Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω το smartmoovie...αλλα παιζει μονο avi αρχεια(γνωστο...)

εχει βγει καποια αλλη εκδοση αποαλλο προγραμμα που να παιζει και αλλους τυπους αρχειων ?γιατι απο αυτα που διαβασα πιο πανω μπερδευτηκα!

to divx κανει τελικα?

eπισης υπαρχει τελικα recorder χωρις τα μπιπ ανα λεπτο?

και ποιο ειναι το πιο αξιοπιστο..εχω βρει 3-4 και δε ξερω πιο να κατεβασω!

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια προγραμματακι σαν το flashlight του 70(που κανει την νυχτα μερα:p ) για το 73 υπαρχει....????

δοκιμασα το spoton αλλα καμια σχεση.....

eπισης υπαρχει τελικα recorder χωρις τα μπιπ ανα λεπτο?

και ποιο ειναι το πιο αξιοπιστο..εχω βρει 3-4 και δε ξερω πιο να κατεβασω!

Den yparxi akoma toulaxiston to ALON MP3 Dictaphone 1.15 einai arketa stable gia emena k kani ti doulia tou. alla exei beep sinexia. Den eimai sigouros se avi an to valo na grafi an kani to beep to idio syxna opos se amr alla akoma distixos/eutixos den pezi xwris beep!

gia to divx eno to exo den exei tixi na dokimaso auto pou rwtas isos kapios allos.

over & out

..:: Your Kung Fu Is Not Enough ::..

realitysolutions.gr

Εχω βαλει το Calcium στο Ε61 (την ειδικη εκδοση για αυτο) και υπαρχει ενα προβλημα. Αν πριν μπεις στο προγραμμα εχεις γυρισμενο συο πληκτρολογιο στα αγγλικα ολα καλα. Αν το εχεις στα ελληνικα οταν πατας τους αριθμους δεν γραφει τιποτα. Πρεπει να πατας το blue key και τους αριθμους μαζι.

Καμμια λυση?

Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος αλλα ειναι πολυ πρωι ακομα και ειμαι ξαγρυπνος. Επισης δεν ξερω αν εχει αναφερθει το θεμα αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι.

Ευχαριστω.

....

Νεο LivePVR version 2.62 στο γνωστό market. (No Beep)

Edit.

Και δουλεύει μιά χαρά στο Ν73.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

Πρόγραμμα ηχογράφησης χωρίς όριο χρόνου και δυνατότητα ηχογράφησης κλήσεων.

Αν είχε και τηλεφωνητή όπως το Auto Pilot θα ήταν κορυφαίο.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Πρόγραμμα ηχογράφησης χωρίς όριο χρόνου και δυνατότητα ηχογράφησης κλήσεων.

Αν είχε και τηλεφωνητή όπως το Auto Pilot θα ήταν κορυφαίο.

Πως αποθηκεύονται οι ηχογραφησεις?

με τον αριθμό του τηλεφώνου?

πχ.6912345678.amr ?

Γράφει χωρίς να ρωτάει και δεν κάνει Μπιπ?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Δεν το έψαξα ακόμα με κλήσεις, θα το κοιτάξω αύριο και θα σου πω.

Μια απλή εξωτερική ηχογράφηση πάντως την έκανε ΟΚ. Το έχω εγατεστημένο στην κάρτα όπου δημιούργησε έναν νέο φάκελο "LivePVR" και βάζει τις ηχογραφήσεις εκεί μέσα σε μορφή wav (προεπιλογή) μπορείς όμως να επιλέξεις και amr. Στη συγκεκριμένη έδωσε ένα όνομα με ένα κατεβατό από νούμερα.

Samsung S5 (no root)

Μια απλή εξωτερική ηχογράφηση πάντως την έκανε ΟΚ. Το έχω εγατεστημένο στην κάρτα όπου δημιούργησε έναν νέο φάκελο "LivePVR" και βάζει τις ηχογραφήσεις εκεί μέσα σε μορφή wav (προεπιλογή) μπορείς όμως να επιλέξεις και amr. Στη συγκεκριμένη έδωσε ένα όνομα με ένα κατεβατό από νούμερα.

Exei 3anaemfanisti sta magazakia spasmeno to e3is appz.

eixe arketa prob Omos opote to evala k ego molis [alla akoma perimeno na me pari kapios tel gia na to tsekaro] gia na to ksanadw toulaxiston sto N93.

Loipon etsi gia na 3erete se amr eixe sigoura prob gia call recording opot ekalitera na to dokimasete prwta se wav. Meta oi alles leitourgies [toulaxiston so N93] epezan kanonika omos to beep sinexize kata ti diarkia tis klisis.

meta apo psaksimo ema8a pos sta symbian 9.1 einai kati san embedded leitourgia k pos akoma den exoun vri spasmeno appz pou na to kani overwrite. esy pou to dokimases sto N73 pezi kanonika sta call recording???

emena de me noiazi to beep apla to epanalambanomeno beep ka8e 3 sec einai ypervolika spastiko.

over & out

realitysolutions.gr

Exei 3anaemfanisti sta magazakia spasmeno to e3is appz.

eixe arketa prob Omos opote to evala k ego molis [alla akoma perimeno na me pari kapios tel gia na to tsekaro] gia na to ksanadw toulaxiston sto N93.

Loipon etsi gia na 3erete se amr eixe sigoura prob gia call recording opot ekalitera na to dokimasete prwta se wav. Meta oi alles leitourgies [toulaxiston so N93] epezan kanonika omos to beep sinexize kata ti diarkia tis klisis.

meta apo psaksimo ema8a pos sta symbian 9.1 einai kati san embedded leitourgia k pos akoma den exoun vri spasmeno appz pou na to kani overwrite. esy pou to dokimases sto N73 pezi kanonika sta call recording???

emena de me noiazi to beep apla to epanalambanomeno beep ka8e 3 sec einai ypervolika spastiko.

over & out

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ

ΤΟ ΛΕΩ.

Δουλευει μια χαρά και αυτό το λέω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

Yπαρχει πουθενα μια ολοκληρωμενη λιστα με ολα τα προγραμματα που δουλευουν κανονικα στα Ν73 και την σειρα Ε? Αν ειχαμε μια λιστα ανα κατηγορια θα ηταν καλυτερα...

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ

ΤΟ ΛΕΩ.

kala mi fwnazis de se e8iksa ...k allwste ego milisa gia to N93 k pare8esa mia apopsi gia ta symbian 9.1 ...eleos pare3igisiari....

[EDIT] Telikos emena k se amr k se wav sinexizi na kani to beep sto N93 mou. clean install to ekana k oxi upgrade.

good luck

OVER & out

realitysolutions.gr

Δυστυχώς η έκδοση TomTom που κυκλοφορεί για Symbian OS 9.1 δεν κάνει για το 3250 που είναι OS 9.1... Πολύ παράξενο, καθώς θα έπρεπε να είναι συμβατό με όλα τα κινητά που έχουν 3rd Edition.

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ

ΤΟ ΛΕΩ.

Nai ontws nea ekdosh pou grafeio xwris beep sto N80 alla otan thelete na ksanagarpsete thn thlefwnikh synomilia den to kanei kai prepei prwta na kanete delete thn prohgoumenh egrafh gia na mporesei na hxografhsei thn nea synomilia :wacko: Toulaxiston den kanei beep!!!

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

Περί του LivePVR ο λόγος (συνέχεια):

Τελικά το κατεβατό από νούμερα στο όνομα του αρχείου είναι ημερομηνία και ώρα. Στα ονόματα των τηλεφωνικών ηχογραφήσεων βάζει μπροστά το "PCPVR" ακολουθούμενο από τα νούμερα της ημερομηνίας και της ώρας. Δεν αναγράφεται ο αριθμός του τηλεφώνου του οποίου έγινε η ηχογράφηση. Στις απλές ηχογραφήσεις η ονοματολογία είναι η ίδια μόνο που αρχίζει με ένα απλό "VR" και μετά τα νούμερα.

Το πρόγραμμα από ό,τι φαίνεται δουλεύει τέλεια. Ηχογράφησα κλήση σε wav και μετά και άλλες. Το έβαλα στην αυτόματη ηχογράφηση όλων των κλήσεων και τις ηχογραφούσε όλες (4), αυτές ήταν σύντομες των 1΄- 2΄. Δεν ηχογράφησε μόνο μία (την 5η) η οποία διήρκησε γύρω στα 8 λεπτά. Στην αρχή υπέθεσα ότι ξέμεινε από μνήμη η κάρτα (δε χώρεσε) αλλά από ότι υπολόγισα στη συνέχεια χωρούσε δέκα φορές άλλο τόσο. Δεν ξέρω γιατί δεν ηχογράφησε εκείνη τη φορά. Στη συνέχεια έκανα πάλι μια μικρή ηχογράφηση χωρίς να σβήσω τις παλιότερες και έγινε κανονικά! Σε AMR δε δοκίμασα και ούτε πρόκειται γιατί η ποιότητα των AMR παραείναι μάπα.

Nai ontws nea ekdosh pou grafeio xwris beep sto N80 alla otan thelete na ksanagarpsete thn thlefwnikh synomilia den to kanei kai prepei prwta na kanete delete thn prohgoumenh egrafh gia na mporesei na hxografhsei thn nea synomilia :wacko: Toulaxiston den kanei beep!!!

Μήπως κάτι παρόμοιο με την παραπάνω υποψία μου συμβαίνει και στην περίπτωσή σου φίλε winer; Δηλ. μήπως δεν έχει άλλη μνήμη και όταν σβήνεις την προηγούμενη ηχογράφηση απελευθερώνεται χώρος και έτσι μπορείς να κάνεις νέα; Για κοίταξέ το.

Πάντως beep δεν κάνει, ούτε καν στην αρχή. (Που μάλλον θα έπρεπε).

Samsung S5 (no root)

:worry:

Μήπως κάτι παρόμοιο με την παραπάνω υποψία μου συμβαίνει και στην περίπτωσή σου φίλε winer; Δηλ. μήπως δεν έχει άλλη μνήμη και όταν σβήνεις την προηγούμενη ηχογράφηση απελευθερώνεται χώρος και έτσι μπορείς να κάνεις νέα; Για κοίταξέ το.

Πάντως beep δεν κάνει, ούτε καν στην αρχή. (Που μάλλον θα έπρεπε).

Οχι φιλε μου δεν παιζει αυτη η περιπτωση γιατι η καρτα μου ειναι 2 gb!

Πιστευω οτι ειναι bug του προγραματος γιατι χθες ηχογραφησε τρεις συνεχομενες συνομιλιες :worry:

Να σημειωσω οτι το εχω και αγοραστο και οχι κρακαρι.... αρα ειναι σιγουρα bug του προγραματος..?

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

Κανενα προγραμα για αποκρυψη video και εικοναs για το Ν80 υπαρχει ευχαριστω

Appz gia na krivis tis foto k ta video pou travas dokimase to best crypto k dokimasmena douleuei apsoga.

realitysolutions.gr

:worry:

Οχι φιλε μου δεν παιζει αυτη η περιπτωση γιατι η καρτα μου ειναι 2 gb!

Πιστευω οτι ειναι bug του προγραματος γιατι χθες ηχογραφησε τρεις συνεχομενες συνομιλιες :worry:

Να σημειωσω οτι το εχω και αγοραστο και οχι κρακαρι.... αρα ειναι σιγουρα bug του προγραματος..?

'Εχεις δίκιο, φίλε winer. Τελικά μετά από αρκετές δοκιμές θα περιέγραφα τη συμπεριφορά του προγράμματος ως εξής:

Συνήθως ηχογραφεί :p Θα έβαζα ένα 70% ποσοστό επιτυχίας.

Samsung S5 (no root)

Ειπαρχει καποιος explorer για να στελνεις κλειδωμενα αρχεια γιατι ο αδερφος μου επιμενει οτι δεν ειπαρχει ακομα ψαχνει λεει και δεν βρισκει οντως ειναι ετσι??

Ευχαριστω!!

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Ειπαρχει καποιος explorer για να στελνεις κλειδωμενα αρχεια γιατι ο αδερφος μου επιμενει οτι δεν ειπαρχει ακομα ψαχνει λεει και δεν βρισκει οντως ειναι ετσι??

Ευχαριστω!!

Υπαρχει το profimail.

Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini

Υπαρχει το profimail.

Σωστος!!;) Ευχαριστω!!!

Φανταζομαι οτι λες για 9.1..

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...