soublaki-3 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Πες τους ότι στην Cosmote έχει καλύτερο σήμα στο σπίτι σου και για να σε κρατήσουν ως πελάτη θες πολύ καλύτερη προσφορά από την Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lathos Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 στο Vodafone Unlimited 20 , αν μιλησεις ακριβως 20 λεπτα εκτος vodafone και δεν στειλεις κανενα sms εκτος vodafone, ποιο ειναι το τελικο ποσο που θα πληρωσεις με φορους, τελη συνδρομητων και ολα τα συναφη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiloshack Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Παντως νομιζω οτι ειναι πληρες διαθεσιμα τα προγραμματα για iphone. Μιλουσα σημερα με την εξυπηρετηση πελατων, και μου ανεβασαν και την επιδοτηση μετα απο χιλια ζορια και απο 190 επιδοτηση θα δωσω για το iphone μονο 90 ευρώ και μπαινω στο iphone 150plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 στο Vodafone Unlimited 20 , αν μιλησεις ακριβως 20 λεπτα εκτος vodafone και δεν στειλεις κανενα sms εκτος vodafone, ποιο ειναι το τελικο ποσο που θα πληρωσεις με φορους, τελη συνδρομητων και ολα τα συναφη? 22,40€ Μέχρι 50 ευρώ, το τέλος είναι 12% Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Ο φόρος , δηλαδή ο Φ.Π.Α. είναι πλέον υποχρεωτικό από τον νόμο να αναφέρετε στον επίσημο τιμοκατάλογο και όχι χώρια. Όταν λοιπόν αναφερόμαστε στο Unlimited 20 εννοούμε 20 ευρώ μαζί με τον Φ.Π.Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Θα μας κάνει την τιμή η Vodafone να λειτουργήσει κάποια στιγμή η υπηρεσία ενημέρωση υπολοίπου;Έχει που υπολειτουργεί από τις 15 του μήνα. :mad: Να πω ότι έκαναν καμιά αναβάθμιση για σχεδόν real-time ενημέρωση ή για ενημέρωση υπολειπόμενων mb ,άντε,να πάει στα κομμάτια. Αλλά να μην παρέχουν τίποτα από τα παραπάνω και παράλληλα να υπολειτουργεί συχνά,πάει πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Υπάρχει νόμος που προκαθορίζει τις μέγιστες διάρκεις ιδιωτικών εμπορικών συμβάσεων;2μηνο ειναι το υποχρεωτικό συμβόλαιο. το οτι υπάρχει πριν το 12μηνο απόσβεση επιδότησης ή σε άλλες περιπτώσεις τέλος διακοπής υπηρεσίας είναι άλλο καπέλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω, στην ιστοσελίδα της Vodafone σχετικά με τα προγράμματα συμβολαίου Vodafone Unlimited http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1531 , στα 15 + 20 ευρώ πάγιο λέει απεριόριστα προς Vodafone, ενώ στο 25 γιατί λέει απεριόριστα προς 1 Vodafone αριθμό ?? και είναι το μόνο πρόγραμμα που βλέπω ότι το λέει.. Tέλος στο πρόγραμμα 25 πόσο είναι το τελικό πάγιο με τ φπα κτλ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lathos Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Tέλος στο πρόγραμμα 25 πόσο είναι το τελικό πάγιο με τ φπα κτλ?? 25 ευρω+12%=28 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Θα μας κάνει την τιμή η Vodafone να λειτουργήσει κάποια στιγμή η υπηρεσία ενημέρωση υπολοίπου;Έχει που υπολειτουργεί από τις 15 του μήνα. :mad: Να πω ότι έκαναν καμιά αναβάθμιση για σχεδόν real-time ενημέρωση ή για ενημέρωση υπολειπόμενων mb ,άντε,να πάει στα κομμάτια. Αλλά να μην παρέχουν τίποτα από τα παραπάνω και παράλληλα να υπολειτουργεί συχνά,πάει πολύ... Σε μένα λειτουργεί όπως λειτουργούσε πάντοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Όντως λειτουργεί και άλλωστε αλλάζουν τον τρόπο υπολογισμού του χρόνου ομιλίας. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Σε εμένα είναι "κολλημένο" στις 15/11. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Και μένα κολλημένο στις 15 του μήνα είναι,όπως επίσης και των υπολοίπων μελών της οικογένειας και άλλων 4 γνωστών μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Ακόμα είναι κολλημένο στις 15:mad: Ελπίζω να ξεκολλήσει μέχρι τις 21 γιατί από 22 ανανεώνεται ο χρόνος ομιλίας μου και δεν θα ξέρω πόσο χρόνος θα περάσει τον επόμενο μήνα:angry: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Με μια κλήση στο 13830, μαθαίνεις αμέσως πόσα λεπτά ομιλίας μεταφέρθηκαν στο επόμενο μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Ακόμα είναι κολλημένο στις 15:mad: Ελπίζω να ξεκολλήσει μέχρι τις 21 γιατί από 22 ανανεώνεται ο χρόνος ομιλίας μου και δεν θα ξέρω πόσο χρόνος θα περάσει τον επόμενο μήνα:angry: Και σε μενα 3 μερες τωρα κολλημενο στις 15/11 στις 12.00 :mad: το μεσημερη μεγαλη απατη μου μυριζεται και με την αλλαγη του μεταφερομενου χρονου ομιλιας απο τον προηγουμενο μηνα λογω τις αλλαγης τροπου ελεγχου συμφωνα με την εκδοση λογαριασμου , Επισης προσπαθω να βρω 1 προγραμμα με μεταφορα του χρονου ομιλιας στον επομενο μηνα και με ελαχιστη χρεωση τα 30" οπως ειχα μεχρι τωρα και δεν βλεπω τιποτα στο site τους μου αλλαζουνε το προγραμμα λογω ανανεωσης συμβολαιου αλλα δεν εχη τιποτα σωστο εγω μιλλαω προς ολους περιπου 1 ωρα τον μηνα προς voda και κανα μισαωρο προς σταθερα και 1,5-2 ωρες προς ολα τα υπολοιπα δικτια κιν.τηλ. Τι να διαλεξω σαν πιο συμφερων ? SMS καμια 5 τον μηνα ουτε που με νοιαζουνε :confused: Υπ οψιν οτι τωρα με 33,00€ τελικη τιμη εχω 240 λεπτα προς ολους με ελ.χρεωση τα 30" και με μεταφορα υπολοιπου στον επομενο μηνα. Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Στο site διαβαζω νεα απεριοριστα ευελικτα επαγγελματικα προγραμματα που εχουν και διεθνεις κλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Και ξανά σήμερα κολλημένο στις 15/11.. Αξιόπιστη υπηρεσία..:rolleyes: Και χωρίς ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο και χωρίς ενημέρωση για υπολοιπόμενα mb,για να μην ξεχνιόμαστε. Υ.Γ.:Ξέρω,ξέρω,υπάρχει το 13830 για να μαθαίνουμε τα mb,αλλά η Cosmote γιατί έδωσε τέτοια ενημέρωση-και σε πραγματικό χρόνο,το κυριότερο-και η vodafone σφυρίζει αδιάφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Πείτε μου ένα καλό λόγο γιατί η Voda δε δίνει live ενημέρωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 καθε φορα που υπηρχαν τετοιες καθυστερησεις ηταν λογω αλλαγων που γινονταν στο συστημα ενημερωσης. για να κανουμε λιγο υπομονη μηπως δουμε τιποτα καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 σε μενα εχει κολλήσει στις 17/11 θα νοσταλγήσω τις μέρες μου στην wind που ειχε ενημέρωση με ακρίβεια λεπτού Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Πείτε μου ένα καλό λόγο γιατί η Voda δε δίνει live ενημέρωση? Δεν το υποστηρίζει το billing σύστημά της, κάτι το οποίο δεν αλλάζει καθόλου εύκολα, είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Λίγο υπομονή θέλει, δε χάθηκε ο κόσμος λίγες μέρες να έχει πρόβλημα μια υπηρεσία. Για να έχει πρόβλημα σημαίνει ότι αναβαθμίζεται, οπότε θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Ας κάνουμε λίγη υπομονή λοιπόν! Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Δεν το υποστηρίζει το billing σύστημά της, κάτι το οποίο δεν αλλάζει καθόλου εύκολα, είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Λίγο υπομονή θέλει, δε χάθηκε ο κόσμος λίγες μέρες να έχει πρόβλημα μια υπηρεσία. Για να έχει πρόβλημα σημαίνει ότι αναβαθμίζεται, οπότε θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες. Εδώ και χρόνια έχει προβλήματα, ας ελπίσουμε ότι τώρα θα προκύψει κάτι καλό. Σχετικά με την καθυστέρηση μπορεί να αλλαχτεί αλλά προσωπικά νομίζω ότι γίνεται εσκεμμένα :X. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Ξέρει κανείς αν στο vodafone 2gether θέλει κανείς να καταργήσει τον 1 αριθμό και στην θέση του να βάλει άλλο, αν γίνεται και αν πληρώνεις ξανά απο την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts