Jump to content

Destinator 6

katsj
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

KALIMERA.I8ELA NA ROTHSO GIA TON VIRONA.

DEN YPARXEI STHN ANAZHTHSH O DROMOS AG.SOFIAS.

ENO STON XARTH TON DEIXNEI KAI EINAI TERASTIOS .

AN VALO TORA, ANAZHTHSH PROTA ODO KAI META PERIOXH DEN YPARXEI POU8ENA STHN ELLADA AG.SOFIAS!!!!!!!!!!!!!!!! :blink:

GIA ELEKSTE TO KAI ESEIS..

φιλε μου εμενα την εχει κανονικα την οδο,με αριθμιση 1-136 ... τελευταια εκδοση χαρτων ..και αυθεντικο PN ,και αναβαθμιση σε 6 απο ngi ..

N91,7710,A701

http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε μου εμενα την εχει κανονικα την οδο,με αριθμιση 1-136 ... τελευταια εκδοση χαρτων ..και αυθεντικο PN ,και αναβαθμιση σε 6 απο ngi ..

ORIGINAL ..STO PN THN EIXE .STO 6.1 DEN THN VGAZEI.XMM :innocent:

ESY POS THN GRAFEIS STHN ANAZHTHSH ??

:X apisteftooo .i8ele ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ keno anamersa sthn teleia kai sto Σ ..

Nai h8ele :blink: :D k egw ΑΓ egrapsa..e ..htan 7-8 odoi .. epele3a ag. sofias :)

N91,7710,A701

Eνας φιλος μου ειπε οτι βγηκε καινουργιος χαρτης 2007 παιζει κατι τετοιο?

Αν και μπηκα στην ενημερωση χαρτων στην NGI αλλα δεν βλεπω κατι...

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Me tipota den paizei kati tetoio.. :lol: :lol: ..

Πες του να τον στείλει και σε μας.

Παραπληροφόρηση όπως με τις οδοντόκρεμες τις λένε όλες Colynos, έτσι και με τα προγράματα πλοήγησης στην Ελλάδα τα λένε όλα Destinator.:lol: :lol: :lol:

Εισασταν σαφεστατοι..;)

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Θελω να ρωτησω τον φιλο zepelin η οποιον γνωριζει αν μπορω να μεταφερω το destinator pn (original) και την αναβαθμιση σε dest 6 στο pda της γυναικας μου χωρις να δημιουργηθει προβλημα με τους κωδικους και τα κλειδια ενεργοποιησης.Ευχαριστω.

Δεν υπάρχει πρόβλημα,μπορείς να κάνεις 3 φορές μεταφορά άδειας

Πες του να τον στείλει και σε μας.

Παραπληροφόρηση όπως με τις οδοντόκρεμες τις λένε όλες Colynos, έτσι και με τα προγράματα πλοήγησης στην Ελλάδα τα λένε όλα Destinator.:lol: :lol: :lol:

Προγράμματα πλοήγησης υπάρχουν πολλά,DESTINATOR όμως ένα!!!:lol: :p :D

Χθες κατέβασα το Destinator 6 από την NGi (είμαι κάτοχος του ΡΝ). Αν και δεν το έχω ψάξει ακόμα καλά, το βρίσκω πολύ πιο γρήγορο, αν και λίγο πιο περίπλοκο από το ΡΝ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει στο 6 η δυνατότητα να εξαφανίζονται τα κουμπιά στην οθόνη πλοήγησης όπως στο ΡΝ, που είχες όλη την οθόνη οφέλιμη σε χάρτη. Τα κουμπάκια και οι ενδείξεις πάνω και κάτω τρώνε αρκετό χώρο. :(

Χθες κατέβασα το Destinator 6 από την NGi (είμαι κάτοχος του ΡΝ). Αν και δεν το έχω ψάξει ακόμα καλά, το βρίσκω πολύ πιο γρήγορο, αν και λίγο πιο περίπλοκο από το ΡΝ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει στο 6 η δυνατότητα να εξαφανίζονται τα κουμπιά στην οθόνη πλοήγησης όπως στο ΡΝ, που είχες όλη την οθόνη οφέλιμη σε χάρτη. Τα κουμπάκια και οι ενδείξεις πάνω και κάτω τρώνε αρκετό χώρο. :(

Γιά ρίξε μιά ματιά εδώ, κάτι υπάρχει και γιά σένα

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=26860#26860

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=28750#28750 :D

Παιδια στην αρχη ειχα τους χαρτες της Navtec και τωρα δοκιμασα να βαλω της NGI. Μπηκαν μια χαρα στο destinator 6 αλλα δεν μου βγαζει τους δρομους στο χαρτη. Βγαζει μονο περιοχες και ενα πρασινο φοντο απο δεντρακια.

Επισης οταν ψαχνω μια οδο ενω βαζω ελληνικους χαρακτηρες δεν τους αναγνωριζει και λεει "τοπος δε βρεθηκε"

Ευχαριστω

Μάλλον ο χάρτης που κατέβασες δεν είναι σωστός. Κατέβασε το Destinator 6 και το νέο χάρτη από εδώ: http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2

Εχω μια μικρή ερωτηση σε όποιον γνωρίζει. Εχω το destinator 6.1 τους τελευταίους χάρτες της NGI και το εξής προβλημα. Όταν θέλω να βρω μια διεύθυνση βάζοντας πρώτα πόλη και μετα δρόμο και η πόλη ξεκινά από ΑΙ (πχ Αιγάλεω) μόλις γράψω τα δύο πρώτα γραματα "κρύβεται" το πληκτρολόγιο και το μονο αποτέλεσμα ειναι ενα μέρος που λέγεται αιθαια αν πατήσω στο κουμπάκι με το πληκτρολόγιο και συνεχίσω να γράφω και άλλα γράμματα βγάζει κανονικά τα αποτελέσματα της αναζήτησης. Δεν είναι τόσο μεγαλο προβλημα αλλα θα μπορούσε κάποιος εύκολα να μπερδευτεί. Υπαρχει τρόπος μέσα από κάποια ρύθμιση να μην εξαφανίζει το πληκτρολόγιο από μόνο του΄στην αναζήτηση;

ΥΓ το έχει πάθει κάποιος άλλος ή μόνο εγω;

Εχω μια μικρή ερωτηση σε όποιον γνωρίζει. Εχω το destinator 6.1 τους τελευταίους χάρτες της NGI και το εξής προβλημα. Όταν θέλω να βρω μια διεύθυνση βάζοντας πρώτα πόλη και μετα δρόμο και η πόλη ξεκινά από ΑΙ (πχ Αιγάλεω) μόλις γράψω τα δύο πρώτα γραματα "κρύβεται" το πληκτρολόγιο και το μονο αποτέλεσμα ειναι ενα μέρος που λέγεται αιθαια αν πατήσω στο κουμπάκι με το πληκτρολόγιο και συνεχίσω να γράφω και άλλα γράμματα βγάζει κανονικά τα αποτελέσματα της αναζήτησης. Δεν είναι τόσο μεγαλο προβλημα αλλα θα μπορούσε κάποιος εύκολα να μπερδευτεί. Υπαρχει τρόπος μέσα από κάποια ρύθμιση να μην εξαφανίζει το πληκτρολόγιο από μόνο του΄στην αναζήτηση;

Δεν είναι πρόβλημα. Το Αιγάλεω δεν είναι πόλη αλλά Δήμος, προφανώς η μόνη πόλη-χωριό από ΑΙ είναι η Αιθέα. :p

Μπορει καποιος να μου στειλει η να μου πει απο που μπορω να κατεβασω την πιο προσφατη εκδοση του χαρτι της ελλαδος? μην μου πειτε απο το site της ngi γιατι δεν μπορω για ευνοητους λογους. ευχαριστω
iPhone 6 - iPad mini Retina - Apple Watch - MacBook pro Retina

Δεν είναι πρόβλημα. Το Αιγάλεω δεν είναι πόλη αλλά Δήμος, προφανώς η μόνη πόλη-χωριό από ΑΙ είναι η Αιθέα. :p

To Αίγιο τι είναι ? Και πως εισάγεται ?

Παιδιά που μπορούμε να βρούμε αυτοκινητάκια για το destinator 6?

Βρήκα ένα γερμανικό site αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία.

Μήπως μπορούμε να φτιάξουμε τα δικά μας κι αν ναι ξέρει κανείς πως?

Υ.Γ. Για όσους δεν ξέρουν αυτά τα αρχεία .png μπαίνουν στο φάκελο DestinatorApps\Destinator\Skin\All και αντικαθιστούν τα ήδη υπάρχοντα.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Πρόκειται για bug. Απλά ανοίγεις πάλι τo πληκτρολόγιο και συνεχίζεις...

Παιδιά που μπορούμε να βρούμε αυτοκινητάκια για το destinator 6?

Βρήκα ένα γερμανικό site αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία.

Μήπως μπορούμε να φτιάξουμε τα δικά μας κι αν ναι ξέρει κανείς πως?

Υ.Γ. Για όσους δεν ξέρουν αυτά τα αρχεία .png μπαίνουν στο φάκελο DestinatorApps\Destinator\Skin\All και αντικαθιστούν τα ήδη υπάρχοντα.

fantazomai oti me ena photoshop kai mia fwtografia apo psila .. (apo mia polykatoikia px) , mporoume na kanoume aneta thn douleia ... ^o)

N91,7710,A701

To Αίγιο τι είναι ? Και πως εισάγεται ?

Αν πληκτρολογήσεις τα τέσσερα πρώτα γράμματα "ΑΙΓΙ" θα στο βγάλει.

DANGEROUS POINTS GR UPDATE ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Εδώ θα ανεβαίνουν κάθε μήνα τα τελευταία updates με τα επικίνδυνα σημεία του Εθνικού και Eπαρχιακού Οδικού δικτύου.

Για οποιαδήποτε σχόλια, παραινέσεις ,προβλήματα επισκεφθείτε το forum του bloka .com ..

*Utility Version Information*

Name.......................: -=DanGerOuS PoiNtS=-

Update Version............: January 2007

Posted by............ : HaRisG & MinOtaVrS

Posted on............: 26/01/2007

*General Information*

Type: Destinator Utility

Platform : Destinator 6.x, Destinator PN

Cab File: DPGR_U_01_07.cab

Support: Bloka Forum

Date : 26 Jan 2007

Θα τα βρείτε στο παρακάτω link (special thanks to Βloka.com)

click here !!

enjoy .. :cool:

HaRisG & MinOtaVrS

Αν πληκτρολογήσεις τα τέσσερα πρώτα γράμματα "ΑΙΓΙ" θα στο βγάλει.

Σωστά. Αλλά αν δε κάνω λάθος μετά το "ΑΙ", σου δίνει μόνο μια πιθανότητα.

DANGEROUS POINTS GR UPDATE ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Εδώ θα ανεβαίνουν κάθε μήνα τα τελευταία updates με τα επικίνδυνα σημεία του Εθνικού και Eπαρχιακού Οδικού δικτύου.

Για οποιαδήποτε σχόλια, παραινέσεις ,προβλήματα επισκεφθείτε το forum του bloka .com ..

*Utility Version Information*

Name.......................: -=DanGerOuS PoiNtS=-

Update Version............: January 2007

Posted by............ : HaRisG & MinOtaVrS

Posted on............: 26/01/2007

*General Information*

Type: Destinator Utility

Platform : Destinator 6.x, Destinator PN

Cab File: DPGR_U_01_07.cab

Support: Bloka Forum

Date : 26 Jan 2007

Θα τα βρείτε στο παρακάτω link (special thanks to Βloka.com)

click here !!

enjoy .. :cool:

HaRisG & MinOtaVrS

Οτι και να πω θα είναι λίγο για την δουλειά που κάνετε.

Το τσέκαρα λίγο και όντως δύο επικίνδυνες στροφές που περνάω σχεδόν κάθε μέρα τις έχει μέσα.

Μιλάω για τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης στην έξοδο του τούνελ από δυτικά προς ανατολικά και από αεροδρόμιο για Θεσσαλονίκη στη στροφή πάνω στην αερογέφυρα όπου υπάρχει και ραντάρ εκφοβισμού.

Και στα δυο σημεία οι μπάρες είναι μονίμως λυγισμένες μέσα αφού δεν προλαβαίνουν να τις φτιάξουν καθώς κάθε βδομάδα όλο και κάποιος θα τις πάρει παραμάζωμα!

Minotavrs συνεχίστε έτσι.

Συγχαρητήρια.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Σωστά. Αλλά αν δε κάνω λάθος μετά το "ΑΙ", σου δίνει μόνο μια πιθανότητα.[/QUOte]

Πράγματι όπως τα λές είναι κάτι δεν πάει καλά, αλλά αν δεν πτοηθείς και συνεχίσεις τελικά θα βρεις το Αίγιο και πολλές άλλες παρόμοιες πόλεις.......