Jump to content

Popini

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Popini

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Popini's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας!! Έχοντας βολευτεί τα τελευταία χρόνια με ένα καρτοσυμβόλαιο, έχω χάσει επαφή με το cu (ένα φοιτητικό που είχα δυστυχώς το ξέχασα χωρίς κάρτα και μου έληξε) και θα ήθελα τα φώτα σας!! Μπήκα στη σελίδα της vodafone και γράφουν αυτά: ΔΩΡΕΑΝ για τους 3 πρώτους μήνες 1000 λεπτά προς όλους & 600ΜΒ από το φοιτητικό πακέτο Xclusive 7 ΔΩΡΕΑΝ 600ΜΒ & 600’ προς CU, αυτόματα χωρίς να βάλεις κάρτα, κάθε μήνα ΔΩΡΕΑΝ 500ΜΒ από το Just Surf Bonus | Bonus Ανανέωσης ΔΩΡΕΑΝ 1 SHAKE με κάθε ανανεώση από 10 ευρώ και πάνω. Ισχύει ότι χωρίς ανανέωση έχεις κάθε μήνα 600 mb και 600 λεπτά και αν ναι πόσο συχνά πρέπει να βάζεις κάρτα για να "διατηρείς" αυτό το πλεονέκτημα? Αυτά αν σου περισσέψουν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα όπως παλιά ή όχι πια?? Και τέλος παλιότερα μας έδιναν το φοιτητικό πάσο στη vodafone (το 2015) και τότε μας έδιναν δωρεάν μια κάρτα για φοιτητικό cu, αυτό ισχύει φέτος???? Ευχαριστωωωώ!!
  2. Δεν έψαχνα κάτι συγκεκριμένο, απλά ήθελα να χαζέψω στα μαγαζιά. ΤΗΑΝΧ πάντως!! Όντως πολύ ωραίο μαγαζάκι!! Ευχαριστώ!! :)
  3. Γεια σας! Ανεβαίνω Θεσσαλονίκη για ΠΣΚ και επειδή θα έχω πολύ περιορισμένο χρόνο, θα ήθελα να μου προτείνετε μαγαζιά να πάω (ρούχα- παπούτσια) που να έχουν ιδιαίτερα κομμάτια που δύσκολα-με πολύ ψάξιμο μπορώ να βρω στην Αθήνα. Απαραίτητη προϋπόθεση, να έχουν και normal (και εννοώ normal- όχι 200-300 ευρώ μια ζώνη- τιμές). ΤΗΑΝΧ!
  4. Γεια σε όλους! Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε που μπορώ -και αν μπορώ- να βρω στην Ελλάδα παπούτσια Corso Como και Steve Madden. Έχω ερωτευτεί ένα ζευγάρι από την κάθε εταιρεία, αλλά γενικά φοβάμαι τις παραγγελίες μέσω internet..
  5. Γεια σας!!! Ψάχνω ένα τραγούδι που ακούγεται συχνά στο ραδιόφωνο, αλλά δεν ξέρω ούτε τίτλο ούτε τραγουδιστές... Είναι γαλλικό, τραγουδούν μια γυναίκα κι ένας άντρας και στο ρεφραίν έχει μόνο νανανα.. Δε σας κατατόπισα και πολύ ε??
  6. Μάλλον απ'ότι μόλις παρατήρησα με πρόλαβαν...:oops:
  7. Για το α) Είναι του Νίκου Οικονομόπουλου από το dream show και αν δεν απατώμαι ο τίτλος του είναι "κοίτα να μαθαίνεις".
  8. Αχ, σ'ευχαριστώ πολύ για το wake up. Μόλις το κατέβασα κιόλας!! Επιτέλους!!
  9. Α! Κι άλλη μία ερώτηση. Το κομμάτι που λέει "you might think it's over, but it's never over", πώς λέγεται και ποιοι το λένε?
  10. Βρε παιδιά, εδώ και άπειρο καιρό ψάχνω ένα τραγούδι που λέγεται wake up, και έπαιζε συχνά στα ραδιόφωνα πέρσι το καλοκαίρι. Λέει στους στίχους:"don't tell me what to do, don't tell me what to see, there's just one thing you can tell and that's how I'd feel, when there's no more you" και από πίσω ακούγεται wake up. Έλεος μ'αυτό το τραγούδι, κανείς δεν το ξέρει...:cry:
  11. Γεια σας! Έχει ακούσει κανείς στο ραδιόφωνο, στο κόσμος (εκεί τουλάχιστον το έχω πετύχει εγώ), ένα κομμάτι διασκευή του oops I did it again, της Britney, αλλά τελείως παραλλαγμένο!!! Από έναν τύπο με ψιλογελοία φωνη, που έχει κάνει αντίστοιχη διασκευή και το bongo bong του Manuchao. Ξέρει κανείς το όνομά του και που μπορώ να βρω τα κομμάτια?
  12. Thanx, Cristina! Αυτό εννοούσα, αν και παλιότερα ήταν λίγο μεγαλύτερο το κομμάτι..
  13. Hi! Ξέρει κανένας πού (και αν...) μπορώ να βρω το παλιό σήμα του Mega, τότε που είχε ακόμα το παλιό σήμα που ήταν ένας ρόμβος. Το θυμάται κανείς? Ήταν μια ωραία μελωδία!
×
×
  • Create New...