Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορείτε να μου λύσετε μια απορία?

έχω δωρεάν κάθε μήνα 250 μηνύματα και στον αναλυτικό λογαριασμό που μου έρχεται κάθε μήνα δείχνει οτι τα ξεπερνάω λογω του οτι δείχνει σαν να στέλνω sms συνεχώς στο 1213 το οποίο ούτε και ξέρω τι είναι.

δοκίμασα να στείλω μήνυμα αλλά δεν πάει..πως γίνεται λοιπόν να στέλνει το κινητό μου απο μόνο του καθόλη την διάρκεια του μήνα μηνύματα εκεί?

το πρόβλημα μου βασικά είναι πως ξεπερνάω έτσι τα τσάμπα sms που έχω χωρίς να φταίω κιόλας!

Don't give up! :!:

Με τη μείωση του κόστους περιαγωγής τι γίνεται; Απλά η ελάχιστη χρέωση γίνεται από 60 δευτερόλεπτα σε 30;

Επειδή την άλλη εβδομάδα θα πάω στην Ισπανία, που μπορώ να βρω τη χρέωση θα έχω όταν καλώ και όταν με καλούν; Τα μηνύματα έχουν το ίδιο κόστος; Για κλήσεις και μηνύματα ενδιαφέρομαι εκτός από Ελλάδα και από και προς Σερβία. Αυτά είναι τα ίδια όπως όταν είμαι στην Ελλάδα ή υπάρχει και εκεί διαφορά;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

μπορείτε να μου λύσετε μια απορία?

έχω δωρεάν κάθε μήνα 250 μηνύματα και στον αναλυτικό λογαριασμό που μου έρχεται κάθε μήνα δείχνει οτι τα ξεπερνάω λογω του οτι δείχνει σαν να στέλνω sms συνεχώς στο 1213 το οποίο ούτε και ξέρω τι είναι.

δοκίμασα να στείλω μήνυμα αλλά δεν πάει..πως γίνεται λοιπόν να στέλνει το κινητό μου απο μόνο του καθόλη την διάρκεια του μήνα μηνύματα εκεί?

το πρόβλημα μου βασικά είναι πως ξεπερνάω έτσι τα τσάμπα sms που έχω χωρίς να φταίω κιόλας!

Το 1213 είναι το call back when busy. Και είναι χρεωμένα δλδ τα μνμ αυτά;; Υπόψιν οτι τα μνμ όπως και τον χρόνο ομιλίας τον υπολογίσζεις ημερολογιακά δλδ από 1/μήνα μέχρι τέλος/μήνα.

Με τη μείωση του κόστους περιαγωγής τι γίνεται; Απλά η ελάχιστη χρέωση γίνεται από 60 δευτερόλεπτα σε 30;

Επειδή την άλλη εβδομάδα θα πάω στην Ισπανία, που μπορώ να βρω τη χρέωση θα έχω όταν καλώ και όταν με καλούν; Τα μηνύματα έχουν το ίδιο κόστος; Για κλήσεις και μηνύματα ενδιαφέρομαι εκτός από Ελλάδα και από και προς Σερβία. Αυτά είναι τα ίδια όπως όταν είμαι στην Ελλάδα ή υπάρχει και εκεί διαφορά;

Νομίζω είναι τα 30" μόνο και ίσως και κάποιες άλλες μικρολεπτομέριες. Στην Ισπανία με το Vodafone δίκτυο χρεώνεται 0,3981€/μνμ ενώ με τα δίκτυα Amena + Movistar χρεώνεται 0,4581/μνμ τα οποία συμπεριλαμβάνουν χρέωση ελληνικού και ξένου δικτύου. Για τις κλήσεις γιατί δεν χρησιμοποιείς το πασπορτ;; ;)

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Νομίζω είναι τα 30" μόνο και ίσως και κάποιες άλλες μικρολεπτομέριες. Στην Ισπανία με το Vodafone δίκτυο χρεώνεται 0,3981€/μνμ ενώ με τα δίκτυα Amena + Movistar χρεώνεται 0,4581/μνμ τα οποία συμπεριλαμβάνουν χρέωση ελληνικού και ξένου δικτύου. Για τις κλήσεις γιατί δεν χρησιμοποιείς το πασπορτ;; ;)

Δηλαδή χειροκίνητα να συνδεθώ σε ένα από τα δίκτυα Amena ή Movistar, επειδή είναι πιο φθηνά; Αλλά πάλι βλέπω ότι το μήνυμα είναι ακριβό.

Εγώ θα πάω για έξι μέρες εκδρομή. Συμφέρει το passport; Πού μπορώ να τα βρω όλα αυτά για το τι με συμφέρει περισσότερο;

Επίσης, πότε να κάνω την ενεργοποίηση της περιαγωγής; Ξημερώματα της τέταρτης μέρας του Πάσχα πετάω.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Δηλαδή χειροκίνητα να συνδεθώ σε ένα από τα δίκτυα Amena ή Movistar, επειδή είναι πιο φθηνά; Αλλά πάλι βλέπω ότι το μήνυμα είναι ακριβό.

Εγώ θα πάω για έξι μέρες εκδρομή. Συμφέρει το passport; Πού μπορώ να τα βρω όλα αυτά για το τι με συμφέρει περισσότερο;

Επίσης, πότε να κάνω την ενεργοποίηση της περιαγωγής; Ξημερώματα της τέταρτης μέρας του Πάσχα πετάω.

Αντιθέτως το βόντα της Ισπανίας είναι πιο οικονομικό σε σχέση με τα άλλα δυο. Το πσαπορτ συμφέρει κυρίως για όταν σε καλούν 9λήψη περιαγωγής) μιας και η χρέωση είναι 1€/κλήση.

Μπές στο http://www.vodafone.gr να τα δεις όλα.

Α! για να ισχύουν οι χρεώσεις του πασπορτ θα πρέπει να χρησιμοποιείς αποκλειστικά το δίκτυο βόνταφον στην Ισπανία.

Την ενεργοποίηση την κάνεις και μια μέρα πριν φύγεις ή και τώρα. :)

Αντιθέτως το βόντα της Ισπανίας είναι πιο οικονομικό σε σχέση με τα άλλα δυο. Το πσαπορτ συμφέρει κυρίως για όταν σε καλούν 9λήψη περιαγωγής) μιας και η χρέωση είναι 1€/κλήση.

Μπές στο http://www.vodafone.gr να τα δεις όλα.

Α! για να ισχύουν οι χρεώσεις του πασπορτ θα πρέπει να χρησιμοποιείς αποκλειστικά το δίκτυο βόνταφον στην Ισπανία.

Την ενεργοποίηση την κάνεις και μια μέρα πριν φύγεις ή και τώρα. :)

Να με συγχωρείς, εγώ μπερδεύτηκα για τις χρεώσεις. Από ό,τι είδα στη σελίδα της vodafone η διαφορά είναι ένα ευρώ, είτε σε πάρουν είτε πάρεις (εντάξει, μέχρι μία ώρα). Άρα συνδέομαι στο vodafone Ισπανίας και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Σκέφτομαι να ενεργοποιήσω το passport. Όταν επιστρέψω, απενεργοποιείται μόνο του;

Τι εννοείς εδώ; "Το πσαπορτ συμφέρει κυρίως για όταν σε καλούν 9λήψη περιαγωγής"

Και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.

Να με συγχωρείς, εγώ μπερδεύτηκα για τις χρεώσεις. Από ό,τι είδα στη σελίδα της vodafone η διαφορά είναι ένα ευρώ, είτε σε πάρουν είτε πάρεις (εντάξει, μέχρι μία ώρα). Άρα συνδέομαι στο vodafone Ισπανίας και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Σκέφτομαι να ενεργοποιήσω το passport. Όταν επιστρέψω, απενεργοποιείται μόνο του;

όχι δεν απενεργοποιείται μόνο και μπορεί να παραμείνει ενεργό ,άλλωστε δεν σε χρεώνει σε τπτ και δεν επηρεάζει τις χρεώσεις στην Ελλάδα.

Τι εννοείς εδώ; "Το πσαπορτ συμφέρει κυρίως για όταν σε καλούν 9λήψη περιαγωγής"

Εννοώ οτι σύμφωνα με την υπηρεσία όταν καλείς εσύ χρεώνεσαι 1€/κλήση + 0,2356/λεπτό ενώ όταν σε καλούν χρεώνεσαι 1€/κλήση για διάρκεια εως και μια ώρα. Άρα χρεώνεσαι λιγότερο όταν σε καλούν και μιλάς περισσότερο. ;)

Καλεσε δωρεαν στο 12579 και θα σου ερθουν με μηνυμα το δικτυο με τις φθηνοτερες χρεωσεις και οι χρεωσεις για το προγραμμα σου.

Καλεσε δωρεαν στο 12579 και θα σου ερθουν με μηνυμα το δικτυο με τις φθηνοτερες χρεωσεις και οι χρεωσεις για το προγραμμα σου.

Καλώντας το 12579 μιλάς με το τμήμα εξυπηρέτησης της Vodafone και μετά εαν θες σου στέλνει sms με τις χρεώσεις των εισερχόμενων κλήσεων των δικτύων της χώρας που επισκέπτεσαι..........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Τελικά ενεργοποίησα την περιαγωγή και μου είπαν ότι το passport ήταν ενεργοποιημένο. Μήπως ήταν ενεργοποιημένο επειδή πριν ένα μήνα περίπου τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι θα ήθελα να παίρνω τηλέφωνο από την Ελλάδα για τη Σερβία;

Επίσης για τις χρεώσεις του passport να ρωτήσω. Όταν παίρνω τηλέφωνο από το εξωτερικό χρεώνομαι 1ευρώ και για κάθε λεπτό 0,2356 ευρώ; Δηλαδή αν μιλήσω 3 λεπτά τότε:

1+0,2356+0,2356+0,2356, έτσι είναι ή κάτι υπολογίζω λάθος;

σωστα το υπολογιζεις... ομως δεν βλεπω να εχει δικτυο voda εκει....

οποτε δεν ισχυει... εκτος αν πρεπει να ανοιξω περισσοτερο τα ματακια μου :hypno: :hypno:

http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001070301&vars=0000000000

σωστα το υπολογιζεις... ομως δεν βλεπω να εχει δικτυο voda εκει....

οποτε δεν ισχυει... εκτος αν πρεπει να ανοιξω περισσοτερο τα ματακια μου :hypno: :hypno:

http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001070301&vars=0000000000

Πώς δεν έχει, το γράφει καθαρά.

Ισπανία Vodafone Spain

Πρώτη στήλη, προτελευταία σειρά. Μα μου το είπαν και τηλεφωνικώς όταν πήρα για να το ενεργοποιήσω στο 12579.

Με συγχωρείς αν σε μπέρδεψα. Ταξίδι θα πάω στην Ισπανία. Απλά εννοούσα από την Ισπανία ότι θα τηλεφωνώ σε Ελλάδα και Σερβία. Επίσης, έγραψα ότι πριν ένα και κάτι μήνα, πήρα τηλέφωνο στη vodafone για να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω και πόσο θα χρεώνομαι για κλήσεις προς Σερβία.

Και πάλι συγγνώμη για την αναστάτωση.

Από ψιλά γράμματα μόνο ότι αν πάρεις επιδότηση θα πρέπει μέσα στο εξάμηνο να έχεις συνολική κατανάλωση ίση με το ποσό της επιδότησης (δηλ έως 60 ευρώ, αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω) και ότι αν για ένα συσγκεκριμένο διάστημα (πάλι νομίζω 6 μήνες) έχεις εντελώς μηδενική χρέωση τότε στο τέλος του 6μήνου (?) θα πληρώσεις 50 ευρώ σαν κόστος συντήρησης αριθμού (αν και είναι πολύ δυσκολο για έξι συνεχόμενους μήνες να έχεις 0 χρέωση). Όσοσ για το roaming πλέον σε όλα τα συμβόλαια της Vodafone δεν υπάρχει καμία προυπόθεση, απλώς πέρνεις στο 13830 και ζητάς ενεργοποίηση (εκτός αν έχεις ληξιπρόθεσμες οφειλές, μόνο τότε δεν ανοίγει...).

eipame pws exei epidothsh gia nees sundeseis.. ama kleisei kaneis xrono sto neo programma xwris pagio, ekei paizei epidothsh (analoga me to uyos twn logariasmwn) h oxi?

ama einai kaneis px sto vf200 kai alla3ei px stis 15 tou mhna sto neo programma xwris pagio, 8a xrew8ei miso pagio (tou vf200) kai 8a "prepei" na exei katanalwsei ta 100 (misa tou 200) h kai ta 200 lepta tou pagiou??

eipame pws exei epidothsh gia nees sundeseis.. ama kleisei kaneis xrono sto neo programma xwris pagio, ekei paizei epidothsh (analoga me to uyos twn logariasmwn) h oxi?

ama einai kaneis px sto vf200 kai alla3ei px stis 15 tou mhna sto neo programma xwris pagio, 8a xrew8ei miso pagio (tou vf200) kai 8a "prepei" na exei katanalwsei ta 100 (misa tou 200) h kai ta 200 lepta tou pagiou??

Δεν θα πρεπει να εχει ξεπερασει τα 200.

οποτε το ζητησεις...γινεται (μεσα σε 3 εργασιμες μερες)

στον επομενο σου λογαριασμο πληρωνεις αναλογικα το καινουργιο σου προγραμμα (+30 μερες προχρεωση) και παιρνεις επιστροφη αναλογικα το παλιο σου παγιο.... με λιγα λογια...

ζητησε την αλλαγη 3-4 μερες πριν την εκδοση λογαριασμου σου...:rolleyes: :rolleyes:

kai ta dwrean lepta tou pagiou sou ta exeis ola h analogika me tis meres tou mhna pou plhrwneis pagio??

Όχι τα έχεις όλα. Δηλαδή αν έχεις το V100 και πας στο V200 στις 15/04 θα έχεις από 15/04 έως 30/04 200 λεπτά χρόνου ομιλίας. Το πάγιο το πληρώνεις αναλογικά όμως.

H χρέωση της Ζώνης 2 του Vodafone World, για κλήσεις προς Ελλάδα, από συνδρομητές με συμβόλαιο, μειώνονται για ένα μήνα (4/4/07 – 4/5/07) από €1,1138 σε €0.7 προς όφελος των συνδρομητών!!

Ένα μικρό «δώρο» για τους συνδρομητές αφού λόγω της γιορτής του Πάσχα αναμένεται να ταξιδέψουν αρκετοί στο εξωτερικό!!!

Πάλι καλα που μας κανουν και κανα δωρακι που και που γιατι ολο και καποιος θα ταξιδεψει εκτος!!

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Αυτά ισχύουν για χώρες που δεν υπάρχει passport ή δεν το έχεις ενεργοποιημένο, έτσι δεν είναι;

χαχα!

Φοβερο!Ολο και φθηνοτερες οι χρεωσεις της Βοντα εκτος συνορων;)

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Οι χώρες της ζώνης 2 είναι Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γροιλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, ΠΓΔΜ, Πολωνία, Σουηδία, Τουρκία, Φινλανδία.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών