ilka71 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 σε μας πάντα ανοικτό μένει. Στις παλιές εκδόσεις έσβηνε. Στην 6, όχι στην 6.1 εδω σου λεω οτι εχω περασει και την 8 και το κανει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 μηπως είναι κάτι στο control panel του PDA? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 μηπως είναι κάτι στο control panel του PDA? τι να ειναι?απλα εχω βαλει να σβηνει ο φωτισμος μετα απο λιγα δευτερολεπτα τιποτε αλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TaKiZz Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 lathos post ( edit ) Παράθεση "kicked by console" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 ρε παιδες πως μενει ανοιχτος ο φωτισμος οταν ειναι ανοιχτο το dest?(ειτε το 6 η το 7 η το 8?) Στην τελευταία έκδοση του 7 δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Εσύ ποια έχεις; Το 6 παραείναι παλιό πια σαν πρόγραμμα και το 8 είναι ακόμα buggy, δεν συνιστώ τη χρήση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 ρε παιδες πως μενει ανοιχτος ο φωτισμος οταν ειναι ανοιχτο το dest?(ειτε το 6 η το 7 η το 8?) Η σωστη εκδοση ειναι (V7.0.0588.11). Βάλτε την και μην ξανά πειράξετε το dest για τα επόμενα 10χρονια:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 τελικα αυτην εβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Βάλτε την και μην ξανά πειράξετε το dest για τα επόμενα 10χρονια:lol::lol: Από τη στιγμή που οι χάρτες της Gi μετακόμισαν στο iGO (μέσω TeleAtlas)... σε λίγο καιρό το Destinator θα είναι απλά μια ανάμνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Από τη στιγμή που οι χάρτες της Gi μετακόμισαν στο iGO (μέσω TeleAtlas)... σε λίγο καιρό το Destinator θα είναι απλά μια ανάμνηση. Μην τρελαίνεστε Γιατι θα ειναι ανάμνηση θα σταματήσει να παίζει??? Ανάμνηση θα ειναι για αυτούς που ολοι μερα παίζουν με τα GPS. Υπαρχουν και χρήστες που εχουν αυτα τα εργαλεία και κάνουν απλος την δουλειά τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Ακριβώς.Υπάρχουν και οι χρήστες που κάνουν την δουλειά τους με το dest,χωρίς πρόβλημα και χωρίς να νιώθουν την ανάγκη να δοκιμάσουν κάτι άλλο.Παρελθόν θα γίνει,αν αποφασίσει η mls να μην ανανεώσει την συνεργασία της με την gi ή κατ΄επέκταση με την ΤΑ.Γιατί προς το παρόν δεν ξέρει κανείς να πει με σιγουριά αν και πότε θα βγει νέος χάρτης destinator και με τι δεδομένα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Δεν το λέω με τη λογική να έχουμε με κάτι να ασχολούμαστε. Δεν με απασχολεί ποιο πρόγραμμα είναι πιο όμορφο ή όχι, αλλά ποιο θα έχει την καλύτερη υποστήριξη χαρτών και θα κάνει τη δουλειά του απροβλημάτιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Μην τρελαίνεστε Γιατι θα ειναι ανάμνηση θα σταματήσει να παίζει??? Ανάμνηση θα ειναι για αυτούς που ολοι μερα παίζουν με τα GPS. Υπαρχουν και χρήστες που εχουν αυτα τα εργαλεία και κάνουν απλος την δουλειά τους Ακριβώς.Υπάρχουν και οι χρήστες που κάνουν την δουλειά τους με το dest,χωρίς πρόβλημα και χωρίς να νιώθουν την ανάγκη να δοκιμάσουν κάτι άλλο.Παρελθόν θα γίνει,αν αποφασίσει η mls να μην ανανεώσει την συνεργασία της με την gi ή κατ΄επέκταση με την ΤΑ.Γιατί προς το παρόν δεν ξέρει κανείς να πει με σιγουριά αν και πότε θα βγει νέος χάρτης destinator και με τι δεδομένα. ολη η ουσια σε λιγες γραμμες παιδια :!: εγω χρησιμοποιω μονο destinator μιας και αυτο που ζηταω απο ενα gps ειναι 1. να πληκτρολογησω την διευθυνση και τον αριθμο του σημειου που θελω να με παει και 2. να με παει εκει χωρις κανενα προβλημα... και το dest το κανει μια χαρα αυτο που εγω θελω...δεν βλεπω τον λογο να παιδευομαι με κατι αλλο.... αυτη για μενα ειναι η ουσια και τπτ αλλο! ολα τα αλλα ειναι σε δουλεια να βρισκομαστε και τπτ αλλο:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis19 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 γεια σας παιδια!μια ερωτηση!εχω το destinator 6 με χαρτη ελλαδας 2008 Q1 97 και θελω να βρω τον πιο καινουργιο!που θα τον βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis19 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 γεια σας παιδια!μια ερωτηση!εχω το destinator 6 με χαρτη ελλαδας 2008 Q1 97 και θελω να βρω τον πιο καινουργιο!που θα τον βρω? δεν ξερει κανεις απο που μπορω να κατεβασω τελικα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 http://www.google.com/search?hl=el&client=safari&rls=el-gr&q=destinator+greek&btnG=Αναζήτηση&lr= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 θελω να βαλω το destinator στο mio 200 μου (unlocked). Μπορείτε να με βοηθήσετε με λινκς ποια εκδοση να βαλω και πως ξεκιναω (δεν έχω καποια προηγουμενη εγκατεστημενη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Ψάχνω να βρω το χάρτη της τουρκίας γιατί σε λίγες μέρες θα πάω στη Κωνσταντινούπολη, τον έχει μήπως κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypnofora Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Καλησπερα εχω το Τ5353 και του εχω βαλει το dest6.1 που ειχα και στο ΜΙΟ560 αλλα εχω ενα προβλημα με την οθονη συγκεκριμενα οταν φορτωνει μου τρωει την τελευταια γραμμη κατω ομοιως και οταν τρεχει κανονικα και η μπαρα με το μενου και τα στοιχεια της τελευταιας σειρας πανε λιγο πιο κατω απο τη μεση της οθονης τα στοιχεια του κινητου ειναι Screen Touch Screen: Yes Screen Size: 3.2" Screen Resolution: 240 * 400 WQVGA Screen Type: TTF LCD Touch Screen Colors: 65,536 ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Θα χρειαστείς απλά το κατάλληλο skin που θα βρεις εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypnofora Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Θα χρειαστείς απλά το κατάλληλο skin που θα βρεις εδώ. επειδη εχω προβλημα κ δεν μπορω να μπω μπορω να το βρω απο καπου αλλου η να με βοηθησει καποιος με pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Ξέρει κανείς αν βγαίνουν ακόμη νέοι χάρτες για το destinator 6 και αν ναι που μπορώ να τους βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Ξέρει κανείς αν βγαίνουν ακόμη νέοι χάρτες για το destinator 6 και αν ναι που μπορώ να τους βρω? Πήγαινε σε iGo το dest πέθανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Πήγαινε σε iGo το dest πέθανε. Γιατί το λες φίλε υπάρχει και το destinator 9. Επίσης το destinator έχει πιο πολλούς χάρτες για την Ελλάδα από το igo και είναι το καλύτερο για πλοήγηση εντός συνόρων. Τώρα για το igo χρησιμοποιώ το ΟΜΝΙΑ i900 και πιο igo από τα παρακάτω με προτείνεις να βάλω το primo ή το 8.3.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts