Caesar2_88 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 :X :X Περίεργο βρε αυτό :confused: :happy: Yep,το ξέρω. Και έχω φάει δούλεμα από όλους όσους το έχω πεί.Εδώ να φανταστείς,οι δικοί μου,όταν χρειάζεται να γίνει κάποια δουλειά στο σπίτι με τη σκάλα φωνάζουν πρώτα εμένα για να σπάσουν πλάκα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Κάτι φυσικά ηρεμιστικά από έλαια λουλουδιών κτλ έχουν αποτέλεσμα σε αγχώδεις καταστάσεις ή είναι να χαμε να λέγαμε; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrysaygh Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Τελικά η υψοφοβία δεν είναι μόνο δικό μου "προτέρημα"... Το ανακάλυψα πρίν δυο χρόνια -ω! του θαύματος- όταν χρειάστηκε να κατεβώ μια μεταλλική στριφογυριστή σκάλα σε ένα cafe! Ενώ είχα ανέβει κανονικά τη σκάλα μετά δεν μπορούσα να την κατέβω με τίποτα. Ζαλιζόμουν περίεργα... Ως εκείνη τη στιγμή είχα μια απόλυτα φυσιολογική ζωή. Δε με τρόμαζε καθόλου το ύψος, ειδικά όταν ήμουν παιδί :p Η εξήγηση ήρθε από τη μάνα μου: Όταν ήταν έγκυος σε εμένα είχε πέσει από μια τέτοια σκάλα!!! Το πιο πιθανό είναι, αν και έμβρυο να είχε μείνει το αίσθημα της πτώσης και εμφανίστηκε ξανά όταν βρέθηκα σε παρόμοια κατάσταση! Είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω με σιγουριά αλλά δε μου φαίνεται και παράλογο... Παράθεση Αγάπη δεν θα πεί να κοιτάζει ο ένας τον άλλον στα μάτια... Αλλά να κοιτάζουν και οι δύο πρός την ίδια κατεύθυνση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Εγω που εχω απιστευτη φοβια ειτε κατεβαινω ειτε ανεβαινω, ειτε ειναι σκαλα ειτε ειναι κτιριο κ.τ.λ. τι να πω;:( Η χειροτερη φοβια, γινεσαι και ρεζιλι καμια φορα... :p Λετε η μητερα μου οταν ηταν εγκυος να ειχε ανεβει σε τελεφερικ;:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Yep,το ξέρω. Και έχω φάει δούλεμα από όλους όσους το έχω πεί.Εδώ να φανταστείς,οι δικοί μου,όταν χρειάζεται να γίνει κάποια δουλειά στο σπίτι με τη σκάλα φωνάζουν πρώτα εμένα για να σπάσουν πλάκα :mad: Σε καταλαβαίνω γιατί συμπάσχουμε φίλε μου....:rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 περισσοτερο φοβηθηκα το ταξιδι θεσσαλονικη-ιωαννινα στα βουνα που ειναι λιγο πριν τα γιαννενα, παρα τα αεροπλανα. αυτοκινητα λεοφωρεια φορτηγα ισα-ισα που χωρανε στους παλιους δρομους. ευτυχως ανοιγουν συνεχεια τουνελ και μειωθηκε η επικινδυνη αποσταση Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 περισσοτερο φοβηθηκα το ταξιδι θεσσαλονικη-ιωαννινα στα βουνα που ειναι λιγο πριν τα γιαννενα, για αυτο φιλε μου ονομαζεται ''καταρα''το μερος και ειδικα αν εισαι στον ''αυχενα'' ειναι απιστευτα ζαλιστικο(υπαρχει τετοια λέξη?)αν εισαι και πρωταρης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 ανελκυστήρες... :shock: :cold: :scared: το λέω και ανατριχιάζω... Η κλειστοφοβία σε όλο της το μεγαλείο... Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Ε μην το λες.You can call it ασανσέρ... Πάντως και 2 άτομα που ξέρω είναι κλειστοφοβηκά αλλά η μία το πολεμάει!!! Εγώ πάλι ποτέ δεν θα καταλάβω πλήρως τέτοιου είδους φοβιά αλλά τελοσπάντων... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Ε μην το λες.You can call it ασανσέρ... Πάντως και 2 άτομα που ξέρω είναι κλειστοφοβηκά αλλά η μία το πολεμάει!!! Εγώ πάλι ποτέ δεν θα καταλάβω πλήρως τέτοιου είδους φοβιά αλλά τελοσπάντων... Σκέψου πως θα ένιωθες αν σε έβαζαν σε ένα κουτί (μην αναφέρω μακάβρια αξεσουάρ!) που δεν έχει χώρο να κουνηθείς και δεν έχεις τρόπο διαφυγής... Αν αυτή η σκέψη σε αφήνει παγερά αδιάφορο, είσαι τυχερός πολύ! Μια φορά που είχα κλειστεί σε ασανσέρ έχασα τον κόσμο γύρω μου...:worry: Έχασα επαφή... Ευτυχώς που υπήρχαν και άλλοι μέσα και κάλεσαν βοήθεια. Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Σκέψου πως θα ένιωθες αν σε έβαζαν σε ένα κουτί (μην αναφέρω μακάβρια αξεσουάρ!) που δεν έχει χώρο να κουνηθείς και δεν έχεις τρόπο διαφυγής... Αν αυτή η σκέψη σε αφήνει παγερά αδιάφορο, είσαι τυχερός πολύ! Μια φορά που είχα κλειστεί σε ασανσέρ έχασα τον κόσμο γύρω μου...:worry: Έχασα επαφή... Ευτυχώς που υπήρχαν και άλλοι μέσα και κάλεσαν βοήθεια. Δεν ειναι το ιδιο ομως..Εγω προσωπικα θα πανικοβαλομουν αν με κλειναν σε ενα κουτι στο οποιο δεν θα μπορουσα να κουνηθω, αλλα στο ασανσερ εχω κλειστει και δεν πανικοβληθηκα καθολου...Το πρωτο δεν πιστευω οτι θεωρειται κλειστοφοβια...:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Δεν ειναι το ιδιο ομως..Εγω προσωπικα θα πανικοβαλομουν αν με κλειναν σε ενα κουτι στο οποιο δεν θα μπορουσα να κουνηθω, αλλα στο ασανσερ εχω κλειστει και δεν πανικοβληθηκα καθολου...Το πρωτο δεν πιστευω οτι θεωρειται κλειστοφοβια...:confused: και πως λέγεται δηλαδή? :blink: το να σε πιάσει πανικός μέσα στο κουτί με τις συνθήκες που αναφέρεις είναι ο ορισμός της κλειστοφοβίας νομίζω... Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 το να σε πιάσει πανικός μέσα στο κουτί με τις συνθήκες που αναφέρεις είναι ο ορισμός της κλειστοφοβίας νομίζω... Μα τοτε θα ηταν ολοι κλειστοφοβικοι...Ποσοι δεν θα πανικοβαλονταν υπο τετοιες συνθηκες...;:worry: Μην μου πεις οτι εχω ΚΑΙ κλειστοφοβια τωρα...:p :p :p Δεν θα το αντεξω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Κ εγω το χω αυτο.Δεν ειναι θεμα υψοφοβιας.Ειναι το ποσο ασφαλεια νιωθεις. Ασφάλεια ως πρός τι ??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Προσωπικά φοβάμαι επίσης,εκτός των άλλων που έχω αναφέρει στο παρελθόν όταν οδηγεί κάποιος ,οποιοσδήποτε, ένα αυτοκίνητο/πούλμαν/λεωφορείο και τρέχει γρήγορα γιατί δεν τον/την εμπιστεύομαι ακόμη και αν είναι πάρα πολύ καλός/η στην οδήγηση δεν συμβαίνει όμως το ίδιο όταν οδηγώ η ίδια γρήγορα-δεν φοβάμαι καθόλου. Πως το εξηγήτε αυτό;; :blink: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Προσωπικά φοβάμαι επίσης,εκτός των άλλων που έχω αναφέρει στο παρελθόν όταν οδηγεί κάποιος ,οποιοσδήποτε, ένα αυτοκίνητο/πούλμαν/λεωφορείο και τρέχει γρήγορα γιατί δεν τον/την εμπιστεύομαι ακόμη και αν είναι πάρα πολύ καλός/η στην οδήγηση δεν συμβαίνει όμως το ίδιο όταν οδηγώ η ίδια γρήγορα-δεν φοβάμαι καθόλου. Πως το εξηγήτε αυτό;; :blink: δεν μπορω να το εξηγησω αλλα το ΙΔΙΟ παθαινω και εγω....:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Προσωπικά φοβάμαι επίσης,εκτός των άλλων που έχω αναφέρει στο παρελθόν όταν οδηγεί κάποιος ,οποιοσδήποτε, ένα αυτοκίνητο/πούλμαν/λεωφορείο και τρέχει γρήγορα γιατί δεν τον/την εμπιστεύομαι ακόμη και αν είναι πάρα πολύ καλός/η στην οδήγηση δεν συμβαίνει όμως το ίδιο όταν οδηγώ η ίδια γρήγορα-δεν φοβάμαι καθόλου. Πως το εξηγήτε αυτό;; :blink: να στο εξηγησω αλλιως εγω...γιατι κι εγω το ιδιο παθαινω. ακομα και με τον κολητο μου το ιδιο και προσφατα επιβεβαιωθηκα γιατι φαγανε τουμπα. οταν οδηγαει καποιος αλλος εκτος απο σενα...και τον φοβασαι,σημαινει οτι δεν το εμπιστευεσαι.και προφανως στηριζεσαι στα δικα σου χερια παρα στα δικα του. κι εγω το παθαινω αυτο. αλλα μονο σε ιχ οχι σε πουλμαν κτλ γιατι εκει παμε αλλου...(καταλαβαινεις φανταζομαι) δεν ξεπερνιεται ευκολα αυτο και δεν ειναι και κακο εδω που τα λεμε.απλα προσεχουν 4 ματια στον δρομο :p α! και κατι αλλο.φανταζομαι ουτε προσεχεις εξω τι γινεται(να χαζευεις) οταν οδηγει ε?? κοιτας τον δρομο ε? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 να στο εξηγησω αλλιως εγω...γιατι κι εγω το ιδιο παθαινω. ακομα και με τον κολητο μου το ιδιο και προσφατα επιβεβαιωθηκα γιατι φαγανε τουμπα. οταν οδηγαει καποιος αλλος εκτος απο σενα...και τον φοβασαι,σημαινει οτι δεν το εμπιστευεσαι.και προφανως στηριζεσαι στα δικα σου χερια παρα στα δικα του. κι εγω το παθαινω αυτο. αλλα μονο σε ιχ οχι σε πουλμαν κτλ γιατι εκει παμε αλλου...(καταλαβαινεις φανταζομαι) δεν ξεπερνιεται ευκολα αυτο και δεν ειναι και κακο εδω που τα λεμε.απλα προσεχουν 4 ματια στον δρομο :p α! και κατι αλλο.φανταζομαι ουτε προσεχεις εξω τι γινεται(να χαζευεις) οταν οδηγει ε?? κοιτας τον δρομο ε? Σε μηχανή/μηχανάκι ακόμα χειρότερα.Αν και μ'αρέσει η ταχύτητα φοβάμαι πάρα πολύ. :O Μα δεν μπορεί να μην εμπιστεύομαι ΚΑΝΕΝΑΝ..:confused: αλλα μονο σε ιχ οχι σε πουλμαν κτλ γιατι εκει παμε αλλου...(καταλαβαινεις φανταζομαι) Οχι δεν καταλαβαίνω. :worry: Φυσικά θέλω να κοιτάω ΜΟΝΟ τον δρόμο μπροστά,γι'αυτό και δεν μ'αρέσει να κάθομαι πίσω ,ειδάλλως σχεδόν "κολλάω" μπροστά, :D χαζεύω μόνο όταν είναι σε νορμάλ ταχύτητα. ;) Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Σε μηχανή/μηχανάκι ακόμα χειρότερα.Αν και μ'αρέσει η ταχύτητα φοβάμαι πάρα πολύ. :O Μα δεν μπορεί να μην εμπιστεύομαι ΚΑΝΕΝΑΝ..:confused: Οχι δεν καταλαβαίνω. :worry: θα σου πω αλλη φορα....γιορτινες μερες ειναι δεν κανει:O Φυσικά θέλω να κοιτάω ΜΟΝΟ τον δρόμο μπροστά,γι'αυτό και δεν μ'αρέσει να κάθομαι πίσω ,ειδάλλως σχεδόν "κολλάω" μπροστά, :D χαζεύω μόνο όταν είναι σε νορμάλ ταχύτητα. ;) αυτο ειναι δεν βρεθηκε καποιος που να τον εμπιστευεσαι τοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ! ακομα και με τον μπαμπα μου που ετυχε να κανουμε ταξιδι..τον επιασα να του κλεινουν τα ματια! για να σου πω και ενα δυνατο παραδειγμα. ενω με εναν φιλο μου...ενω οδηγαει μπορω να κοιμηθω ανετα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 σημερα συναντησα μια κοπελα με κλειστοφοβια... επρεπε αναγκαστικα να μπει στο ασανσερ του σουπερ μαρκετ και η κακομοιρα εβαλε τα κλαματα. ειλικρινα τη λυπηθηκα. τελικα μπηκα μαζι της και νομιζω οτι καπως τη βοηθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Για να την βοηθήσεις μπήκες ή απλά σου άρεσε? Πλάκα κάνω:p Αλήθεια,γιατί δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς? Δεν υπήρχαν σκάλες? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 τοσο μικρο ηταν το ασανσερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 σημερα συναντησα μια κοπελα με κλειστοφοβια... επρεπε αναγκαστικα να μπει στο ασανσερ του σουπερ μαρκετ και η κακομοιρα εβαλε τα κλαματα. ειλικρινα τη λυπηθηκα. τελικα μπηκα μαζι της και νομιζω οτι καπως τη βοηθησα. στο σούπερ μάρκετ ποτέ δεν παρκάρουμε στο υπόγειο! μέγα λάθος... γιατί άντε και ανεβαίνεις με τις σκάλες, το θέμα είναι πως κατεβαίνεις με το καροτσάκι! Μια φορά αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω το ασανσέρ σε σούπερ μάρκετ... μέχρι να ξανανοίξει η πόρτα του μου φάνηκε πως πέρασαν αιώνες! Επίσης μια άλλη φορά είχα τη φαεινή ιδέα να χρησιμοποιήσω ασανσέρ σε ένα απο τα υπόγεια πάρκιν στην Αθήνα (μην κάνουμε και διαφήμιση...) Το ασανσέρ γέμισε (ασφυκτικά! ούτε να γυρίσω δε μπορούσα) και αντί να ανέβει προς τα πάνω, κατέβηκε σε κατώτερο επίπεδο. Το χειρότερο ήταν ότι κάποιος είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι κολλάει καμμιά φορά το συγκεκριμένο... Πως δε με έβγαλαν λυπόθυμο έξω... Μεγάλο πρόβλημα... Εσείς τι πιστεύετε? είναι καλύτερα να πολεμάς τις φοβίες σου ή να μάθεις να ζεις με αυτές? Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 re paidia osoi ehete kleistofovia ti akrivos fovaste oti tha sas sumvei? isos fenetai paidiastkio sorry :O alla ennoo pos kapoios me upsofovia fovatai oti tha pesei stin kleistofovia ti? Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 re paidia osoi ehete kleistofovia ti akrivos fovaste oti tha sas sumvei? isos fenetai paidiastkio sorry :O alla ennoo pos kapoios me upsofovia fovatai oti tha pesei stin kleistofovia ti? χμ... παραθέτω ένα απόσπασμα απο κάποια ιστοσελίδα, Ο όρος «φοβία» πολύ συχνά χρησιμοποιείται λάθος στις ημέρες μας. Οπότε, το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε είναι να διαφοροποιήσουμε τη λέξη «φοβία» από τη λέξη «φόβος». Η «φοβία» δεν έχει ένα άμεσο και υπαρκτό αντικείμενο. Ο «φόβος» έχει ένα άμεσο και υπαρκτό αντικείμενο. μπορώ να το κάνω πιο συγκεκριμένο λέγοντάς σου πως φοβάσαι όταν βρίσκεσαι σε χώρους όπου δεν έχεις ελευθερία κινήσεων ή τρόπο (άμεσο) διαφυγής... Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts