katsj Δημ. July 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Εχει δοκιμάσει κανείς το D6 με το LOOX 560? Με το MIO 550? Σχόλια? Εγώ το έχω στο Loox N560 και λειτουργεί άψογα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Γιατί δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο στο D6? ενώ έχω βάλει και το rescokeyboard και το interkey. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Γιατί δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο στο D6? ενώ έχω βάλει και το rescokeyboard και το interkey. Δες εδώ.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 καλημέρα στα παιδιά. παρόλο που έχω βάλει Greek regional settings σε ένα Imate jam.αρνείτε πεισματικά το setup να παίξει Ελληνικά και έχω μόνο τα Αγγλικά.Τι Hard Reset,τι έλεγχος των R.Settings.Τίποτε. Επιμένει στα Αγγλικά. καμιά ιδέα αγαπητοί? ευχαριστώ. τελικά με το Keyboard, που παρέθεσε ο φίλος Johner ακριβώς επάνω, μπορεί και παίζει κανονικά τις αναζητήσεις διευθύνσεων. :) Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 καλημέρα στα παιδιά. παρόλο που έχω βάλει Greek regional settings σε ένα Imate jam.αρνείτε πεισματικά το setup να παίξει Ελληνικά και έχω μόνο τα Αγγλικά.Τι Hard Reset,τι έλεγχος των R.Settings.Τίποτε. Επιμένει στα Αγγλικά. καμιά ιδέα αγαπητοί? ευχαριστώ. τελικά με το Keyboard, που παρέθεσε ο φίλος Johner ακριβώς επάνω, μπορεί και παίζει κανονικά τις αναζητήσεις διευθύνσεων. :) Μια γρηγορη λύση ειναι να δοκιμαζεις να του περασεις το Greek Language Extender μηπως και στρωσει .. για περισσοτερα pm me ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 έχω το εξής πρόβλημα με το Destinator 6, όταν πάω να βρώ μια διεύθυνση απευθείας από τα Contacts του Destinator και το όνομα είναι στα ελληνικά μου βγάζει ερωτιματικά UNNAMED CONTACT αντι του ονόματος.. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο; καμμία λύση; Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braker Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Σημεία ενδιαφέροντος για Destinator: 1. Βελτιωτικά καταστήματα αυτοκινήτου. http://rapidshare.de/files/24898047/destinator-poi-tuning_store.zip.html 2. Οίκοι ανοχής και στριπτιτζάδικα. http://rapidshare.de/files/24839928/destinator6-adult-POI.zip.html 3. Καταστήματα ACS Courier. http://rapidshare.de/files/24999578/destinatror6-poi-acs_courier.zip.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzav Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Διαβάζοντας το forum βλέπω ότι μερικοί προτιμούν το 6 και αλλοι το PN. Τελικά ποιο από τα δυο είναι καλύτερο σε pocket με VGA οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Σημεία ενδιαφέροντος για Destinator: 2. Οίκοι ανοχής και στριπτιτζάδικα. http://rapidshare.de/files/24839928/destinator6-adult-POI.zip.html :ninja: :rotfl: :wink: :whistle: :w00t: :yahoo: :tease: :food: :lol: :happy: Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 τα πιο χρησιμα!!!!σε βρισκω πολυ σωστο:up: :yahoo:μπραβο Braker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braker Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Εεε… όπου μπορούμε να βοηθήσουμε και εμείς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 allagi stis idopiisis ton apostaseon gia tis kameres gia to destinator6 mporite na katevasete apo edo to arxiaki odigies exo mesa ;) Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 allagi stis idopiisis ton apostaseon gia tis kameres gia to destinator6 mporite na katevasete apo edo to arxiaki odigies exo mesa ;) link is dead Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 tora einai ok ;) Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 παρόλο που έχω βάλει Greek regional settings σε ένα Imate jam.αρνείτε πεισματικά το setup να παίξει Ελληνικά και έχω μόνο τα Αγγλικά.Τι Hard Reset,τι έλεγχος των R.Settings.Τίποτε. Επιμένει στα Αγγλικά. καμιά ιδέα αγαπητοί? To πέρασες από το console? Έχεις κάνει εγκατασταση το greek.cab; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Παίδες, πως θα τρέξω το Destinator 6 στον Microsoft Device EMulator με bluetooth GPS ? κάνω serial connection με το bt gps, μου βγαίνει στην COM11, όταν πάω να περάσω την com11 ως u0 στο device emulator μου λέει "unable to open serial port com11 Lasterror= ." αν την κάνω bind στην u1 τότε το destinator δεν το βλέπει καθόλου ενώ δεν βγάζει error to emulator... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 allagi stis idopiisis ton apostaseon gia tis kameres gia to destinator6 mporite na katevasete apo edo to arxiaki odigies exo mesa ;) Αυτό το DestinatorMSG.Inf κάνει και για το Dest.6 ή είναι μόνο για το ΡΝ? Έκανα τις αλλαγές στο αντίστοιχο αρχείο του dest.6 και πράγματι σου δίνει τις επιπλέον επιλογές στις ειδοποιήσεις. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ με τη δεύτερη ειδοποίηση στα 50μ με ειδοποιεί κανονικά, μα την πρώτη στα 500μ δεν λέει τίποτα. Μήπως πρέπει να αλλάξω και κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 To πέρασες από το console? Έχεις κάνει εγκατασταση το greek.cab; παρόλο που προσπάθησα με το greek.cab δεν έκανε τιποτε. Δεν πειράζει πάντως γιατί παίζει με το πλήρες πληκτρολόγιο που παρέθεσε ο Katsj :D Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Παίδες, πως θα τρέξω το Destinator 6 στον Microsoft Device EMulator με bluetooth GPS ? κάνω serial connection με το bt gps, μου βγαίνει στην COM11, όταν πάω να περάσω την com11 ως u0 στο device emulator μου λέει "unable to open serial port com11 Lasterror= ." αν την κάνω bind στην u1 τότε το destinator δεν το βλέπει καθόλου ενώ δεν βγάζει error to emulator... some1 plz?? :P:ninja: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Έχει φτιάξει κανείς scroll bars για τα μενού του dest.6? Όταν ανοίγεις μιά κατηγορία αγαπημένων (π.χ με τα ρανταρ) που περιέχει πολλά στοιχεία, είναι λίγο σπαστικό να περιμένεις να φτάσεις στο τέλος πατώντας συνεχώς το κουμπάκι που δείχνει προς τα κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv7qi Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Τρεχει το destinator 6 στο Ipaq 3870?? προσπαθω να το τρεξω και δεν μπορω Γινεται η εγκατασταση αλλα το ΕΧΕ αρχειο δεν εχει εικονιδιο, ειναι ανενεργο καμια βοηθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Τρεχει το destinator 6 στο Ipaq 3870?? προσπαθω να το τρεξω και δεν μπορω Γινεται η εγκατασταση αλλα το ΕΧΕ αρχειο δεν εχει εικονιδιο, ειναι ανενεργο καμια βοηθεια?? Μήπως εγκατέστησες λάθος έκδοση; Στο φάκελο 2577(που είναι ο φάκελος με τα αρχεία εγκατάστασης) έχει δυο φακέλους, ο ένας ειναι για WM2003 και ο άλλος για WM2005. Αν έχεις εγκαταστήσει τη λάθος έκδοση για το λειτουργικό της συσκευής σου το εκτελέσιμο αρχείο δε θα λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Πήγα να βάλω στο MIo168 τα αρχεία του WM2003 και δεν έμπαιναν... δεν νομίζω να είναι WM2005! Άρα τι παίζει.. μου έλεγε ότι είναι για το μηχάνημά μου αυτά τα εκτελέσιμα... Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Έχει φτιάξει κανείς scroll bars για τα μενού του dest.6? Όταν ανοίγεις μιά κατηγορία αγαπημένων (π.χ με τα ρανταρ) που περιέχει πολλά στοιχεία, είναι λίγο σπαστικό να περιμένεις να φτάσεις στο τέλος πατώντας συνεχώς το κουμπάκι που δείχνει προς τα κάτω. Μα τα βελάκια που έχει κάνουν scroll. Αρκεί να κρατήσεις πατημένο το ανάλογο κουμπί και γίνεται scrolling προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Τώρα για τη δημιουργία scroll bars ώστε να γίνεται η μετάβαση ταχύτερα δεν ξέρω αν υποστηρίζεται. Θα το ψάξω λίγο πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Μα τα βελάκια που έχει κάνουν scroll. Αρκεί να κρατήσεις πατημένο το ανάλογο κουμπί και γίνεται scrolling προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Τώρα για τη δημιουργία scroll bars ώστε να γίνεται η μετάβαση ταχύτερα δεν ξέρω αν υποστηρίζεται. Θα το ψάξω λίγο πάντως. Ναι, με τα βελάκια κάνεις scroll, αλλά αν έχει πολλά στοιχεία μέσα ο φάκελλος (π.χ ο φάκελλος με τα μπλόκα) αργεί υπερβολικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts