diaoloS Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Πορώση η ταινία.9/10 από μένα.Σίγουρα μέσα στις τρείς καλύτερες της χρονιάς. Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Εδω λαρισα γινεται πανικος.Προβολες απο το μεσημερι χωρις trailers απο αλλες ταινιες (για να χωρεσουν πιο πολλες προβολες σε μια μερα φανταζομαι).Τοσος κοσμος Cinema δεν εχει ξαναπαει ποτε!Το budget της ταινιας ειναι 65 εκατομμυρια δολαρια και το weekend στην αμερικη εκανε 70 εκατομυρια δολαρια εισπραξεις! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thpap100 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Και στην Ελλάδα έκανε απλά το μεγαλύτερο άνοιγμα από πλευράς εισπράξεων που έχει γινεί ποτέ!!!Άκουσα πως μόνο το Σάββατο έκανε 130.000 εισιτήρια ενώ την Παρασκευή 70.000!!!!!!! Εγώ δυστυχώς δε την έχω δει ακόμη:cry: Θα τη δω μέσα στην εβδομάδα και το περιμένω πως κα πως!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Α και κάτι άλλο, πολύ κουφό! Το παρατηρήσαμε όλοι στην αίθουσα. 2 ή 3 φορές την ώρα που παιζόταν η ταινία, στο κέντρο της οθόνης και λίγο προς τ' αριστερά έγραφε αυτό: 0.40 :wacko: Είχε ίδιο μέγεθος με υπότιτλο. Το είδε κανείς άλλος στην ταινία; Εμείς υποθέσαμε οτι το φίλμ είχε κάποιο πρόβλημα. Αφήστε που λίγο πριν ναρχίσει η ταινία 2 φορές πέσαν τα φώτα. Πρώτη φορά μου τυχαίνει αυτό σε village καλημέρα! πήγα και το είδα χτες το βράδυ κ σε μας εμφανιζόταν εκει που λες 050. τι ειναι αυτο...δεν ξέρω!!!!:lol: Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 δεν εχει σχεση με την ταινια,οποτε μην αγχωνεστε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 έγινε η αγαπημένη μου ταινία η μεταφορά από το κομικ ήταν σουπερ! και ιστορικά στοιχεία είχε και όλα - για τους περίεργους - τέλεια τέλεια!!!! Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 pantos paidia ego tha pao na to xanado den to xortasa me mia fora pou to eida :D pantos o lewnidas einai ola ta lefta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Φοβερη ταινια ειχα παει να την δω χθες και γινοτανε χαμος στο σινεμα πρωτη φορα ειχε τοσο κοσμο για μια ταινια. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Πολύ καλή ταινία! Παραδέχομαι... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Η ταινία «300» που σπάει ταμεία στη χώρα μας, καταδικάστηκε έντονα τη Δευτέρα (12/3) από την Τεχεράνη, η οποία την χαρακτήρισε «αντι-ιρανική». Ο σύμβουλος του προέδρου Αχμαντινεζάντ σε θέματα τέχνης, Τζαβάντ Σαμκαντρί, δήλωσε ότι η ταινία είναι μια προσβολή για τον περσική κουλτούρα και ευθυγραμμίζεται με τον αμερικανικό «ψυχολογικό πόλεμο» εναντίον του Ιράν. Η Τεχεράνη φαίνεται να ενοχλείται από το γεγονός ότι οι Πέρσες στην ταινία εμφανίζονται ως «άσχημα και βίαια πλάσματα μάλλον παρά ως ανθρώπινα όντα», γεγονός που χαρακτηρίζει «παρέκκλιση από την ιστορία». Επιπλέον, Ιρανοί αξιωματούχοι επισημαίνουν ότι σκόπιμα οι Πέρσες παρουσιάζονται ως βίαιοι, ώστε να εξυπηρετήσουν μια αμερικανική πολιτική συνωμοσία εναντίον του Ιράν ,η οποία υλοποιείται μέσω του Χόλιγουντ και της Warner Bros. Επίσης, το κρατικό δίκτυο συνέδεσε την ταινία με τις συνεχιζόμενες πολιτικές διενέξεις μεταξύ της Ουάσινγκτον και της Τεχεράνης, όπως αυτή για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Όπως δήλωσαν οι ίδιες πηγές, μετά τους Γερμανούς, τους Ιάπωνες, τους Ρώσους και τους Άραβες, οι Ιρανοί φαίνεται να έχουν γίνει ο νέος «κακός» στις παραγωγές του Χόλιγουντ. Ήδη έχει ξεκινήσει μια παγκόσμια εκστρατεία από Ιρανούς που ζουν στο εξωτερικό, οι οποίοι στέλνουν e-mail διαμαρτυρίας στη Warner Bros, κατηγορώντας την ότι προσέβαλε την ιστορία και τον πολιτισμό της Περσίας. contra.gr Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Δεν έχω δει την ταινιά (ακόμα τουλάχιστον) αλλά από όσα ακούω και διαβάζω, δεν έχουν και πολύ άδικο στο ότι οι Πέρσες παρουσιάζονται σαν τέρατα, παρά σαν ανθρώπινα όντα. Και, αν θυμάμαι καλά, κάπου (εκτός myPhone νομίζω) διάβασα ότι ο Miller δεν τους είχε παρουσιάσει έτσι. Ας με διορθώσει κάποιος που έχει διαβάσει και το comic αλλά έχει δει και την ταινία αν κάνω λάθος... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Και, αν θυμάμαι καλά, κάπου (εκτός myPhone νομίζω) διάβασα ότι ο Miller δεν τους είχε παρουσιάσει έτσι. ...yeap... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Τι νομιζες;θα αφηναν οι Αμερικανοι την ευκαιρια να παει χαμενη,τωρα ειδικα που ασχολουνται με το Ιραν!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Μόλις γύρισα και γω από το σινεμά και έμεινα έκπληκτος με το έργο... απίστευτος συνδυασμός πραγματικών ηθοποιών με φανταστικό φόντο - δεν τίθεται καμιά περίπτωση σύγκρισης με την ιστορία ... γιατί απλά βασίζεται αποκλειστικά στο κόμικ και στην φαντασία του Miller! Όσο για τα περί Μπους και τις "μάχες" μεταξύ "Δυτικών" και "Ανατολικών" - ο καθένας μπορεί να φανταστεί τα ίδια σε πολλά έργα...(δεν το συνεχίζω , το θεωρό άσχετο και ανούσιο) Δεν είναι για κάθε γούστο , όμως εκείνοι που θα πάνε χωρίς "παρωπίδες" θα απολαύσουν ένα θέαμα χωρίς προηγούμενο! 9.5/10 από μένα και το μόνο (-) που βάζω είναι , ότι ΔΕΝ ακούστηκε καμιά Ελληνική λέξη στο έργο και λίγο που ο Ξέρξης και κάτι άλλοι μου θύμισαν χαρακτήρες από το Hellraiser :p http://img399.imageshack.us/img399/3959/hellraiser0002ya4.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Και εμένα μου άρεσε η ταινία αν και λόγω ορισμένων ατόμων που υπήρχαν στις κοντινές θέσεις δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω σε κάποιες σκηνές γιατί γελούσα δυνατά με φωνή(άκουγα κάτι θεϊκά σχόλια και δεν μπορούσα να κρατηθώ)!!!Πάντως και γω περίμενα να πουν κάτι στα ελληνικά αλλά τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 αυριο θα παω νωρις στο σινεμα και θα παρω εισητηρια αλλιως με βλεπω και παλι να μην την βλεπω κι αυριο,γινεται χαμος με αυτη την ταινια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Την είδα χθες το βράδυ! Έμεινα απολύτως ικανοποιημένος! Πολύ καλύτερη κι από το trailer! ;) Θα συμφωνήσω με τα όσα λέει ο hasiotis_john! Υ.Γ: Ε την βασίλισσα, και στα 4! :lol: :respect: :only_Greeks_know_how_to_do_it: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Και, αν θυμάμαι καλά, κάπου (εκτός myPhone νομίζω) διάβασα ότι ο Miller δεν τους είχε παρουσιάσει έτσι. Ας με διορθώσει κάποιος που έχει διαβάσει και το comic αλλά έχει δει και την ταινία αν κάνω λάθος... yeap... http://img154.imageshack.us/img154/6563/untitled1lc7.th.png http://img154.imageshack.us/img154/2076/untitled2vw1.th.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Αρκετά ωραία η ταινία. 3 πράγματα μόνο: 1. είχανε τέρατα εκείνη την εποχή; 2. ο Ξέρξης, αισχρός. Λύθηκα στο γέλιο όταν κατέβηκε από την σκάλα, πήγε να μιλήσει στον Λεωνίδα και μόνο που δεν του την έπεσε... 3. νομίζω ότι η μετάφραση των αρχαίων στα αγγλικά ήταν αισχρή. Κάποιες φράσεις-κλειδιά θα έπρεπε να ειπωθούν όπως είναι και να μπουν αγγλικοί υπότιτλοι. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΞΩ ΤΟ HOT GATES... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Και εμένα μου άρεσε η ταινία αν και λόγω ορισμένων ατόμων που υπήρχαν στις κοντινές θέσεις δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω σε κάποιες σκηνές γιατί γελούσα δυνατά με φωνή(άκουγα κάτι θεϊκά σχόλια και δεν μπορούσα να κρατηθώ)!!!Πάντως και γω περίμενα να πουν κάτι στα ελληνικά αλλά τπτ τοπ ατακα που ακουσα εγω στην κορυφωση της ταινιας εκει που επεφταν ολα τα βελη πανω στο Λεωνιδα... "Σουρωτηρι τον εκαναν!!" :lol: :lol: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Μια απο τις καλυτερες σκηνες της ταινιας οταν μετα την πρωτη μαχη ο Λεωνιδας κανει βολτα πανω στα πτωματα και τρωει ενα μηλο λες και δεν εχει συμβει τιποτα!!κορυφαια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Μια απο τις καλυτερες σκηνες της ταινιας οταν μετα την πρωτη μαχη ο Λεωνιδας κανει βολτα πανω στα πτωματα και τρωει ενα μηλο λες και δεν εχει συμβει τιποτα!!κορυφαια! Ναι, απίστευτα ελεεινή σκηνή :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 9.5/10 από μένα και το μόνο (-) που βάζω είναι , ότι ΔΕΝ ακούστηκε καμιά Ελληνική λέξη στο έργο εδω το ονομα του λεωνιδα δε λεγανε σωστα"λεοναιντας" ηθελες και ελληνικες λεξεις? σαν "τα συνορα της αγαπης" θα ηταν(γκελ εντω αγκαπη μου) και θα χαλουσε πολυ η ταινια. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 εδω το ονομα του λεωνιδα δε λεγανε σωστα"λεοναιντας" ηθελες και ελληνικες λεξεις? σαν "τα συνορα της αγαπης" θα ηταν(γκελ εντω αγκαπη μου) και θα χαλουσε πολυ η ταινια. +1, pantos oi metafrastes einai apo tis elahistes tainies pou mporo na po oti kanane kali douleia, vazontas mesa anotheutes tis arhaioellinikes fraseis kai prosarmozontas ti metafrasi sta arhaia protupa (p.h. <<apopse tha deipnisoume ston adi>> k.l.p.) Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 http://img154.imageshack.us/img154/6563/untitled1lc7.th.png http://img154.imageshack.us/img154/2076/untitled2vw1.th.pngΣτην ταινία βγάζουν τις μάσκες και μοιάζουν σαν ζόμπι...στο comic δεν τις βγάζουν ;).Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην πραγματικότητα οι σπαρτιάτες δεν συνάντησαν καμία αντίσταση από τους Elite...στην ταινία σκοτώσανε μερικούς σπαρτιάτες...στην πραγματικότητα φεύγανε στο νερό όπως και οι απλοί πέρσες με τις ψάθινες ασπίδες :p....τώρα για ποιό λόγο το έκανε υποθέτω με το φτωχό μου μυαλό ώστε να υπάρχει ένα αντίβαρο στους ανίκητους σπαρτιάτες και φυσικά δεν πιστεύω τις αντιρανικές μπούρδες του Δανίκα και σια.Τέτοιου είδους προπαγανδιστικές θεωρίες συνομωσίας μακριά απο μένα.Οι 300 είναι ενα οπτικό θέαμα με άψογη φωτογραφία σε σημείο που να αγγίζει τα όρια της τέχνης και πολύ καλές χορογραφίες.Πρόκειται για κατά 90% πιστή μεταφορά του comic (από τις σκηνές μέχρι και τους διαλόγους......τα εφέ ήταν μια χαρά γυρισμένα σαν comic...μόνο εκεί που έπεσαν οι ελέφαντες στην θάλασσα φάνηκαν μέτρια.) και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει.Οσοι βλέπουν φαντάσματα και κρίνουν ερμηνείες,ιστορικες ανακρίβειες κτλ ας δούνε τα γράμματα από την ΙβοΤζίμα παρέα με τον ζουμπουλάκη και την elit των ελλήνων κρητικών-ιδεολόγων.Σήμερα θα την ξαναδώ για δεύτερη φορά ώστε να πάρω μια ακόμα γερή δόση ανδρεναλίνης :lol: υ.γ.-Aν θέλετε να την δείτε σοβαρά καλό θα ήταν πάτε νωρίς με τα παιδάκια που δεν λένε χαζομάρες γιατι στις βραδινές προβολές όλο και κάποιος ''εξυπνάκιας'' θα υπάρχει που θα γελάει με την ''υπερβολή'' που μπορει να έχει το παίξιμο του Λεωνίδα,τους gay συνειρμούς του Ξέρξη,τις ερωτικές σκήνες...κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts