Jump to content

Τα πάντα για το Rapidshare

CarpeNoctum
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχω ανεβασει ενα αρχειο στο rapidshare. γινεται να δω ποσες φορες εχει γινει download???

υγ. δεν ειμαι premium member

Α! και κατι αλλο...υπαρχει η αντιστοιχη δυνατοτητα και στο http://www.zippyshare.com????

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά,κυκλοφόρησαν φήμες πως η Rapidshare πιάστηκε να βγάζει έξω προσωπικά στοιχεία πελατών της,της επιβλήθηκε πρόστιμο που δε μπορεί να πληρώσει και τώρα μάλλον θα κλείσει...

καλησπερα παιδια.

εκανα premium λογαριασμό στο rapidshare και ενω κατέβασα κανονικά περίπου 6,5gb χτες με το rapid-manager.σημερα προσπαθώ να κατεβάσω part.rar κατεβενουν περίπου τα 8-10 και μετά με εχει στο περίμενε!! απο web κατεβαίνουν ολα κανονικά! :(

(αν κλεισω το manager και το ξανανοίξω πρέπει να τα ξεκίνησω πάλι απο την αρχή γιατι τα χάνει:blink:)

διαβασα πολλα forum αλλά δεν εβγαλα ακρη.

εχω κατεβάσει το

rapget

flashget

flashgot

και το orbit

δεν εχω καταλάβει τι πρέπει να κάνω για να λειτουργήσει εστω ενα απο αυτα τα προγράμματα.

τα αρχεία που θελω να κατεβασω ειναι part.rar ολα και η καθε εφαρμογη εχει πανω απο 60 part και για αυτο το λόγω δεν μπορω να το κανω με copy-paste στο web θέλω να τα βαλω καπου ολα μαζι να κατεβουνε (όπως π.χ στο rapid manager)

ευχαριστω και ελπίζω στην πολιτιμη βοήθεια σας.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dapper/29955/456253/0/248200.jpg

Παιδακια θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος download manager που να κατεβαζει απο rapishare χωρις να χρειαζεται να εχεις premium account!

Ξερετε κανεναν?

Εχω premium account στο rapidshare.com αλλα δεν μπορω να κατβασω αρχεια που ειναι απο το rapidshare.de. Βαζω τα στοιχεια μου και μου λεει δεν βρεθηκε τετοιος λογαριασμος.Ειναι διαφορετικα τα 2 site?
Υπογραφή....

ναι είναι.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Δεν έχω δει κάποια διαφορά μεταξύ τους αλλά τελευταία προτιμώ το Cogent...Εσύ?
Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._

ποιον download Manager χρησιμοποιειτε για να κατεβαζετε απο το RAPIDSHARE οσοι ειστε premium???

εγω ειχα το rapget αλλα μου κολλαει οταν βαζω πολλα .. ο orbit καλος αλλα κατι κανω λαθος κ δεν μπορω να περασω τα Link οπως στο rapget με copy paste....

υπαρχει καμια αλλη προταση???

Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο.

Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις.

ποιον download Manager χρησιμοποιειτε για να κατεβαζετε απο το RAPIDSHARE οσοι ειστε premium???

εγω ειχα το rapget αλλα μου κολλαει οταν βαζω πολλα .. ο orbit καλος αλλα κατι κανω λαθος κ δεν μπορω να περασω τα Link οπως στο rapget με copy paste....

Kai mena mou kollaei sto 1 pc otan vazw panw apo 8 link enw ston allo mporw kai vazw polla mazi xwris provlima..

Δοκιμασε και το Flashget.Ειναι προτεινομενο και απο το Rapidshare
Υπογραφή....

Να ρωτησω κατι?

Ποιο mirror απ'ολα του rapishare πιστευετε οτι ειναι πιο γρηγορο?

ego proteimo edo kai kairo ton teleglobe alla merikes fores kai ton globalcrossing...

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

Ποιος σαδιστης εχει συνεχομενη βαρδυα εδω και 2 24ωρα και αλλαζει συνεχως την αριθμογραμματοσειρα του κωδικου?

Εκτος και αν το μηχανακι που βαλανε εχει σκοπο να μας τρελανει.:mad:

Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες !

Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου

Μακράν ο καλύτερος download manager για το rapidshare είναι ο Internet Download Manager

Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

Να ρωτησω κατι παιδια?

Σημερα εγινα premium στο rapidshare και θελω να χρησιμοποιησω τον Internet download manager αλλα θελω να μου πειτε,εκει στα options καρτελα "sites login" οταν παταμε το "new" για να εισαγουμε τα στοιχεια μας,για το rapishare ποιο server/path χρησιμοποιουμε?

Τι βαζουμε εκει?

Και κατι αλλο πως περναμε με τη μια πολλα links μαζι για να κατεβουν ταυτοχρονα?

Μονο ενα ενα μου τα περναει!

Εργασιες-> νεα ληψη -> συνδεση με τον διακομιστη
Υπογραφή....

Σήμερα ότι κ αν εχω προσπαθήσει να κατεβάσω μου λέει ότι έχει deleted. TI συμβαίνει;
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
παιδια θελω να αγορασω ενα premium μεσο sms αλλα δεν εχει επιλογη για Ελλάδα... αν διαλέξω μια αλλη χωρα λετε να δουλέψει ή θα μπλέξω;

παιδια θελω να αγορασω ενα premium μεσο sms αλλα δεν εχει επιλογη για Ελλάδα... αν διαλέξω μια αλλη χωρα λετε να δουλέψει ή θα μπλέξω;
Εσενα σου φαινεται λογικο?Δεν θα καταφερεις τιποτα
Υπογραφή....