Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πες τους ότι στην Cosmote έχει καλύτερο σήμα στο σπίτι σου και για να σε κρατήσουν ως πελάτη θες πολύ καλύτερη προσφορά από την Cosmote.

στο Vodafone Unlimited 20 , αν μιλησεις ακριβως 20 λεπτα εκτος vodafone και δεν στειλεις κανενα sms εκτος vodafone, ποιο ειναι το τελικο ποσο που θα πληρωσεις με φορους, τελη συνδρομητων και ολα τα συναφη?

Παντως νομιζω οτι ειναι πληρες διαθεσιμα τα προγραμματα για iphone. Μιλουσα σημερα με την εξυπηρετηση πελατων, και μου ανεβασαν και την επιδοτηση μετα απο χιλια ζορια και απο 190 επιδοτηση θα δωσω για το iphone μονο 90 ευρώ και μπαινω στο iphone 150plus.

στο Vodafone Unlimited 20 , αν μιλησεις ακριβως 20 λεπτα εκτος vodafone και δεν στειλεις κανενα sms εκτος vodafone, ποιο ειναι το τελικο ποσο που θα πληρωσεις με φορους, τελη συνδρομητων και ολα τα συναφη?

22,40€ Μέχρι 50 ευρώ, το τέλος είναι 12%

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο φόρος , δηλαδή ο Φ.Π.Α. είναι πλέον υποχρεωτικό από τον νόμο να αναφέρετε στον επίσημο τιμοκατάλογο και όχι χώρια.

Όταν λοιπόν αναφερόμαστε στο Unlimited 20 εννοούμε 20 ευρώ μαζί με τον Φ.Π.Α.

Θα μας κάνει την τιμή η Vodafone να λειτουργήσει κάποια στιγμή η υπηρεσία ενημέρωση υπολοίπου;Έχει που υπολειτουργεί από τις 15 του μήνα. :mad:

Να πω ότι έκαναν καμιά αναβάθμιση για σχεδόν real-time ενημέρωση ή για ενημέρωση υπολειπόμενων mb ,άντε,να πάει στα κομμάτια.

Αλλά να μην παρέχουν τίποτα από τα παραπάνω και παράλληλα να υπολειτουργεί συχνά,πάει πολύ...

Υπάρχει νόμος που προκαθορίζει τις μέγιστες διάρκεις ιδιωτικών εμπορικών συμβάσεων;
2μηνο ειναι το υποχρεωτικό συμβόλαιο.

το οτι υπάρχει πριν το 12μηνο απόσβεση επιδότησης ή σε άλλες περιπτώσεις τέλος διακοπής υπηρεσίας είναι άλλο καπέλο

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω, στην ιστοσελίδα της Vodafone σχετικά με τα προγράμματα συμβολαίου Vodafone Unlimited http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1531 , στα 15 + 20 ευρώ πάγιο λέει απεριόριστα

προς Vodafone, ενώ στο 25 γιατί λέει απεριόριστα

προς 1 Vodafone αριθμό ?? και είναι το μόνο πρόγραμμα που βλέπω ότι το λέει.. Tέλος στο πρόγραμμα 25 πόσο είναι το τελικό πάγιο με τ φπα κτλ??

Θα μας κάνει την τιμή η Vodafone να λειτουργήσει κάποια στιγμή η υπηρεσία ενημέρωση υπολοίπου;Έχει που υπολειτουργεί από τις 15 του μήνα. :mad:

Να πω ότι έκαναν καμιά αναβάθμιση για σχεδόν real-time ενημέρωση ή για ενημέρωση υπολειπόμενων mb ,άντε,να πάει στα κομμάτια.

Αλλά να μην παρέχουν τίποτα από τα παραπάνω και παράλληλα να υπολειτουργεί συχνά,πάει πολύ...

Σε μένα λειτουργεί όπως λειτουργούσε πάντοτε.

Όντως λειτουργεί και άλλωστε αλλάζουν τον τρόπο υπολογισμού του χρόνου ομιλίας.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Σε εμένα είναι "κολλημένο" στις 15/11.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Και μένα κολλημένο στις 15 του μήνα είναι,όπως επίσης και των υπολοίπων μελών της οικογένειας και άλλων 4 γνωστών μου.

Ακόμα είναι κολλημένο στις 15:mad: Ελπίζω να ξεκολλήσει μέχρι τις 21 γιατί από 22 ανανεώνεται ο χρόνος ομιλίας μου και δεν θα ξέρω πόσο χρόνος θα περάσει τον επόμενο μήνα:angry:
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Με μια κλήση στο 13830, μαθαίνεις αμέσως πόσα λεπτά ομιλίας μεταφέρθηκαν στο επόμενο μήνα.

Ακόμα είναι κολλημένο στις 15:mad: Ελπίζω να ξεκολλήσει μέχρι τις 21 γιατί από 22 ανανεώνεται ο χρόνος ομιλίας μου και δεν θα ξέρω πόσο χρόνος θα περάσει τον επόμενο μήνα:angry:

Και σε μενα 3 μερες τωρα κολλημενο στις 15/11 στις 12.00 :mad: το μεσημερη μεγαλη

απατη μου μυριζεται και με την αλλαγη του μεταφερομενου χρονου ομιλιας απο

τον προηγουμενο μηνα λογω τις αλλαγης τροπου ελεγχου συμφωνα με την

εκδοση λογαριασμου , Επισης προσπαθω να βρω 1 προγραμμα με μεταφορα του

χρονου ομιλιας στον επομενο μηνα και με ελαχιστη χρεωση τα 30" οπως ειχα μεχρι τωρα και δεν βλεπω τιποτα στο site τους μου αλλαζουνε το προγραμμα λογω ανανεωσης συμβολαιου αλλα δεν εχη τιποτα σωστο εγω μιλλαω προς ολους περιπου

1 ωρα τον μηνα προς voda και κανα μισαωρο προς σταθερα και 1,5-2 ωρες προς ολα τα υπολοιπα δικτια κιν.τηλ. Τι να διαλεξω σαν πιο συμφερων ? SMS καμια 5 τον μηνα ουτε που με νοιαζουνε :confused:

Υπ οψιν οτι τωρα με 33,00€ τελικη τιμη εχω 240 λεπτα προς ολους με ελ.χρεωση τα 30" και με μεταφορα υπολοιπου στον επομενο μηνα.

ΝΙΚΟΣ

Στο site διαβαζω νεα απεριοριστα ευελικτα επαγγελματικα προγραμματα που εχουν και διεθνεις κλησεις.

Και ξανά σήμερα κολλημένο στις 15/11..

Αξιόπιστη υπηρεσία..:rolleyes: Και χωρίς ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο και χωρίς ενημέρωση για υπολοιπόμενα mb,για να μην ξεχνιόμαστε.

Υ.Γ.:Ξέρω,ξέρω,υπάρχει το 13830 για να μαθαίνουμε τα mb,αλλά η Cosmote γιατί έδωσε τέτοια ενημέρωση-και σε πραγματικό χρόνο,το κυριότερο-και η vodafone σφυρίζει αδιάφορα;

καθε φορα που υπηρχαν τετοιες καθυστερησεις ηταν λογω αλλαγων που γινονταν στο συστημα ενημερωσης.

για να κανουμε λιγο υπομονη μηπως δουμε τιποτα καλο

σε μενα εχει κολλήσει στις 17/11

θα νοσταλγήσω τις μέρες μου στην wind που ειχε ενημέρωση με ακρίβεια λεπτού

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Πείτε μου ένα καλό λόγο γιατί η Voda δε δίνει live ενημέρωση?

Δεν το υποστηρίζει το billing σύστημά της, κάτι το οποίο δεν αλλάζει καθόλου εύκολα, είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Λίγο υπομονή θέλει, δε χάθηκε ο κόσμος λίγες μέρες να έχει πρόβλημα μια υπηρεσία. Για να έχει πρόβλημα σημαίνει ότι αναβαθμίζεται, οπότε θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες.

Ας κάνουμε λίγη υπομονή λοιπόν!

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Δεν το υποστηρίζει το billing σύστημά της, κάτι το οποίο δεν αλλάζει καθόλου εύκολα, είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Λίγο υπομονή θέλει, δε χάθηκε ο κόσμος λίγες μέρες να έχει πρόβλημα μια υπηρεσία. Για να έχει πρόβλημα σημαίνει ότι αναβαθμίζεται, οπότε θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες.

Εδώ και χρόνια έχει προβλήματα, ας ελπίσουμε ότι τώρα θα προκύψει κάτι καλό.

Σχετικά με την καθυστέρηση μπορεί να αλλαχτεί αλλά προσωπικά νομίζω ότι γίνεται εσκεμμένα :X.

Ξέρει κανείς αν στο vodafone 2gether θέλει κανείς να καταργήσει τον 1 αριθμό και στην θέση του να βάλει άλλο, αν γίνεται και αν πληρώνεις ξανά απο την αρχή;

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών