BabylonX Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Μήπως το τραβάμε λίγο; Όμως σαν σωστός άνδρας είναι υπαίτιος για τη βαρεμάρα της. Έπρεπε να της φτιάξει το κέφι, όχι να την έχει γραμμένη. Αλλά ας τελειώσει εδώ. Μήπως το τραβάμε λίγο όντως; Πρώτον έδειχνε οτι βαριόταν. Δε βαριόταν. Δεύτερον δεν είχα κανένα γραμμένο. Σε όλους έδειχνα τι λάμβανα και τι έστελνα. Δεν απομονώθηκα από κανένα. Και για να είμαστε λίγο αντικειμενικοί, όταν είσαι σε παρέα 5 ατόμων, δεν μπορείς να γράψεις τους άλλους και να ικανοποιήσεις τα βίτσια της κοπέλας σου! Αν ήμουν μόνο εγώ μαζί της θα ήταν όντως τραβηγμένο. Εδώ όλοι περνούσαμε καλά. Τέλος έχω να πω οτι την κοπέλα μου δεν την έχω με του λουρί. Θέλει να παίξει με το κινητό της; Ας το κάνει. Ούτε καν έχω ελέγξει ποτέ το κινητό της! Δε ξέρω καν να το χειρίζομαι! Και για μένα το να μην πνίγεις τον άλλο σε μια σχέση και να τον αφήνεις να αναπνέει είναι ότι σημαντικότερο. Και προσπαθώ να το τηρώ όσο μπορώ! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 :up: :up: Μπράβο αγόρι μου σου βγάζω το καπέλο! :up: [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Μα καλά είναι συμπεριφορά αυτή? Συγγνώμη δηλαδή κιόλας....δεν μπορούσες δηλαδή να την αγνοήσεις? Άσε που μπορεί και να έχει και δίκιο γιατί όπως είπες και η ίδια δεν την είδες που σημαίνει πως δεν είδες πίσω σου όταν θα έφευγες. Αλλά κοπέλα μου και συγγνώμη για το θάρος της γνώμης αλλά το διάβασα όλο αυτό και αηδίασα...έλεος πια... αν ήσουνε εσύ στην θέση της και κάποιος άλλος που δεν κοίταξε πίσω και παραλίγο να σε πατήσει θα του έλεγες α δε πειράζει όλα καλά? ναι συμπεριφορα ειναι και αυτη τι ειναι? ντουλαπα? και οχι δεν μπορουσα να την αγνοησω λυπαμαι που το λεω αλλα δεν..:rolleyes: και αφου δεν εισουν μπροστα να δεις το ολο περιστατικο δεν μπορεις να λες οτι φταιω εγω γιατι η συγκεκριμενη γρια φερθηκε σαν τρελη και οσο και να αηδιαζεις με την συμπεριφορα μου θα σου πω οτι και λιγα εκανα. οσο για το παραλιγο να την πατησω ουτε κανα την ακουμπησα φυσικα και την ειδα και σταματησα αμεσως απλα αυτη εχει προηγουμενα μαζι μου γιατι το σκυλακι μου προχθες εχεσε στην πολυκατοικια της απο κατω και επειδη με ειχε βρισει και τοτε νομιζε τωρα πως εγω απο εκδικηση πηγα να την πατησω με το σμαρτ!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Παω να ξεπαρκαρω το σμαρτακι μου και δεν ειδα μια γρια που περνουσε αλλα οκ ουτε την ακουμπησα απλα αυτη φοβηθηκε και γυριζει και με κοιταει με κακια. οσο για το παραλιγο να την πατησω ουτε κανα την ακουμπησα φυσικα και την ειδα και σταματησα αμεσως απλα αυτη εχει προηγουμενα μαζι μου γιατι το σκυλακι μου προχθες εχεσε στην πολυκατοικια της απο κατω και επειδη με ειχε βρισει και τοτε νομιζε τωρα πως εγω απο εκδικηση πηγα να την πατησω με το σμαρτ!.. Όχι τίποτε αλλό, αλλά έχοντας μπει στο Hall of Fame της τροχαίας με high score στο Point System, μάλλον για αυτό δυσκολεύονται μερικοί να ταχθούν στο πλευρό σου :ρ (φιλικά πάντα :D) http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 δεν την ειδα εκεινη την ωρα αλλα λιγο πριν την ακουμπησω την ειδα. σε αυτο το σημειο ειναι που τρομαξε η γρια ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 power z εσυ δε θα τρομαζες?? οχι οτι σε κρινω,στον καθενα μπορει να συμβει. Απλα πιστευω πως εδωσες συνεχεια σε ενα περιστατικο που δε 8α επρεπε... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 πως να σταματουσα ενα περιστατικο απο την στιγμη που η γρια ειχε κατσει μπροστα απο το σμαρτ και δεν κουναγε? και οταν αποφασησε να φυγει ετυχε να μπαινει ενα αυτοκινητο στο στενο και εκλεισε τον δρομο ετσι αναγκαστικα δεν μπορουσα να φυγω, αυτη εβριζε και μ'εφτυνε ε νευρικο ατομο ειμαι και γω δεν ηθελα πολυ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 πως να σταματουσα ενα περιστατικο απο την στιγμη που η γρια ειχε κατσει μπροστα απο το σμαρτ και δεν κουναγε? και οταν αποφασησε να φυγει ετυχε να μπαινει ενα αυτοκινητο στο στενο και εκλεισε τον δρομο ετσι αναγκαστικα δεν μπορουσα να φυγω, αυτη εβριζε και μ'εφτυνε ε νευρικο ατομο ειμαι και γω δεν ηθελα πολυ. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά άμα έχεις κάνει λάθος (γιατί ας μην γελοίμαστε, αν ήταν η γριά στο τιμόνι και εσύ πίσω από το smart, ακόμα θα της κατέβαζες καντήλια) απλά αγνοείς τον άλλο.... Δεν έχει νόημα να κάνεις τσαμπουκά με έναν ηλικιωμένο... http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 ναι συμπεριφορα ειναι και αυτη τι ειναι? ντουλαπα? και οχι δεν μπορουσα να την αγνοησω λυπαμαι που το λεω αλλα δεν..:rolleyes: και αφου δεν εισουν μπροστα να δεις το ολο περιστατικο δεν μπορεις να λες οτι φταιω εγω γιατι η συγκεκριμενη γρια φερθηκε σαν τρελη και οσο και να αηδιαζεις με την συμπεριφορα μου θα σου πω οτι και λιγα εκανα. οσο για το παραλιγο να την πατησω ουτε κανα την ακουμπησα φυσικα και την ειδα και σταματησα αμεσως απλα αυτη εχει προηγουμενα μαζι μου γιατι το σκυλακι μου προχθες εχεσε στην πολυκατοικια της απο κατω και επειδη με ειχε βρισει και τοτε νομιζε τωρα πως εγω απο εκδικηση πηγα να την πατησω με το σμαρτ!.. Εσύ πως φέρθηκες που είσαι στα λογικά σου (αν υποθέσουμε ότι η γιαγιά είχε "πρόβλημα) ; Επίσης αν ας πούμε την ώρα που δεν σε άφηνε να περάσεις,σου έριχνε και μία στο καπώ,πως θα αντιδρούσες;Θα την πάταγες ίσως;:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrysaygh Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Σήμερα το πρωί αγχωμένη και πανικόβλητη μπαίνω σε υποκατάστημα τράπεζας θέλοντας να εξοφλήσω λογαριασμό πιστωτικής. Μην μπορώντας να εντοπίσω το μηχάνημα αυτόματης πληρωμής και θεωρώντας ότι για κάποιο λόγο -πιθανόν βλάβη- το έχουν αποσύρει κατευθύνομαι πρός το ταμείο. Ακολουθεί ο κάτωθι τραγικός διάλογος: -Καλημέρα σας. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με την εξόφληση αυτού του λογαριασμού? (Επιδεικνύοντας το χαρτάκι...) -Πολύ ευχαρίστως δεσποινίς, αλλά εδώ είναι η Alpha Bank!!! Βλέπετε ο λογαριασμός ήταν της Eurobank!!! Οι συγκεκριμένες τράπεζες είναι δίπλα - δίπλα και εγώ μέσα στον πανικό και την αφηρημάδα μου, ούτε που πρόσεξα, ότι οι ταμπέλα της Eurobank, αντιστοιχούσε στη διπλανή πόρτα. Ακόμα γελάω με την "πατάτα" μου...:p :D Αγάπη δεν θα πεί να κοιτάζει ο ένας τον άλλον στα μάτια... Αλλά να κοιτάζουν και οι δύο πρός την ίδια κατεύθυνση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 PowerZ, συμπάσχω γιατί σήμερα με φτύσανε κι εμένα στο πρόσωπο, ολόκληρη ροχάλα, και πολλά άλλα! Δε μπαίνω σε λεπτομέρειες, μη ρωτήσετε! :cry: "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 PowerZ, συμπάσχω γιατί σήμερα με φτύσανε κι εμένα στο πρόσωπο, ολόκληρη ροχάλα, και πολλά άλλα! Δε μπαίνω σε λεπτομέρειες, μη ρωτήσετε! :cry: Kαλά... Δε ρωτάμε! Τί έγινε; :p Πολύ της μόδας βλέπω έγινε το φτύσιμο :confused: Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Ελπιζω να μην προσπαθουσαν απλα να κανουν πραγματικοτητα αυτο που λενε πως οσο φτυνεις καποια τοσο αυτη κολλαει!!! :tease: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 PowerZ, συμπάσχω γιατί σήμερα με φτύσανε κι εμένα στο πρόσωπο, ολόκληρη ροχάλα, και πολλά άλλα! Δε μπαίνω σε λεπτομέρειες, μη ρωτήσετε! :cry: μερικοι ειναι για πολλα χαστουκια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 ναι συμπεριφορα ειναι και αυτη τι ειναι? ντουλαπα? και οχι δεν μπορουσα να την αγνοησω λυπαμαι που το λεω αλλα δεν..:rolleyes: και αφου δεν εισουν μπροστα να δεις το ολο περιστατικο δεν μπορεις να λες οτι φταιω εγω γιατι η συγκεκριμενη γρια φερθηκε σαν τρελη και οσο και να αηδιαζεις με την συμπεριφορα μου θα σου πω οτι και λιγα εκανα. οσο για το παραλιγο να την πατησω ουτε κανα την ακουμπησα φυσικα και την ειδα και σταματησα αμεσως απλα αυτη εχει προηγουμενα μαζι μου γιατι το σκυλακι μου προχθες εχεσε στην πολυκατοικια της απο κατω και επειδη με ειχε βρισει και τοτε νομιζε τωρα πως εγω απο εκδικηση πηγα να την πατησω με το σμαρτ!.. Κοπέλα μου πρώτα μάθε τρόπους και μετά τα λέμε. Οτι και να είπε, μεγάλη γυναίκα είναι, τουλάχιστον σεβάσου αυτό. Το ίδιο περιστατικό θα μπορούσε να είχε συμβεί στη μάνα σου. Τότε τι θα έλεγες στη μάνα σου. Κωλόγρια καλά να πάθεις...... [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Σήμερα περπατώντας στο Mall ξαφνικά ανοίγει μπροστά μου μια πόρτα και παραλίγο να πέσω πάνω της. Αυτοί που την άνοιξαν δεν είχαν δει ότι πέρναγα (ήταν γυάλινη)και ήρθε κυριολεκτικά κατά πάνω μου. Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Κοπέλα μου πρώτα μάθε τρόπους και μετά τα λέμε. Οτι και να είπε, μεγάλη γυναίκα είναι, τουλάχιστον σεβάσου αυτό. Το ίδιο περιστατικό θα μπορούσε να είχε συμβεί στη μάνα σου. Τότε τι θα έλεγες στη μάνα σου. Κωλόγρια καλά να πάθεις...... Η μανα μου δεν ειναι κωλογρια :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVI4KRITI Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 πρώτα πρώτα η μέρα ξεκινησε με γέλιο καθότι ο δυο μπροστα αυτοκ/τα απο εμένα προχώραγε με τον καφέ στην οροφή του αυτ/του και μέχρι που του το είπαν οι πεζοί και σταμάτησε και το πήρε.. :lol: μετά ήρθε ένας πελάτης στο μαγαζι που δουλέυω(βιοτεχνία κατασκεύης ψαρ/κων και λιανική με είδη αλιείας) και ενώ με ρώτησε για εξοπλισμό κατάδυσης, μετά κοίταγε ένα προσπεκτούς με κολυμβητικά είδη.του λέω λοιπόν ότι αυτά δεν τον ενδιαφέρουν και μου λέει οτι πήγενε κολυμβητήριο,εμμ αυθόρμητος ανθρωπός εγώ του λέω "φένεται έχεις κάτι πλατάρες να...":O καταλαβένετε τι έγινε... [sIGPIC][/sIGPIC] που παω??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Σημερα ο λεωφορειατζής, άλλαξε δρομολόγιο, προσπέρασε 3 στάσεις, και σταματησε μπροστα σε ενα περιπτερο για τσιγαρα. Φυσικα εφυγε κανονικα κι οσοι δεν κατεβηκαμε περπατουσαμε μετα σαν τα ζωα. Ηθελα να τον δωσω στεγνα στον ΟΑΣΘ αλλα δεν το σηκωναν στο 185 http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Σημερα ο λεωφορειατζής, άλλαξε δρομολόγιο, προσπέρασε 3 στάσεις, και σταματησε μπροστα σε ενα περιπτερο για τσιγαρα. Φυσικα εφυγε κανονικα κι οσοι δεν κατεβηκαμε περπατουσαμε μετα σαν τα ζωα. Ηθελα να τον δωσω στεγνα στον ΟΑΣΘ αλλα δεν το σηκωναν στο 185 Για σενα που το εζησες πρεπει να ηταν πολυ !@^(!@#$:mad: Αλλα μου φαινεται που αστειο!!! Ειναι μερικοι παντως που ειναι για :shoot: :shoot: :chair: :chair: :rocket: Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Σημερα ο λεωφορειατζής, άλλαξε δρομολόγιο, προσπέρασε 3 στάσεις, και σταματησε μπροστα σε ενα περιπτερο για τσιγαρα. Φυσικα εφυγε κανονικα κι οσοι δεν κατεβηκαμε περπατουσαμε μετα σαν τα ζωα. Ηθελα να τον δωσω στεγνα στον ΟΑΣΘ αλλα δεν το σηκωναν στο 185 Αφού είχε χαρμανιάσει ο άνθρωπος...:p http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Δουλευω σε καταστημα κινητης τηλεφωνιας και ηρθε σημερα ενα φανταρακι που ηθελε να εξοφλησει εναν λογαριασμο...αλλα οοοοοοοοοοοχι κινητου...δοσεις σε εγκυκλοπαιδεια ειχε ο ανθρωπος!!!!Τον εστειλα σαφως!Ολοκληρο topic πρεπει να ανοιξω για τα απιθανα που συμβαινουν σε καταστηματα κινητης τηλεφωνιας!!!Και απο εμας τους υπαλληλους αλλα κυριως απο πελατες.... http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 :lol: :lol: :lol: εδω σε μενα ηρθαν και μου ειπαν "παναφον ειστε ε??" του λεω η παναφον εγινε βονταφον! α! μου λεει! κι εδω τι ειναι?? -οτεσοπ! :lol: :lol: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Σημερα ο λεωφορειατζής, άλλαξε δρομολόγιο, προσπέρασε 3 στάσεις, και σταματησε μπροστα σε ενα περιπτερο για τσιγαρα. Φυσικα εφυγε κανονικα κι οσοι δεν κατεβηκαμε περπατουσαμε μετα σαν τα ζωα. Ηθελα να τον δωσω στεγνα στον ΟΑΣΘ αλλα δεν το σηκωναν στο 185 Μου θυμίζεις τον εαυτό μου μέχρι πριν 2 χρόνια που πήγαινα στο γυμνάσιο με το λεωφορείο. Και στην Αθήνα μή νομίζεις ότι είναι καλύτερα. Μη σου πω χειρότερα. Γι'αυτό από πέρυσι προτιμώ να το κόβω το 1,5 χιλιόμετρο με τα πόδια. Το τι είχαν δει τα μάτια μου. Ακόμη τα μισώ τα λεωφορεία. Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Εγω οσες φορες λεω να το κανω ποδαρατο γινομαι Πυθια απ'τις αναθυμιασεις. Ασε που δεν εχει κ πεζοδρομια και δεν ειμαι και του δρομου :p http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts