Jump to content

nikil511

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

nikil511's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ξερει κανεις μαγαζια ή e-shops που σου δινουν την "επιδότηση συσκευής απο νεα συνδεση cosmote" για την αγορά άλλων προϊόντων (π.χ. αξεσουαρ) Βρηκα τυχαια ενα e-shop που το ισχυριζεται... http://www.winshop.gr/product_info.php?cPath=26_56_352_615&products_id=4197
  2. Εχω περασει τους 2 μηνες... (και τα 10 τηλεφωνα στην βιβο) Ακομα δεν μπορουν να μου δωσουν καμια πληροφορια... απλα να περιμενω την συνδεση... Καμια προταση? Οτε πηρα, δεν μπορει να δει τιποτα, εκτος οτι στο κομβο της αλεξαντρας υπαρχουν αρκετα πορτς. :(
  3. Εχουν περασει 45 ημερες και ακομα τιποτα! Πηρα σημερα τον Οτε, δεν μπορει να μου πει τιποτα, μιας και η αιτηση εγινε στην Vivodi. Περνω παλι την Vivodi, επιμενω να μου δωσουν καποιον που να ξερει τι γινετε, (οτε η' vivodi) αλλα δεν μπορει κανεις να με βοηθησει! Απλα πρεπει να περιμενω... Μηπως κανεις απο σας, εχει να προτεινει καμια ενεργεια για καθυστερημενες συνδεσεις?
  4. 30 Σεπτεμβριου (Πεμπτη) παρελαβε ο κουριερ την αιτηση μου, για Vivody 256/128 Full LLU. 5 Οκτωβριου (Τριτη) την καταχωρισαν (οποτε αρχιζει να μετραει το χρονομετρο!). Τους πηρε λεει τοσες μερες, γιατι ο κουριερ δεν τα φερνει αυθημερον - μιας και δεν τον πληρωνουν κανονικα! :whistle: ) Απο τοτε, επικοινωνω με Vivody καθε εβδομαδα, και περνω παντα την ιδια απαντηση: "Κανενα προβλημα, ολα ειναι μια χαρα, απλα περιμενουμε τον ΟΤΕ..." Καμια αλλη πληροφορια, οσο κιαν εχω πιεσει! Δεν εχουν τιποτα αλλο να μου πουν εκτος απο το να περιμενω! Εχουν περασει 40 ημερες! Και δεν μπορουν ΟΥΤΕ να μου εγγυηθουν οτι δεν θα περασουν 2 μηνες, και μετα θα μου πουν "sorry" τελεικα δεν γινεται γιατι ...μπλα μπλα ο ΟΤΕ ...μπλα μπλα... Ελπιζω να μην περιμενω αδικα. (Φιλος που πηγε με Forthnet ειχε ADSL σε 15 μερες! ) Κανενας αλλος συμπάσχων ?
  5. 30 Σεπτεμβριου (Πεμπτη) παρελαβε ο κουριερ την αιτηση μου, για Vivody 256/128 Full LLU. 5 Οκτωβριου (Τριτη) την καταχωρισαν (οποτε αρχιζει να μετραει το χρονομετρο!). Τους πηρε λεει τοσες μερες, γιατι ο κουριερ δεν τα φερνει αυθημερον - μιας και δεν τον πληρωνουν κανονικα! :whistle: ) Απο τοτε, επικοινωνω με Vivody καθε εβδομαδα, και περνω παντα την ιδια απαντηση: "Κανενα προβλημα, ολα ειναι μια χαρα, απλα περιμενουμε τον ΟΤΕ..." Καμια αλλη πληροφορια, οσο κιαν εχω πιεσει! Δεν εχουν τιποτα αλλο να μου πουν εκτος απο το να περιμενω! Εχουν περασει 40 ημερες! Και δεν μπορουν ΟΥΤΕ να μου εγγυηθουν οτι δεν θα περασουν 2 μηνες, και μετα θα μου πουν "sorry" τελεικα δεν γινεται γιατι ...μπλα μπλα ο ΟΤΕ ...μπλα μπλα... Ελπιζω να μην περιμενω αδικα. (Φιλος που πηγε με Forthnet ειχε ADSL σε 15 μερες! ) Κανενας αλλος συμπάσχων ?
×
×
  • Create New...