Jump to content

Τι περίεργο ή αστείο σας έτυχε σήμερα;

genia_81
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μολις εχω τελειωσει μια εξαγωγη σε ενα 14χρονο κοριτσακι(χαλια τα δοντια του,μη τα ρωτατε)και της λεω παρουσια της μητερας της τι να κανει και τι οχι.

εκει που της λεω να μην φαει για 2 ωρες και να μην πιει ή φαει τπτ ζεστο,πεταγεται η μανα και μου λεει"να καπνισει μπορει;;"

μετα το πρωτο σαστισμα της απαντω "οχι,να μην καπνισει για κανα 2 ωριτσες και καλο θα ειναι να μην καπνισει ολη την ημερα"και διακρινω μια δυσαρεσκεια στη φατσα της μικρης.

μετα απο 2 λεπτα και αφου της εχω πει τι πρεπει να κανει και τι οχι,με τραβαει απο την ποδια η πιτσιρικα και μου λεει"να σας ρωτησω και κατι αλλο"

-"σε ακουω κοριτσι μου"

-"ε να...ερχεται ο φιλος μου σε μιαμιση ωρα,ειναι φανταρος"

-"ωραια,ως τοτε θα εχεις φτυσει και το βαμβακακι και δε θα φαινεται τπτ"

-"οχι ,οχι ,δε ρωταω για αυτο"

(εγω εχω κολλησει γιατι δε παει το μυαλο μου τι θα ρωτησει η μικρη)

....

-"να,στοματικο ερωτα μπορω να του κανω;;"

:lol::lol::lol::lol::lol:

Best περιστατικο ever!!!!!!!!!!!

Τι ακουτε και εσεις οι γιατροι!!!!!!!!!!:lol:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

• Απαντήσεις 680
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πήρα απο Φάληρο Αγ Παρασκευή για δουλεια,με έστησαν και δε μου ανέβηκε η πίεση!!!

Αυτο είναι αστείο ή παράξενο;;

Gilles smiles!

μολις εχω τελειωσει μια εξαγωγη σε ενα 14χρονο κοριτσακι(χαλια τα δοντια του,μη τα ρωτατε)και της λεω παρουσια της μητερας της τι να κανει και τι οχι.

εκει που της λεω να μην φαει για 2 ωρες και να μην πιει ή φαει τπτ ζεστο,πεταγεται η μανα και μου λεει"να καπνισει μπορει;;"

μετα το πρωτο σαστισμα της απαντω "οχι,να μην καπνισει για κανα 2 ωριτσες και καλο θα ειναι να μην καπνισει ολη την ημερα"και διακρινω μια δυσαρεσκεια στη φατσα της μικρης.

μετα απο 2 λεπτα και αφου της εχω πει τι πρεπει να κανει και τι οχι,με τραβαει απο την ποδια η πιτσιρικα και μου λεει"να σας ρωτησω και κατι αλλο"

-"σε ακουω κοριτσι μου"

....

σοκ...σοκ...εγκεφαλικό...σοκ :wacko:

iN seArch of a brAin...

http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg

-"σε ακουω κοριτσι μου"

....

Xaxaxa:lol::lol: Θα ήθελα να είχες πουθενά κρυμένη κάμερα να μας ανέβαζες βίντεο...:lol: με έκανες και λύθηκα βραδυάτικα...

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

χαχαχα.γιατι εβγαλες κανα δοντακι;;:p

της ειπα (μπροστα στην μανα της ολα αυτα)

πως στην βιβλιογραφια δεν αναφερεται πουθενα επιπλοκη μετα απο κατι τετοιο..ωστοσο να προσεχει να μην ερεθισει την περιοχη(να μην βαζει την γλωσσα της εκει,να μην "ρουφαει" το ουλο εκει κτλ)

Ο Χριστος κι ο Διαολος! Καλα το μικρο...δεν νιωθει...η μανα...ζαβη ειναι;!;!;!

Αμα λεω ρε οτι εχουν ξεφυγει τα παιδακια σημερα...Γιατι δεν ειναι μεμονωμενο αυτο, ισχυει γενικα σημερα...14 χρονων γυρναγα με φορμες και βαραγα τα αγορακια, δεν τους εκανα...:X Εχουμε χασει καθε μετρο πλεον, τι να πω...:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια μην τα ιδοπεδωνετε ολα.....οκ η εποχη μας ειναι πλεον γρηγορη, κανετε λες και το ακουτε για πρωτη φορα, μην τρελαθουμε....ποσες επεμβασεις για εκτρωση εχετε ακουσει απο μικρα κοριτσια ακομα και στην ηλικια της συγκεκριμενης τα τελευταια χρονια?? Το στοματικο σας πειραξε??? :rolleyes::rolleyes:

Ασε που η κοπελιτσα εδειξε και μια ωριμοτητα κανοντας αυτη την ερωτηση.... θα μπορουσε να το περασει στο "ντουκου" και να ειχε μετα επιπλοκες !!!

Δεν το παιζω προχωρημενος ουτε κρινω αν ειναι σωστο ή οχι αλλα το να ερχονται σε σεξουαλικη επαφη πλεον απο μικρα τα παιδια ειναι κατι που τα τελευταια 5 χρονια γινεται ολο και πιο συνηθισμενο!!! ;)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Δεν το παιζω προχωρημενος ουτε κρινω αν ειναι σωστο ή οχι αλλα το να ερχονται σε σεξουαλικη επαφη πλεον απο μικρα τα παιδια ειναι κατι που τα τελευταια 5 χρονια γινεται ολο και πιο συνηθισμενο!!! ;)

Και πρεπει να το αποδεχτουμε ετσι; Εγω το βρισκω τραγικο. Οχι απο αποψη ψευτοηθικης κ.λ.π. απλα γιατι πιστευω οτι χανουν μια αθωοτητα της ηλικιας εκεινης που εγω προσωπικα χαιρομαι πολυ που την εζησα, ηταν απο τις καλυτερες περιοδους της ζωης μου...Καθε πραμα στον καιρο του, που λενε...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και πρεπει να το αποδεχτουμε ετσι; Εγω το βρισκω τραγικο. Οχι απο αποψη ψευτοηθικης κ.λ.π. απλα γιατι πιστευω οτι χανουν μια αθωοτητα της ηλικιας εκεινης που εγω προσωπικα χαιρομαι πολυ που την εζησα, ηταν απο τις καλυτερες περιοδους της ζωης μου...Καθε πραμα στον καιρο του, που λενε...

+1000

.....οκ η εποχη μας ειναι πλεον γρηγορη, κανετε λες και το ακουτε για πρωτη φορα, μην τρελαθουμε....ποσες επεμβασεις για εκτρωση εχετε ακουσει απο μικρα κοριτσια ακομα και στην ηλικια της συγκεκριμενης τα τελευταια χρονια?? Το στοματικο σας πειραξε???

Αυτη η απελευθέρωση θα μας φάει κι μου αρέσει να ακούω μικρά παιδιά να μιλάνε για ελευθερία κι να εννοούν εκτρωσεις στα 15..Αυτά τα πράγματα δεν είναι απλά γιατί αν ξεκινήσουν οι εκτρώσεις απο τα 15 μετά το τι γυναικολογικά θα κουβαλαεί αυτό το κοριτσι αργότερα που πολλές φορές δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν μετά απο εκτρώσεις ενας θεός το ξέρει..

Κι εννοειται συμφωνω με Σοφι

Xaxaxa:lol::lol: Θα ήθελα να είχες πουθενά κρυμένη κάμερα να μας ανέβαζες βίντεο...:lol: με έκανες και λύθηκα βραδυάτικα...

και το ιατρικό απόρρητο????? τι έχετε να πειτε κύριοι συνάδελφοι? :lol::lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν διαφωνω με την αποψη σας οτι καθε πραγμα πρεπει να ερθει στην ωρα του, απλα κατεγραψα τα γεγονοτα και τις καταστασεις που επικρατουν στην σημερινη ελληνικη κοινωνια....γιατι μου φανηκε πολυ παραξενο αυτη η αντιδραση που ειχατε και πεσατε απο τα συννεφα και κανατε σαν να το ακουγατε πρωτη φορα!!! :!:

Συμφωνουμε δεν συμφωνουμε πρεπει να το αποδεχτουμε γιατι να το αλλαξουμε ειναι πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο.... ;)

Συμφωνουμε δεν συμφωνουμε πρεπει να το αποδεχτουμε γιατι να το αλλαξουμε ειναι πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο.... ;)

Αυτό εξαρτάται από την οικογένεια φίλε μου.

Αυτό εξαρτάται από την οικογένεια φίλε μου.

Ποιο εξαρταται απο την οικογενεια για το αν η Μαιρουλα στα 14 της κανει σεξ??? Θα την εμποδισει η μαμα της ή ο μπαμπας της να το κανει???

Δεν εξαρταται απο την οικογενεια αλλα απο τον ιδιο μας τον εαυτο και την ωριμη σκεψη του καθενος.....οσο και καλη παιδεια να εχεις παρει απο την οικογενεια σου, αμα δεν μπορεις να σκεφτεις δεν γινεται τιποτα!!! ;)

Δεν μπορέις μόνος σου να μάθεις να σκέφτεσαι, πάντα κάποιος σου ασκεί επιρροή, εγώ πχ το "******" το είπα πρώτη φορά στα 3 και μετά ξέρεις πότε; Στα 15. Και αυτό γιατί στο σπίτι και στους χώρους που βρισκόμουνα δεν άκουγα και δεν έβλεπα κάποια πράγματα. Το παιδί έχει την τάση να αντιγράφει αυτά που κάνουν οι γύρω του.

Δεν μπορέις μόνος σου να μάθεις να σκέφτεσαι, πάντα κάποιος σου ασκεί επιρροή, εγώ πχ το "******" το είπα πρώτη φορά στα 3 και μετά ξέρεις πότε; Στα 15. Και αυτό γιατί στο σπίτι και στους χώρους που βρισκόμουνα δεν άκουγα και δεν έβλεπα κάποια πράγματα. Το παιδί έχει την τάση να αντιγράφει αυτά που κάνουν οι γύρω του.

Προσεξε λιγο το πρωτο μου post!! Μιλησα για την εποχη των τελευταιων 5 χρονων....

Τουλαχιστον αυτο βλεπω εγω αυτα τα χρονια...πλεον δεν παραξενευομαι!!! Εγινε συνηθεια οπως συνηθεια εγινε στους μεγαλυτερους πραγματα που εκανα εγω σε μικροτερη ηλικια και εκεινοι δεν τα εκαναν στην αντιστοιχη.

Η εποχες αλλαζουν ας το παρουμε χαμπαρι....

Δεν διαφωνω με την αποψη σας οτι καθε πραγμα πρεπει να ερθει στην ωρα του, απλα κατεγραψα τα γεγονοτα και τις καταστασεις που επικρατουν στην σημερινη ελληνικη κοινωνια....γιατι μου φανηκε πολυ παραξενο αυτη η αντιδραση που ειχατε και πεσατε απο τα συννεφα και κανατε σαν να το ακουγατε πρωτη φορα!!! :!:

Ναι ναι καλά...αλλού αυτά! Δεν πιστεύω να είσαι ο φαντάρος...!

Πολύ σωστό.Ποιος ξέρει τί σόι γονείς είχε το παιδί αυτό ή ακόμα και αν οι γονείς μπορούν πλέον να κάνουν κάτι ( όσοι ενδιαφέρονται ). Και δεν είναι μόνο οι γονείς.Οι κακές παρέες πάνε κι έρχονται.Όλα αυτά όμως είναι πάνω-κάτω συνιθισμένα στις μέρες μας όπως είπε και ο manolog3.Αυτό που με εκνευρίζει στην όλη κατάσταση είναι ο "φαντάρος".Δηλαδή αυτός δεν ντρέπεται να βάζει ένα κοριτσάκι σε τέτοιες καταστάσεις? Απλά τα δέχεται? Μήπως λέει και μπράβο κιόλας?

( Υ.Γ. Έχετε πάρει χαμπάρι ότι είμαστε off-topic έτσι? )

no sig...

-1

Η φυση ερχεται πανω απ την ανθρωπινη ηθικη. Ευτυχως.

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

+1 από μένα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

+1000

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...