Jump to content

Destinator 6

katsj
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε μας πάντα ανοικτό μένει. Στις παλιές εκδόσεις έσβηνε. Στην 6, όχι στην 6.1

εδω σου λεω οτι εχω περασει και την 8 και το κανει!

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μηπως είναι κάτι στο control panel του PDA?

τι να ειναι?απλα εχω βαλει να σβηνει ο φωτισμος μετα απο λιγα δευτερολεπτα τιποτε αλλο..

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • Administrators
ρε παιδες πως μενει ανοιχτος ο φωτισμος οταν ειναι ανοιχτο το dest?(ειτε το 6 η το 7 η το 8?)

Στην τελευταία έκδοση του 7 δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Εσύ ποια έχεις; Το 6 παραείναι παλιό πια σαν πρόγραμμα και το 8 είναι ακόμα buggy, δεν συνιστώ τη χρήση του.

Modpic.gif

ρε παιδες πως μενει ανοιχτος ο φωτισμος οταν ειναι ανοιχτο το dest?(ειτε το 6 η το 7 η το 8?)

Η σωστη εκδοση ειναι (V7.0.0588.11).

Βάλτε την και μην ξανά πειράξετε το dest για τα επόμενα 10χρονια:lol::lol:

• Administrators
Βάλτε την και μην ξανά πειράξετε το dest για τα επόμενα 10χρονια:lol::lol:

Από τη στιγμή που οι χάρτες της Gi μετακόμισαν στο iGO (μέσω TeleAtlas)... σε λίγο καιρό το Destinator θα είναι απλά μια ανάμνηση.

Modpic.gif

Από τη στιγμή που οι χάρτες της Gi μετακόμισαν στο iGO (μέσω TeleAtlas)... σε λίγο καιρό το Destinator θα είναι απλά μια ανάμνηση.

Μην τρελαίνεστε

Γιατι θα ειναι ανάμνηση θα σταματήσει να παίζει???

Ανάμνηση θα ειναι για αυτούς που ολοι μερα παίζουν με τα GPS. Υπαρχουν και χρήστες που εχουν αυτα τα εργαλεία και κάνουν απλος την δουλειά τους

Ακριβώς.Υπάρχουν και οι χρήστες που κάνουν την δουλειά τους με το dest,χωρίς πρόβλημα και χωρίς να νιώθουν την ανάγκη να δοκιμάσουν κάτι άλλο.Παρελθόν θα γίνει,αν αποφασίσει η mls να μην ανανεώσει την συνεργασία της με την gi ή κατ΄επέκταση με την ΤΑ.Γιατί προς το παρόν δεν ξέρει κανείς να πει με σιγουριά αν και πότε θα βγει νέος χάρτης destinator και με τι δεδομένα.

• Administrators

Δεν το λέω με τη λογική να έχουμε με κάτι να ασχολούμαστε.

Δεν με απασχολεί ποιο πρόγραμμα είναι πιο όμορφο ή όχι, αλλά ποιο θα έχει την καλύτερη υποστήριξη χαρτών και θα κάνει τη δουλειά του απροβλημάτιστα.

Modpic.gif

Μην τρελαίνεστε

Γιατι θα ειναι ανάμνηση θα σταματήσει να παίζει???

Ανάμνηση θα ειναι για αυτούς που ολοι μερα παίζουν με τα GPS. Υπαρχουν και χρήστες που εχουν αυτα τα εργαλεία και κάνουν απλος την δουλειά τους

Ακριβώς.Υπάρχουν και οι χρήστες που κάνουν την δουλειά τους με το dest,χωρίς πρόβλημα και χωρίς να νιώθουν την ανάγκη να δοκιμάσουν κάτι άλλο.Παρελθόν θα γίνει,αν αποφασίσει η mls να μην ανανεώσει την συνεργασία της με την gi ή κατ΄επέκταση με την ΤΑ.Γιατί προς το παρόν δεν ξέρει κανείς να πει με σιγουριά αν και πότε θα βγει νέος χάρτης destinator και με τι δεδομένα.

ολη η ουσια σε λιγες γραμμες παιδια :!:

εγω χρησιμοποιω μονο destinator μιας και αυτο που ζηταω απο ενα gps

ειναι

1. να πληκτρολογησω την διευθυνση και τον αριθμο του σημειου που θελω να με παει

και

2. να με παει εκει χωρις κανενα προβλημα...

και το dest το κανει μια χαρα αυτο που εγω θελω...δεν βλεπω τον λογο να παιδευομαι με κατι αλλο....

αυτη για μενα ειναι η ουσια και τπτ αλλο!

ολα τα αλλα ειναι σε δουλεια να βρισκομαστε και τπτ αλλο:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• 3 months later...
γεια σας παιδια!μια ερωτηση!εχω το destinator 6 με χαρτη ελλαδας 2008 Q1 97 και θελω να βρω τον πιο καινουργιο!που θα τον βρω?

δεν ξερει κανεις απο που μπορω να κατεβασω τελικα???

• 4 months later...

θελω να βαλω το destinator στο mio 200 μου (unlocked).

Μπορείτε να με βοηθήσετε με λινκς ποια εκδοση να βαλω και πως ξεκιναω (δεν έχω καποια προηγουμενη εγκατεστημενη).

• 7 months later...
  • 1 month later...

Καλησπερα εχω το Τ5353 και του εχω βαλει το dest6.1 που ειχα και στο ΜΙΟ560 αλλα εχω ενα προβλημα με την οθονη

συγκεκριμενα οταν φορτωνει μου τρωει την τελευταια γραμμη κατω ομοιως και οταν τρεχει κανονικα και η μπαρα με το μενου και τα στοιχεια της τελευταιας σειρας πανε λιγο πιο κατω απο τη μεση της οθονης τα στοιχεια του κινητου ειναι

Screen

Touch Screen: Yes

Screen Size: 3.2"

Screen Resolution: 240 * 400 WQVGA

Screen Type: TTF LCD Touch Screen

Colors: 65,536

ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?

Ευχαριστω

Θα χρειαστείς απλά το κατάλληλο skin που θα βρεις εδώ.

επειδη εχω προβλημα κ δεν μπορω να μπω μπορω να το βρω απο καπου αλλου η να με βοηθησει καποιος με pm

• 1 year later...
Ξέρει κανείς αν βγαίνουν ακόμη νέοι χάρτες για το destinator 6 και αν ναι που μπορώ να τους βρω?

Πήγαινε σε iGo το dest πέθανε.

Πήγαινε σε iGo το dest πέθανε.

Γιατί το λες φίλε υπάρχει και το destinator 9.

Επίσης το destinator έχει πιο πολλούς χάρτες για την Ελλάδα από το igo και είναι το καλύτερο για πλοήγηση εντός συνόρων.

Τώρα για το igo χρησιμοποιώ το ΟΜΝΙΑ i900 και πιο igo από τα παρακάτω με προτείνεις να βάλω το primo ή το 8.3.4?