Xourxoulitsos Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 genia_81, πέρα απ'την πλάκα, το παιδάκι μάλλον πρέπει να το δει ψυχολόγος asap... http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Δεν ειναι απαραιτητο!Και η αδελφη μου ειχε πνιξει παπακι στα πέντε της! Μα τι μανια ειναι αυτη με τα παπακια και τα κοτοπουλακια?Μάλλον τα πιανουν αγαρμπα. http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Δεν ειναι απαραιτητο!Και η αδελφη μου ειχε πνιξει παπακι στα πέντε της! Μα τι μανια ειναι αυτη με τα παπακια και τα κοτοπουλακια?Μάλλον τα πιανουν αγαρμπα. Tα πιάνουν άγαρμπα?? Ναι έτσι το λένε τώρα.. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Ε, τι να πω?Μάλλον-αλλο σεναριο-τα νομιζουνε για τα ψευτικα δικα τους παπακια και κοτοπουλακια και τα ζουλανε!!!! http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 οκ αυτό είναι πιο πειστικό.. :worry: :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Καλημέρα σε όλους. Το δικό μου περίεργο, για να είμαι εντελώς τυπικός, δεν συνέβη σήμερα, αλλά χθες το βράδυ. Καθόμασταν η μάνα μου, η αδελφή μου κι εγώ στο σαλόνι και βλέπαμε τηλεόραση κατά τις εντεκάμιση και είχαμε πόρτες και παράθυρα όλα ανοιχτά. Και εκεί που ήμασταν αραχτοί ξαφνικά μπαίνει με φόρα μέσα στο δωμάτιο μια μικρή νυχτερίδα -ή οποία ήταν αρκετά μεγάλη για να μας κάνει να τα κλ@σουμε btw- και αρχίζει και κάνει κύκλους ψηλά στο ταβάνι γύρω από το φωτιστικό. Με τα πολλά, μετά από κάνα 20' καταφέραμε να την βγάλουμε αφού επιστρατεύσαμε σκούπες και διάφορα κόλπα με τα φώτα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 κανει η νυχτεριδα κυκλους γυρω απο το φως??? εμενα παντως χτες γυρω στις 11 μεσα στο λεωφορειο περπατουσε πανω μου μια πασχαλιτσα...το ιδιο και στον γυρισμο 2 ωρες μετα... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 κανει η νυχτεριδα κυκλους γυρω απο το φως??? εμενα παντως χτες γυρω στις 11 μεσα στο λεωφορειο περπατουσε πανω μου μια πασχαλιτσα...το ιδιο και στον γυρισμο 2 ωρες μετα... Kai ειναι περιεργο αυτο;;;:blink: Εγω οταν πηγαινα ειδα ενα σκυλο να τρεχει,αλλα και οταν γυρνουσα ετρεχε παλι ο σκυλος. [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 κανει η νυχτεριδα κυκλους γυρω απο το φως??? εμενα παντως χτες γυρω στις 11 μεσα στο λεωφορειο περπατουσε πανω μου μια πασχαλιτσα...το ιδιο και στον γυρισμο 2 ωρες μετα... Εμ, εδώ είναι το περίεργο.. Και μάλιστα κατευθύνθηκε προς το σπίτι μας ενώ σχεδόν όλα τα άλλα σπίτια τριγύρω είχαν σβηστά τα φώτα λόγω του προχωρημένου της ώρας.. Και η πασχαλίτσα και η νυχτερίδα είναι καλοτυχία πάντως, οπότε Φρικ θα περάσουμε καλό καλοκαίρι φέτος! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Εγω σημερα ειχα μια πασχαλιτσα στο παρμπριζ μου για τουλαχιστον 20-25 χιλιομετρα και με ταχυτητες που εφταναν τα 120χλμ/ωρα!! Τι διαολο εχουν στα ποδια τους και δεν ξεκολαν? Εποξικη ρυτινη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 WELL WELL, loipon egw simera erxomoun Igoumenitsa me to poulman! E loipon molis mpika sto poulman nomiza oti piga ekdromi me to kapi!!!! Den fantazesta mono ilikiwmenoi anw twn 70! K etuxe oli i aristeri pleura na exei grandfathers! E peritto na sou pw oti eixan karfwthei oloi panw mou k na mou lene oi anthrwpoi me tis maseles eksw gia eksw: manoula mou esu! K na kserwglufontai! E den ksanaerxomai me poulman!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 WELL WELL, loipon egw simera erxomoun Igoumenitsa me to poulman! E loipon molis mpika sto poulman nomiza oti piga ekdromi me to kapi!!!! Den fantazesta mono ilikiwmenoi anw twn 70! K etuxe oli i aristeri pleura na exei grandfathers! E peritto na sou pw oti eixan karfwthei oloi panw mou k na mou lene oi anthrwpoi me tis maseles eksw gia eksw: manoula mou esu! K na kserwglufontai! E den ksanaerxomai me poulman!!!!!! Life has its ups and downs...! Live today as your last day! LOVE, CREATE, MAKE SEX AND GOOD FRIENDS...! :p Δεν το λέω εγώ η υπογραφή σου το λέει! :lol::lol::p Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bulma Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 σημερα, δυο παιδακια, για δημοτικο τα κοβω, εκαναν πικ νικ στο παρκο απεναντι απο το σπιτι μου.. ειχαν κουβαλησει και πιατα και μαχαιροπιρουνα.. :food: :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Προχθές, ζαλισμένος από την ζέστη, ξέχασα να χτυπήσω εισιτήριο στο αστικό, πρώτη φορά μου συνέβη, και μπήκε ελεγκτής και πλήρωσα πρόστιμο 15 ευρώ:cry: Και εν τω μεταξύ μόλις είχα αγοράσει απ'το περίπτερο μία ολόκληρη 10άδα εισιτήρια:wacko: Την ίδια μέρα γυρνώντας στο σπίτι, με πήρε ο ύπνος πάνω στο αστικό:lol: Να ναι καλά ένα παιδί που με ξύπνησε και δεν έχασα την στάση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 σημερα, δυο παιδακια, για δημοτικο τα κοβω, εκαναν πικ νικ στο παρκο απεναντι απο το σπιτι μου.. ειχαν κουβαλησει και πιατα και μαχαιροπιρουνα.. :food: :dash: :lol::lol::lol: Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Προχθές, ζαλισμένος από την ζέστη, ξέχασα να χτυπήσω εισιτήριο στο αστικό, πρώτη φορά μου συνέβη, και μπήκε ελεγκτής και πλήρωσα πρόστιμο 15 ευρώ:cry: Και εν τω μεταξύ μόλις είχα αγοράσει απ'το περίπτερο μία ολόκληρη 10άδα εισιτήρια:wacko: Την ίδια μέρα γυρνώντας στο σπίτι, με πήρε ο ύπνος πάνω στο αστικό:lol: Να ναι καλά ένα παιδί που με ξύπνησε και δεν έχασα την στάση... Αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, με αυτήν τη ζέστη δεν έχει συμβεί μόνο σε σένα το συγκεκριμένο :p http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Δεν του δειξες τη δεσμίδα κι εσύ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Δεν του δειξες τη δεσμίδα κι εσύ; Δεν θα άλλαζε κάτι... Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Δεν θα άλλαζε κάτι... Δεν έκανα κάποια προσπάθεια να γλιτώσω το πρόστιμο πρώτον για να μην γίνει αντιληπτό το πρόστιμο από τους άλλους επιβάτες, αλλά και γιατί δεν πρόκειται να μου το χάριζε;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Τουλαχιστον γλιτωσες το ρεζιλι.:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Τουλαχιστον γλιτωσες το ρεζιλι.:p Ακριβώς! Αφού μια φίλη μου καθόταν στην μπροστινή θέση και δεν κατάλαβε τίποτα. Μετά αφού κατεβήκαμε της είπα ότι έφαγα πρόστιμο και δεν το πίστευε:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Σήμερα, έφτιαχνα μακαρόνια με σάλτσα. Λοιπόν, είχα τις κατσαρόλες στα δύο μάτια, τη μία δίπλα στην άλλη. Να σημειώσω ότι είχα ξυπνήσει μόλις 20 λεπτά πριν :p Ενώ είχα βάλει τη ντομάτα μέσα στην κατσαρόλα κάθε τόσο πήγαινα να το ανακατεύσω. Όμως μου φαινόταν ότι δεν άλλαζε κάτι. Άνοιγα το καπάκι μου ερχόταν θερμότητα και λέω "οκ, βράζει". Αλλά δεν κόχλαζε! Τελικά, ανακάλυψα μετά από κάνα τέταρτο, πως όταν άνοιγα το κατσαρολάκι με τη σάλτσα, το χέρι μου ήταν στη μεριά της άλλης κατσαρόλας με τα μακαρόνια που είχα ήδη βράσει, οπότε μου ερχόταν η θερμότητα από εκεί :lol: Ναι, δεν είναι αστείο. Βλακώδες είναι. Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Eγω σημερα πηγαινα με το ΚΤΕΛ Θεσσαλονικη και μεσα στο λεωφορειο ηταν ενας 55-60 χρονων που μαλλον μιλουσε με τη γυναικα του και της εξηγουσε πως να ανοιξει την κουζινα,συγκεκριμενα τον φουρνο και να ψησει τις μελιτζανες που ειχε μεσα. Μιλουσε αρκετα δυνατα και τον ακουγε ολο το λεωφορειο και ελεγε κατι πετυχημενα:γυρνα το για να αναψει το λαμπακι γ@@ω το θεο σου,μεσα στο φουρνο ειναι το φαγητο ρε κοιμησμενη,μην κουνιεσε το φελεκι μου μεσα σε χανω,μια δουλεια δεν μπορεις να κανεις την αχρηστηλα σου μεσα και αλλα τετοια:lol::lol::lol: Πεθανα στο γελιο. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Eγω σημερα πηγαινα με το ΚΤΕΛ Θεσσαλονικη και μεσα στο λεωφορειο ηταν ενας 55-60 χρονων που μαλλον μιλουσε με τη γυναικα του και της εξηγουσε πως να ανοιξει την κουζινα,συγκεκριμενα τον φουρνο και να ψησει τις μελιτζανες που ειχε μεσα. Μιλουσε αρκετα δυνατα και τον ακουγε ολο το λεωφορειο και ελεγε κατι πετυχημενα:γυρνα το για να αναψει το λαμπακι γ@@ω το θεο σου,μεσα στο φουρνο ειναι το φαγητο ρε κοιμησμενη,μην κουνιεσε το φελεκι μου μεσα σε χανω,μια δουλεια δεν μπορεις να κανεις την αχρηστηλα σου μεσα και αλλα τετοια:lol::lol::lol: Πεθανα στο γελιο. Και το αστείο είναι ότι στο σπίτι αυτός θα φάει παντόφλα :lol: "Πως μου μίλαγες έτσι στο τηλέφωνο ρε ******; **** το σπίτι σου!" κλπ Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Παιδιά άκουσα το απίστευτο από φιλη μου..ήταν στο αστικό μεσημέρι και ήταν 2-3 άτομα μέσα, επειδή θα κατέβαινε αμέσως μετά καθόταν όρθια, μπαίνει ένας πακιστανόσ και κάθεται από πίσω της,ντάξει λέει απλά κάθετε πίσω μου,εκείνος είχε βγάλει το πουλάκι του έξω και αυνανιζόταν, και την γέμισε πίσω στη μπλούζα, το κατάλαβε όταν κατέβηκε και της το είπε μια φιλη της,φυσικά τα πέταξε τα ρούχα. Δηλαδή έλεος,που έφτασαν τα πράγματα,έχει ακούσει κάποιος κάτι παρόμοιο;; γιατί ειναι πραγματικά απίστευτο [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts