junglist Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 παιδια τι τιμες παιζουν για πληντυρια αυτοκινητων αλλα εσωτερικα με ενδιαφερει κ κυριως καθισματα:) κανενα καλο κ γρηγορο? Μενω Ελληνορωσσων συνορα με Ψυχικο;) ευχαριστω παιδια:) Εμένα πλυντήριο στη γειτονιά μου που τα κάνει όλα στο χέρι, παίρνει 7 για έξω και 10 μέσα έξω. Αν θες πιο καλό πλύσιμο μέσα για λεκέδες κλπ με ειδικά χημικά, παίρνει 20. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Εμένα πλυντήριο στη γειτονιά μου που τα κάνει όλα στο χέρι, παίρνει 7 για έξω και 10 μέσα έξω. Αν θες πιο καλό πλύσιμο μέσα για λεκέδες κλπ με ειδικά χημικά, παίρνει 20. και που ειναι αυτο το πλυντηριο? ειναι στο κεντρο?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 και που ειναι αυτο το πλυντηριο? ειναι στο κεντρο?:) Προς Κατεχάκη κοντά στο Badminton Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Προς Κατεχάκη κοντά στο Badminton Που ακριβώς είναι αυτό; Επειδή δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Που ακριβώς είναι αυτό; Επειδή δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου... Είναι σε στενάκι, όχι σε κεντρικό δρόμο όπως Κατεχάκη, Μεσογείων.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Ε πες ακριβως που!! Εγω το πηγαινω στον Μπουρμπυληθρα στην Αγιας Παρασκευης μεταξυ Μεσογειων και Πλ.Κεννεντυ! 5,30 μονο εξω! Μετα εχει μηχανηματα να το πλυνεις μονος σου μεσα! Ε μεσα το προσεχεις με ενα πανι, που και που κανα σκουπισμα! Αλλα 5 ευρουλακια μονο εξω αξιζει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Ε πες ακριβως που!! Εγω το πηγαινω στον Μπουρμπυληθρα στην Αγιας Παρασκευης μεταξυ Μεσογειων και Πλ.Κεννεντυ! 5,30 μονο εξω! Μετα εχει μηχανηματα να το πλυνεις μονος σου μεσα! Ε μεσα το προσεχεις με ενα πανι, που και που κανα σκουπισμα! Αλλα 5 ευρουλακια μονο εξω αξιζει!!! 5,30 είναι οκ.Αλλά δε μου είπες πώς το πλένουν.Με βούρτσα-μηχάνημα?Ή στο χέρι? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 παιδια ασχετο αλλα αν πλυνω το αμαξι μου κ βαλω πχ αφρολουτρο για να γινει αφρος λετε να χαλαει το χρωμα η θελει μονο κανενα ειδικο σαπουνι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grp Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 ξέρει κανείς πόσο στοιχίζει περίπου ο βιολογικός καθαρισμός? δλδ. το πλύσιμο των ταπετσαριών εσωτερικα του αυτοκινητού. Μου έχουν πει για 80 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 ξέρει κανείς πόσο στοιχίζει περίπου ο βιολογικός καθαρισμός? δλδ. το πλύσιμο των ταπετσαριών εσωτερικα του αυτοκινητού. Μου έχουν πει για 80 ευρώ Από 70 το πιο φτηνό που έχω ακούσει μέχρι 120. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Και σε ένα πλυντήριο που πάω η ταμπέλα τόσο γράφει "70-120". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 να ρωτησω αν μπορειται να μου πειτε καποιο πλυντηριο στης Θεσσαλονικη που να κανει καλη δουλεια ή θα θεωρηθει διαφημιση η απαντηση σας? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Στη Τουμπα καλα πλενει το πρατηριο της bp στη Λαμπρακη (κοντα στη στροφη Τριανδριας) αλλα εχει τσιμπημενες τιμες, νομιζω 16 Ευρω μεσα-εξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 εγω εκει που το παω δινω 12€ αλλα δεν μπορω να πω οτι μενω ευχαριστημενος απο την δουλεια που κανουν... για αυτο ψαχνω κατι καλυτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 για εξωτερικο πλησιμο με ατμο τι ξερουμε ? το πλενει ενας φιλος ετσι στην ξανθη δλδ ενα συνεργειο ερχεται σπιτι του και του το πλενει στην πυλωτη Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Γνωρίζει κανείς πλυντήρια (είτε στο χέρι, είτε 'self-selrvice' με κέρμα) σε Βριλήσσια και γύρω περιοχές; Παράθεση http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 ποιο πλυντηριο προτιματε στη θεσσαλονικη?και ποσο κοστιζει..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Γνωρίζει κανείς πλυντήρια (είτε στο χέρι, είτε 'self-selrvice' με κέρμα) σε Βριλήσσια και γύρω περιοχές; Στη Μαραθώνος έχει στο ύψος της Αττικης Οδού (λίγο πριν τη στροφή για Ανθούσα) μεσα στο πρατηριο της ΒΡ. 4 ευρώ με μηχανηματάκι και το πλένεις εσύ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 ποιο πλυντηριο προτιματε στη θεσσαλονικη?και ποσο κοστιζει..ευχαριστω wash park στον φοινικα,2ε για 5 λεπτα,με σαπουνι,κ πλενεις εσυ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts