teohatzi Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 παιδια αν για παραδειγμα εχεις 300 λεπτα δωρεαν και δεν τα ξοδεψεις ολα το υπολοιπο δεν γινεται να μεταφερθει στον επομενο μηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 παιδια αν για παραδειγμα εχεις 300 λεπτα δωρεαν και δεν τα ξοδεψεις ολα το υπολοιπο δεν γινεται να μεταφερθει στον επομενο μηνα? Μόνο εαν έχεις ζητήσει την ενεργοποίηση της Υπηρεσίας Μεταφοράς Υπολοίπου. Κάλεσε στο 13830 για να μάθεις........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 παιδια αν για παραδειγμα εχεις 300 λεπτα δωρεαν και δεν τα ξοδεψεις ολα το υπολοιπο δεν γινεται να μεταφερθει στον επομενο μηνα? Γίνεται. Αρκεί να έχεις καλέσει στο 13830 και να έχεις ζητήσει ενεργοποίηση της υπηρεσίας μεταφοράς χρόνου, όπως είπε ο cabj. Απλώς δεν νομίζω ότι τα μεταφερόμενα λεπτά από το πρηγούμενο μήνα φαίνονται στον έλεγχο υπολοίπου (1284). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 παιδια αν για παραδειγμα εχεις 300 λεπτα δωρεαν και δεν τα ξοδεψεις ολα το υπολοιπο δεν γινεται να μεταφερθει στον επομενο μηνα? Ναι υπο τον ορο που λενε και τα αλλα παιδια , αλλα αν δεν τα ξοδεψεις και τον επομενο μηνα χανονται... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Απλώς δεν νομίζω ότι τα μεταφερόμενα λεπτά από το πρηγούμενο μήνα φαίνονται στον έλεγχο υπολοίπου (1284). Όχι, δεν φαίνονται! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Μπορεί να μου πει κάποιος πόσο περίπου κοστίζει μια κλήση διάρκειας μισής ώρας απο vodafone 100 σε αριθμό εξωτερικού μέσα στην ευρώπη? στο περίπου... thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Μπορεί να μου πει κάποιος πόσο περίπου κοστίζει μια κλήση διάρκειας μισής ώρας απο vodafone 100 σε αριθμό εξωτερικού μέσα στην ευρώπη? στο περίπου... thanks Περίπου 18,2 ευρώ. http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001010602&vars=0000000000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 22/8, 23:51 66'50" από τα 300 22/8, 23:51 66'50" από τα 200 23/8, 23:38 190'31" από τα 200 24/8, 23:59 184'9" από τα 200 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι θα χρεωθώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 22/8, 23:51 66'50" από τα 300 22/8, 23:51 66'50" από τα 200 23/8, 23:38 190'31" από τα 200 24/8, 23:59 184'9" από τα 200 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι θα χρεωθώ; Θα χρεωθείς με τις μέρες... Στην αλλαγή προγράμματος, η Vodafone, δίνει όλα τα λεπτά του νέου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Θα χρεωθείς με τις μέρες... Στην αλλαγή προγράμματος, η Vodafone, δίνει όλα τα λεπτά του νέου. Ε τότε να αλλάζω κάθε μήνα πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Ε τότε να αλλάζω κάθε μήνα πρόγραμμα. Σωστος :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Σοβαρά τώρα, πόσο θα χρεωθώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Σοβαρά τώρα, πόσο θα χρεωθώ; Αναλογικά με τις μέρες. Από τον μήνα αυτό (και δεν μιλάω για τον ημερολογιακό αλλά το μήνα από τη προηγούμενη έκδοση λογαριασμού μέχρι την επόμενη) θα πληρώσεις το πάγιο του 300 για όσες μέρες είχες το 300 (δηλ. όχι 44,5 αλλά λιγότερο) και το πάγιο του 200 πάλι για όσες μέρες είναι ενεργοποιημένο (όχι δηλαδή όλο το πάγιο αλλά λιγότερο). Στις 22/8 που έγινε η αλλαγή μπήκαν κανονικά τα 200' του νέου προγράμματος. Απλώς επειδή το 1284 τα εμφανίζει καθυστερημένα για αυτό στα εμφανίζει από 23/8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Θα χρεωθείς με τις μέρες... Στην αλλαγή προγράμματος, η Vodafone, δίνει όλα τα λεπτά του νέου. Κώστα, αυτό ισχύει 100% ή το sms είναι bug; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Κώστα, αυτό ισχύει 100% ή το sms είναι bug; Ο χρόνος που σου λέει το sms ή το 1284 (αν καλέσεις) ποτέ δεν είναι bug. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Δεν μιλάω για ο χρόνο αλλά για τα 200' του προγράμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Σε περίπτωση που ψάχνετε για το αν κατα την αλλαγή προγράμματος είναι διαθέσιμος όλος ο χρόνος (δλδ και τα 200' από το Vf 200) μέχρι το τέλος του μήνα, ναι ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Γεια σας!Ειμαι συνδρομητης της Cosmote με την οποιοα εχω συμβολαιο με 120 λεπτα ομιλιας τον μηνα (παγιο περιπου 23 ευρω) το οποιο ληγει καπου τον Μαρτιο.Με ειχαν παρει τηλεφωνο απο την vodafone και μου ειχαν πει οτι μπορω να μεταφερω τα παγια μου στην vodafone ωστε να αποδεσμευθω τελειως απο την cosmote και να ειμαι συνδρομητης σε αυτους.Ισχυει κατι τετοιο?Μπορει να γινει?Μπορω να κρατησω τον ιδιο αριθμο??Γιατι η cosmote εχει αρχισει να με εκνευριζει και σκεφτομαι να την κανω... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Γεια σας!Ειμαι συνδρομητης της Cosmote με την οποιοα εχω συμβολαιο με 120 λεπτα ομιλιας τον μηνα (παγιο περιπου 23 ευρω) το οποιο ληγει καπου τον Μαρτιο.Με ειχαν παρει τηλεφωνο απο την vodafone και μου ειχαν πει οτι μπορω να μεταφερω τα παγια μου στην vodafone ωστε να αποδεσμευθω τελειως απο την cosmote και να ειμαι συνδρομητης σε αυτους.Ισχυει κατι τετοιο?Μπορει να γινει?Μπορω να κρατησω τον ιδιο αριθμο??Γιατι η cosmote εχει αρχισει να με εκνευριζει και σκεφτομαι να την κανω... Να κρατησεις τον αριθμου σου φυσικα και μπορεις αλλα να μεταφερεις τα παγια πρωτη φορα το ακουω !!!!Παρα πολυ χλωμο ...99% αδυνατον. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve9 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Πρέπει να ενεργοποιείς κάθε χρόνο την υπηρησία Μεταφοράς Υπολοίπου,όταν κάνεις ανανέωση το πρόγραμμα ομιλίας σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Πρέπει να ενεργοποιείς κάθε χρόνο την υπηρησία Μεταφοράς Υπολοίπου,όταν κάνεις ανανέωση το πρόγραμμα ομιλίας σου; Οχι .Μονο την πρωτη φορα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Γεια σας!Ειμαι συνδρομητης της Cosmote με την οποιοα εχω συμβολαιο με 120 λεπτα ομιλιας τον μηνα (παγιο περιπου 23 ευρω) το οποιο ληγει καπου τον Μαρτιο.Με ειχαν παρει τηλεφωνο απο την vodafone και μου ειχαν πει οτι μπορω να μεταφερω τα παγια μου στην vodafone ωστε να αποδεσμευθω τελειως απο την cosmote και να ειμαι συνδρομητης σε αυτους.Ισχυει κατι τετοιο?Μπορει να γινει?Μπορω να κρατησω τον ιδιο αριθμο??Γιατι η cosmote εχει αρχισει να με εκνευριζει και σκεφτομαι να την κανω... H Vodafone δεν διαθέτει πρόγραμμα 120 Θα πρέπει λοιπόν να διαλέξεις κάτι μεταξύ 100 και 150 . Φυσικά μπορείς να φύγεις και τώρα θα πληρώσεις όμως όλη την επιδότηση σου στην cosmote μια που χρωστάς πάνω από 6 μήνες μέχρι τον Μάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Εγώ δοκιμάζω γύρισα το συμβόλαιο προπληρωμένου χρόνου σε vodafone χωρίς πάγιο αλλά έχω την εξής απορία: Μπορώ με κάποιο τρόπο ,εκτός του 13830 που κοστίζει, να ενημερώνομαι δωρεάν για το ποσό της συνολικής χρέωσης μου σε διάφορα χρονικά σημεία του μήνα; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Εγώ δοκιμάζω γύρισα το συμβόλαιο προπληρωμένου χρόνου σε vodafone χωρίς πάγιο αλλά έχω την εξής απορία: Μπορώ με κάποιο τρόπο ,εκτός του 13830 που κοστίζει, να ενημερώνομαι δωρεάν για το ποσό της συνολικής χρέωσης μου σε διάφορα χρονικά σημεία του μήνα; Εαν εννοείς το VF χωρίς πάγιο μπορείς μέσω του 1284........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Μάλλον έχεις δίκιο cabj απλά στην περίπτωσή μου επειδή άλλαξα πρόγραμμα τελευταία στο vf χωρίς πάγιο το 1284 με πληροφορεί για στην κατάσταση του λογαριασμού για μια συγκεκριμένη ημερομηνία (4/9 παρόλο που έστειλα σήμερα). Μάλλον έχει να κάνει με χρεώσεις από προηγούμενη χρήση και έχει κολλήσει προσωρινά μέχρι να λήξει ο μήνας και να εξοφληθεί. Ελπίζω να φτιάξει εν καιρώ... Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts