zografos Δημοσιεύτηκε March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 29, 2006 Τελικά φαίνεται ότι το κενό της ηλεκτρονικής χαρτογράφησης της Ελλάδας σιγά - σιγά κλείνει, με προγράμματα όπως το Destinator και χάρτες όπως αυτοί της NGI. Τί γίνεται όμως με προγράμματα ηλεκτρονικής χαρτογράφησης Θάλασσας και αντίστοιχους χάρτες ? Υπάρχει κάτι για PPC ? Έχω στο PC μου τρία καταπληκτικά προγράμματα, τα Garmin MapSource, Magellan MapSend BlueNav και Tsunami που εκτώς των άλλων έχουν και πολύ καλούς Ελληνικούς χάρτες. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για Win Mobile PC ? Θα προτιμούσα να παίρνει χάρτες από κάποιο απ' αυτά τα προγράμματα, αλλά αν έχει και δισκούς του Ελληνικούς είναι ΟΚ. Έχει κανείς καμία ιδέα ? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmc15 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Φίλε μου κι εγώ την ίδια απορία έχω!!Αν βρεις τίποτα και πουθενά αλλού πές το κι εδώ γιατι ψάχνω κι εγω χάρτες ναυσιπλοΐας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delimari Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 και εγω παιδια, νομιζω οτι βρηκα ενα αλλα δεν θυμαμαι που... επισης πρεπει να δουμε μηπως υπαρχει emulator για τα ηδη γνωστα (maggelan κτλ)τα οποια τρεχουν και στα windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Δεν έχω ασχοληθεί - δοκιμάσει. Σας αναφέρω τι έχω βρει: 1) Maptech Pocket Navigator πρόγραμμα για πλοήγηση σε ppc που δεν ξέρω τι χάρτες διαβάζει, 2) Pocket Map Viewer το οποίο διαβάζει χάρτες της Garmin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mapatronis Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Υπάρχει το ΟΖΙ βγαίνει σε έκδοση για PC και για PDA παίρνει χάρτες σκαναρισμένους τους οποίους καλιμπράρεις με το πρόγραμμα για το PC, πολύ καλό, το έχω δοκιμάσει σε demo μόνο το έχω βρει όμως.΄ Ένα άλλο είναι το VITO SmartMap, αυτό λιγότερο καλό. Και το γνωστό PathAway μπορεί να παίξει οτιδήποτε σκαναρισμένο και είναι καλό. Υπάρχουν και άλλα παρόμοια αλλά όλα δεν συμπεριλαμβάνουν χάρτες πρέπει να τους βρείς και να τους καλιμπράρεις, δεν είναι δύσκολο πάντως να γίνει. Το ψάχνω και εγώ πολύ γιατί είμαι ναυτικός αν βρω κάτι άλλο θα σας πώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delimari Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Τωρα που ερχεται το καλοκαιρι και πολλοι απο εμας κανουμε βολτες με σκαφη κτλ, πραγματικα θα ειναι πολυ χρησιμο να βγαλουμε ακρη με αυτο το θεμα. παντως απορω πως δεν ασχολειται πολυς κοσμος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmc15 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 χεχε..δεν ασχολείται πολύς κόσμος με τις βόλτες με τα σκάφη!!!Έχει πέσει πείνααααα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmc15 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Maptech Pocket Navigator πρόγραμμα για πλοήγηση σε ppc που δεν ξέρω τι χάρτες διαβάζει, Διαβάζει τους χάρτες που έχει στο site του και για εμάς εδώ είναι αυτοί. Όπως θα δείτε όμως δεν είναι και το πλέον οικονομικά προσιτό (300€ περίπου μόνο για τους χάρτες Ιονίου και Αιγαίου). Βέβαια είναι καλύτερο από την β' επιλογή που προτείνεις (ως προς τα γραφικά τουλάχιστον) αλλά μακάρι να υπήρχε κάτι σας το destinator ή το tom tom σε αντιστοιχο marine software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. May 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 2) Pocket Map Viewer το οποίο διαβάζει χάρτες της Garmin. Αυτό το έχει βρεί κανείς ... "ραγισμένο" ???? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kryh Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Ψάχνω πρόγραμμα gps για τη θαλασσα (κατά κύριο λόγο για ιστιοπλοϊα) Ξέρετε κανένα που να έχει καλούς χάρτες των ελληνικών θαλασσών, και τις απαραίτητες ευκολίες για πλοήγηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Marine Navigation Software C-eMAP.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangel161 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Marine Navigation Software C-eMAP.:D[/quote Mporoume na to vroume se "kapoio allo site"? pio "ftino":) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gratlas Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Marine Navigation Software C-eMAP.:D[/quote Mporoume na to vroume se "kapoio allo site"? pio "ftino":) Το C-eMap απ΄ότι ξέρω είναι μόνο σε Μνήμη SD οπότε μόνο από το site του θα πάρεις πληροφορίες. Πάντως κοίταξε και το Memory-Map OS-5 (πολύ καλό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 ριξτε μια ματια στο "μουλαρι";) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να προμηθευτώ ναυτικούς χάρτες που να απεικονίζουν ταυτόχρονα το τρέχον στίγμα, πορεία κλπ; Π.χ. έχω υπόψη της Garmin οι οποίοι είναι αναλυτικότατοι αλλά χρησιμοποιούνται για τα gps της εταιρίας και δεν υποστηρίζουν real map tracking..Ενδιαφέρομαι για χρήση κυρίως σε laptop.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 φιλε μου κοιτα το memory map OS http://www.memory-map.co.uk/ το χρησιμοποιω με χαρτη της μεσογειου και ειναι πολυ καλο;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να προμηθευτώ ναυτικούς χάρτες που να απεικονίζουν ταυτόχρονα το τρέχον στίγμα, πορεία κλπ; Π.χ. έχω υπόψη της Garmin οι οποίοι είναι αναλυτικότατοι αλλά χρησιμοποιούνται για τα gps της εταιρίας και δεν υποστηρίζουν real map tracking..Ενδιαφέρομαι για χρήση κυρίως σε laptop.. Υπάρχει το ***namis που σου δίνω αν θέλεις και είναι αυτό που ζητάς. Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 εχει και η magelan ενα πολυ καλο για windows :) αλλα δεν θυμαμαι το ονομα θα ρωτησω ενα φιλο και θα σου πω.. Αλλα θα εχεις το λαπτοπ πανω στο σκαφος?? για pda ενα απο τα καλυτερα που εχω δει ειναι το c-emap :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 εχει και η magelan ενα πολυ καλο για windows :) αλλα δεν θυμαμαι το ονομα θα ρωτησω ενα φιλο και θα σου πω.. Αλλα θα εχεις το λαπτοπ πανω στο σκαφος?? για pda ενα απο τα καλυτερα που εχω δει ειναι το c-emap :) Ναι, έχω ψηθεί για lpatop στο σκάφος προκειμένου να μην βγάζω τα μάτια μου..Θα με ενδιέφερε να μάθεις το όνομα του προγράμματος!Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 lepes για PDA που μπορούμε να βρούμε τον χάρτη που αναφέρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Ξερει κανεις να μου πει απο που μπορω να κατεβασω maps για την Ελληνικη θαλασσα? η για την Μεσογειο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margisam Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 υπαρχει εφαρμογη για θαλασσιο gps σε pocket pc με windows mobile 2005? Παράθεση my mobiles:nokia 3239 - 5210 - 6600 - 3210 - 3310 - 3330 - 5310 - 6610 - c6 - 1100 - 3650 - 5800 - n78---sharp gx10 - gx30 --- motorola a1200 - defy ---ericsson 768 - kf788 - t28 - t20 - t10s - t29s ---sagem v65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kataktitis Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 υπαρχει εφαρμογη για θαλασσιο gps σε pocket pc με windows mobile 2005? αν εννοεις να εχεις ναυτικους χαρτες και πλοηγηση τοτε το c-emap δεν βρισκω το url να στο δωσω αλλα θα το βρω παιζει και oziexplorer οπου μπορεις να βαλεις ναυτικους χαρτες και το memory map θα σε ενημερωσω καλυτερα απο Δευτερα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Δείτε αυτό. Κάτω έχει και μερικούς χάρτες. Νομίζω είναι freeware. Αν όχι πείτε να βγάλω το Link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margisam Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 αν εννοεις να εχεις ναυτικους χαρτες και πλοηγηση τοτε το c-emap δεν βρισκω το url να στο δωσω αλλα θα το βρω παιζει και oziexplorer οπου μπορεις να βαλεις ναυτικους χαρτες και το memory map θα σε ενημερωσω καλυτερα απο Δευτερα .... οκ.περιμενω την δευτερα να μου πεις. Παράθεση my mobiles:nokia 3239 - 5210 - 6600 - 3210 - 3310 - 3330 - 5310 - 6610 - c6 - 1100 - 3650 - 5800 - n78---sharp gx10 - gx30 --- motorola a1200 - defy ---ericsson 768 - kf788 - t28 - t20 - t10s - t29s ---sagem v65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts