Jump to content

[Επίσημο - παλιό] Sony Ericsson K800i & K790i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστηχώς το μόνο που θυμάμαι είναι να λένε πάλι για το δεύτερο τρίμηνο του 2005.:(

Το σίγουρο είναι ότι εγώ αγόρασα το K750i όταν φέραν τις δεύτερες παρτίδες αρχές Ιουλίου.

koita auto einai ligo entharintiko!!!gia na eferan tis deuteres partides arxes iouliou simainei oti oi protes eixan erthei mesa ston iounio kati pou simainei oti to Q2 eixe tirithei!!As elpisoume na gini kati antistoixo kai fetos!!

http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif

Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!!

• Απαντήσεις 587
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

koita auto einai ligo entharintiko!!!gia na eferan tis deuteres partides arxes iouliou simainei oti oi protes eixan erthei mesa ston iounio kati pou simainei oti to Q2 eixe tirithei!!As elpisoume na gini kati antistoixo kai fetos!!

Mακάρι!!!:happy:

Εγώ σκέπτομαι να ρωτήσω κανένα κατάστημα(ΓΕΡΜΑΝΟΣ)μήπως αρχίσουν και παίρνουν τίποτα παραγγελίες για K800i γιατί δεν θέλω να φάω με τίποτα την νίλα την περσινή!Έτρεχα καλοκαιριάτικα με εκατό λεωφορεία Αθήνα-Πειραιά και σε όλους τους είχε τελειώσει το K750i!:dizzy:

Mακάρι!!!:happy:

Εγώ σκέπτομαι να ρωτήσω κανένα κατάστημα(ΓΕΡΜΑΝΟΣ)μήπως αρχίσουν και παίρνουν τίποτα παραγγελίες για K800i γιατί δεν θέλω να φάω με τίποτα την νίλα την περσινή!Έτρεχα καλοκαιριάτικα με εκατό λεωφορεία Αθήνα-Πειραιά και σε όλους τους είχε τελειώσει το K750i!:dizzy:

ama mathis tipota gia dinatotita proparagelias min ksexasis na mas enimerosis!!!!

ama mathis tipota gia dinatotita proparagelias min ksexasis na mas enimerosis!!!!

Οπωσδήποτε,αλλά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ δεν έχει μέχρι στιγμής στο link του site του "το μέλλον των κινητών" το K800i.Τέτοια εποχή πέρυσι είχε το Κ750i...

Tι έγινε ρε παιδιά?Που είστε?:worry:

Σχεδόν 24 ώρες μετά και πάλι εγώ στέλνω?Άντε πείτε τίποτα...!!!:mad:

E τι να λεμε ...ετισ για να λεμε?chat einai? :p

Αν υπαρχει καποια μικρη η σημαντικη πληροφορια ...

Loipon gia na min paraponiesai pira tilefono tin SE kai mou epivevaiosan oti mallon mesa ston Iounio to kinito tha erthei stin Ellada. Makari!!!

Loipon gia na min paraponiesai pira tilefono tin SE kai mou epivevaiosan oti mallon mesa ston Iounio to kinito tha erthei stin Ellada. Makari!!!

Σοβαρά μιλάς???:worry:

Αν είναι αλήθεια τότε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!:yahoo:

i epiveveosi me tin aoristia meta poli mou arese!!!

gia iounio... dream on! :P

Σωστά.Δεν νομίζω τόσο νωρίς...

Αυτό το 24/7 ποιος το είπε πρώτος?Για εκεί το κόβω...

Κάποιος ανέφερε ότι η voda θα το φέρει σ' αυτήν την ημερομηνία. Όπως και νάχει πάντως σίγουρα τέλος Ιουνίου θα το δούμε.

Yπολογίζωντας ότι τo K800i θά'χει περίπου 450e κai η Μ2 του 1GB θα κυμαίνεται στα 80-90e εγώ δεν θά'μαι OK αν μαζέψω γύρω στα 550e???

Γιατι παραπέρα...καίγομαι...!!!:heat:

Το είχαμε ξανασυζητήσει αν θυμάμαι καλά για την κάρτα. Και αν θυμάμαι καλά και σένα όπως και μένα δεν σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα mp3. Οπότε τα λεφτά για το 1 gb είναι άσκοπα έξοδα. Εκτός αν νομίζεις ότι μπορεί να την χρησιμοποιήσεις και αλλού. Έχε υπόψην πάντως ότι στο επόμενο κινητό σου μάλλον θα είναι ασύμβατη και αυτή πλέον.

Το είχαμε ξανασυζητήσει αν θυμάμαι καλά για την κάρτα. Και αν θυμάμαι καλά και σένα όπως και μένα δεν σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα mp3. Οπότε τα λεφτά για το 1 gb είναι άσκοπα έξοδα. Εκτός αν νομίζεις ότι μπορεί να την χρησιμοποιήσεις και αλλού. Έχε υπόψην πάντως ότι στο επόμενο κινητό σου μάλλον θα είναι ασύμβατη και αυτή πλέον.

Απλά,αποφάσισα να αγοράσω μια γιατί ποτέ δεν ξέρεις,μπορεί να χρειαστεί...

Και αφού το αποφάσισα θα αγοράσω μια Μ2 του 1GB για να τελειώνει η ιστορία και να'χω το κεφάλι μου ύσηχο...:happy:

Από την Vodafone(εδώ) λέει πως θα είναι σε διαθεσημότητα στις 24/7/06.---Κοιτάξτε,έχει 3.2 κάμερα πράγμα που σημαίνει πως μια καλή φωτογραφία μπορεί και να ξεπερνά το 1mb.(Όσοι έχουν φίλους που έχουν το Sharp V903 ρωτήστε τους πόσο χόρο κρατάει μια φωτογραφία!!!) Για αυτό το λόγο χρειάζεται μια μεγάλη(χωριτηκότας) μνήμη... Αλλά αξίζει για ένα τέτοιο τηλέφωνο(φωτογραφική):O

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-Αντώνης Παπαϊωάννου

Κοιτάξτε,έχει 3.2 κάμερα πράγμα που σημαίνει πως μια καλή φωτογραφία μπορεί και να ξεπερνά το 1mb.(Όσοι έχουν φίλους που έχουν το Sharp V903 ρωτήστε τους πόσο χόρο κρατάει μια φωτογραφία!!!) Για αυτό το λόγο χρειάζεται μια μεγάλη(χωριτηκότας) μνήμη... Αλλά αξίζει για ένα τέτοιο τηλέφωνο(φωτογραφική):O

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-Αντώνης Παπαϊωάννου

Στο Sharp V903 οι φωτό είναι γύρω στα 800-900kb. To ίδιο θα είναι και στο Κ800. Στο K750 μου είναι γύρω στα 500kb.

Αλλά μην λέμε πάλι τα ίδια. Αν εσύ χρειάζεσαι την καρτούλα με το 1 giga απλά πάρτην. Σε μένα είναι άχρηστη.

Στο preview του περιοδικού "Φωτογράφος", από τα καλύτερα για μένα, λένε τα καλύτερα λόγια πάντως για την κάμερα του K800. Και δεν το συνηθίζουν για τις κάμερες των φωτοκινητών.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει η κάμερα του από μια τυπική compact της αγοράς στο φως της ημέρας. Μόνο στις νυχτερινές λήψεις υπολείπεται.

Μπορούμε να ξεχνάμε όλο και πιο συχνά την κανονική μας φωτογραφική στο συρτάρι.

Στις 24/7 δεν θα είναι γι'αυτούς που θα το πάρουν με σύνδεση,δηλαδή το Κ800i Vodafone Live συσκευή?

Για άλλους(όπως κι'εγώ)που ενδιαφέρονται να πάρουν το K800i "σκέτη" συσκευή απο "ουδέτερο" μαγαζί όπως ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα έχει ήδη κυκλοφορήσει το κινητό ή θα το περιμένουμε κι'άλλο...???:worry:

Στις 24/7 δεν θα είναι γι'αυτούς που θα το πάρουν με σύνδεση,δηλαδή το Κ800i Vodafone Live συσκευή?

Για άλλους(όπως κι'εγώ)που ενδιαφέρονται να πάρουν το K800i "σκέτη" συσκευή απο "ουδέτερο" μαγαζί όπως ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα έχει ήδη κυκλοφορήσει το κινητό ή θα το περιμένουμε κι'άλλο...???:worry:

Λογικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ(υποθετικά μιλαμε πάντα) μπορεί να το φέρει ποιο νωρίς από την vodafone. Κάτι παρόμιο είχε γίνει και με το w800(ΓΕΡΜΑΝΟΣ:24/8/05-vodafone:11/10/05)

Λογικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ(υποθετικά μιλαμε πάντα) μπορεί να το φέρει ποιο νωρίς από την vodafone. Κάτι παρόμιο είχε γίνει και με το w800(ΓΕΡΜΑΝΟΣ:24/8/05-vodafone:11/10/05)

Είχαν τόση διαφορά στην κυκλοφορία; δεν το θυμάμαι.

Στο Κ750 είχαν μια εβδομάδα περίπου διαφορά.

Χριστος Ανεστη σε ολους!!!

Αξιζει ομως να το αγορασουμε μολις κυκλοφορησει??

Επιδη εχουν τα συνιθησμενα προβληματα λογισμικου εννοω! Ασε πως μετα απο κανενα μηνα θα φτηνησει αρκετα!

http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg

Είχαν τόση διαφορά στην κυκλοφορία; δεν το θυμάμαι.

Στο Κ750 είχαν μια εβδομάδα περίπου διαφορά.

Ναι για το σιγκεκριμένο κινητό υπήρχε μεγάλη διαφορά.Η βονταφον όλο και καθυστερούσε την ημερομηνία κυκλοφόρισης του κινητού.Ας ελπίσουμε πως δεν θα γίνει το ίδιο και με το Κ800:)

Χριστος Ανεστη σε ολους!!!

Αξιζει ομως να το αγορασουμε μολις κυκλοφορησει??

Επιδη εχουν τα συνιθησμενα προβληματα λογισμικου εννοω! Ασε πως μετα απο κανενα μηνα θα φτηνησει αρκετα!

Από προσωπική πήρα, γνωρίζω πως δεν πρέπει να πάρεις κάτι μόλις βγεί στην κυκλοφορία,ο,τι κι αν είναι αυτό(συνήθως τις πρώτες ημέρες είναι ποιό ακριβό).Έτσι εγώ θα το έπαιρνα λίγο καιρό ποιο μετά από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του

Το σημερινό άρθρο με κάνει να αναρωτιέμαι και με βάζει σε δίλληματα...

Sony Ericsson Κ800i ή NOKIA N93...???:worry:

Tα μεν Sony Ericsson τα ξέρω-έχω το K750i-αλλά το Ν93 φαίνεται το ίδιο δυνατό με το K800i και μπερδεύομαι:confused:

Ξέρει κάποιος να μου πει που υπερτερεί το ένα απ'το άλλο ή θα είμαστε->:offtopic:

• The title was changed to [Επίσημο - παλιό] Sony Ericsson K800i & K790i
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...