο λιγοτερο ιντερνετ αλλα με χρεωνει με 0.0045 ευρω μετα τη χρηση του χρονου το δευτερολεπτο. +sms/mms προς ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Για παράδειγμα, όπως είπες κι εσύ, η Cosmote δίνει λιγότερο internet. Η επιλογή πάντα εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός. Και μη βλέπεις μόνο τις τιμές, γιατί για κάποιον που θέλει internet στο κινητό του σημαντικό ρόλο παίζει η ταχύτητα και η ποιότητα και η Vodafone είναι καλύτερη σε αυτόν τον τομέα. Όταν κάποιος αγοράζει ένα προιόν που του χρειάζεται και το θέλει, θα κοιτάξει την αποτελεσματικότητά του, αν θα έχει καλή εξυπηρέτηση και τεχνογνωσία από την εταιρία που το παρέχει και αν θα έχει εξασφαλισμένη ποιότητα. Η τιμή πολλές φορές είναι η τελευταία στη λίστα των αναγκών, διότι πολύ απλά στην Ελλάδα, οι διαφορές ανάμεσα στις εταιρίες είναι ελάχιστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Για παράδειγμα, όπως είπες κι εσύ, η Cosmote δίνει λιγότερο internet. Η επιλογή πάντα εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός. Και μη βλέπεις μόνο τις τιμές, γιατί για κάποιον που θέλει internet στο κινητό του σημαντικό ρόλο παίζει η ταχύτητα και η ποιότητα και η Vodafone είναι καλύτερη σε αυτόν τον τομέα. Όταν κάποιος αγοράζει ένα προιόν που του χρειάζεται και το θέλει, θα κοιτάξει την αποτελεσματικότητά του, αν θα έχει καλή εξυπηρέτηση και τεχνογνωσία από την εταιρία που το παρέχει και αν θα έχει εξασφαλισμένη ποιότητα. Η τιμή πολλές φορές είναι η τελευταία στη λίστα των αναγκών, διότι πολύ απλά στην Ελλάδα, οι διαφορές ανάμεσα στις εταιρίες είναι ελάχιστες. μα κ στα προγραμματα ομιλιας μονο οι ιδιες τιμες παιζουν στη vodafone οποτε οτι κ να διαλεξεις απο αυτους τα ιδια ειναι 0.0055 το δευτ..απο σημα ξερει κανεις γενικα ανα την ελλαδα επειδη ταξιδευω συχνα λογω δουλειας κ δεν παω κ στα κεντρικοτερα μερη.κυριως βουνα κ ταξιδια με πλοια.εγω προσωπικα θελω ενα προγραμμα ομιλιας ιντερνετ μαζι πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 θα ηθελα να ρωτησω εντελως καλοπροαιρετα κ σεβομενος την επιλογη καποιων να ειναι στη vodafone,επειδη ψαχνω για συμβολαιο τι μου προσφερει η vodafone κ πρεπει να πληρωνω το δευτερολεπτο 0.0055 ευρω κληση ανα δευτ.. στο προγραμμα Unlimited με Internet 55 αλλα κ γενικα απ'οτι βλεπω.κ γιατι να μην κανω με τη cosmote που με 60 ευρω μου δινει σχεδον διπλασιο χρονο ομιλιας μονο λιγοτερο ιντερνετ αλλα με χρεωνει με 0.0045 ευρω μετα τη χρηση του χρονου το δευτερολεπτο. +sms/mms προς ολους. Για να επιλέξεις τον μελλοντικό σου πάροχο, θα πρέπει καταρχήν να απαγκιστρωθείς από την στείρα σύγκριση τιμών και να κοιτάξεις συνολικά την προσφορά του καθενός. Πιο συγκεκριμένα α) Επίπεδο σήματος στις περιοχές που κινείσαι καθημερινά β) Ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών γ) Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών που σε ενδιαφέρουν (data ή φωνή) καθώς και άλλες παράμετρους που αυτή τη στιγμή δεν μου έρχονται. π.χ. αν η cosmote δεν είχε σήμα στο σπίτι σου αλλά είχε η Vodafone θα την επέλεγες παρόλαυτα μόνο και μόνο γιατί ίσως και να πλήρωνες 10-20ct λιγότερα το μήνα;; Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 κ τωρα τελευταια βλεπω πολλους να φευγουν απο αλλες εταιριες κ να πηγαινουν κοσμοτε.εγω παντως vodafone θα παω μαλλον,δισταζω προς τις προσφορες της μονο ειναι λιγο ασυμφορες κ γιαυτο δεν κανω τη κινηση ακομα.πολυ ακριβα ρε παιδακι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts