toledo Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 SE PARAKALW KSEKINHSE NA GRAFEIS GREENGLISH....Den mporw na vlepw thn orthografia sou... giati re mia xara anorthografos einai:lol: :lol: :lol: :lol: kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Έχω παίξει φίλε μου με το 6131. Οπότε θα πρέπει να κάνεις πάσο. Αν εννοείς την αίσθηση των πλήκτρων, είναι διαφορετικό πράγμα από την ευχρηστία. ego eixa t610 meta k700 kai tora w810 kai eimai poli ikanopoiimenos me ta pliktra tous bebea to joistick sta 2 proigoumena kolouse merikes fores alla meta apo dynato fysigma ola kala kai fantasteite oti akoma paizoun ta exo dosei se syggeneis kai ta douleyoun akoma!!! gia to w810 ayto pou kanan me ta pliktra kai bgalane to joistick einai oti kalytero kai malista me diafora!!! kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 gia to w810 ayto pou kanan me ta pliktra kai bgalane to joistick einai oti kalytero kai malista me diafora!!! Πες τα φιλε μου... το joystick ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΟ!!! Μην λεμε και οτι θελουμε εδω μεσα!!! Τα ΝΟΚΙΑ στον τομεα ευχρηστια σε πληκτρολογιο-μενου, ηταν-ειναι-θα ειναι Νο1 με διαφορα!! Ολα εχουν γινει πλεον καπως ευχρηστα δε λεω, αλλα τα ΝΟΚΙΑ παραμενουν με διαφορα τα πιο ευχρηστα!!! Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 To βρίσκω λογικό να πάς από Κ700 σε Κ800 αν και από αισθητικής απόψεως το Κ750 είναι καλύτερο. :offtopic: Κορυφαίο design πάντως είχε το T610 :offtopic: kai se poli kalyteri timi:D kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 450 για σκοτωμα δεν διαθετω:p , τουλαχιστον αυτη την στιγμη. Απο Σεπτεμβριο, να πεσει η τιμη, και βλεπουμε. ΥΓ: Τωρα που το σκεφτομαι, εχω και μια επιδοτηση:up: αλλα ειναι απο την Vodafone:down: Φιλε μου με 250 ευρωπολυλακια παιρνεις απο μαγαζι (χερι-χερι με λιγοτερα) ενα κ750 που εχει ωριμασει με τις αναβαθμισεις λογισμικου και εισαι πρωτος χωρις καμμια σχεδον σημαντικη ελλειψη. Μετα απο μερικους μηνες βλεπεις κατι αλλο. Εγω ειχα κ750, το ρημαξα, πηρα ν80, το εδωσα σουμπιτος και ξανα κ750 καινουργιο και γυαλιστερο. Θα δω και το 6233, και το κ800 αλλα δεν με βλεπω για συντομα. Θα περιμενω ν73 μαλλον η οτι αλλο νεο προκυψει. Παντως κ700 σε κ750 ειναι μερα με νυχτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Φιλε μου με 250 ευρωπολυλακια παιρνεις απο μαγαζι (χερι-χερι με λιγοτερα) ενα κ750 που εχει ωριμασει με τις αναβαθμισεις λογισμικου και εισαι πρωτος χωρις καμμια σχεδον σημαντικη ελλειψη. Μετα απο μερικους μηνες βλεπεις κατι αλλο. Εγω ειχα κ750, το ρημαξα, πηρα ν80, το εδωσα σουμπιτος και ξανα κ750 καινουργιο και γυαλιστερο. Θα δω και το 6233, και το κ800 αλλα δεν με βλεπω για συντομα. Θα περιμενω ν73 μαλλον η οτι αλλο νεο προκυψει. Παντως κ700 σε κ750 ειναι μερα με νυχτα. 235 Ε απο 1/7/2006 στο Kotsovolo ελεγαν τα κυριακατικα ενθετα για το Κ750:D http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Undoubtedly, K800 is an exciting phone to have and use. The feature packed 3G handset would become a market hit and it would develop a strong fan base of people who do not consider the size of their mobile phone that important. The superb display and the high-level still camera functionality are something that many men would fall for. We look forward to see more on how the mobile phone will find its place on the market. QUOTE] Με τα λίγα γερμανικά που ξέρω(:p ) δεν φαίνεται να αμφισβητείται η εμπορική επιτυχία του μοντέλου , απλά ανυπομονεί ο συντάχτης να διαπιστώσει το μέγεθός της. "The feature packed 3G handset would become a market hit and it would develop a strong fan base of people who do not consider the size of their mobile phone that important"......We look forward to see more on how(not if) the mobile phone will find its place on the market. Όσο για την ευχρηστία , προσωπικά , και έχοντας αρκετά χρονάκια να χρησιμοποιήσω εντατικά nokia συσκευή , πλέον μου φαίνονται μην σου πώ και δύσχρηστες. Ότι συνηθίσεις είναι φίλε.. Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Πες τα φιλε μου... το joystick ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΟ!!! Μην λεμε και οτι θελουμε εδω μεσα!!! Τα ΝΟΚΙΑ στον τομεα ευχρηστια σε πληκτρολογιο-μενου, ηταν-ειναι-θα ειναι Νο1 με διαφορα!! Ολα εχουν γινει πλεον καπως ευχρηστα δε λεω, αλλα τα ΝΟΚΙΑ παραμενουν με διαφορα τα πιο ευχρηστα!!! Φίλε μου d2000217. Δεν νομίζεις ότι έχει γίνει κάπως κουραστικό όλο αυτό με τα Nokia vs SE? Από τότε που έπιασες στα χέρια σου το Κ800 και έγραψες τις εντυπώσεις σου (και πολύ καλά έκανες) επί 3-4 σελίδες τώρα γίνεται αυτό το πράγμα. Θα μπορούσες κάλλιστα να πας στους διαξιφισμούς και να βγάλεις το άχτι σου. Δεν ξέρω αν το έκανες ήδη. Το θέμα αυτό πάντως είναι για όσους θέλουν να μάθουν για το Κ800. Και σ΄αυτό βοήθησες αρκετά με το πρώτο post σου. Το να μας λες όμως (με τρόπο πάντα) πόσο γύφτοι είναι οι της SE στο τάδε ή το δείνα, σε σχέση με την nokia πάντα, δεν βοηθάει καθόλου εδώ. Όχι φίλε μου στο είπα και άλλη φορά. Η εταιρεία σου ΔΕΝ είναι με διαφορά η καλύτερη εταιρεία σε ότι αφορά την ευχρηστία. Είναι με διαφορά η πιο εύχρηστη για σένα. Αν ρωτήσεις εμένα στο μενού των κινητών της θα μπορούσε να είχαν μπει αρκετές προσθήκες που θα κάνανε πιο εύκολη την ζωή των χρηστών. Το ίδιο ισχύει και για την SE φυσικά. Το να βάλω το φιλικά κάτω από το post δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Θα προτιμούσα πάντως να παραθέτεις links, φωτογραφίες και υλικό που έχουν σχέση με το Κ800 (όπως έκανες ήδη), παρά να μας λες τι έχει η nokia και δεν έχει η SE. http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Την καλυτερη δουλεια εκανες. Εγω απο την αλλη το σκεφτομαι καθως εχω μεινει με το Κ700. και πολυ καλα το κανεις και το σκεφτεσαι,αυτη η αλλαγη αξιζει φιλε μου. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Καλημέρα σας!!!! Απο αύριο το κινητό θα διατίθεται απο όλα τα καταστήματα Πλαίσιο! Όσοι ανυπομονείται να το πιάσετε στα χέρια σας, ήρθε η ώρα!!! :X :X :ninja: :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Καλημέρα σας!!!! Απο αύριο το κινητό θα διατίθεται απο όλα τα καταστήματα Πλαίσιο! Όσοι ανυπομονείται να το πιάσετε στα χέρια σας, ήρθε η ώρα!!! :X :X :ninja: :ninja: Μπορεις σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις από ποια πηγή έχεις αυτή την πληροφόρηση? Ευχαριστούμε προκαταβολικά!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Ας πούμε απο μέσα....πολύ μέσα όμως....!!!! :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevie Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Μπορεις σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις από ποια πηγή έχεις αυτή την πληροφόρηση? Ευχαριστούμε προκαταβολικά!! Ο Iosif ειναι ο κατασκοπος μας στο πλαισιο:ninja: Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Το expansys το έχει 580€!!!!!!:cry: :cry: http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=132710 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Σε Γερμανό άκουσε κανείς πότε θα είναι διαθέσιμο; Έχω μια επιδότηση και περιμένει εδώ και μια εβδομάδα. Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 MIA poy το θυμηθηκα τωρα πηγα στην ΤΙΜ και ειδα :!: τιμη καταλογου 422 Ε :!: Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Ρώτησα πριν από 20" λεπτά στων Κοτσόβολο μου είπαν ότι το φέρνουν μόνο με παραγγελία (προς το παρών) στην τιμή των 439 ευρώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Το expansys το έχει 580€!!!!!!:cry: :cry: http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=132710 To expansys ειναι μακραν το ποιο υπερτιμημένο online μαγαζί. Το W300 το έχουν 290 την στιγμή που το πλαίσιο το δίνει 225. Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 παιδιά θέλω να μάθω αν οι εταιρείες πρόκειτε να φέρουν το κινητό με συνδεση αμέσως η θ'αργήσουν?ωστε να μου βγει ποιο οικονομικά τουλάχιστον προς το παρόν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Ας πούμε απο μέσα....πολύ μέσα όμως....!!!! :X :X :X :lol: καλο. και το πλαισιο κρητης αραγε θα το χει σημερα?αχ αντε να ξημερωσει να παω να δω.ματι δε θα κλεισω. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Max Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Καλημέρα σας!!!! Απο αύριο το κινητό θα διατίθεται απο όλα τα καταστήματα Πλαίσιο! Όσοι ανυπομονείται να το πιάσετε στα χέρια σας, ήρθε η ώρα!!! :X :X :ninja: :ninja: Και εγώ χάρηκα που με ενημέρωσαν από το Πλαίσιο ότι θα το στείλουν από Αθήνα την Πέμπτη δηλαδή Ηράκλειο θα είναι Παρασκευή ή Δευτέρα!!!!!! Και φανταστείτε ότι το είχα προπαραγγείλει κιόλας από την πρώτη μέρα που είχε βάλει τη σχετική καταχώρηση η ιστοσελίδα τους... Ωραίοι αυτοί στο Πλαίσιο προπαραγγείλετε για το έχετε πρώτοι, αλλά θα το πάρετε δεύτεροι μετά από όλους που θα πάνε στα καταστήματα... Απίστευτη online εξυπηρέτηση... ΠΛΑΙΣΙΟ=NEVER AGAIN!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Και εγώ χάρηκα που με ενημέρωσαν από το Πλαίσιο ότι θα το στείλουν από Αθήνα την Πέμπτη δηλαδή Ηράκλειο θα είναι Παρασκευή ή Δευτέρα!!!!!! Και φανταστείτε ότι το είχα προπαραγγείλει κιόλας από την πρώτη μέρα που είχε βάλει τη σχετική καταχώρηση η ιστοσελίδα τους... Ωραίοι αυτοί στο Πλαίσιο προπαραγγείλετε για το έχετε πρώτοι, αλλά θα το πάρετε δεύτεροι μετά από όλους που θα πάνε στα καταστήματα... Απίστευτη online εξυπηρέτηση... ΠΛΑΙΣΙΟ=NEVER AGAIN!!!! Kαλημέρα, λοιπόν όσοι το είχανε προπαραγγείλει σήμερα θα το έχουν σπίτι τους και σήμερα διατίθεται και στα καταστήματα. Απλα , όπως είναι φυσικό για επαρχία, λόγω δρομολογίων καραβιών ,φορτηγών κλπ φτάνει πάντα 1-2 μέρες αργότερα! Ας μην βιαζόμαστε να κρίνουμε! :X :X :ninja: :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 όσοι το πάρουνε σήμερα να μας πούνε εντυπώσεις εεεε!!! :rolleyes: :ninja: :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusstam Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Paidia molis to pira apo plaisio 449euro einai theiko apisteuto tilefono!!! firmware telika R1BC004 kai oxi R1AA049 i camera theiki!!to idio kai i othoni!! neotera later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 όσοι το πάρουνε σήμερα να μας πούνε εντυπώσεις εεεε!!! :rolleyes: :ninja: :X file iosif mia kai kaneis to kalo mipos mporeis na mas peis an kaito 6233 tha elthei stis 30/6 sto plaisio; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts