DesertSMisSRaiN Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 H τιμημένη ΑΣΟΕΕ τι θα κάνει;; Έχει κανείς κανα νέο; Άκυρη η ερώτησή μου τελικά! Μπήκα στο site κόμματος και λέει Κατάληψη μέχρι την Κυριακή! :!: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Για τα ΤΕΙ Πειραια να πω κατι!!!! Σημερα καθως καναμε μαθημα πριν την Γ.Σ. ηρθαν εκπροσωποι της ΠΚΣ για να μας ενημερωσουν και καποιος φοιτητης με αφορμη τα λογια της Γιαννακου που ειπε πως οτι και να γινουν καταληψεις, απεργιες και εγω δεν ξερω τι αλλο το νομοσχεδιο θα ψηφιστει , ρωτησε τι θα ακολουθησει απο τη στιγμη που λενε οτι το 16 παει για καταργηση. Οι εκπροσωποι απαντησαν "Συνεχεις και μαζικες καταληψεις, ακομα και αν το ψηφισουν αυριο".:ninja: Οποτε καταλαβαινεται πως παμε για χοντρο "μπραφ" και δεν ξερω ουτε και εγω ποια θα ειναι τα αποτελεσματα... παλι στην τσιτα θα ειμαστε για να γινει η εξεταστικη. :mad: :wacko: :( Κατα τη γνωμη μου δυσκολα θα χαθει αλλα θα γινει παλι ενα μπαχαλο και ο θεος βοηθος για το αν θα περασουμε κανενα μαθημα!!!:( :( Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 δε ξέρω αν ειπώθηκε, πολυτεχνείο κρήτης κλειστό από αύριο το απόγευμα μέχρι τη δευτέρα όπου θα ξαναγίνει συνέλευση. Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Kαλά... Είπες για το Πολυτεχνείο! Για μας τους Χημικούς (μηχανικούς) γιατί δε λες τιποτα; :p :) Κατάληψη κ εμείς μέχρι τη Δευτέρα. Οι αρχιτέκτονες δεν κάναν κατάληψη; :confused: Καθώς και για μας, τους συμβατικούς Χημικούς, κατάληψη μέχρι την Παρασκευή. EDIT: Και οι αρχιτέκτονες κάνουν:) Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 paei ki emeis kleisame !! AEI PEIRAIA !!!!! eleos pia !! mexri thn paraskeuh lene !! elpizo na anoixoun meta giati exoume exetastikh !! Συναδερφο βρηκα,Γιιιεεεα!Τωρα θα πω τον πονο μου...ετσι κ χασουμε κ αλλα θα κρεμαστω με τη ζωνη μου,ασε που μεχρι να τελειωσει η συνελευση ηταν ολοι τσαμπουκαλεμενοι κ ελεγες τωρα θα πεσουν οι σφαλιαρες -τωρα θα πεσουν.Δεν μπορεσα να παρω κ βιβλια γιατι πλακωσανε 3000 ατομα στο υπογειο-εβριζε παλι ο μπαρμπαπανος. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Καθώς και για μας, τους συμβατικούς Χημικούς, κατάληψη μέχρι την Παρασκευή. EDIT: Και οι αρχιτέκτονες κάνουν:) Όχι που δε θα κάναν...:lol: Αν δεν κάνουν αυτοί, ποιοί θα κάνουν;ω;) :lol: Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Πολυτεχνείο Κρήτης κλειστά μέχρι Δευτέρα. Ξέρει κανείς για Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ Πατρών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Ξέρει κανείς για το ΕΜΠ? Παράθεση Pigs have flown! http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Και εμείς οι μηχανικοί Η/Υ στο Βόλο κατάληψη μέχρι και την Παρασκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Για ΤΕΙ Αθηνας ξερει κανεις τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Πολυτεχνείο Κρήτης κλειστά μέχρι Δευτέρα. Ξέρει κανείς για Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ Πατρών; Χθες, φίλος μου είπε ότι τα τμήματα της ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Πατρών τελούσαν υπό κατάληψη, και λογικά θα ακολουθούσαν και τα τμήματα της ΣΔΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaias_88 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Και η Νομική του Αριστοτελείου υπο κατάληψη από αύριο μέχρι και την Δευτέρα.. Και νέα Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα υπό κατειλημένη σχολή. Και ναι, όλες οι σχολές του ΑΠΘ θα είναι υπο κατάληψη εκτός από το Οικονομικό και ένα απο τα τμήματα της φιλοσοφικής.. Με το ΠΑ.ΜΑΚ. έχει μάθει κανείς τι θα κάνουν αυτοί? Αν και πιστεύω οτι μάλλον ανοιχτά θα είναι το ΠΑ.ΜΑΚ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 re paidia elpizo emeis na anoixoume giati tora exoume thn diplh exetastikh den thn kaname septevri kai exoume phxei !! exoume para polla mathimata!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Δεν νομιζω να κρατησουν και πολυ αυτες οι καταληψεις.. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Και η Νομική του Αριστοτελείου υπο κατάληψη από αύριο μέχρι και την Δευτέρα.. Και νέα Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα υπό κατειλημένη σχολή. :w00t: Σοβαρά; :cry: Έ τα μα:Xισμένα... :angry: :angry: :angry: Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 na rotiso kati oi grammateies ton sxolon leitourgoun kanonika stis sxoles ipo katalipsi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 ΤΕΙ Αθηνας κλειστα απο αυριο.Τεταρτο εξαμηνο εφτασα και τι σπουδαζω,ακομα δεν εχω καταλαβει.....:wacko: :( Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 ΤΕΙ Αθηνας κλειστα απο αυριο.Τεταρτο εξαμηνο εφτασα και τι σπουδαζω,ακομα δεν εχω καταλαβει.....:wacko: :( +1000. Παρομοιως...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 +1000. Παρομοιως...:( Και εγώ το ίδιο..... :( Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 H τιμημένη ΑΣΟΕΕ τι θα κάνει;; Έχει κανείς κανα νέο; Κλειστή μέχρι και την Κυριακή και την Τρίτη πάλι Γ.Σ.. Κατέβηκαν όλοι μαζί και υπερίσχυσε κατά πολύ το "ενάντια του άρθρου":( Edit τώρα είδα ότι έμαθες :)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Νick και sofi τι σπουδαζετε εσεις? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 ΤΕΙ Καβάλας από χτες έως και την Παρασκευή τελεί υπο κατάληψη... την Τρίτη πάλι Γενική Συνέλευση :worry: :worry: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Kαλά... Είπες για το Πολυτεχνείο! Για μας τους Χημικούς (μηχανικούς) γιατί δε λες τιποτα; :p :) Κατάληψη κ εμείς μέχρι τη Δευτέρα. Οι αρχιτέκτονες δεν κάναν κατάληψη; :confused: Villi sorry φίλε μου, αλλά όταν τελείωσε η δική μας η συνέλευση (Πολ.Μηχ.) μόνο γι'αυτες τις σχολές ήξερα... Ξέρουμε τίποτα για Τ.Ε.Ι. Θεσ/νίκης κ για Πα.Μακ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Αμα τα χεις τοσο για πεταμα δεν μας δινεις κι εμας κανενα...;:O :p ΤΕΙ Πειραια παπαλα κι εμεις... Xaxaxa Τι να τα κανεις???? πετσετακια??? Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Νick και sofi τι σπουδαζετε εσεις? Μηχανολογία. Εσύ; Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts