Jump to content

Ο Σκάι εκπέμπει ξανά

man24s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 195
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατι πρεπει να γινει αμεσα με τις μεταγλωττισεις...υποβαθμιζουν τη νοημοσυνη μας. Πετυχα το Σ-Κ το Pimp my Ride κι εφαγα μια πρωτη φρικη και στο καπακι το Punk'd και τα ειδα ολα!! :wacko: Αυτες οι εκπομπες ειδικα γινονται απειρως γελοιες γιατι περιεχουν αυθορμητες αντιδρασεις οι οποιες στη μεταγλωττιση *&^%&**(#v :X

Μην αρχισω και για το Spooks που μου εχουν καλυψει την υπερτατη βρεταννικη προφορα με τις ελληνικες αγριοφωναρες. :down: :chair: :knife:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

τι να σου πω έτσι μου έρχεται να τους πάρω

και να τους το πω αλλα δεν μπορώ να βρω

το τηλ τους και δεν νομίζω να ενδιαφερθεί

και κανεις...

EDIT:άμα το έχει κάποιος ας το δώσει

ώστε να τους πάρουμε...

kserei kaneis an pianei alexandroupoli?

Δεν πιανει Αλεξανδρουπολη ακομα γιατι δεν μπηκε αναμεταδοτης. Νομιζω οτι καλυπτει ολες σχεδον τις περιοχες μεχρι Θεσσ/νικη.

πολυ καλο προγραμμα,

αθλια η ΚΙΝΗΣΗ για την μεταγλωτισση

Δεν πιανει Αλεξανδρουπολη ακομα γιατι δεν μπηκε αναμεταδοτης. Νομιζω οτι καλυπτει ολες σχεδον τις περιοχες μεχρι Θεσσ/νικη.

*deleted* (spoke too fast)

Edit: lol... τελικά πιάνουμε και Πάτρα το ΣΚΑΙ, μόλις συντονίστηκα με το DScaler

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Τελικά, εκτός ίσως από τον κεντρικό παρουσιαστή των ειδήσεων, που ο Θέμος τον έχει στην κυριολεξία ...ξεφτιλίσει προβάλλοντας τα πολυάριθμα σαρδάμ του, το κυριότερο μειονέκτημα του προγράμματος του ΣΚΑΙ είναι σαφέστατα η μεταγλώτιση μεγάλης πλειοψηφίας εκπομπών του. Μάλλον ανόητη και πρακτικά αδιέξοδη κίνηση ...νομίζω :worry:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

*deleted* (spoke too fast)

Edit: lol... τελικά πιάνουμε και Πάτρα το ΣΚΑΙ, μόλις συντονίστηκα με το DScaler

Και τώρα σωθήκατε! :p

Τι να δεις από τον Σκαϊ που έχει κάνει όλες τις αξιόλογες αμερικάνικες σειρές που έχει αγοράσει...Εσμεράλντα;;:X :mad: :mad:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Γενικά είμαι ενάντια στη μεταγλώττιση. Καταστρέφει το προτυπο (έργο/επεισόδιο) χάνονται όλα τα συναισθήματα ή χειρότερα τα συναισθήματα γίνονται αχταρμάς κλπ.

Αλλά αναγνωρίζω ότι η διαδικασία θέλει πολύ περισσότερη δουλειά απο τον υποτιτλισμό. Και τρώνε πολλοί περισσότεροι ψωμί απο αυτή. Επίσης οι μεταγλωτισμένες σειρές έχουν πέραση στις μεγάλες ηλικίες (όχι τόσο όσο παλιά βέβαια). Και συνήθως έχει πάρα πολύ πλάκα.

Λέω να δοκιμάσω να παρακολουθήσω κάτι και να δω τι αποτελέσματα θα έχει (στην ψυχική μου υγεία)

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Ναι...αλλά για τηλενουβέλες...

Τώρα το 4400 που είναι Sci-fi σειρά...εεεε...δεν νομίζω να κάτσει η γιαγιά σου ή η γιαγιά μου να την δει, δεν πα να ναι μεταγλωτισμένη!!!

Σχετικά με το λόγο που ο ΣΚΑΪ κάνει τις μεταγλωττίσεις, έχω ακούσει το εξής:

Υπάρχει νόμος που υποχρεώνει τους τηλεοπτικούς σταθμούς να παρουσιάζουν ένα ποσοστό του προγράμματός τους στην ελληνική γλώσσα. Ο ΣΚΑΪ δεν έχει εκπομπές στα ελληνικά όπως οι άλλοι σταθμοί, παρά μόνο παραγωγές του BBC και του National Geographic. Αν δεν είχε επιλεχθεί η μέθοδος της μεταγλώττισης και χρησιμοποιούνταν υπότιτλοι, τότε ελληνικά θα ακούγονταν μόνο στις ειδήσεις και ο σταθμός πιθανόν να αντιμετώπιζε πρόβλημα.

OK ρε συ Nontas, αλλά εμάς ως κοινό...γιατί θα έπρεπε να μας νοιάζει;;

Και από την άλλη, το μισό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ είναι ντοκιμαντέρ! Ας μεταγλωτίζει αυτά!

συμφωνω, οι σειρες να ειναι με υποτιτλους

και τα ντοκυμαντερ με μεταγλωτισση.

παντως το πρωι που ειχε την εκπομπη ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ : HEARTBREAKERS

ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει στην τηλεοραση.

Πολύ καλή κίνηση να μεταδόσει τον αποψινό αγώνα της εθνικής, καθώς αυτό τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών στο κανάλι. Προσωπικά το είδα μέσω δορυφόρικής (Hellas Sat), οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω περί εμβέλιας και σήματος.

Κατι ψιλοασχετο με τα παραπανω..Ο ΣΚΑΙ στον Βολο πιανει;ξερει κανεις;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Εγω στη Λαμια το βλεπω κανονικα. Αν εχει βαλει κεραια στον Σορρο(Νησακι απεναντι απο Βολο) πρεπει να πιανει! Αν το δοκιμασεις πες μας!

Αν κινηθουν σωστα στο ΣΚΑΙ και καλυψουν ολη την Ελλαδα τοτε θα ανεβει το προγραμμα τους! Απ οτι ξερω η αδεια τους ειναι εθνικης εμβελειας!:)

Εμενα μου άρεσε και η περιγραφή των δημοσιογράφων!;) Τα έλεγαν όπως έπρεπε, χωρίς να γλύφουν και να π@π@ρολογουν! Δεν ντραπηκαν να πουν ότι η Εθνική μας σέρνονταν!

Μακάρι να μεταδώσουν κι άλλους αγώνες, διότι πλέον στα άλλα κανάλια, δεν μεταδίδουν δημοσιογράφοι, αλλά οπαδοί!:mad:

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

και βέβαια εκπέμπει και μάλιστα με άψογη εικόνα! Σχεδόν σε ολη την Ελλαδα εχει επεκταθεί

Προσωπικα στον ΣΚΑΙ με ενοχλεί που προβάλλει σε παραμορφωμενο 16:9 και όχι με τις μαυρες λωρίδες πανω-κατω. Δηλαδη εγω που εχω τηλεοραση μου δεν εχει τη δυνατοτητα συμπιεσης της εικονας σε λιγο καιρο θα βλεπω ανθρώπους στο δρομο και θα αναρωτιέμαι γιατι δεν έχουν όλοι ύψος 2,10 και ζυγιζουν 60kg.

Κανονικό 16:9 παίζει αν δεν κάνω λάθος, βέβαια έχω παρακολουθήσει ελάχιστα οπότε κρατάω επιφύλλαξη αλλά δεν μου χτύπησε κάτι στην εικόνα.

Μήπως μπερδεύεσαι με την εικόνα που δίνουν τα DVD σε 16:9 τηλεοράσεις; Εκείνο δεν είναι 16:9, είναι 2,35:1 όπως το κινηματογραφικό φιλμ και γι' αυτό έχει μπάρες. Αν δώσεις 16:9 σήμα σε 16:9 τηλεόραση δεν θα πρέπει να έχει μπάρες.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Εγω παντως δεν πιανω!Και μενω και κατακεντρο..στο πανεπιστημιο για οσους ξερουν απο Βολο.Οι κεραιες ειναι σχεδον "απεναντι" αλλα δεν..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Προσωπικα στον ΣΚΑΙ με ενοχλεί που προβάλλει σε παραμορφωμενο 16:9 και όχι με τις μαυρες λωρίδες πανω-κατω. Δηλαδη εγω που εχω τηλεοραση μου δεν εχει τη δυνατοτητα συμπιεσης της εικονας σε λιγο καιρο θα βλεπω ανθρώπους στο δρομο και θα αναρωτιέμαι γιατι δεν έχουν όλοι ύψος 2,10 και ζυγιζουν 60kg.

Το παρατήρησα και γω χτες, η εικόνα φαίνεται λίγο "τραβηγμένη" προς τα πάνω. Ειναι κάπως ενοχλητικό, δεν μπορώ να πω, αλλά αυτά τα θέματα νομίζω διορθώνονται εύκολα, άπαξ και αντιληφθούν στον σταθμό ότι το συγκεκριμένο πράγμα "χαλάει" τους τηλεθεατές. ;)

Πιανει κανονικα ναι:)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Με μεγάλη μου χαρά είδα το κανάλι αυτό και στη πόλη μας.

Το ότι εκπέμπει εικόνα 16:9 είναι μια απο τις ευχάριστες εκπλήξεις του.

Οι εκπομπές "του" (γιατί αρκετές είναι ξένες, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου αρνητικό. Κάθε άλλο, σε σύγκριση με ότι βλέπουμε στα άλλα κανάλια είναι πολύ καλύτερο), είναι πάρα πολύ καλές. Μέσα σε λίγες ημέρες, αυτό που κατάλαβα είναι πως, τουλάχιστον στο ΣΚΑΙ, προσπαθούν να μας δώσουν μια γενικότερη εικόνα του τι σημαίνει τηλεόραση.

Μεταδίδουν εικόνες που δεν φιλοξενούν τα υπόλοιπα κανάλια (εκπομπές και ντοκυμαντέρ που πραγματικά με κάνουν να βλέπω κάτι στην τηλεόραση και να θέλω να το δω μέχρι το τέλος). Στις άλλες περιπτώσεις (κανάλια), το μόνο που κάνω, είναι να τελειώνω πιο γρήγορα την μπαταρία του τηλεκοντρόλ...

Τα υπόλοιπα κανάλια, το μόνο που μας λένε ότι υπάρχει διαθέσιμο για να δούμε στην ΤΒ (σε γενικές γραμμές), είναι π.χ.:

Το Show των ονείρων, (... με κάποιους να τραγουδούν κιόλας όταν μαλώνουν οι παρουσιαστές).

Η Επιβίωση αρκετών ανθρώπων σε ένα νησί, με 100 κάμερες ΟΝ και χωρίς τροφή για τους παίκτες (τροφή μάλλον στις μέρες μας είναι = το χρήμα, οι καυγάδες μεταξύ τους κ.λ.π.. Αλλιώς δεν πας να υποφέρεις στα καλά καθούμενα).

Οι 10-20 γνωστοί μας κύριοι και κυρίες που σχολιάζουν τι έκανε κάποιος τραγουδιστής ή ηθοποιός χθες το βράδυ στην έξοδό του-της.

Το 80% του προγράμματος των "μεγάλων" καναλιών, είναι πάνω-κάτω το ίδιο.

Η διαφορά που είδα στον ΣΚΑΙ, είναι κάτι ευχάριστο για εμένα στην τελική και καλώς ήρθε :)

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis