BOGIAS Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 gia menato kalhtero http://www.handnav.co.uk/product_details.php?id=1047 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legion Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 xerei kaneis an uparxei kapoio kalwdio apo usb se rj-45 gia na dinseetai katheutian panw se switch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 xerei kaneis an uparxei kapoio kalwdio apo usb se rj-45 gia na dinseetai katheutian panw se switch? Υπάρχουν φίλε, αλλά σε πολλές περιπτώσεις δεν παίζουν. Μόνο με δοκιμή θα ξέρεις. (αν ήταν τόσο απλό, δεν θα πούλαγαν τις εξτρα κάρτες lan για τους laser printers >100 ευρώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garbill Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Παιδια ξέρει κανείς αν μπορω να συνδέσω με κάποιο τρόπο το ΜΙΟ 701 με την τηλεόραση του αυτοκινήτου? H οποία έχει video in , audio in Θα είναι βολικό για το destinator. Αν δε γίνεται τι πρέπει να κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CURSEDDD Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Να κανω και εγω μια ερωτησουλα περι τηλεορασης.Yπαρχει καρτα sd tv που πιανει τα ψηφιακα καναλια οπως αυτα τα νεα της ΕΡΤ ή της ΝΟVA και οχι μονο τα αναλογικα;Ποια sd tv tuner μου προτεινετε να αγορασω για αυτο;Εχω βρει την Spectec SDT-850 DVB-H Digital TV Receiver SDIO Card που δεν καταλαβαινω αν ειναι για ψηφιακα ή αναλογικα καναλια οπως ειναι αυτη της Eops. Παράθεση CURSEDDD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Ξέρει κανείς αν η καρτούλα της socket δουλευει στο MDA Compact II; Ξέρω ότι με την αντιστοιχη wifi της specec υπάρχει πρόβλημα και δεν... Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε wifi sdio κάρτα; (εκτος από την Sandisk)... Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Η Spectec SDT-850 DVB-H Digital TV Receiver SDIO Card σίγουρα πιάνει τα ψηφιακά. Τα αναλογικά δεν ξέρω όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brath Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Καληπέρα σε όλους. Έχω ένα iPAQ rx1950 και μου έχει κολλήσει να βρω λύση (αν γίνεται) στο εξής: 1. Υπάρχει τρόπος να συνδεθούν 2 SD κάρτες σε 1 slot (και να παίζουν παράλληλα, όπως γίνεται με ένα USB hud για παράδειγμα). 2. Στην περίπτωση που αυτό δεν παίζει, γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει πως μπορώ να προσθέσω GPS από τη σειριακή θύρα, ώστε να έχω τη μνήμη στην SD θύρα???? Βρήκα διάφορα, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι συμβατά (ένα καλώδιο tom tom κάτι....). Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brath Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Είδα ψάχνοντας, ότι το rx1950 έχει το ίδιο port με όλα τα iPAQ της σειράς 3000 (πχ το 3800). Γι αυτά λοιπόν υπάρχιυν διάφορα αξεσουάρ, όπως το μίνι πληκτρολόγιο και ένα jacket που δίνει τη δυνατότητα προσθήκης CF ή PCMCIA καρτών επέκτασης. Από τη στιγμή που τα καλώδια συγχρονισμού κλπ είναι τα ίδια στα 2 μηχανήματα, ξέρει κανείς αν αυτά τα αξεσουάρ κάνουν και στο rx1950???? Μήπως υπάρχει κανένας που να είναι κάτοχος κάποιου τέτοιου περιφερειακού για να μπορέσουμε να τα δοκιμάσουμε (να αγοράζεις τώρα κάρτες των 100+ ευρώ για να δοκιμάσεις αν δουλεύει, δεν είναι ότι πιο συνετό).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoilt Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Η Spectec SDT-850 DVB-H Digital TV Receiver SDIO Card σίγουρα πιάνει τα ψηφιακά. Τα αναλογικά δεν ξέρω όμως. μπορώ να βρώ τέτοια κάρτα στα καταστήματα και αν ναι απο που γιατί με ενδιαφερει πίστευω να ταιριαζει σε acer n311 αφου παίρνει sd κάρτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] MY HPI RS4 3......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 καλησπερα , ξερετε αν μπορω να βρω πουθενα καποιο πληκτρολογιο εξωτερικο που να το συνδεσω με το qtek g100 και να γραφει ελληνικα??? ξερετε καποιο καταστημα η online shop?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 καλησπερα , ξερετε αν μπορω να βρω πουθενα καποιο πληκτρολογιο εξωτερικο που να το συνδεσω με το qtek g100 και να γραφει ελληνικα??? ξερετε καποιο καταστημα η online shop?? Κοίτα για foldable bluetooth keyboard που ν αυποστηρίζουν το G100. Υπάρχουν σε online (pixmania, expansys, κτλ) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 σε ευχαριστω αλλα αυτο που δεν σου λενε ειναι αν γραφουν ελληνικα.σου λενε δεν ξερουν και θα το δεις μονο σου οταν το αγορασεις. αλλα αν ειναι να δωσω 70-80 ευρω και να μην κανει τοτε ειναι προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 ποιο ειναι το καλυτερο VGA pocket pc λαι σε τι τιμες?.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosz Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Επειδή δεν έχω πρόχειρο το manual , πως κάνω Hard Reset σε ένα HP iPaq rw6815 ? Παράθεση http://users.panafonet.gr/miltosz/alfisti.gr.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 ποιο ειναι το καλυτερο VGA pocket pc λαι σε τι τιμες?.. Για μένα το loox N560 γύρω στα 500 euros. Πιο χαμηλή που είδα ήταν στα 480 περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 σε τι υπερεχει το Ν560 απο το x51v;; και η μονη διαφορα που εχει το C550 απο το Ν560 ειναι το GPS? Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volosiros Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Καλησπερα υπαρχει καμια προταση για εξωτερικη κεραια συμβατη με το ΜΙΟ Ρ350? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 σε τι υπερεχει το Ν560 απο το x51v;; και η μονη διαφορα που εχει το C550 απο το Ν560 ειναι το GPS? 1. Καλύτερη ποιότητα κατασκευής, ενσωματωμένο GPS, μικρότερο μέγεθος. Aυτά τα δύο μπορώ να σκεφτώ από άποψη specs. 2. GPS και καλύτερος επεξεργαστής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούργιο PDA για αντικατάσταση του 'παππού 2210.. Με ενδιαφέρει να έχει Wireless (που όλα έχουν) αλλά θα ήθελα και GPS. Είδα ότι τα Mitac έχουν τα παραπάνω και σε καλή σχετικά τιμή, αλλά αξίζει τον κόπο ή να πάρω ένα HP και να έχω εξωτερικό GPS? Το PDA το θέλω πιο πολύ για τη δουλειά, για επαφές/ημερολόγιο & λίγο internet..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Παιδια καμια προταση για screen protectors για το Eten M600+? Edit:Τελικα δεν κρατηθηκα και παραγγειλα αυτα!.Ελπιζω να εκανα σωστη επιλογη μονο....:O Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 θα σε απογοητευσω αλλα ειναι εντελως της πλακας τα συγκεκριμενα,για να σου δινουν 7 με 10Ε:O καταλαβαινεις!!!!τα καλα εχουν 12-15Ε το 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Βασικα τα ειχε και κομματι κομματι με 6 ευρω το ενα γι'αυτο πηρα το πακετο...Αντε να δουμε και μακαρι να μην την φαγαμε για τα καλα...Οσο αντεξουν....:O :( Θα γραψω εντυπωσεις μολις τα παρω! Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qparadox Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούργιο PDA για αντικατάσταση του 'παππού 2210.. Με ενδιαφέρει να έχει Wireless (που όλα έχουν) αλλά θα ήθελα και GPS. Είδα ότι τα Mitac έχουν τα παραπάνω και σε καλή σχετικά τιμή, αλλά αξίζει τον κόπο ή να πάρω ένα HP και να έχω εξωτερικό GPS? Το PDA το θέλω πιο πολύ για τη δουλειά, για επαφές/ημερολόγιο & λίγο internet..! Νομιζω το Ρ550 θα σε καλυψει.Και η τιμη του ειναι αρκετα καλη. Υπαρχουν και αλλα καλυτερα, αλλα το κοστος ανεβαινει αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Βασικα τα ειχε και κομματι κομματι με 6 ευρω το ενα γι'αυτο πηρα το πακετο...Αντε να δουμε και μακαρι να μην την φαγαμε για τα καλα...Οσο αντεξουν....:O :( Θα γραψω εντυπωσεις μολις τα παρω! ηρθε η παραγγελία αργα λογω εορτων!για τα λεφτά τους ειναι πολυ καλα και η οθονη δε χανει σε φωτεινοτητα.η συσκευασία περιεχει 6 φυλλα μεγάλα ομως οποτε πολλαπλάσιαζεται ουσιαστικά ο αριθμός τους.Φουσκιτσες εκανα ομως μιας και δεν ειχα ξαναβαλει ποτε.πως τις αφαιρουμε?(τον αερα) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts