Caesar2_88 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Έκανα search με τους πιθανούς τίτλους κ με τον πιθανό ερμηνευτή αλλά δεν βγήκε τίποτα, so....Λοιπόν... Ψάχνω ένα τραγουδάκι που το τραγουδάνε μια κοπέλα κ ένας άντρας (δεν είμαι σίγουρος, αλλά η φωνή του μου έμοιαζε με τον Φάμελο) κ στο ρεφρέν λέει: " Παρε με ψηλά, δωσ' μου φτερα, να σ'ακολουθήσω..." Μήπως το ξέρει κάποιος-α? Όναρ - Πέτα με ψηλά Και εγώ search έκανα...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 έχει ένα τραγούδι ελληνικό. καινούργιο μου φαίνεται. είναι χορευτικό και έχει μια κοπέλα που τραγουδά και λέει μαρέσει ναμαι ιν, να μπαίνω μεστο κλαμπ, και γενικά λέει πως τις αρέσει η διασκέδαση.. το ξέρει κανένας?:cry: Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 έχει ένα τραγούδι ελληνικό. καινούργιο μου φαίνεται. είναι χορευτικό και έχει μια κοπέλα που τραγουδά και λέει μαρέσει ναμαι ιν, να μπαίνω μεστο κλαμπ, και γενικά λέει πως τις αρέσει η διασκέδαση.. το ξέρει κανένας?:cry: Nomizw pws ine 2 lips - i wanna be a star Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Nomizw pws ine 2 lips - i wanna be a star ευχαριστώ φίλε. αυτό πρέπει ναναι αλλα άντε να το βρώ, τέτοιο συγκρότημα Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 δυο τραγουδια ψαχνω.πρωτον ενα που τραγουδαει γυναικα και λεει στο ρεφραιν ζω,μονο για παρτη μου και για κανεναν... το αλλο τραγουδαει αντρας και λεει στο ρεφραιν:κι ας μην εχω που να παω,σπιτι για να κοιμηθω.δεν γυρναω ποια σε σενα τι να πρωτοθυμηθω. επισης ποιο ειναι το αντιστοιχο ξενο του σοφια στρατη - μια πεταλουδα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Υπαρχει τραγουδι με τιτλο "eye of shira" και αν ναι ?? Ποιος το τραγουδαει?? Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 επισης ποιο ειναι το αντιστοιχο ξενο του σοφια στρατη - μια πεταλουδα? Ειναι του Twoface - "You" λεγετε το τραγουδι αν δεν κανω λαθος!!!!!;) edit: Twoface ηταν το συγκροτημα! Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 επισης ποιο ειναι το αντιστοιχο ξενο του σοφια στρατη - μια πεταλουδα? Twoface - You [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Υπαρχει τραγουδι με τιτλο "eye of shira" και αν ναι ?? Ποιος το τραγουδαει?? Μάλλον «Eye Of Shiva» εννοείς, έτσι; :) Αν ναι, έχουν οι Therion ένα τέτοιο τραγούδι. Είναι Symphonic Metal. Αυτό που ψάχνεις εσύ τί είδος είναι; :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Ψαχνω το τραγουδι που τραγπυδησε η Beyonce thn tainia Ροζ Πανθηρας. Στη σκηνη μεσα στο σταδιο λίγο πριν συλλαβουν το δολοφονο. Που υπαρχει ζωντανη ορχηστρα και ξεκιναει με βιολια και εχει πολυ μπασο. Και βγαινει μετα η μαυρη η λγνα η Μπιγιονσε. Ποιο ειναι ρε παιδια? Σε ποιο δισκο της εναι μεσα? Το εβαλα απανωτα με τερμα το home cinema και το θελω πολυ. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Ψαχνω το τραγουδι που τραγπυδησε η Beyonce thn tainia Ροζ Πανθηρας. Στη σκηνη μεσα στο σταδιο λίγο πριν συλλαβουν το δολοφονο. Που υπαρχει ζωντανη ορχηστρα και ξεκιναει με βιολια και εχει πολυ μπασο. Και βγαινει μετα η μαυρη η λγνα η Μπιγιονσε. Ποιο ειναι ρε παιδια? Σε ποιο δισκο της εναι μεσα? Το εβαλα απανωτα με τερμα το home cinema και το θελω πολυ. Δεν εχω δει την ταινια, αλλα το soundtrack που εχει πολυ μπασο και το βαζω κι εγω δυνατα, ειναι το Check On It - Beyonce...:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Καλημερα παιδια. Θελω να ρωτησω μηπως ξερετε αν ενα τραγουδι της Ευσταθιας λεγεται Κατι Θα Συμβει. Εψαξα με το μουλαρι και με το Limewire, αλλα δεν βρηκα απολυτως τιποτα... :( Any ideas... Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Καλημερα παιδια. Θελω να ρωτησω μηπως ξερετε αν ενα τραγουδι της Ευσταθιας λεγεται Κατι Θα Συμβει. Εψαξα με το μουλαρι και με το Limewire, αλλα δεν βρηκα απολυτως τιποτα... :( Any ideas... Ο Mr. Google έτσι λέει. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Ο Mr. Google έτσι λέει. :) Νομιζα οτι ηταν αλλος ο τιτλος, αλλα τελικα ειναι το 'Κατι Θα Συμβει'... :) Αλλα απο που θα το βρω ομως? :( Εχω φαει ολο τον κοσμο αλλα τιποτα... Εκτος απο το μουλαρι και το Limewire, υπαρχει τιποτα αλλο? Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 paidia to xeno tragoudi poio einai tou opoiou o gonidis ehei kanei tin diaskeui alitheia sou leo? [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos13 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Παιδια καλησπέρα.!Ψάχνω ένα τραγούδι που ακουσα σε ένα κλάμπ και ήταν φοβερο.Δυστηχώς το μονο που συγκρατησα 'ηταν οτι στο ρεφρέν λέει "κι αμα με πιάσει δεν μπορει ένας ολοκληροσ στρατοσ να με κρατησει".Επίσης αν θυμαμαι καλα ηταν σε στυλ ζειμπέκικο.Οποιος μπορει να βοηθήσει θα του ειμαι ευγνόμων!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Κριση. Στιχοι Σταμάτης Γονίδης Μουσική: Σταμάτης Γονίδης Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Μακρόπουλος edit http://www.stixoi.info/ γράφε εκει τους στιχους που θελεις και κανε αναζητηση. Εχει σχεδον τα παντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos13 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Κριση. Στιχοι Σταμάτης Γονίδης Μουσική: Σταμάτης Γονίδης Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Μακρόπουλος edit http://www.stixoi.info/ γράφε εκει τους στιχους που θελεις και κανε αναζητηση. Εχει σχεδον τα παντα. Thanks Garfield !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 paidia to xeno tragoudi poio einai tou opoiou o gonidis ehei kanei tin diaskeui alitheia sou leo? Outlandish-Aicha [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Μάλλον «Eye Of Shiva» εννοείς, έτσι; :) Αν ναι, έχουν οι Therion ένα τέτοιο τραγούδι. Είναι Symphonic Metal. Αυτό που ψάχνεις εσύ τί είδος είναι; :) Ναι αυτο εννοω ευχαριστω πολυ Christina!!!!!:) :) Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Ρε παιδιά,ένα τραγούδι disco 80s που το τραγούδαγαν δυο φλώροι και πήγαινε: "μπράδερ λούι,λούι,λούι,λούι..." Πως διάολο γράφεται ή λέγεται στα αγγλικά... δεν μπορώ να το βρω...:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Ψάχνω να βρω ένα τραγούδι από κίτρινα ποδήλατα που λέει: Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Ρε παιδιά,ένα τραγούδι disco 80s που το τραγούδαγαν δυο φλώροι και πήγαινε: "μπράδερ λούι,λούι,λούι,λούι..." Πως διάολο γράφεται ή λέγεται στα αγγλικά... δεν μπορώ να το βρω...:mad: Modern Talking - Brother Louie Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Ψάχνω να βρω ένα τραγούδι από κίτρινα ποδήλατα που λέει: Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Αν δεν κάνω λάθος είναι το: Κίτρινα Ποδήλατα - Μη με αγγίζεις :) Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Δεν εχω δει την ταινια, αλλα το soundtrack που εχει πολυ μπασο και το βαζω κι εγω δυνατα, ειναι το Check On It - Beyonce...:) οχι δεν ειναι το ΤΣΕΚ ΟΝ ΙΤ Ειναι το " A Woman Like me" Απιθανο ειναι. Κατεβασε το να δεις ! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts