gthe Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Παιδια εγώ στο τηλέφωνο μου πάντα προς τα πάνω στα προγράμαμτα πάω, αν μου βρεί κάποιος ένα τρόπο να κατεβαίνω κέρδισε :p...! Όσοι ήρθαν με φορητότητα δύσκολα θα πέσουν σε πρόγραμμα. Πάντως αυτό με την απαγόρευση του να κατέβεις πρόγραμμα δεν το αποκλείω και προφανώς δεν έχω λόγω να μην το πιστέψω ότι στο παν αλλά δεν το βλέπω να ισχύει. Δηλάδη τι θα κάνουν, θα σταμπάρουν στο σύστημα τους νέους πελάτες? Τώρα το να συστήνουν στους υπαλλήλους να μην το λένε λογικό το βρίσκω....ΘΑ τους το κλείσουν το μαγαζί αμα το προτείνουν κιόλας! Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!μιλησα με στελεχος της voda (οταν λεω στελεχος,μιλαω για manager στα κεντρικα) και δεν θα ισχυσει αυτο για οσους παρουν την επιδοτητηση των 300, γιατι εχει γινει πολυ ντορος και θα γινει ζημιωγονη η προσφορα της. Θα το ανακοινωση μετα το περας της προσφορας.Εχει γινει ενημερωση στα καταστημαα- συσταση να μην επιβεβαιωνουν και προτρεπουν τις πελατες οτι εχουν αυτην την δυνατοτητα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ η συγκεκριμένη διευκρίνηση-πληροφορία !!!!! Πιστεύω πώς επειδή κατ' εξαίρεση η vodafone "τροποποιεί" τα μέχρι τώρα ισχύοντα στις συμβάσεις συμβολαίου, για τη δυνατότητα αλλαγής οικονομικού προγραμμάτος, επιβάλετε να ενημερώνεται επίσημα με κάποιον τρόπο ο πελάτης πριν υπογράψει ή τουλάχιστον η συγκεκριμένη "λεπτομέρεια" να αναγράφεται καθαρά στη σύμβαση !!!!!!!! Ήδη γνωρίζω 2 άτομα που αποφάσισαν να κάνουν χρήση της συγκεκριμένης προσφοράς ενώ προηγουμένως πωλητές τους είχαν επιβεβαιώσει ότι έχουν δυνατότητα αλλαγής οικονομικού προγράμματος !!!! Η συγκεκριμένη απόφαση της εταιρίας, αν όντως ισχύει, είναι πολύ σημαντική για να κοινοποιείται σχεδόν στα "μουλωχτά" η μόνον σε όσους υποψιασμένους αποφασίσουν να ρωτήσουν αν ισχύει το μέχρι προσφάτως αυτονόητο ή αν έχει υπάρξει κατ' εξαίρεση διαφοροποίηση !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Κάνεις μεγάλο λάθος εδώ! :) Πρόγραμμα κατεβαίνεις,δε σου λένε τίποτα αν καλέσεις στο 13830 και αιτηθείς μετάβαση σε χαμηλότερο πρόγραμμα.Ισχύει το εξής: -Μπορείς να κατεβείς σε πρόγραμμα του ίδιου group μέσα σε ένα μήνα απ'την ημερομηνία ενεργοποιησης της συνδεσης.Π.χ.:κάποιος που έκανε τώρα σύνδεση στο Οικονομικό ή Ευέλικτο 30,μπορεί να κατεβεί μέχρι το αντίστοιχο 20αρι προγραμμα όταν κλείσει μήνα. -Επίσης,μετάβαση μπορεί να γίνει στο Vodafone 10(το πρόγραμμα με το χαμηλότερο δυνατό πάγιο στην Vodafone),όταν κλείσεις 3 μήνες απ'την αρχική ενεργοποίηση. Άρα,πού είναι η άρνηση για αλλαγή προγράμματος; :confused: Υπάρχουν πολλοί διέξοδοι για μετάβαση σε χαμηλότερο πρόγραμμα. Στην Wind σε πληροφορώ δεν μπορείς να κατεβείς με κανέναν τρόπο σε χαμηλοτερο πρόγραμμα αν δεν κλείσεις χρόνο!!! :blink: Η Vodafone απ'την 'αλλη,σου δίνει ένα σωρό διεξόδους!Ως συνδρομητής της,σ'αυτό το θέμα μπορώ να πω ότι είναι άψογη! :) Έτσι ισχύει μέχρι τώρα!Αν τώρα η Vodafone προβεί σε τετοια τροποποίηση,αυτό είναι άλλο θέμα!Εννοείται ότι αυτή η τροποποίηση μπορεί να γίνει όποτε θέλει η εταιρία και δεν ευθύνονται οι υπάλληλοι αν διαβεβαιώνουν τους πελάτες γιατο αντίθετο!Αυτή τη στιγμή όντως μπορείς να κάνεις αλλαγή και αυτό λένε και οι υπάλληλοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Εγώ που κάνω λάθος ; Δεν είμαι εγώ αυτός που έγραψε ότι στη προσφορά των 300 ευρώ δεν μπορείς να αλλάξεις πρόγραμμα !!!! Άλλος χρήστης το έγραψε ότι το πληροφορήθηκε απο στέλεχος της εταιρίας ... Αν πρόσεξες, εγώ διευκρίνισα ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ... και απλώς τόνισα πως αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να υπάρξει επίσημη ενημέρωση !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Εγινε συσκεψη την πεμπτη και υπαρχει μια πολυ μικρη επιφυλαξη να μην το πραγματοποιησουν(αλλα ειναι σχεδον σιγουρο,οτι θα γινει).Σταλθηκε κιολας memo σε ολα τα καταστηματα για αυτο το θεμα και τους επισημαναν αυτο, οτι θα γινει αλλαγη πολιτικης της εταιριας(με αλλα λογια να σταματησουν οι υπαλληλοι να ενημερωνουν τους πελατες για αυτο το δικαιωμα που τους δινει), ειναι μεσα στους ορους του συμβολαιου οτι ανα πασα στιγμη να εχει διακαιωμα να αλλαξει πολιτικη η εταιρια στο θεμα αλλαγης-μεταφορας προγραμματος του παγιου. Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Τελος , η ανακοινωση θα γινει μετα το τελος της προσφορας.Οτι αναφερω ειναι απο προσωπο που ηταν στην συσκεψη αυτη. Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Να ρωτήσω κάτι άλλο μια που μου μπήκαν ανησυχίες: μαζί με τη φορητότητα σε πρόγραμμα με 30 ευρώ ζήτησα και surf & mail 150 (+10). Τους ρώτησα αν δεν μου κάνει να μπορώ να το καταργήσω και απάντησαν βεββαίως από τον επόμενο μήνα. Είναι έτσι ή παίζεται να υπάρχουν και εκεί ψιλά γράμματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Να ρωτήσω κάτι άλλο μια που μου μπήκαν ανησυχίες: μαζί με τη φορητότητα σε πρόγραμμα με 30 ευρώ ζήτησα και surf & mail 150 (+10). Τους ρώτησα αν δεν μου κάνει να μπορώ να το καταργήσω και απάντησαν βεββαίως από τον επόμενο μήνα. Είναι έτσι ή παίζεται να υπάρχουν και εκεί ψιλά γράμματα; Ισχύει όπως σου τα είπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Ευχαριστώ και για την απάντηση και για την αμεσότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 h vodafon φερνει αποκλειστικα το iphone κ αποκλειστικα σου λενε οτι τελειωσαν τα 8gb κ δεν ξερουν ποτε θα ξαναφερουν!!!η αποκλειστικοτητα τους μαρανε... τα 16gb ειναι+100ε απο το 8gb κ υπαρχουν ακομη.. μπας κ εχει το πλαισιο Iphone που δινει κ vodafon συνδεσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 h vodafon φερνει αποκλειστικα το iphone κ αποκλειστικα σου λενε οτι τελειωσαν τα 8gb κ δεν ξερουν ποτε θα ξαναφερουν!!!η αποκλειστικοτητα τους μαρανε... τα 16gb ειναι+100ε απο το 8gb κ υπαρχουν ακομη.. μπας κ εχει το πλαισιο Iphone που δινει κ vodafon συνδεσεις? Γιατι δεν κοιτας στην σελιδα του Πλαισιου?ακουσα οτι εχει βγαλει ειδικα προγραματα για τα iphone ειναι αληθεια?και αν να τι προσφερουν? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 μονο θηκες βρηκα στο search k ηχεια @doctorm Δεν μας λες αφου εχεις κ γνωστο,να περιμενουμε κ αλλα τετοια σκηνικα ή απλα απαντησαν στην wind ? στην wind οπως ανεφερει σε ενα λινκ.πουλησαν την παρασκευη που τα χαν φρεε,οσες συνδεσεις θα εκαναν σε 10 μερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 h vodafon φερνει αποκλειστικα το iphone κ αποκλειστικα σου λενε οτι τελειωσαν τα 8gb κ δεν ξερουν ποτε θα ξαναφερουν!!!η αποκλειστικοτητα τους μαρανε... τα 16gb ειναι+100ε απο το 8gb κ υπαρχουν ακομη.. μπας κ εχει το πλαισιο Iphone που δινει κ vodafon συνδεσεις? Το 16άρι είναι +70 ευρώ. Τα παράπονα μας μάλλον στην Apple που δεν στέλνει ικανοποιητικό stock στην Ελλάδα. Λες η Apple να τα προσφέρει και η Vodafone να μην τα θέλει???:lol::O Και σε άλλες χώρες παρατηρούνται συχνά ελλείψεις από το καλοκαίρι. Και δεν καταλαβαίνω το γιατί.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Εγινε συσκεψη την πεμπτη και υπαρχει μια πολυ μικρη επιφυλαξη να μην το πραγματοποιησουν(αλλα ειναι σχεδον σιγουρο,οτι θα γινει).Σταλθηκε κιολας memo σε ολα τα καταστηματα για αυτο το θεμα και τους επισημαναν αυτο, οτι θα γινει αλλαγη πολιτικης της εταιριας(με αλλα λογια να σταματησουν οι υπαλληλοι να ενημερωνουν τους πελατες για αυτο το δικαιωμα που τους δινει), ειναι μεσα στους ορους του συμβολαιου οτι ανα πασα στιγμη να εχει διακαιωμα να αλλαξει πολιτικη η εταιρια στο θεμα αλλαγης-μεταφορας προγραμματος του παγιου. ΔΕΝ ισχύει κάτι τέτοιο και φυσικά ΔΕΝ έχει σταλεί memo σε κανένα κατάστημα. Αν δεν ξέρεις κάτι απο πρώτο χέρι καλύτερα να μην παραπληροφορείς. Φιλικά στο λέω και χωρίς διάθεση παρεξήγησης. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 εγω το ρωτησα αν ισχυει η μεταβαση σε αλλο πακετο και μου ειπαν ναι. μπορει να μην μου το ελεγαν μονοι τους δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianinsdag Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πότε στο φόρουμ, άλλα στην vodafone για να έχεις μεταφορά του δωρεάν χρόνου ομιλίας στον επόμενο μήνα, σε συμβόλαιο πάντα, πρέπει να τηλεφωνήσεις στο 13830 και να το ενεργοποιήσεις από μόνος σου. Αν με ξαναδούνε μετά το Πάσχα που λήγει το συμβόλαιο μου, γράψτε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsoulaki Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πότε στο φόρουμ, άλλα στην vodafone για να έχεις μεταφορά του δωρεάν χρόνου ομιλίας στον επόμενο μήνα, σε συμβόλαιο πάντα, πρέπει να τηλεφωνήσεις στο 13830 και να το ενεργοποιήσεις από μόνος σου. Αν με ξαναδούνε μετά το Πάσχα που λήγει το συμβόλαιο μου, γράψτε μου. καλημέρα, η υπηρεσία ενεργοποιείται μετά από κλήση στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και στη Wind. Για του λόγου το αληθές: Wind: Παρέχεται δωρεάν η δυνατότητα μεταφοράς των υπολειπόμενων λεπτών στον επόμενο μήνα κατόπιν αιτήματος του συνδρομητή προς στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, καλώντας 1260 (με χρέωση 0,24€/κλήση). |http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1288| Cosmote: Δίνει αυτόματα την μεταφορά δωρεάν χρόνου αρκεί το πρόγραμμα να είναι συμβατό (αυτό δεν ισχύει για τις άλλες δυο καθώς το δίνουν στα προγράμματα ιδιωτών με δωρεάν χρόνο_όχι ευέλικτο/flexy). |http://www.cosmote.gr/cosmote/portlets/ForYou/pricelist.jsp?locale=el_GR&pricelistType=contractplan&breadcrumbTitle=COSMOTE%20240#jump9| Φυσικά στο site δεν είναι ξεκάθαρο αν ενεργοποιείται αυτόματα ή όχι, αλλά το επιβεβαιώνει το 1212. :X Παράθεση Τα παπάκια μια φορά, πως χορεύανε τρελα, μες της λίμνης τα νερα... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIRESTARTER1975 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Έκανα σήμερα τη φορητότητα στη Vodafone στο Χαλάνδρι.Όλα ΟΚ.Σε 10 μέρες περίπου θα ολοκληρωθεί.Για όσους ενδιαφέρονται, την τρίτη το συγκεκριμενο κατάστημα παραλαμβάνει παρτίδα με το ΝΟΚΙΑ 5800. Ο υπάλληλος μου είπε ότι δε μπορείς να "κατέβεις" πάγιο.Μόνο να "ανέβεις". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Εμένα με πήραν τηλέφωνο από την cosmote σήμερα δηλαδή 3 μέρες μετά την αίτηση φορητότητας σε vodafone. Από την πρώτη μου είπαν ότι προωθούν το αίτημα και ότι θα ολοκληρωθεί σε σε συνολικά 5-15 εργάσιμες :wacko: Από τη δεύτερη μου είπαν ότι θα έχει γίνει μάλλον μέχρι αύριο :) Θα δείξει Συνεχίζω: έδειξε! Τρίτη η αίτηση και Σάββατο μήνυμα από τη vodafone και παραλαβή πακέτου από το Πλαίσιο (συσκευή και κάρτα). Ενεργοποίηση 10 μέρες μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Έκανα κι εγώ πριν λίγο αίτηση για φορητότητα από τη Cosmote στη Vodafone. Μου είπαν θα ενεργοποιηθεί σε 2 εβδομάδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 τελικά η διξή μου έγκριση για την φορητότητα ήρθε το σάββατο (σημερα δηλαδή)...και μόλις παρέλαβα την συσκευή :D Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 εμενα σημερα με ειδοποιησαν οτι εγινε η φορητοτητα.την δευτερα ειχα κανει την αιτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πότε στο φόρουμ, άλλα στην vodafone για να έχεις μεταφορά του δωρεάν χρόνου ομιλίας στον επόμενο μήνα, σε συμβόλαιο πάντα, πρέπει να τηλεφωνήσεις στο 13830 και να το ενεργοποιήσεις από μόνος σου. Αν με ξαναδούνε μετά το Πάσχα που λήγει το συμβόλαιο μου, γράψτε μου. Ε πάρε και ενεργοποιησε το. Νομίζω ότι υπάρχουν άλλα σοβαρότερα για να παραπονεθείς από ότι αυτό. Ανεκδοτο θα χαρακτήριζα το να αποτελεί η συγκεκριμένη πολιτική κριτήριο για να αλλάξεις εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Πω τσεκουρι που πεφτει εδω εκ των ανωθεν....μπραβο.....:X:X:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Γεια σας, Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, έχω ένα οικογενειακό πακέτο vodafone 500 και έχω επιδότηση καπου 350 ευρώ. Όμως θέλω τώρα να γίνουν ανεξάρτητα νούμερα κάτω από το ίδιο ΑΦΜ αλλά όχι οικογενειακό να μπουν σε ανεξάρτητα προγράμματα (το ένα θέλω να γίνει καρτοκινητό μετά). Η επιδότηση χάνεται? Μου είχαν πει πριν λίγο καιρό ότι μπορώ να πάρω την επιδότηση και αλλάζω μετά το πρόγραμμα αλλά δεν τους εμπιστεύομαι. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts