Jump to content

300 - 300: Rise of an Empire (2006 - 2013)

TN97
 Κοινοποίηση

Η γνώμη σας για την ταινία  

313 members have voted

1. 1. Η γνώμη σας για την ταινία

• Πάρα πολύ καλή
      198
    • Καλή
      72
    • Μέτρια
      25
    • Κακή
      18

Recommended Posts

Πορώση η ταινία.9/10 από μένα.Σίγουρα μέσα στις τρείς καλύτερες της χρονιάς.

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

• Απαντήσεις 842
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδω λαρισα γινεται πανικος.Προβολες απο το μεσημερι χωρις trailers απο αλλες ταινιες (για να χωρεσουν πιο πολλες προβολες σε μια μερα φανταζομαι).Τοσος κοσμος Cinema δεν εχει ξαναπαει ποτε!Το budget της ταινιας ειναι 65 εκατομμυρια δολαρια και το weekend στην αμερικη εκανε 70 εκατομυρια δολαρια εισπραξεις!
http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Και στην Ελλάδα έκανε απλά το μεγαλύτερο άνοιγμα από πλευράς εισπράξεων που έχει γινεί ποτέ!!!Άκουσα πως μόνο το Σάββατο έκανε 130.000 εισιτήρια ενώ την Παρασκευή 70.000!!!!!!!

Εγώ δυστυχώς δε την έχω δει ακόμη:cry: Θα τη δω μέσα στην εβδομάδα και το περιμένω πως κα πως!!!!!!!

Α και κάτι άλλο, πολύ κουφό! Το παρατηρήσαμε όλοι στην αίθουσα.

2 ή 3 φορές την ώρα που παιζόταν η ταινία, στο κέντρο της οθόνης και λίγο προς τ' αριστερά έγραφε αυτό: 0.40 :wacko:

Είχε ίδιο μέγεθος με υπότιτλο.

Το είδε κανείς άλλος στην ταινία;

Εμείς υποθέσαμε οτι το φίλμ είχε κάποιο πρόβλημα.

Αφήστε που λίγο πριν ναρχίσει η ταινία 2 φορές πέσαν τα φώτα.

Πρώτη φορά μου τυχαίνει αυτό σε village

καλημέρα! πήγα και το είδα χτες το βράδυ κ σε μας εμφανιζόταν εκει που λες 050. τι ειναι αυτο...δεν ξέρω!!!!:lol:

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

έγινε η αγαπημένη μου ταινία η μεταφορά από το κομικ ήταν σουπερ! και ιστορικά στοιχεία είχε και όλα - για τους περίεργους - τέλεια τέλεια!!!!
Bazinga!!!

Φοβερη ταινια ειχα παει να την δω χθες και γινοτανε χαμος στο σινεμα πρωτη φορα ειχε τοσο κοσμο για μια ταινια.
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Η ταινία «300» που σπάει ταμεία στη χώρα μας, καταδικάστηκε έντονα τη Δευτέρα (12/3) από την Τεχεράνη, η οποία την χαρακτήρισε «αντι-ιρανική».

Ο σύμβουλος του προέδρου Αχμαντινεζάντ σε θέματα τέχνης, Τζαβάντ Σαμκαντρί, δήλωσε ότι η ταινία είναι μια προσβολή για τον περσική κουλτούρα και ευθυγραμμίζεται με τον αμερικανικό «ψυχολογικό πόλεμο» εναντίον του Ιράν.

Η Τεχεράνη φαίνεται να ενοχλείται από το γεγονός ότι οι Πέρσες στην ταινία εμφανίζονται ως «άσχημα και βίαια πλάσματα μάλλον παρά ως ανθρώπινα όντα», γεγονός που χαρακτηρίζει «παρέκκλιση από την ιστορία».

Επιπλέον, Ιρανοί αξιωματούχοι επισημαίνουν ότι σκόπιμα οι Πέρσες παρουσιάζονται ως βίαιοι, ώστε να εξυπηρετήσουν μια αμερικανική πολιτική συνωμοσία εναντίον του Ιράν ,η οποία υλοποιείται μέσω του Χόλιγουντ και της Warner Bros.

Επίσης, το κρατικό δίκτυο συνέδεσε την ταινία με τις συνεχιζόμενες πολιτικές διενέξεις μεταξύ της Ουάσινγκτον και της Τεχεράνης, όπως αυτή για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Όπως δήλωσαν οι ίδιες πηγές, μετά τους Γερμανούς, τους Ιάπωνες, τους Ρώσους και τους Άραβες, οι Ιρανοί φαίνεται να έχουν γίνει ο νέος «κακός» στις παραγωγές του Χόλιγουντ.

Ήδη έχει ξεκινήσει μια παγκόσμια εκστρατεία από Ιρανούς που ζουν στο εξωτερικό, οι οποίοι στέλνουν e-mail διαμαρτυρίας στη Warner Bros, κατηγορώντας την ότι προσέβαλε την ιστορία και τον πολιτισμό της Περσίας.

contra.gr

...

Δεν έχω δει την ταινιά (ακόμα τουλάχιστον) αλλά από όσα ακούω και διαβάζω, δεν έχουν και πολύ άδικο στο ότι οι Πέρσες παρουσιάζονται σαν τέρατα, παρά σαν ανθρώπινα όντα. Και, αν θυμάμαι καλά, κάπου (εκτός myPhone νομίζω) διάβασα ότι ο Miller δεν τους είχε παρουσιάσει έτσι. Ας με διορθώσει κάποιος που έχει διαβάσει και το comic αλλά έχει δει και την ταινία αν κάνω λάθος...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Και, αν θυμάμαι καλά, κάπου (εκτός myPhone νομίζω) διάβασα ότι ο Miller δεν τους είχε παρουσιάσει έτσι. ...
yeap...

Τι νομιζες;θα αφηναν οι Αμερικανοι την ευκαιρια να παει χαμενη,τωρα ειδικα που ασχολουνται με το Ιραν!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Μόλις γύρισα και γω από το σινεμά και έμεινα έκπληκτος με το έργο... απίστευτος συνδυασμός πραγματικών ηθοποιών με φανταστικό φόντο - δεν τίθεται καμιά περίπτωση σύγκρισης με την ιστορία ... γιατί απλά βασίζεται αποκλειστικά στο κόμικ και στην φαντασία του Miller!

Όσο για τα περί Μπους και τις "μάχες" μεταξύ "Δυτικών" και "Ανατολικών" - ο καθένας μπορεί να φανταστεί τα ίδια σε πολλά έργα...(δεν το συνεχίζω , το θεωρό άσχετο και ανούσιο)

Δεν είναι για κάθε γούστο , όμως εκείνοι που θα πάνε χωρίς "παρωπίδες" θα απολαύσουν ένα θέαμα χωρίς προηγούμενο!

9.5/10 από μένα και το μόνο (-) που βάζω είναι , ότι ΔΕΝ ακούστηκε καμιά Ελληνική λέξη στο έργο και λίγο που ο Ξέρξης και κάτι άλλοι μου θύμισαν χαρακτήρες από το Hellraiser :p http://img399.imageshack.us/img399/3959/hellraiser0002ya4.th.jpg

Και εμένα μου άρεσε η ταινία αν και λόγω ορισμένων ατόμων που υπήρχαν στις κοντινές θέσεις δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω σε κάποιες σκηνές γιατί γελούσα δυνατά με φωνή(άκουγα κάτι θεϊκά σχόλια και δεν μπορούσα να κρατηθώ)!!!Πάντως και γω περίμενα να πουν κάτι στα ελληνικά αλλά τπτ

αυριο θα παω νωρις στο σινεμα και θα παρω εισητηρια αλλιως με βλεπω και παλι να μην την βλεπω κι αυριο,γινεται χαμος με αυτη την ταινια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Την είδα χθες το βράδυ! Έμεινα απολύτως ικανοποιημένος! Πολύ καλύτερη κι από το trailer! ;)

Θα συμφωνήσω με τα όσα λέει ο hasiotis_john!

Υ.Γ: Ε την βασίλισσα, και στα 4! :lol: :respect: :only_Greeks_know_how_to_do_it: :D

129026.png?1640591734

Και, αν θυμάμαι καλά, κάπου (εκτός myPhone νομίζω) διάβασα ότι ο Miller δεν τους είχε παρουσιάσει έτσι. Ας με διορθώσει κάποιος που έχει διαβάσει και το comic αλλά έχει δει και την ταινία αν κάνω λάθος...

yeap...

http://img154.imageshack.us/img154/6563/untitled1lc7.th.png http://img154.imageshack.us/img154/2076/untitled2vw1.th.png

Αρκετά ωραία η ταινία. 3 πράγματα μόνο:

1. είχανε τέρατα εκείνη την εποχή;

2. ο Ξέρξης, αισχρός. Λύθηκα στο γέλιο όταν κατέβηκε από την σκάλα, πήγε να μιλήσει στον Λεωνίδα και μόνο που δεν του την έπεσε...

3. νομίζω ότι η μετάφραση των αρχαίων στα αγγλικά ήταν αισχρή. Κάποιες φράσεις-κλειδιά θα έπρεπε να ειπωθούν όπως είναι και να μπουν αγγλικοί υπότιτλοι.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΞΩ ΤΟ HOT GATES...

Και εμένα μου άρεσε η ταινία αν και λόγω ορισμένων ατόμων που υπήρχαν στις κοντινές θέσεις δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω σε κάποιες σκηνές γιατί γελούσα δυνατά με φωνή(άκουγα κάτι θεϊκά σχόλια και δεν μπορούσα να κρατηθώ)!!!Πάντως και γω περίμενα να πουν κάτι στα ελληνικά αλλά τπτ

τοπ ατακα που ακουσα εγω στην κορυφωση της ταινιας

εκει που επεφταν ολα τα βελη πανω στο Λεωνιδα...

"Σουρωτηρι τον εκαναν!!" :lol: :lol:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Μια απο τις καλυτερες σκηνες της ταινιας οταν

μετα την πρωτη μαχη ο Λεωνιδας κανει βολτα πανω στα πτωματα και τρωει ενα μηλο λες και δεν εχει συμβει τιποτα!!κορυφαια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Μια απο τις καλυτερες σκηνες της ταινιας οταν

μετα την πρωτη μαχη ο Λεωνιδας κανει βολτα πανω στα πτωματα και τρωει ενα μηλο λες και δεν εχει συμβει τιποτα!!κορυφαια!

Ναι, απίστευτα ελεεινή σκηνή :lol: :lol:

9.5/10 από μένα και το μόνο (-) που βάζω είναι , ότι ΔΕΝ ακούστηκε καμιά Ελληνική λέξη στο έργο

εδω το ονομα του λεωνιδα δε λεγανε σωστα"λεοναιντας" ηθελες και ελληνικες λεξεις?

σαν "τα συνορα της αγαπης" θα ηταν(γκελ εντω αγκαπη μου) και θα χαλουσε πολυ η ταινια.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

εδω το ονομα του λεωνιδα δε λεγανε σωστα"λεοναιντας" ηθελες και ελληνικες λεξεις?

σαν "τα συνορα της αγαπης" θα ηταν(γκελ εντω αγκαπη μου) και θα χαλουσε πολυ η ταινια.

+1, pantos oi metafrastes einai apo tis elahistes tainies pou mporo na po oti kanane kali douleia, vazontas mesa anotheutes tis arhaioellinikes fraseis kai prosarmozontas ti metafrasi sta arhaia protupa (p.h. <<apopse tha deipnisoume ston adi>> k.l.p.)

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

Στην ταινία βγάζουν τις μάσκες και μοιάζουν σαν ζόμπι...στο comic δεν τις βγάζουν ;).Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην πραγματικότητα οι σπαρτιάτες δεν συνάντησαν καμία αντίσταση από τους Elite...στην ταινία σκοτώσανε μερικούς σπαρτιάτες...στην πραγματικότητα φεύγανε στο νερό όπως και οι απλοί πέρσες με τις ψάθινες ασπίδες :p....τώρα για ποιό λόγο το έκανε υποθέτω με το φτωχό μου μυαλό ώστε να υπάρχει ένα αντίβαρο στους ανίκητους σπαρτιάτες και φυσικά δεν πιστεύω τις αντιρανικές μπούρδες του Δανίκα και σια.Τέτοιου είδους προπαγανδιστικές θεωρίες συνομωσίας μακριά απο μένα.Οι 300 είναι ενα οπτικό θέαμα με άψογη φωτογραφία σε σημείο που να αγγίζει τα όρια της τέχνης και πολύ καλές χορογραφίες.Πρόκειται για κατά 90% πιστή μεταφορά του comic (από τις σκηνές μέχρι και τους διαλόγους......

τα εφέ ήταν μια χαρά γυρισμένα σαν comic...μόνο εκεί που έπεσαν οι ελέφαντες στην θάλασσα φάνηκαν μέτρια.

) και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει.Οσοι βλέπουν φαντάσματα και κρίνουν ερμηνείες,ιστορικες ανακρίβειες κτλ ας δούνε τα γράμματα από την ΙβοΤζίμα παρέα με τον ζουμπουλάκη και την elit των ελλήνων κρητικών-ιδεολόγων.Σήμερα θα την ξαναδώ για δεύτερη φορά ώστε να πάρω μια ακόμα γερή δόση ανδρεναλίνης :lol:

υ.γ.-Aν θέλετε να την δείτε σοβαρά καλό θα ήταν πάτε νωρίς με τα παιδάκια που δεν λένε χαζομάρες γιατι στις βραδινές προβολές όλο και κάποιος ''εξυπνάκιας'' θα υπάρχει που θα γελάει με

την ''υπερβολή'' που μπορει να έχει το παίξιμο του Λεωνίδα,τους gay συνειρμούς του Ξέρξη,τις ερωτικές σκήνες

...κτλ.