Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω περασει τη νεα rom απο εχθες το πρωι.Δεν βλεπω καποια ουσιαστικη αλλαγη περαν των πρασινων.Ισως ειναι ελαχιστα πιο γρηγορο το 3600 και πιο γρηγορο κλειδωμα στους δορυφορους.

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω περασει τη νεα rom απο εχθες το πρωι.Δεν βλεπω καποια ουσιαστικη αλλαγη περαν των πρασινων.Ισως ειναι ελαχιστα πιο γρηγορο το 3600 και πιο .

Το πιο γρηγορο κλειδωμα στους δορυφορους σε σχεση με πιο πιο?

Ελπιζω να μπορω να χτυπησω την πορτα σας εδω!!:cool:

"Το δικο μου ειναι καλητερο, κανει το ενα,ειναι καλητερο και παρε αυτο και οχι το αλλο,και να ψαχνω να βρω ελλατωματα σε αλλα για να βγαλω το δικο μου ΚΑΛΗΤΕΡΟ,και αν εχεις αλλη αποψη..αλιμονο σου ολοι χρηστες εναντιον σου,ελεος αυτο γινεται τοσο καιρο,μπικα και εγω στο "ΛΑΘΟΣ" του διαξιφισμου χωρις νοημα αφου καποιος σκεπτεται ετσι δεν αλλαζει τελος!Οχι παροπιδες,οχι μονοπλευρες αποψεις,οχι "κιτρινος τυπος" αλλα πραγματικη και αντικειμενικη αξιολογιση για ολα τα PPc!Αυτη ειναι η ουσια!!Ευχαριστω!

Στο θεμα τωρα!

Τι γινεται με το gps re paidia?

Ειναι καποια ρομ που το ξεκλειδωνει και στη δικια σας την συσκευη και στο τιτανα?Μπορει καποιος να κανει ενα post με καποια screenshots της λειτουργιας να το δω?Ευχαριστω πολυ!:)

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

Δεν ξέρω εμένα πάντως είναι μακρύτερο. (ας πω και εγώ τη βλακεία μου έτσι όπως καταντήσαμε)

Ποιός είναι ο τιτάνας; Δεν ξέρω μηχάνημα τέτοιο από την HTC.

Πάντως το ROM που προσθέτει το GPS θα έλεγα είναι καλό από όσα είδα. Screenshots ψάξε μόνος σου στο google. Οι περισσότεροι λένε ότι χάνεις όμως δραματικά το μπάσο από τα MP3 σου, δεν ξέρω αν έχει φτιαχτεί κάπως αυτό.

---

NLS

ilogic.gr

βγηκε rom που ξεκλειδωνει και το τιτανα και το Ρ3600.

δεν βγηκε ομως ακομα επισημα απο την htc για αρχες Απριλη λενε.

αυτες που κυκλοφορουνε εκτος οτι χανεις τα ελληνικα χανεις και την εγγυηση.

NLS=τιτανας ειναι το htc tytn.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω πολυ φιλε μου μου αρεσει πολυ ο τιτανας γιαυτο ρωταω!:)

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

παιδια ελεος σταματηστε

εω παντως εχω βαλει την ρομ με το gps και τα ελληνικα με την βοηθεια του ausdim και το μηχανημα μου παει μια χαρα

τωρα τι να πω για διαξιφισμους

ισως επειδη δεν εχετε να σχολιασετε κατι αρνητικο μαλλον ψαχνετε για ψιλλους στα αχυρα

οσοι εχουν χ500 ας το χαιρονται, αμαν πια βαρεθηκα

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Δεν πρόσεξες στο X500 οτι οπου και να ακούμπαγες την οθόνη του στην μέση εκανε κατι σαν να πέταγες μια πέτρα σε νερό ? και οχι στο σημείο που την ακούμπαγε με το πενάκη η το δάκτηλο. Ενώ κανένα Qtek η htc δεν κάνη? Η εχει δει κανείς tft h lcd οθόνη να κάνη αυτό που κάνη το X500? Εγω είχα το X500 για 3 μέρες το μόνο σωστό πού είχε ηταν το gps.

Φυσικά και το πρόσεξα, αφού αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που ζήτησα τυπικά να μου το αλλάξουν! Ανοίξαμε και μια άλλη συσκευή και έκανε ακριβώς το ίδιο. Επέμεινα λίγο και φυσικά δέχτηκαν για την αλλαγή της συσκευής..:O

Γενικά μη προσπαθούμε να συγκρίνουνε ένα οποιοδήποτε Pocket PC με ένα διπύρινο PC με τις τρελές μνήμες και τους δίσκους στις 10.000 στροφές! Δύο Pocket PC μπορούμε να συγκρίνουμε όμως.. Το Eten λοιπόν μπροστά στο P3600 σέρνεται, παιδια... Πολύ όμως! :X

Sto plaisio mou pan pos anamenoun to 3650 i kapos etsi, diladi to 3600 me energopoiimeno to gps k 80 eyro parapano. Den ksero an alithevei, tha deiksei. Mporei na dinoun alla na xreonoun tin rom gia tous katoxous tou 3600, borei na paizei kati allo. Afto edo kserei kaneis ti einai? Sirfstar3 i prokeitai gia ena akoma lathos tou site opos k sto asus pou perimeno? http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=692

offtopic: To flame stamatise apo xthes k kapoioi ksafnika ksipnisan k zitoun na stamatisei?:ninja: Ypopto, opos episis k i teleftaia anakriveia tou AntonisPPC...

Sto plaisio mou pan pos anamenoun to 3650 i kapos etsi, diladi to 3600 me energopoiimeno to gps k 80 eyro parapano. Den ksero an alithevei, tha deiksei. Mporei na dinoun alla na xreonoun tin rom gia tous katoxous tou 3600, borei na paizei kati allo. Afto edo kserei kaneis ti einai? Sirfstar3 i prokeitai gia ena akoma lathos tou site opos k sto asus pou perimeno? http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=692

offtopic: To flame stamatise apo xthes k kapoioi ksafnika ksipnisan k zitoun na stamatisei?:ninja: Ypopto, opos episis k i teleftaia anakriveia tou AntonisPPC...

To perimena kati tetoio! O,ti 8a ebgazan dhladh neo montelo me thn nea ROM. Anyway opws kai na exei 8a mporoume na th foresoume th ROM san gnhsia pleon..

Pantws sto epishmo forum ths Qtek dhlwnei h QTek/HTC Support Team oti h ROM 8a kukloforhsei arxes Apriliou, xwris na anaferoun kati gia neo montelo..

To Sirf Star III einai to In-build chip gia GPS pou exei h syskeyh...

More details: http://en.wikipedia.org/wiki/SiRFstar_III

Φίλε μου αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Πού το άκουσες; Σε ρωτάω γιατί πολύς κόσμος στους XDA μιλάει για έλλειψη κεραίας στο Tytn. Αν δεν υπάρχει κεραία τότε καμία ROM δεν μπορεί να κάνει κάτι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Φίλε μου αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Πού το άκουσες; Σε ρωτάω γιατί πολύς κόσμος στους XDA μιλάει για έλλειψη κεραίας στο Tytn. Αν δεν υπάρχει κεραία τότε καμία ROM δεν μπορεί να κάνει κάτι...

το ακουσα σε ενα forum αλλα ακομα δεν ειναι σιγουρο για το tytn..ακουγονται πολλα.:rolleyes:

θα μαθουμε σε κανενα μηνα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η εγγυηση δεν χανεται αλλα ουτε κ τα ελληνικα.

Κ αυτο ειναι confirmed απο μενα κ το λεω κ ειμαι 100% σηγουρος.

Αλωστε για ποιο λογο να χαθει η εγγυηση??

Η εγγυηση δεν χανεται αλλα ουτε κ τα ελληνικα.

Κ αυτο ειναι confirmed απο μενα κ το λεω κ ειμαι 100% σηγουρος.

Αλωστε για ποιο λογο να χαθει η εγγυηση??

διαβασα στο forum τις qtek.

οτι χανεις τα ελληνικα αλλα οκ με προγραμμα τα ξαναβαζεις

αλλα χανεις την εγγυηση επειδη δεν ειναι η επισημη απο την htc.

μπορει να κανω και λαθος!:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε παιδια πεστε μου κατι σας παρακαλώ για να μην τρελλαθουμε ομαδικως εδω μεσα....ειδικα μετα το flame με τον γνωστο δυσπιστο που περιφερεται απο θρεντ σε θρεντ με ενα φτυαρι θαβοντας και ειρωνευοντας:

1) Ποιοι εχετε βαλει την καινουργια ρομ και εξακολουθειτε να μην εχετε σημα GPS?

2) Εισαστε ευχαριστημενοι με το μηχανακι σας? Νομιζετε οτι αξιζε τον κοπο αυτη η αναβαθμιση?

διαβασα στο forum τις qtek.

οτι χανεις τα ελληνικα αλλα οκ με προγραμμα τα ξαναβαζεις

αλλα χανεις την εγγυηση επειδη δεν ειναι η επισημη απο την htc.

μπορει να κανω και λαθος!:O

Κοιτα λαθος δεν κανεις

:)

Βασικα αμα κανεις την σησκευη σου supecid μπορεις να την επαναφέρεις.

Τα ελληνικα δεν τα βαζεις με καποιο προγραμμα αλλα αρει μονο να εχεις τα κατάλληλα certificate's περασμενα στα wm5.

Τωρα την εγγυηση θα την χάσεις εαν δεν προλαβεις να περάσεις το original cid σου η αν κακαρωση τελειως η σησκευη (πραμα δυσκολο) κ ετσι δεν μπορεις να μπεις ουτε κ με command's να την διορθωσεις.

Φιλικα

Δημητρης

Βρε παιδια πεστε μου κατι σας παρακαλώ για να μην τρελλαθουμε ομαδικως εδω μεσα....ειδικα μετα το flame με τον γνωστο δυσπιστο που περιφερεται απο θρεντ σε θρεντ με ενα φτυαρι θαβοντας και ειρωνευοντας:

1) Ποιοι εχετε βαλει την καινουργια ρομ και εξακολουθειτε να μην εχετε σημα GPS?

2) Εισαστε ευχαριστημενοι με το μηχανακι σας? Νομιζετε οτι αξιζε τον κοπο αυτη η αναβαθμιση?

κοιτα φιλε μου οσοι εχουν κανει την αναβαθμιση του htc3600 σε dodpod asian with gps ολοι εχουν σημα gps

Δεν βγαζει κανενα εικονιδιο για το gps στις ρυθμισεις αλλα το βρισκει μεσα στο destinator port /com9 NEMEA & 115200, το ιδιο και σε ολα τα προγραμματα για gps

Τωρα αυτο που παρατηρησα περιπου 2 εβδομαδες που το χρησιμοποιώ

1.- οταν ξεκιναει το destinator πρεπει να εισαι καπου σταματημενος και σε περιπου 1 λεπτό κλειδωνει και εχεις αξιοπιστο σημα gps , αν περπατας η εισαι στο αυτοκινητο εν κινησει τοτε αργει παρα πολυ να κλειδωσει , μπορει και 3 - 5 λεπτά .

2.- Απο την στιγμη που κλειδωσει δεν χανει με τιποτα το σημα του . (ημουν στο αυτοκινητο και μπηκα σπιτι και ειχε ακομα σημα !!!!!!!!)

3.- τωρα η ρομ αυτη πρεπει να ειναι κατα πολυ καλυτερη απο την ελληνικη , ειναι αρκετα έως πολυ πιο γρηγορη και παρα πολυ σταθερη (κριμα δεν μου κολησε ουτε μια φορα........:lol: :) ) ) τωρα δεν ξερω αν χανω την εγγυηση αλλα χεσ**κα , (φυσικα με τρομο καρδιας εκανα την αναβαθμιση αλλα πηγαν ολα ρολοι)

4.- Ελληνικα εβαλα με το τροπο που εδιξε ο ausdim και εχω ενα πληρες ελληνικο περιβαλον, χωρις τα ελληνικα μου εδινε 45mb ελευθερη ram με τα ελληνικα μου το κατεβασε στα 35 mb . τωρα με το spd pocket shell, wisbarad ,HandyMenu.v3.0,SPD.Diary.v.2.2 εχω ελευθερα 32,91 mb ram, οχι ασχημα θα ελεγα και παει σφαιρα .....

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Συμφωνώ μαζι σου εγω εβαλα το Destinator 6 (γνήσιο) το μηχανακη κυριολεκτικά πετάη

Κατι ασχετο ενα αρχείο με κατάλιξι .cab πως το κανω install?

Μπορείς να μας πείς πως έβαλες το γνήσιο Destinator ενώ δεν ξέρεις πως κάνουμε install ένα αρχείο με κατάληξη cab ? :rolleyes:

Μπορείς να μας πείς πως έβαλες το γνήσιο Destinator ενώ δεν ξέρεις πως κάνουμε install ένα αρχείο με κατάληξη cab ? :rolleyes:

Υπάρχει και σε console το 6.:cool:

Ναί το γνήσιο.

Όχι η τελευταία ελληνική έκδοση.

Από εξωτερικό το αγόρασε ο φίλος δηλαδή το γνήσιο γιατί αυτό που λες δεν βγήκε εδώ ποτέ ? Καλύτερα να μας απαντήσει ο ίδιος. :rolleyes: