popoiuiu Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 kserei kaneis pos legetai i melodia pou paizei sto kommati? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 ενα τραγουδι που λεει extacy extaego καπως ετσι ακουγετε τουλαχιστον εχει κανεις στο μυαλο του? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 kserei kaneis pos legetai i melodia pou paizei sto kommati? Η μελωδια ειναι απο το τραγουδι απο "Παιδι Θαυμα" (απο τους ΖΝ) και το τραγουδι λεγετε <Ω ΘΑΥΜΑ!> Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 ενα τραγουδι που λεει extacy extaego καπως ετσι ακουγετε τουλαχιστον εχει κανεις στο μυαλο του? Exta Si Exta No αλλά δε θυμάμαι artist, έχουν περάσει και κάτι λίγα χρόνια από τότε... :p :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakoulis Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 ενα τραγουδι που λεει extacy extaego καπως ετσι ακουγετε τουλαχιστον εχει κανεις στο μυαλο του? Chimo Bayo - A si me gusta a mi (xta-si xta-no) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zacha Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΞΙΜΙΛΙΑΝ ΣΙΦΕΡ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΝΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Εκτός από αυτό το τραγούδι που εξακολουθώ να ψάχνω (συμμετέχει και ο Fatman Scoop αν δεν κάνω λάθος), ψάχνω και το εξής τραγούδι που ακούω συνέχεια στο Alter : "...με τα μάτια μου σε λούζω με ένα εξαίσιο φως... στην καρδιά δυο στάλες ούζο..." Ξέρει κανείς τίτλο και ερμηνευτή; (και για τα 2 τραγούδια αν γίνεται :p ) Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Μήπως τώρα σας θυμίζει κάτι;; :rolleyes: Αμα δεν το βρω θα σκάσω! Ακούγεται παντού! Πως γίνεται να μην το ξέρει κανένας; http://www.sendspace.com/file/scrxer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι αυτό το τραγούδι;: http://www.sendspace.com/file/vztt92 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Παιδιά ένα τραγούδι του παλιού Ελληνικού σινεμά που νομίζω έλεγε η ζωζώ Ζαμπουντζάκη και κάπου στο ρεφρέν έλεγε ''θέλω τα έξω μου...θέλω τις βόλτες μου'' μήπως γνωρίζετε πώς λέγεται ακριβώς για να το βρω?ευχαριστώ http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Ειναι dance, τα μοναδικα φωνητικα που εχει ειναι κατι "α" και σιγα σιγα μπαινουν πρωτα τα κρουστα μετα το μπασο και σε μια φαση μπαινουν και κατι σφυριγματα, σε αλλη στιγμη μια σειρηνα και μετα ενα electro loop.... any ideas?? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Παιδιά ένα τραγούδι του παλιού Ελληνικού σινεμά που νομίζω έλεγε η ζωζώ Ζαμπουντζάκη και κάπου στο ρεφρέν έλεγε ''θέλω τα έξω μου...θέλω τις βόλτες μου'' μήπως γνωρίζετε πώς λέγεται ακριβώς για να το βρω?ευχαριστώ Όχι Σαπουντζάκη! "Δούκισσα - Θέλω τα ώπα μου";) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 ena tragudi pou lei "egine thripsala h kardia m kai thn mazepses kai gw pou nomiz pws tha tn ksanaftiakseis " pws legete? Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 το τραγουδάκι "λολλααα λολλλοολαααα" στην διαφήμιση της coka-cola ξέρουμε πιο είναι??? mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 ena tragudi pou lei "egine thripsala h kardia m kai thn mazepses kai gw pou nomiz pws tha tn ksanaftiakseis " pws legete? Πανταζής - Θρύψαλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Πανταζής - Θρύψαλα thankss!!! Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotris Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 To πρώτο είναι το Postcards from Italy-Beirut και το άλλο είναι Koop Island Blues-Koop Είσαι φοβερή... :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Ειναι dance, τα μοναδικα φωνητικα που εχει ειναι κατι "α" και σιγα σιγα μπαινουν πρωτα τα κρουστα μετα το μπασο και σε μια φαση μπαινουν και κατι σφυριγματα, σε αλλη στιγμη μια σειρηνα και μετα ενα electro loop.... any ideas?? Για να γινω λιγο πιο συγκεκριμενος... : ηχογραφηση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 to gnwrizei kaneis auto to tragoudi???? http://rapidshare.com/files/44055993/__919___967___959___947___961___940___966___951___963___951___6_.rar.html http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 to gnwrizei kaneis auto to tragoudi???? http://rapidshare.com/files/44055993/__919___967___959___947___961___940___966___951___963___951___6_.rar.html Yarabi - Yarabi (English Version) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 to gnwrizei kaneis auto to tragoudi???? http://rapidshare.com/files/44055993/__919___967___959___947___961___940___966___951___963___951___6_.rar.html Yarabi - Yarabi (English version) :) edit: Yarabi - Yarabi (English Version) :) Oυπς... να θυμάμαι: refresh ή F5... :O (μ' αρέσει που οι απαντήσεις μας ήταν ολόιδιες...) :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 μιας και το θεμα εναι και για προτασεις θα ηθελα να μου πειτε καποιο τραγουδι σαν το ''Αφιερωμενο'' απο τον μηδενιστη η το ''Αδιαφορος΄΄ των active member δηλαδη ψαχνω κατι περιπου σαν αυτα.Ειμαι πολυ καινουριος στο rap,low-bap και δεν εχω ιδεα οποτε προτεινετε μου κατι εσεις που ακουτε τετοια thanks :) All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pol_mix Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 mipws kserei kaneis to tragoudi pou eixe xoreyei sto tv tiglon o tsiago apo to so you think you can dance? euxaristw!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popini Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Γεια σας!!! Ψάχνω ένα τραγούδι που ακούγεται συχνά στο ραδιόφωνο, αλλά δεν ξέρω ούτε τίτλο ούτε τραγουδιστές... Είναι γαλλικό, τραγουδούν μια γυναίκα κι ένας άντρας και στο ρεφραίν έχει μόνο νανανα.. Δε σας κατατόπισα και πολύ ε?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverik2 Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 geia sas paidia, eimai neos sto forum.Diavazontas eida oti kanete polu kalh douleia, psaxnw ena tragoudi pou akousa tuxaia, den katalava stixous.To mono pou 3erxwrisa einai oti einai se ru8mo reggae kai to tragoudaei gunaikeia fwnh h sugrothma. Elpizw na kataferete na me voh8hsete.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts