ddr2 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Aυτό ομολογώ πως δεν το ήξερα. :) Δεν το λέω σαν σίγουρο, αλλά έχω διαβάσει και αυτή την άποψη και η τεκμηρίωση μου φάνηκε πολύ πειστική.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Και τέλος για τους Σπαρτιάτες,δεν αλλάζω τη γνώμη μου εμπόδισαν τους Αθηναίους αντί να είναι με αυτους.Πως είναι δυνατό να είμαστε περήφανοι για ένα λαό ο οποίος πετούσε μωρά απο το γκρεμό γιατί υποτίθεται είναι ελλατωματικά.Δηλαδή η ανθρώπινη ζωή είναι ίση με ένα πράγμα άχρηστο για μας που το πετάμε;Ενώ οι Αθηναίοι είχαν μια κουλτούρα,Παρθενώνα,έργα,φιλοσοφία αξιοθαύμαστη και μυαλό(πχ στη μάχη του Μαραθώνα). Και τέλος η γλώσσα μας προέρχεται απο την αττική διάλεκτο η οποία είναι ο πρόγονος της πιο εξελιγμένης(άρα και πιο εύκολης εκτός απο τα αγγλικά) ινδοευρωπαικής γλώσσας-της ελληνικης πάνω στην οποία στηρίζονται οι άλλες. Και οι Αθηναίοι εμπόδισαν τους Σπαρτιάτες αντί να συμμαχήσουν μαζί τους. Το θέμα μας δεν είναι άλλωστε το ποια από τις δύο ελληνικές φυλές είχε το ανώτερο επίπεδο πολιτισμού. Εξυπακούεται πως δε συμμερίζομαι κάποιες ακραίες τακτικές που ακολουθούσαν οι Σπαρτιάτες. Ωστόσο,το γεγονός αυτό δε με εμποδίζει να είμαι περήφανος για τη γενναιότητα,την αυτοθυσία και τη φιλοπατρία τους.Οι παραπάνω αρετές έκαναν την πόλη αθάνατη,οι παραπάνω αρετές προβάλλονται στην ταινία,την οποία έχουν παρακολουθήσει τόσα εκατομμύρια ανθρώπων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Στην σκηνη με τον αγγελιοφορο ο Λεωνιδας αναφερεται στος Αθηναιους ως παιδεραστες. Αυτο δεν το σχολιασε κανεις. Off topic forever! Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Στην σκηνη με τον αγγελιοφορο ο Λεωνιδας αναφερεται στος Αθηναιους ως παιδεραστες. Αυτο δεν το σχολιασε κανεις. Off topic forever! Boylovers είπε ο Λεονάιντας. Αυτό μπορεί να ερμηνευθεί και ως ομοφυλόφιλοι και ως παιδεραστές. Αλλά δεν θα κάτσουμε να ελέγχουμε κάθε λέξη και σκηνή για να βρίσκουμε προβλήματα (δεν αναφέρομαι σε σένα φυσικά φίλε μου :)). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 capacitor (και αλλοι)...αραγε απο που πηγαζουν οι γνωσεις περι αρχαιας Ελλαδας και Σπαρτης ειδικα;; ο καθενας λεει οτι θελει,που το εχει ακουσει απο καποιον καπου! DesertMissRain wrote: Με ποιό δικαίωμα κατακρίνεις έναν "λαό" (που ανήκει στους προγόνους σου) ο οποίος πέταγε τα "προβληματικά" παιδιά στον γκρεμό όταν και εσύ 2500 περίπου χρόνια μετά, θέλεις να κάνεις ακριβώς το ίδιο με ανθρώπους που διαφέρουν από εσένα και εμένα;; ακριβως... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 capacitor δεν μπορείς να κρίνεις τακτικές και ιδέες του 500πΧ με βάση τα σημερινά κοινωνικά κριτήρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Αν και αργοπορημένος, πήγα και την είδα. Έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Καιρό είχε να με συναρπάσει έτσι ταινία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 capacitor (και αλλοι)...αραγε απο που πηγαζουν οι γνωσεις περι αρχαιας Ελλαδας και Σπαρτης ειδικα;; ο καθενας λεει οτι θελει,που το εχει ακουσει απο καποιον καπου! Ελπίζω να μην αναφέρεσαι και σε εμένα.:confused: Κατά τα άλλα. το πρόβλημα όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι οι γνώσεις, αλλά η κριτική σκέψη πάνω στις γνώσεις;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Δεν έχω διαβάσει ούτε 1 πόστ απο το συγκεκριμένο θέμα και ούτε πρόκειται. Η τανία ήταν απλά ένα αριστούργημα και λυπάμαι που δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στην ψηφοφορία. Όπως και στην περιπτωση του Sin City, μεταφέρθηκε πιστά η ατμόσφαιρα του κόμικ, στην μεγάλη οθόνη. Ότι και να πώ είναι λίγο. Απίστευτη φωτογραφία, καταπλητκική ατμόσφαιρα, και, ίσως για πρώτη φορά, αισθάνθηκα, μετά το τέλος μιας ταινίας, οτι είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας. ΕΠΟΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Κατά τα άλλα. το πρόβλημα όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι οι γνώσεις, αλλά η κριτική σκέψη πάνω στις γνώσεις;) η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια! ποσο μαλλον οταν γινεται κριτικη με βαση την ημιμαθεια! Ματια βγαινουν.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Δεν έχω διαβάσει ούτε 1 πόστ απο το συγκεκριμένο θέμα και ούτε πρόκειται. Η τανία ήταν απλά ένα αριστούργημα και λυπάμαι που δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στην ψηφοφορία. Όπως και στην περιπτωση του Sin City, μεταφέρθηκε πιστά η ατμόσφαιρα του κόμικ, στην μεγάλη οθόνη. Ότι και να πώ είναι λίγο. Απίστευτη φωτογραφία, καταπλητκική ατμόσφαιρα, και, ίσως για πρώτη φορά, αισθάνθηκα, μετά το τέλος μιας ταινίας, οτι είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας. ΕΠΟΣ.Θα συμφωνησω 1000% μαζι σου σε ολα:yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Καταλάγιασε ο θόρυβος λοιπόν... Στο Αμέρικα, η ταινία το προηγούμενο Σ/Κ, βρέθηκε στην 6η θέση (στην κορυφή βρίσκεται η νέα ταινία του Will Ferrell), με 8,37 εκατομμύρια δολλάρια εισπράξεις. Το μέχρι τώρα σύνολο, 193 εκατομμύρια δολλάρια. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 malon den ta ksereis kala ta oikonomika tis tainias, VeCo . ;) Worldwide: ----> $370,712,060 http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=300.htm kai stin europi den exei poly kairo pou ksekinise! blepw na pernaei aneta , ta $400,000,000 Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 elpizo na to katalaboun oi paragoges kai oi skhnothetes oti h ellhnikh istoria poulaei kai na kanoun k alles tainies... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 ααα ουουου σπαρτιατες τι ειστε? -αααα ουουουυου :lol: :p :D :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Ε, καλα αυτο ηταν λιγο.....φανταζου να ελεγαν "ουγκα-ουγκα"!!Πάντως μια ιαχη ήταν απαραιτητη... Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Ε, καλα αυτο ηταν λιγο.....φανταζου να ελεγαν "ουγκα-ουγκα"!!Πάντως μια ιαχη ήταν απαραιτητη... Είναι γνωστές οι -πραγματικές- πολεμικές ιαχές των Σπαρτιατών και των υπόλοιπων Ελληνών. Καλό θα ήταν να τις γνώριζε και ο σκηνοθέτης, αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας... http://209.85.135.104/search?q=cache:ymLZbxP0dAQJ:hellenicnews.com/readnews.html%3Fnewsid%3D2437%26lang%3DGR+%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82+%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%AD%CF%82&hl=el&ct=clnk&cd=1&gl=gr&client=firefox-a Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Ημουν στην 34η σελίδα του thread αυτού και διάβαζα για το θέμα εισητηρίων και για τα Χελωνονιντζάκια που κατέλαβαν την πρώτη θέση. Ας μην ξεχνάμε και κάτι σημαντικό για την ταινία 300. Πως είναι αποκλεισμένο το παιδικό κοινό. Στην ταινία Χάρυ Πότερν για παράδειγμα τα ρεκόρ έγιναν με τα εισητήρια του πλήθους των παιδιών. Εδώ αυτό δεν υπάρχει. Διοτι απαγορεύεται κιόλας κάτω των 15 ετών εαν θυμάμαι καλά. Επομένως αναλογιζόμαστε το πόσο άνιση μάχη δίνει η ταινία και εντούτις κερδίζει και τις μάχες των εισητηρίων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Ας μην ξεχνάμε και κάτι σημαντικό για την ταινία 300. Πως είναι αποκλεισμένο το παιδικό κοινό. Στην ταινία Χάρυ Πότερν για παράδειγμα τα ρεκόρ έγιναν με τα εισητήρια του πλήθους των παιδιών. Εδώ αυτό δεν υπάρχει. Διοτι απαγορεύεται κιόλας κάτω των 15 ετών εαν θυμάμαι καλά. Επομένως αναλογιζόμαστε το πόσο άνιση μάχη δίνει η ταινία και εντούτις κερδίζει και τις μάχες των εισητηρίων!!! Αν όμως έχει ένα PG 13 rating θα μιλούσαμε για μια πολύ διαφορετική ταινία. Και είναι τόσες πολλές οι ταινίες που επειδή επιδίωξαν ένα τέτοιο rating (για να έχουν περισσότερους θεατές) καταστρεψαν την ατμόσφαιρα που θα δημιουργούσαν αλλιώς και πήγαν χάλια εισπρακτικά. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 malon den ta ksereis kala ta oikonomika tis tainias, VeCo . ;) Worldwide: ----> $370,712,060 http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=300.htm kai stin europi den exei poly kairo pou ksekinise! blepw na pernaei aneta , ta $400,000,000 Χμ, ίσως έγραψα κατά λάθος τις εισπράξεις της ταινίας μονάχα στις Η.Π.Α. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Είναι λίγο λαλημένος ο Miller ή μου φαίνεται; :worry: «Στο Ιράκ πολεμάμε τον φασισμό» και Ο όψιμος πατριωτισμός ως «αυτοπροστασία». Έτσι εξηγούνται (όντως) και τα τέρατα - Πέρσες (βλ. Ιρανοί)... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Ναι πραγματι μας το είπε και η καθηγήτριά μας στο σχολείο.Έτσι εξηγούνται όλα...:this: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Α αυτά σας λένε στα σχολεία; Όλοι εναντίον της ταινίας οι αριστεροκουλτουριαραίοι; Λογικό είναι. Βλέπε χάλια παιδείας εδώ και χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Ναι πραγματι μας το είπε και η καθηγήτριά μας στο σχολείο.Έτσι εξηγούνται όλα...:this: Ποιο πράγμα σας είπε???:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Α αυτά σας λένε στα σχολεία; Όλοι εναντίον της ταινίας οι αριστεροκουλτουριαραίοι; Λογικό είναι. Βλέπε χάλια παιδείας εδώ και χρόνια.Ενω τα φασιστοειδή τύπου Miller είναι μια χαρααααά έτσι; :rolleyes: :lol: ΥΓ1: Α, και δεν νομίζω να είμαστε off topic έτσι; Οι ιδέες του Miller αφορούν άμεσα την ταινία καθώς φαίνεται η εικόνα που έχει για τους «βάρβαρους» και «αιμοσταγείς» Πέρσες (βλ. Ιρανούς) και αποδίδεται και στο comic book και συνεπώς και στο film. ΥΓ2: Η ταινία μου άρεσε (όπως και έγραψα) άσχετα με αυτά που διάβασα για την ακροδεξιά αντίληψη του Miller. ΥΓ3: Πήρε το μάτι σας πουθενά στο comic εκείνον τον γίγαντα των Περσών; Δεν τον είδα πουθενά... :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts