domal Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 αντε πιασαμε τισ 6/6/2006 χεχεχεχ διαβολικος αριθμος 666 για να δουμε κανενα νεο ?? http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 αντε πιασαμε τισ 6/6/2006 χεχεχεχ διαβολικος αριθμος 666 για να δουμε κανενα νεο ?? Αμάν! Όχι νέο σήμερα. Θα πέσει φωτιά να μας κάψει... :p Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Είπαμε. Τέλος Ιουνίου. Πιο νωρίς είναι χλωμό να το δούμε. http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 ρε παιδιά ξέρει κανείς πότε θα έρθει και αν έρθει στην Ελλάδα το κ790? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas73 Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 για την τιμή του μάθαμε??????????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 ρε παιδιά ξέρει κανείς πότε θα έρθει και αν έρθει στην Ελλάδα το κ790? Είπαμε αρκετές φορές ότι μάλλον δεν θα το δούμε στην Ελλάδα. Από την στιγμή που δεν υπάρχει στην ελληνική σελίδα της SE. http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 449 € το Κ800 στο ΠΛΑΙΣΙΟ με περιορισμένη διαθεσιμότητα στις online παραγγελίες. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=8642495&Nav_Section_Id=13&Catalog_Id=10&Product_Id=333394&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 449 € το Κ800 στο ΠΛΑΙΣΙΟ με περιορισμένη διαθεσιμότητα στις online παραγγελίες. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=8642495&Nav_Section_Id=13&Catalog_Id=10&Product_Id=333394&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Καλη τιμουλα ειναι. Θα περιμενω να πεσει λιγακι και το χτυπησα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Επικοινώνησα πριν λίγο με τα κεντρικά του πλαισιου και μου είπαν ότι δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, αλλά μάλλον από την επόμενη εβδομάδα θα το έχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 παιδια δηλαδη απο την αλλη βδομαδα θα το εχουν και τα αλλα καταστηματα,πχ Γερμανος?γιατι θελω να κανω μια συνδεση και μου αρεσει πολυ το τηλεφωνο..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 449 € το Κ800 στο ΠΛΑΙΣΙΟ με περιορισμένη διαθεσιμότητα στις online παραγγελίες. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=8642495&Nav_Section_Id=13&Catalog_Id=10&Product_Id=333394&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και λοιπών εκτρόπων που ενδεχομένως θα μπορούσαν να δημιουργηθούν από την πληροφορία που ανέδειξα απλώς και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα κεντρικά του ΠΛΑΙΣΙΟΥ(όπως και ο φίλος πιο πάνω)συμπεράνω ότι έπι του παρόντος ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα;) ;) ,σύντομα όμως θα το φέρουν κατά δήλωση τους.Ειδικά σήμερα διαπίστωσα ότι παρεκκλίνοντας από την πάγια τακτική τους,το ΠΛΑΙΣΙΟ ανέβασε συσκευές μόνο ως κωδικούς online διχώς αντίστοιχα ποσότητες αποθέματος στις αποθήκες τους,πολλές καινούργιες διαφόρων κατασκευαστών(SE,Nokia,BenQ.....):http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=8642495&Catalog_Id=10 ενδεχομένως για να προλάβει την εμπορικότητα των first launch;) ;) ,αλλά μάλλον άστοχη κίνηση είναι τελικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 paidia to k800 dn tha kanei me tpt tis poliseis toy k750.ma edo dn yparxei kai poli endiaferon.thimastai ti ginotan perysi sto thread toy k750? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και λοιπών εκτρόπων που ενδεχομένως θα μπορούσαν να δημιουργηθούν από την πληροφορία που ανέδειξα απλώς και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα κεντρικά του ΠΛΑΙΣΙΟΥ(όπως και ο φίλος πιο πάνω)συμπεράνω ότι έπι του παρόντος ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα;) ;) ,σύντομα όμως θα το φέρουν κατά δήλωση τους.Ειδικά σήμερα διαπίστωσα ότι παρεκκλίνοντας από την πάγια τακτική τους,το ΠΛΑΙΣΙΟ ανέβασε συσκευές μόνο ως κωδικούς online διχώς αντίστοιχα ποσότητες αποθέματος στις αποθήκες τους,πολλές καινούργιες διαφόρων κατασκευαστών(SE,Nokia,BenQ.....):http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=8642495&Catalog_Id=10 ενδεχομένως για να προλάβει την εμπορικότητα των first launch;) ;) ,αλλά μάλλον άστοχη κίνηση είναι τελικά. Ακριβώς. Το ίδιο κάνουν όλοι. Η φράση κλισέ είναι "το αργότερο την άλλη εβδομάδα θα το έχουμε σίγουρα". Εδώ και αρκετές εβδομάδες. http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Ακριβώς. Το ίδιο κάνουν όλοι. Η φράση κλισέ είναι "το αργότερο την άλλη εβδομάδα θα το έχουμε σίγουρα". Εδώ και αρκετές εβδομάδες. Πες τα geofil[/member], γιατί πλέον αυτή η φράση έχει γίνει μαστίχα στο στώμα πολλών εμπόρων (ειδικά στην πατρίδα της μαστίχας, όπου έχουμε καεί μ' αυτή τη φράση και όπου εδώ πλέον η διάρκεια της άλλης εβδομάδας έχει παραταθεί στη συνείδησή μας κατ' ένα μήνα το ελάχιστο). "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Το “Coming soon” δεν έχει φύγει ακόμη από το site της sonyericsson, άρα χλωμό μου φαίνεται κι εμένα για την επόμενη εβδομάδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Πάνως όταν βγει να δούμε τι πωλήσεις θα κάνει σε σχέση με το Κ750,υποθέτω ότι τελικά θα κινηθεί πολύ πιο υποτονικά,προσωπικά έχω πειρασμό αλλά και ενδοιασμό για την αγορά του,με προβληματίζει και η τιμή του λίγο,450 σαν πολλά μου φαίνονται πλέον:( ,είδωμεν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Πάνως όταν βγει να δούμε τι πωλήσεις θα κάνει σε σχέση με το Κ750,υποθέτω ότι τελικά θα κινηθεί πολύ πιο υποτονικά,προσωπικά έχω πειρασμό αλλά και ενδοιασμό για την αγορά του,με προβληματίζει και η τιμή του λίγο,450 σαν πολλά μου φαίνονται πλέον:( ,είδωμεν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Εκτός από την τιμή του που είναι όντος τσιμπημένη δεν ξέρω τι παιζει με την διαρκεια της μπαταρίας του λόγω της υψηλότερης αναλυσης οθονης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Καλη τιμουλα ειναι. Θα περιμενω να πεσει λιγακι και το χτυπησα. η τιμη του οντως ειναι καλη αν αναλογιστουμε οτι το w-810 κανει 425. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Το “Coming soon” δεν έχει φύγει ακόμη από το site της sonyericsson, άρα χλωμό μου φαίνεται κι εμένα για την επόμενη εβδομάδα. Εχω πει εδω και περιπου 3 εβδομαδες οτι το κινητο θα κυκλοφορισει τελος Ιουνιου - αρχες Ιουλιου στην Ελλαδα... Γιατι μερικοι δεν διαβαζετε τι γραφονται στα φορουμς και ξαναρωτατε παλι τα ιδια και τα ιδια. @airb - δεν παει μονο για εσενα το παραπανω σχολιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Το ΠΛΑΙΣΙΟ έβγαλε επίσης στα προσεχώς το ΝΟΚΙΑ 6233 με τιμή €272. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=10&Secton_id=13&Product_Id=333799 Γιατί λοιπόν τόση διαφορά για δύο κινητά παρόμοια ? Τα 3.2 ΜΡ της SE δεν νομίζω ότι θα κάνουν πολλούς να τρέξουν να το πάρουν με αυτή την τιμή. Μήπως πρέπει να το ξαναδούν ? Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 μηπως επειδη θα ειναι φτηνοκατασκευη το 6233???η nokia απο οτι εχω προσεξει τωρα τελευταια εχει ριξει αρκετα την ποιοτητα κατασκευης της ωστε να κρατησει το κοστος χαμηλα. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 μηπως επειδη θα ειναι φτηνοκατασκευη το 6233???η nokia απο οτι εχω προσεξει τωρα τελευταια εχει ριξει αρκετα την ποιοτητα κατασκευης της ωστε να κρατησει το κοστος χαμηλα. Δεν νομίζω ότι θα το έκανε αυτό η ΝΟΚΙΑ. Μόνο στο 6280 δεν τα πάει καλά με το slide. Το Ν80 πως είναι ταξιδιώτη ? Πάντως εύχομαι να φτάσουν σύντομα και να τα συγκρίνουμε. Αλλά η διαφορά στην τιμη (+60%) είναι τεράστια για μένα αν βγουν με αυτή την τιμή τα 2 τελικά. Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Και το 6230i ιδιο (σχεδον) ηταν στα χαρτια με το Κ750 αλλα πατωσε. Το 6233 δεν ειναι 3G ομως, βαλε και 1,2 MP παραπανω, ε βγηκε η τιμη του Κ800. Γιατι αν ειναι ετσι, αντι του 6233, παιρνει καποιος το Κ750 που μονο στην αναλυση οθονης υστερει και το οποιο στοιχιζει περιπου στα 250 ευρω και ισως πεσει κι αλλο η τιμη του οταν βγει για τα καλα το Κ800. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Το ΠΛΑΙΣΙΟ έβγαλε επίσης στα προσεχώς το ΝΟΚΙΑ 6233 με τιμή €272. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=10&Secton_id=13&Product_Id=333799 Γιατί λοιπόν τόση διαφορά για δύο κινητά παρόμοια ? Τα 3.2 ΜΡ της SE δεν νομίζω ότι θα κάνουν πολλούς να τρέξουν να το πάρουν με αυτή την τιμή. Μήπως πρέπει να το ξαναδούν ? Το μόνο που δεν είναι αυτά τα δύο είναι παρόμοια,όλα τα άλλα ίσως είναι,καμμία σχέση απολύτως,το ΝΟΚΙΑ είναι ακόμα σε βρεφική κατάσταση σε σχέση με τις πολύ εξελιγμένες ιδιότητες φωτογραφικής/ραδιοφώνου/περιεχομένων πακέτου αγοράς/ποιότητας κατασκευής/συνδεσιμότητας/πομποδέκτη 3G κλπ.κλ.κλπ. του Κ800.Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ποιότητα κατασκευής των ΝΟΚΙΑ δεν βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο(ως αίσθηση-προσωπικά έχω το 6280 εδώ και 2 μήνες και κάτι ξέρω)χωρίς όμως λειτουργικά να παρουσιάζει προβλήματα.Τα SE ανέκαθεν είχαν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής/συναρμογής και πλέον προσφέρουν πολλά περισσότερα απ'όσα η ΝΟΚΙΑ ασθμαίνοντας θα προλάβει(:confused: ??)επιτυχώς σύντομα να προσφέρει ή.....??(πχ. software updates ota or through usb cable),άρα εν μέρει μπορεί και να δικαιολογείται για τις αυξημένες τιμές της. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts