Guest lagoudakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 σιγουρα,θα μεινεις ευχαριστημενος,και εγω το s100 μου το εχω στο κουτακι του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 οταν βαλεις τα 6αρια γιαννη στον τιτανα ...θα βαλεις και το 3600 στο κουτακι του :rolleyes: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 οταν βαλεις τα 6αρια γιαννη στον τιτανα ...θα βαλεις και το 3600 στο κουτακι του :rolleyes: Και γιατι να μην βαλει στο 3600 τα 6ρια ???:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Ένας mun_rus μέσα στην htc θα μας σώσει... Η rom του είναι θεική... :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Και γιατι να μην βαλει στο 3600 τα 6ρια ???:D ελα ντε! εχουμε το 3600 και θα βαλουμε τα 6 στιον τιτανα?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Και γιατι να μην βαλει στο 3600 τα 6ρια ???:D γιατι δεν αντεχω την γραφιδα :lol: για αυτο και το πουλησα το 3600 :D με τα 6αρια ο τιτανας γινεται the ultimate weapon :!: τουλαχιστον μεχρι τον ιουνιο :rolleyes: που θα τον εχω πουλησει για τα νεα οπλα που ειναι ηδη στον δρομο τους για τα χερια μου :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 για ποια οπλα λες;μιλα τωρα!!!:D θα μπουν 6αρια και στο 3600 Δημητρη:p αν οχι μαγειρεμενα πιστευω οτι μετα το καλοκαιρακι ισως και νωριτερα θα τα δωσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 για ποια οπλα λες;μιλα τωρα!!!:D θα μπουν 6αρια και στο 3600 Δημητρη:p αν οχι μαγειρεμενα πιστευω οτι μετα το καλοκαιρακι ισως και νωριτερα θα τα δωσουν παλι χωρις πληκτρολογιο hardware θα ειναι γιαννη το 3600 οποτε εμενα δεν μου κανει ;) συν οτι κουραστηκα με τα 64mb ραμ...... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Απο που είναι το θέμα... χαχαεναρξη-ρυθμισεις-τηλεφωνο,μετα πας κατω εκει που λεει gsm/umts μπαντα και βαλε πανω gsm στον τυπο δικτυου και gsm 900+1800 +umts 2100 στο gsm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 παλι χωρις πληκτρολογιο hardware θα ειναι γιαννη το 3600 οποτε εμενα δεν μου κανει ;) συν οτι κουραστηκα με τα 64mb ραμ......εισαι και πλεονεκτης ρε παιδι μου:p θελεις 128αρα μνημη ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 εισαι και πλεονεκτης ρε παιδι μου:p θελεις 128αρα μνημη ε; εμμμ??:rolleyes: και τον εχω βρει τον αντικαταστατη του τιτανα μου...ενα μηνα υπομονη μονο πρεπει να κανω...ενα μηνα μονο .... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Και ποιο ειναι αυτο ρε παιδια? Ειναι μυστικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Φυσικά και έχει Ευχαριστώ φίλε Γιώργο. Μάλλον θα το χτυπήσω κι εγώ σε κάνα μήνα και ήθελα να ξέρω. Κοίταζα προχτές ένα Ρ3300 ενός φίλου και είδα ότι δεν είχε υπέρυθρες και τα πήρα στο κρανίο. Θυμήθηκα ότι είχα διαβάσει κάπου ότι τελευταία δεν βάζουν υπέρυθρες στις συσκευές τους οι κατασκευαστές επειδή είναι ξεπερασμένη τεχνολογία τάχα. Έχω το Novii remote control στο Qtek S100 μου και το βρίσκω πολύ χρήσιμο και θα ήταν κρίμα να το έχανα αν δεν είχε υπέρυθρες το Ρ3600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Ευχαριστώ φίλε Γιώργο. Μάλλον θα το χτυπήσω κι εγώ σε κάνα μήνα και ήθελα να ξέρω. Κοίταζα προχτές ένα Ρ3300 ενός φίλου και είδα ότι δεν είχε υπέρυθρες και τα πήρα στο κρανίο. Θυμήθηκα ότι είχα διαβάσει κάπου ότι τελευταία δεν βάζουν υπέρυθρες στις συσκευές τους οι κατασκευαστές επειδή είναι ξεπερασμένη τεχνολογία τάχα. Έχω το Novii remote control στο Qtek S100 μου και το βρίσκω πολύ χρήσιμο και θα ήταν κρίμα να το έχανα αν δεν είχε υπέρυθρες το Ρ3600. Δυστυχώς και του P3600 οι υπέρυθρες δεν είναι CIR οπότε κάνουν μόνο για μερικά εκατοστά απόσταση!:( Ας είναι καλά το Ν560 μου που αλλάζει κανάλι στην απέναντι οικοδομή! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas1 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Πήγα στο πλαισιο να παρω ενα screen protector και μου εδωσαν ενα που το ειχαν χίμα σε ενα σακουλακι και εκαναν μονο ενα ευρο. Μαλλον πρεπει να είναι λίγο μούφα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 κακα τα ψεματα,αν ηταν καλο δεν θα ειχε τοσο:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Για να είμαι ειλικρινής παρότι δεν το έχω πάρει ακόμα στην προκαταρκτική έρευνα για θήκες, screen protectors και τα συναφή, με 1 ευρώ δεν είδα! Και δεν υπάρχει και στον κατάλογο του Πλαισίου στο δαδίκτυο κάτι τέτοιο...:O Παρεπιπτόντως, βρήκα τις εξής δύο ενδιαφέρουσες θήκες: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_98_104&products_id=6486 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_98_104&products_id=6364 Πιστεύω πως η πρώτη θα είναι πιο πρακτική..Οι κάτοχοι τι λένε? Κάρτα μνήμης Kingston ή Lexar? Ή κάτι άλλο? Υ.Γ: Είδες lagoudakis? Μείωσα σημαντικά τον αριθμό των ερωτήσεων!!!!!:lol: :lol: :lol: Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 αστα αυτα!!!απο ντροπη δεν ρωτας:D η πρωτη θηκη μου αρεσει και εμενα,επισης εχουν και 1 σιλικονης που ειναι ωραια,για μνημες καλες ειναι οι Kingston και η transcend,αντε παρτο!!!αργεις ε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Ναι τα είδαμε και τα Brando Workshop....... Αγόρασα ένα και μου κόλλησε ένα χνούδι στην εσωτερική του πλευρά και δεν έβγαινε με τίποτα. Το έξυσα λοιπόν με νύχι και έφυγε αυτό που έχει σαν κόλλα από την εσωτερική πλευρά !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Από μνήμη εγώ έχω αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554478 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 δεν φταιει βρε η brando,απροσεχτος εισαι γιωργο:D το screen protector το βαζουμε ευλαβικα και αφου εχει γινει πριν προσευχη,τα εκανες αυτα;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Ευλαβικά ναι, προσεχτικά ναι....προσευχή δεν έκανα :cool: :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Ευλαβικά ναι, προσεχτικά ναι....προσευχή δεν έκανα :cool: :Oειδες;δεν τα εκανες ολα:p σοβαρα τωρα δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου να σου κατσει καλα,εγω χαλασα στις αρχες 4 μεχρι να μαθω,αλλα τωρα τα περναω αερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsop Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Γεια σε όλους. Μέχρι χθες ήμουν χρήστης του ETEN X500 για 2 μήνες (αντίο ΕΤΕΝ). Σήμερα το βράδυ περιμένω το Ρ3600. Επειδή πρέπει τώρα να αλλάξω μνήμη (miniSD) θα χρειαστώ την εμπειρία σας. Έχει δοκιμάσει κανείς miniSD 2GB 150X και ποιας εταιρείας; Μήπως λόγω του 150Χ δεν αναγνωρίζετε σωστά; Περιμένω σχόλια για να προχωρίσω σε κάποια αγορά μνήμης. Ευχαριστώ. Παράθεση HTC TOUCH HD, HTC P3600, E-TEN Glofiish X500 Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
safemod Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Γεια σε όλους. Μέχρι χθες ήμουν χρήστης του ETEN X500 για 2 μήνες (αντίο ΕΤΕΝ). Σήμερα το βράδυ περιμένω το Ρ3600. Επειδή πρέπει τώρα να αλλάξω μνήμη (miniSD) θα χρειαστώ την εμπειρία σας. Έχει δοκιμάσει κανείς miniSD 2GB 150X και ποιας εταιρείας; Μήπως λόγω του 150Χ δεν αναγνωρίζετε σωστά; Περιμένω σχόλια για να προχωρίσω σε κάποια αγορά μνήμης. Ευχαριστώ. Εγώ αντίθετα, αφού έψαξα πολύ καιρό και έριξα ΤΟ διάβασμα (πολύ καλό φόρουμ, μπορείς να βρείς τα πάντα) αποφάσισα τελικά να περιμένω το Χ500+. Ειδικά επηρεάστηκα από αυτά τα παιδιά με τις γραμμούλες. Αλήθεια η γραμμούλα σημαίνει κάτι extra, σαν advanced member ας πούμε ε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts