Jump to content

Destinator 6

katsj
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να ρωτισω στο destinator 6.1 δεν εχει ελευθερη περιηγιση η εγω κανω λαθος?
iPhone 6 - iPad mini Retina - Apple Watch - MacBook pro Retina

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

DANGEROUS POINTS GR UPDATE ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Εδώ θα ανεβαίνουν κάθε μήνα τα τελευταία updates με τα επικίνδυνα σημεία του Εθνικού και Eπαρχιακού Οδικού δικτύου.

Για οποιαδήποτε σχόλια, παραινέσεις ,προβλήματα επισκεφθείτε το forum του bloka .com ..

*Utility Version Information*

Name.......................: -=DanGerOuS PoiNtS=-

Update Version............: January 2007

Posted by............ : HaRisG & MinOtaVrS

Posted on............: 26/01/2007

*General Information*

Type: Destinator Utility

Platform : Destinator 6.x, Destinator PN

Cab File: DPGR_U_01_07.cab

Support: Bloka Forum

Date : 26 Jan 2007

Θα τα βρείτε στο παρακάτω link (special thanks to Βloka.com)

click here !!

enjoy .. :cool:

HaRisG & MinOtaVrS

Παιδιά Μπάμπη, Χάρη, χαίρομαι που τα καταφέρατε να βάλετε τις βάσεις γιά κάτι τόσο σημαντικό. Θυμάμαι τον Χάρη από παλιά να τρώγεται μ΄αυτή την ιστορία και να που τελικά επιμένοντας έφτασε στην... αρχή της. Φαντάζομαι τον κόπο σας και τη δουλειά που έχετε ρίξει, αλλά καλά κάνετε και αφιερώνετε τον ελεύθερο χρόνο σας σε κάτι χρήσιμο γιά όλους, ώστε να πιάνει τόπο.

Θα πώ ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έβαλαν τις βάσεις και όλους όσους βοήθησαν και ελπίζω όλοι μας να βοηθήσουμε και αυτήν την προσπάθεια και να μην μείνουμε απλοί παρατηρητές και χρήστες. Συνεχίστε... :up:

Παιδιά Μπάμπη, Χάρη, χαίρομαι που τα καταφέρατε να βάλετε τις βάσεις γιά κάτι τόσο σημαντικό. Θυμάμαι τον Χάρη από παλιά να τρώγεται μ΄αυτή την ιστορία και να που τελικά επιμένοντας έφτασε στην... αρχή της. Φαντάζομαι τον κόπο σας και τη δουλειά που έχετε ρίξει, αλλά καλά κάνετε και αφιερώνετε τον ελεύθερο χρόνο σας σε κάτι χρήσιμο γιά όλους, ώστε να πιάνει τόπο.

Θα πώ ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έβαλαν τις βάσεις και όλους όσους βοήθησαν και ελπίζω όλοι μας να βοηθήσουμε και αυτήν την προσπάθεια και να μην μείνουμε απλοί παρατηρητές και χρήστες. Συνεχίστε... :up:

Thanks M8 :cool: :cool:

Nα προσθέσω εδώ οτι πρέπει να μπει σίγουρα εναλλακτικός τρόπος εγκατάστασης των dangerous points εκτός από cab.

Εγώ έχω το Destinator σε δικό μου φάκελο στην κάρτα, όχι το default, έτσι αναγκάστηκα να αποσυμπιέσω το cab και να τα κάνω χειροκίνητα.

Φτιάξε ένα zip ρε mino σε στυλ speedcams να περνάμε manually τα αρχεία.

Πάντως η κοινή ειδοποίηση για όλα τα αγαπημένα είναι εντελώς lame.

Στα 2 χλμ θα με ειδοποιεί για την σταθερή κάμερα του αυτοκινητοδρόμου, στα 2χλμ για την καμερα λεωφορειολωρίδας και στα 2 και για την επικύνδινη στροφή;

Nα προσθέσω εδώ οτι πρέπει να μπει σίγουρα εναλλακτικός τρόπος εγκατάστασης των dangerous points εκτός από cab.

Εγώ έχω το Destinator σε δικό μου φάκελο στην κάρτα, όχι το default, έτσι αναγκάστηκα να αποσυμπιέσω το cab και να τα κάνω χειροκίνητα.

Φτιάξε ένα zip ρε mino σε στυλ speedcams να περνάμε manually τα αρχεία.

Πάντως η κοινή ειδοποίηση για όλα τα αγαπημένα είναι εντελώς lame.

Στα 2 χλμ θα με ειδοποιεί για την σταθερή κάμερα του αυτοκινητοδρόμου, στα 2χλμ για την καμερα λεωφορειολωρίδας και στα 2 και για την επικύνδινη στροφή;

Φιλε Γιαννη κανε εναν κοπο και ποσταρε αυτα εδώ για να κανουμε ετσι ενα mini poll και με τους αλλους χρηστες.. :cool:

Γιάννη σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά γιά τον πολύ κόσμο το cub είναι η εύκολη λύση, άσε που έτσι αποφεύγονται και οι συνεχείς ερωτήσεις. :rolleyes:

Γιάννη σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά γιά τον πολύ κόσμο το cub είναι η εύκολη λύση, άσε που έτσι αποφεύγονται και οι συνεχείς ερωτήσεις. :rolleyes:

Ακριβως :up: :up:

Πανο την γνωμη σου και γρηγορα στο mini poll εδώ οπου και τοποθετηθηκα στο ποστ του Γιαννη :)

paidia poly kalh prospa8eia kai mpravo sas ... :) se prosfato ta3idi 1800km , me swsate me tis kameres ... :) twra apomenei na perasete to epomeno test :lol: :p !!thanx poly !

N91,7710,A701

http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464

paidia poly kalh prospa8eia kai mpravo sas ... :) se prosfato ta3idi 1800km , me swsate me tis kameres ... :) twra apomenei na perasete to epomeno test :lol: :p !!thanx poly !

:lol: :lol:

Παιδιά μπράβο! και 1 ζωή να σωθεί από αυτή τη προσπάθεια, άξιζε το κόπο...

Νίκο,

Mπορει αυτη η προσπαθεια να ανεβηκε στα bloka αλλα οι βάσεις και το know how εγινε στο forum της ΝGI πριν αρκετο καιρο .

Αρα τα μπράβα ανηκουν και σε εσάς..

Σας ευχαριστούμε..

Σκέφτομαι να πάρω το EMPUS που είναι οικονομικό αλλά έχει το PAPAGO 7 για πλοήγηση...

Το Dest υπάρχει "κομματιασμένο"?? θέλω να δω πως θα δουλέυει και με Destinator...

όποιος είναι πρόθυμος να βοηθήσει είτε εδώ είτε με pm :)

Thx :)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes

Νίκο,

Mπορει αυτη η προσπαθεια να ανεβηκε στα bloka αλλα οι βάσεις και το know how εγινε στο forum της ΝGI πριν αρκετο καιρο .

Αρα τα μπράβα ανηκουν και σε εσάς..

Σας ευχαριστούμε..

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟΟΟ...Σε όλους σας....Mino,Zepelin κτλ :) :lol: :D

Σόρυ που βγαίνω οφ τόπικ αλά σε σχέση με το Navimate πόσο 'πλήρεις' & λεπτομερείς είναι οι χάρτες του destinator?

Σόρυ που βγαίνω οφ τόπικ αλά σε σχέση με το Navimate πόσο 'πλήρεις' & λεπτομερείς είναι οι χάρτες του destinator?

μερα με την νυχτα:!::!:

με του destinator φυσικα να υπερτερουν και να ειναι καλυτεροι μακραν:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Παίζει να πάρω κάποια απάντηση για το παραπάνω μου post???

Merci:)

μηπως θα επρεπε να ριξεις μια ματια και συ ;)

πριν το ζητησεις?:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Δε χρειάζεται να βάζεις παντού τα ίδια post. Πάντως σου έχω απαντήσει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=78172&page=61

Παιδιά πρόβλημα. Έχω εγκαταστήσει το Destinator PN 6 (επίσημο) στη μνήμη του τηλεφώνου στο 3300. Πως το μεταφέρω στην κάρτα μνήμης γιατί μου βγάζει το μήνυμα "Η Κεντρική μνήμη είναι πολύ χαμηλή."

Περιμένω άμεσα απάντηση σας.

ΥΓ:Πρέπει να το απεγκταστήσω καλύτερα και να το εγκαταστήσω ξανά; Και αν ναι πως γίνεται η εγκατάσταση απευθείας στην κάρτα μνήμης;

Μεταφέρεις το destinatorApps στη storage και φτιάχνεις απλά ένα νέο shortcut: storage card/destinatorApps/destinator/destinator.exe

Eχει ήδη ένα φάκελο destinatorApps στην κάρτα μνήμης που έχει μέσα το χάρτη (μόνο). Τι κάνω επιλέγω να τον κάνει overwrite ή κάτι άλλο;

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και την υποστήριξη αλλά λόγω απειρίας μου θα ήθελα να είσαστε λίγο περισσότερο αναλυτικός και λεπτομερής σχετικά με τις ενέργειες - βήματα που πρέπει να κάνω...

Και πάλι ευχαριστώ

overwrite και τέλειωσες

Ευχαριστώ για όλα. Να ρωτήσω με την ευκαιρία πότε θα έχουμε και τη λύση με το γνωστό πρόβλημα του "χάνω - βρίσκω το GPS?". Είμαστε χρονικά κοντά; Μια βδομάδα, ένα μήνα;

Υπάρχει πρόβλημα αν το κάνω εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης αντί στου τηλεφώνου; Το έχω τώρα στο τηλέφωνο και μου είναι λίγο αργό. Στο αυτόματο ζουμ για παράδειγμα, αργεί να δείξει τους δρόμους με άλλο χρώμα (κόκκινο - κίτρινο).