Jump to content

Απεργιακές κινητοποιήσεις σε ΑΕΙ/ΤΕΙ

katsifis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H τιμημένη ΑΣΟΕΕ τι θα κάνει;; Έχει κανείς κανα νέο;

Άκυρη η ερώτησή μου τελικά!

Μπήκα στο site κόμματος και λέει Κατάληψη μέχρι την Κυριακή! :!:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για τα ΤΕΙ Πειραια να πω κατι!!!!

Σημερα καθως καναμε μαθημα πριν την Γ.Σ. ηρθαν εκπροσωποι της ΠΚΣ για να μας ενημερωσουν και καποιος φοιτητης με αφορμη τα λογια της Γιαννακου που ειπε πως οτι και να γινουν καταληψεις, απεργιες και εγω δεν ξερω τι αλλο το νομοσχεδιο θα ψηφιστει , ρωτησε τι θα ακολουθησει απο τη στιγμη που λενε οτι το 16 παει για καταργηση.

Οι εκπροσωποι απαντησαν "Συνεχεις και μαζικες καταληψεις, ακομα και αν το ψηφισουν αυριο".:ninja:

Οποτε καταλαβαινεται πως παμε για χοντρο "μπραφ" και δεν ξερω ουτε και εγω ποια θα ειναι τα αποτελεσματα... παλι στην τσιτα θα ειμαστε για να γινει η εξεταστικη. :mad: :wacko: :(

Κατα τη γνωμη μου δυσκολα θα χαθει αλλα θα γινει παλι ενα μπαχαλο και ο θεος βοηθος για το αν θα περασουμε κανενα μαθημα!!!:( :(

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

δε ξέρω αν ειπώθηκε,

πολυτεχνείο κρήτης κλειστό από αύριο το απόγευμα μέχρι τη δευτέρα όπου θα ξαναγίνει συνέλευση.

"..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.."

Kαλά... Είπες για το Πολυτεχνείο!

Για μας τους Χημικούς (μηχανικούς) γιατί δε λες τιποτα; :p :)

Κατάληψη κ εμείς μέχρι τη Δευτέρα. Οι αρχιτέκτονες δεν κάναν κατάληψη; :confused:

Καθώς και για μας, τους συμβατικούς Χημικούς, κατάληψη μέχρι την Παρασκευή.

EDIT: Και οι αρχιτέκτονες κάνουν:)

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

paei ki emeis kleisame !! AEI PEIRAIA !!!!! eleos pia !! mexri thn paraskeuh lene !! elpizo na anoixoun meta giati exoume exetastikh !!

Συναδερφο βρηκα,Γιιιεεεα!Τωρα θα πω τον πονο μου...ετσι κ χασουμε κ αλλα θα κρεμαστω με τη ζωνη μου,ασε που μεχρι να τελειωσει η συνελευση ηταν ολοι τσαμπουκαλεμενοι κ ελεγες τωρα θα πεσουν οι σφαλιαρες -τωρα θα πεσουν.Δεν μπορεσα να παρω κ βιβλια γιατι πλακωσανε 3000 ατομα στο υπογειο-εβριζε παλι ο μπαρμπαπανος.

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Καθώς και για μας, τους συμβατικούς Χημικούς, κατάληψη μέχρι την Παρασκευή.

EDIT: Και οι αρχιτέκτονες κάνουν:)

Όχι που δε θα κάναν...:lol:

Αν δεν κάνουν αυτοί, ποιοί θα κάνουν;ω;) :lol:

Τhe end of an era...

Πολυτεχνείο Κρήτης κλειστά μέχρι Δευτέρα.

Ξέρει κανείς για Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ Πατρών;

Χθες, φίλος μου είπε ότι τα τμήματα της ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Πατρών τελούσαν υπό κατάληψη, και λογικά θα ακολουθούσαν και τα τμήματα της ΣΔΟ.

129026.png?1640591734

Και η Νομική του Αριστοτελείου υπο κατάληψη από αύριο μέχρι και την Δευτέρα.. Και νέα Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα υπό κατειλημένη σχολή.

Και ναι, όλες οι σχολές του ΑΠΘ θα είναι υπο κατάληψη εκτός από το Οικονομικό και ένα απο τα τμήματα της φιλοσοφικής..

Με το ΠΑ.ΜΑΚ. έχει μάθει κανείς τι θα κάνουν αυτοί? Αν και πιστεύω οτι μάλλον ανοιχτά θα είναι το ΠΑ.ΜΑΚ....

Και η Νομική του Αριστοτελείου υπο κατάληψη από αύριο μέχρι και την Δευτέρα.. Και νέα Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα υπό κατειλημένη σχολή.

:w00t: Σοβαρά; :cry:

Έ τα μα:Xισμένα... :angry: :angry: :angry:

...

ΤΕΙ Αθηνας κλειστα απο αυριο.Τεταρτο εξαμηνο εφτασα και τι σπουδαζω,ακομα δεν εχω καταλαβει.....:wacko: :(
ΜΑΧ.

ΤΕΙ Αθηνας κλειστα απο αυριο.Τεταρτο εξαμηνο εφτασα και τι σπουδαζω,ακομα δεν εχω καταλαβει.....:wacko: :(

+1000. Παρομοιως...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

+1000. Παρομοιως...:(

Και εγώ το ίδιο..... :(

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

H τιμημένη ΑΣΟΕΕ τι θα κάνει;; Έχει κανείς κανα νέο;

Κλειστή μέχρι και την Κυριακή και την Τρίτη πάλι Γ.Σ.. Κατέβηκαν όλοι μαζί και υπερίσχυσε κατά πολύ το "ενάντια του άρθρου":(

Edit τώρα είδα ότι έμαθες :)...

ΤΕΙ Καβάλας από χτες έως και την Παρασκευή τελεί υπο κατάληψη... την Τρίτη πάλι Γενική Συνέλευση :worry: :worry:
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Kαλά... Είπες για το Πολυτεχνείο!

Για μας τους Χημικούς (μηχανικούς) γιατί δε λες τιποτα; :p :)

Κατάληψη κ εμείς μέχρι τη Δευτέρα. Οι αρχιτέκτονες δεν κάναν κατάληψη; :confused:

Villi sorry φίλε μου, αλλά όταν τελείωσε η δική μας η συνέλευση (Πολ.Μηχ.) μόνο γι'αυτες τις σχολές ήξερα...

Ξέρουμε τίποτα για Τ.Ε.Ι. Θεσ/νίκης κ για Πα.Μακ?

Αμα τα χεις τοσο για πεταμα δεν μας δινεις κι εμας κανενα...;:O :p

ΤΕΙ Πειραια παπαλα κι εμεις...

Xaxaxa

Τι να τα κανεις???? πετσετακια???

Νick και sofi τι σπουδαζετε εσεις?

Μηχανολογία.

Εσύ;

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W