johnthegreek Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Θα υπάρξει κάποια αλλαγή στο ποσό της επιδότησης αν πάω να πάρω την συσκευή στις 15/11 γιατί δεν ευκαιρώ νωρίτερα? Ευχαριστώ προκαταβολικά και περιμένω την βοήθειά σας.:D Μπορείς να πάρεις όποτε θές την επιδότηση σου και φυσικά δεν θα έχει τροποποιηθεί τίποτα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Μπορείς να πάρεις όποτε θές την επιδότηση σου και φυσικά δεν θα έχει τροποποιηθεί τίποτα.:)να μην λέμε ότι θέλουμε. την επιδότηση μπορεί να την πάρει οποτε θέλει, το ποσό αυτό δεν ισχύει για όσο θέλει. Να παρει το 13830 να ρωτήσει μέχρι πότε ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra7280 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Που το εστειλε αυτο το *sms??? Μηπως σε κανενα τετραψηφιο? Αυτό είναι το θέμα... ότι ήταν ένα απλό μήνυμα sms προς συνδρομητή cosmote... Τίποτα περισσότερο! Είναι ποτέ δυνατόν; και επίσης μου είπε ότι ενώ το πάγιο του είχαν πει ότι θα είναι γύρω στα 40€ του ήρθε 70€ και υπέθεσε ότι μέσα σ' αυτό το πρώτο πάγιο θα πληρώσει και κάποια λεφτά για την συσκευή... τι να σας πω...; απορώ κι εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Αυτό είναι το θέμα... ότι ήταν ένα απλό μήνυμα sms προς συνδρομητή cosmote... Τίποτα περισσότερο! Είναι ποτέ δυνατόν; και επίσης μου είπε ότι ενώ το πάγιο του είχαν πει ότι θα είναι γύρω στα 40€ του ήρθε 70€ και υπέθεσε ότι μέσα σ' αυτό το πρώτο πάγιο θα πληρώσει και κάποια λεφτά για την συσκευή... τι να σας πω...; απορώ κι εγώ! Το παγιο προπληρωνεται οποτε πιθανον να ειναι σχεδον διπλασιο την πρωτη φορα. Τωρα για το sms ας παει με την αναλυτικη κατασταση σε καταστημα vodafone να το δουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokakias Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 να μην λέμε ότι θέλουμε. την επιδότηση μπορεί να την πάρει οποτε θέλει, το ποσό αυτό δεν ισχύει για όσο θέλει. Να παρει το 13830 να ρωτήσει μέχρι πότε ισχύει. Τελικά ισχύει μέχρι 9/11! Ευχαριστώ για την βοήθεια και τρέχω να βιαστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikil511 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Ξερει κανεις μαγαζια ή e-shops που σου δινουν την "επιδότηση συσκευής απο νεα συνδεση cosmote" για την αγορά άλλων προϊόντων (π.χ. αξεσουαρ) Βρηκα τυχαια ενα e-shop που το ισχυριζεται... http://www.winshop.gr/product_info.php?cPath=26_56_352_615&products_id=4197 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Ξερει κανεις μαγαζια ή e-shops που σου δινουν την "επιδότηση συσκευής απο νεα συνδεση cosmote" για την αγορά άλλων προϊόντων (π.χ. αξεσουαρ) Βρηκα τυχαια ενα e-shop που το ισχυριζεται... http://www.winshop.gr/product_info.php?cPath=26_56_352_615&products_id=4197αυτό ειναι για νέες συνδεσεις, όχι ανανεώσεις συμβολαίων. Το κάνει και η microland νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmadx Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Πέρσι στην ανανέωση cosmote από germanos μου δώσαν αξεσουάρ που ζήτησα. Φέτος δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Γεια σε όλους σας. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Ένας φίλος μου έβαλε πριν από 1 μήνα το Vodafone 300 ή 400 (δεν θυμάμαι τώρα) και του έκαναν δώρο μια συσκευή Nokia. Το σημαντικό είναι αυτό το εξωφρενικό που μου είπε ότι στον πρώτο λογαριασμό που του ήρθε του χρέωσαν 1 sms με 1,6!!! Είναι δυνατόν αυτό; Έστειλε γύρω στα 6 sms και συνολικά η χρέωση στον πρώτο λογαριασμό του ήταν 7 περίπου μόνο για τα sms... Μου φαίνεται κάπως παράλογο και γι' αυτό ρωτάω την γνώμη σας. Αυτό είναι το θέμα... ότι ήταν ένα απλό μήνυμα sms προς συνδρομητή cosmote... Τίποτα περισσότερο! Είναι ποτέ δυνατόν; και επίσης μου είπε ότι ενώ το πάγιο του είχαν πει ότι θα είναι γύρω στα 40 του ήρθε 70 και υπέθεσε ότι μέσα σ' αυτό το πρώτο πάγιο θα πληρώσει και κάποια λεφτά για την συσκευή... τι να σας πω...; απορώ κι εγώ! Από τα δύο μηνύματα σου φένετε ότι πλήρωσε 70 ευρώ για το Vodafone 400 Η χρέωση σε αυτό το πρόγραμμα είναι 57 € + 5,9 για φόρο κινητής τηλεφωνίας = 62,9 Όσο αφορά τα 7 ευρώ, υποθέτω ότι έχει αγοράσει το πακέτο των 50 μηνυμάτων με 4,70 Αυτό ανεβάζει τον λογαριασμό στα 61,70 και ο φόρος γίνετε 10 ευρώ + 1,9 Φ.Π.Α = 73,6 Ίσως επίσης να έχει πάρει και τα 10MMS με 2,33 (5,7+2,33= 7,03 ) Αυτή είναι η μόνη πιθανή εξήγηση για το ερώτημα που έβαλες. Κανονικά θα πρέπει να δείς τον λογαριασμό και να μας ενημερώσεις για το τι ακριβώς έχει συμβεί . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 μπορει καποιος να μου πει αν ξερει αν κανω ενα συμβολαιο στην vodafone για το iphone (ayto den tha tous to pw) μετα απο ποσους μηνες μπορω να κανω διακοπη και τι θα πληρωσω? ρωταω γιατι το iphone δεν μου το δινουν χωρις συνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Οποιοδήποτε συμβόλαιο διακόπτετε μετα από 12 μήνες χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Για κάθε μήνα μετα τους 6 απαλάσεσε απο το 16% της επιδότησης Δηλαδή αν κλείσεις 7 μήνες πληρώνεις το 84%, για 8 μήνες το 68% και κ.τ.λ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasvas100 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 απο δευτερα σκανε καινουργια προγραματα!ακουσα θα μαμανε!!!για να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 απο δευτερα σκανε καινουργια προγραματα!ακουσα θα μαμανε!!!για να δουμε Εχει γεμισει η Αθηνα αφισες για τα νεα προγραμματα και απορουσα σε ποια αναφερονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Οποιοδήποτε συμβόλαιο διακόπτετε μετα από 12 μήνες χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Για κάθε μήνα μετα τους 6 απαλάσεσε απο το 16% της επιδότησης Δηλαδή αν κλείσεις 7 μήνες πληρώνεις το 84%, για 8 μήνες το 68% και κ.τ.λ Αυτό ισχύει και σε όποιν επιλέξει έκπτωση αντί επιδότησης ή έχει το ελεύθερο να φύγει όποτε θέλει??:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Αυτά μάλλον λέτε: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1108 Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Αυτό ισχύει και σε όποιν επιλέξει έκπτωση αντί επιδότησης ή έχει το ελεύθερο να φύγει όποτε θέλει??:worry: Ναι ισχύει Καί για όποιον πάρει έκπτωση. Αλλά 16 % του 0 μας κάνει 0 Τέλος όλοι είναι ελεύθεροι να φύγουν όποτε θέλουν δίνοντας πίσω την επιδότηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 -κακή αντιγραφή των φλέξυ τα ευέλικτα.(που ειναι τα ΜΜS οέο?) -τα οικονομικά ειναι όντως οικονομικά αλλά μόνο για αυτόν που δεν στέλνει καθόλου μα καθόλου sms -που ειναι τα επιπρόσθετα πακέτα sms/κλήσεις για σταθερά? -που ειναι τα οικογενειακα (παλι με τα ανόητα παλιά μείναμε) οέο? -μέγιστος χρόνος ομιλίας 780 λεπτά? όταν ήδη με το 900 ηταν πίσω απο τους άλλους με τα 1000αρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 -κακή αντιγραφή των φλέξυ τα ευέλικτα.(που ειναι τα ΜΜS οέο?) -τα οικονομικά ειναι όντως οικονομικά αλλά μόνο για αυτόν που δεν στέλνει καθόλου μα καθόλου sms -που ειναι τα επιπρόσθετα πακέτα sms/κλήσεις για σταθερά? -που ειναι τα οικογενειακα (παλι με τα ανόητα παλιά μείναμε) οέο? -μέγιστος χρόνος ομιλίας 780 λεπτά? όταν ήδη με το 900 ηταν πίσω απο τους άλλους με τα 1000αρια? Λογικα οι κλησεις για σταθερα θα ισχυουν. Σε συγκριση με wind, εχει περισσοτερα και φθηνοτερα sms στα ευελικτα (μεταφραση του flexy lol) Σε σγκριση με τα υπολοιπα εχει περισσοτερο χρονο ομιλιας. Οσο για τα οικογενειακα.... πρεπει να αλλαξαν και αυτα... mega και classic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Πραγματικά πολύ καλές αλλαγές. Νομίζω πως πλέον η Vodafone έχει τα καλύτερα συμβόλαια. :) Κατ'αρχάς είναι θετικό το γεγονός ότι άτυπα υιοθετεί τη δέσμευση τιμής της wind, επιμένοντας πως δεν θα βρούμε πιο φθηνό πρόγραμμα σε άλλη εταιρεία, χωρίς όμως να κάνει ακριβές copy-paste των προγραμμάτων των άλλων εταιρειών (βλ. wind c 240, wind v 100 κ.τ.λ). Από εκεί και πέρα τα οικονομικά προγράμματα πραγματικά συμφέρουν πολύ κάποιον που κάνει μόνο κλήσεις αφού δίνουν περισσότερο χρόνο ομιλίας ενώ τα ευέλικτα μπορεί να μην περιλαμβάνουν mms όπως τα wind flexy άλλά όπως ειπώθηκε συμφέρουν περισσότερο για τα sms, τα οποία και ενδιαφέρουν περισσότερο κόσμο... Πάντως η Vodafone κάνει πολύ καλές κινήσεις το τελευταίο καιρό. Φαίνεται πως άρχισε να ξυπνάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Το vodafone 250 με το vodafone οικονομικο 35 (και τα 2 εχουν 35ε παγιο και 250 λεπτα ομιλιας) ποια η διαφορα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Το vodafone 250 με το vodafone οικονομικο 35 (και τα 2 εχουν 35ε παγιο και 250 λεπτα ομιλιας) ποια η διαφορα;oτι το 250 ειχε 36,50€ και όχι 35€... Λογικα οι κλησεις για σταθερα θα ισχυουν. Σε συγκριση με wind, εχει περισσοτερα και φθηνοτερα sms στα ευελικτα (μεταφραση του flexy lol) Σε σγκριση με τα υπολοιπα εχει περισσοτερο χρονο ομιλιας. Οσο για τα οικογενειακα.... πρεπει να αλλαξαν και αυτα... mega και classic. oι κλήσεις για σταθερά δεν ισχύουν προς το παρόν τουλάχιστον και πιστευω όπως καταργήθηκαν για τους επαγγελματιες, θα καταργηθούν και για τους ιδιώτες. ευελικτα...1-2 mms να στείλεις, πάει η διαφορά, εξανεμίστηκε +οτι δεν υπάρχει 125€, που οκ μπορεί να μην έχει τρελή απήχηση ίσως γιατί ειναι πολλά τα λεφτά, αλλά δεν παυει να σου στερεί μια επιλογη. τα οικονομικα... δεν εχουν καθόλου επιλογές. ειναι αποκλειστικά γι'αυτό που θέλει να μιλάει και μονο. ούτε sms ούτε best friends ούτε κλήσεις προς σταθερά. τα οικογενειακά αλλάξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, και του αφαιρεσαν και τις επιλογές sms/κλησεις προς σταθερά... παντως για νεες συνδεσεις παραμένουν διαθέσιμα και τα παλιά προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Άλλαξα το προγραμμα σε οικονομικο και ειναι super!! Με τα ιδια που εδινα πριν για το vodafone 100 θα εχω αλλα 40 λεπτα ομιλιας. Για μηνυματα δεν με ενδιαφερει καθολου (στελνω απο την καρτα αν χρειαστει), οποτε ειμαι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Άλλαξα το προγραμμα σε οικονομικο και ειναι super!! Με τα ιδια που εδινα πριν για το vodafone 100 θα εχω αλλα 40 λεπτα ομιλιας. Για μηνυματα δεν με ενδιαφερει καθολου (στελνω απο την καρτα αν χρειαστει), οποτε ειμαι μια χαρα. Πως γινεται αυτο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnKi Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Στο Vodafone Ευέλικτο 20 λέει ότι η Μηνιαία χρέωση είναι €20 και απο κάτω λέει "Αξία Ενσωματωμένης Χρήσης €22,44". Μπορεί κάποιος να μου πεί τι συμβαίνει με την ενσωμετωμένη χρήση;?;? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Στο Vodafone Ευέλικτο 20 λέει ότι η Μηνιαία χρέωση είναι €20 και απο κάτω λέει "Αξία Ενσωματωμένης Χρήσης €22,44". Μπορεί κάποιος να μου πεί τι συμβαίνει με την ενσωμετωμένη χρήση;?;?τίποτα, μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία... Ειναι το ποσό που θα πλήρωνες, αν έστελνες 187 sms χ 0,12€/sms ή αν μίλαγες 85 λεπτα χ 0,2640/min. Ειναι δύσκολα προγράμματα τα φλεξοειδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts