Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kdiamant μην δισταζεις να ρωτησεις οτι θες,εδω υπαρχουν πολλα παιδια θα σου δωσουν βοηθεια

Αν δε βρώ λύσεις αυτό θα κάνω θα ρωτάω εδώ. Ευχαριστώ φίλε!

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
οσο για το σημα που λες θυμαμε τοσο μου εκανε και μενα περιπου,βεβαια καλο ειναι να βλεπει ουρανο,επισης να ενημερωνεις συχνα μεσω active το gps σου,γενικα το gps του 3600 δεν ειναι και το καλυτερο αλλα την δουλεια σου την κανεις

Afto pou les einai to Quick GPS, i efarmogi pou exei mesa i syskevi sou. Otan mpeis sto internet (mesw tou PC kata protimisi) tha kanei update logika aftomata.

Gia to lockarisma twn doryforwn bale to GPS Test.

Hard reset

Δεν κατάλαβα τη ενοείς στο 1ο ερώτημα...Δεν μου κάνει κάποιο update.Επίσης το Hard reset δεν κάνει format στα Windows παρά επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Τώρα έχει Windows Mobile 6.1 Professional. Επίσης όταν φορτώνουν τα Windows γράφει Karmba.

Guest lagoudakis
Δεν κατάλαβα τη ενοείς στο 1ο ερώτημα...Δεν μου κάνει κάποιο update.Επίσης το Hard reset δεν κάνει format στα Windows παρά επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Τώρα έχει Windows Mobile 6.1 Professional. Επίσης όταν φορτώνουν τα Windows γράφει Karmba.
απλα φοραει ρομ μαγειρεμενη το 3600 σου,δηλαδη δεν εχει την εργοστασιακη με τα 5αρια,το hard reset σβηνει τα παντα και ξαναπερναει τα windows,σου κανει update αφου κανεις συνχρονισμο και ειναι στο ιντερνετ το pc σου

Ωραία δηλαδή για να κάνω ξανά install τα Windows που έχει απο το εργοστάσιο αρκεί ένα απλό Hard reset? Δεν χρειάζομαι το CD? Επίσης διάβασα ότι το GPS στην αρχή είναι κλειδωμένο και ότι θα πρέπει να το ξεκλειδώσω και μάλιστα νομίζω επίσημα απο την HTC πλέον...Τι πρέπει να κάνω για να ξεκλειδώσω το GPS αν περάσω τα Windows πάλι? Για να μην σας κουράζω εμένα με ενδιαφέρει να έχω το PDA μόνο για GPS(Destinator 7 και iGO) και τίποτα άλλο. Επομένως τι Windows μου προτείνεται να περάσω και απο πού? Έχω το αυθεντικό CD με τα Windows 5 που δείνει μαζί. Επίσης τι χρειάζεται να περάσω σαν update αφού ξαναπεράσω τα Windows και απο πού για να έχω όσο το δυνατόν καλύτερο-γρήγορο σήμα-κλείδωμα στο GPS και ευελιξία στο να περνάω προγράμματα για πλοήγηση? Να σημειώσω ότι δεν θέλω να πληρώσω τίποτα extra για όλα τα παραπάνω, απλά σας παρακαλώ πείτε πώς θα τα κάνω και απο πού θα βρώ ότι χρειαστώ για όλες τις διαδικασίες. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για το χρόνο σας και τη διάθεσή σ ας!

Guest lagoudakis
λοιπον κανε εγγραφη στο site http://www.htc.com.gr/ στο φορουμ και θα πας εδω http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=3676 οπου λεει πως θα περασεις τα γνησια 5 το cd που εχεις δεν ειναι το λειτουργικο της συσκευης σου(μην τα μπερδευεις με το pc ειναι αλλη η φιλοσοφια)βεβαια πρεπει να εχεις εγκαταστησει το active sync στο pc σου

λοιπον κανε εγγραφη στο site http://www.htc.com.gr/ στο φορουμ και θα πας εδω http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=3676 οπου λεει πως θα περασεις τα γνησια 5 το cd που εχεις δεν ειναι το λειτουργικο της συσκευης σου(μην τα μπερδευεις με το pc ειναι αλλη η φιλοσοφια)βεβαια πρεπει να εχεις εγκαταστησει το active sync στο pc σου

Ωραία θα αρχήσω απο εκεί και μετα με βοηθάς για τη συνέχεια...Όταν αρχίσω τη διαδικασία θα ενημερώσω. Σε ευχαριστώ!

1) Αυτό που έχω να πώ είναι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο συγκεκριμένο forum. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Χωρίς να ξέρω σχεδόν τίποτα απο PPC και Windows mobile, με την βοήθειά σας, έσωσα ένα "νεκρό" 3600!

:bow::bow::bow:

2) Άκουσα την συμβουλή σας και έβαλα bepe built 0.79 , WWE, Notom. Αν και δεν έχω την εμπειρία να κρίνω ROM, η συγκεκριμένη δεν μου έχει βγάλει κάτι μέχρι τώρα.

:up::up::up:

3) Έβαλα το Resco keybord. Γιατί δεν μπορώ να γράψω Ελληνικά σε Μηνύνατα και Σημειώσεις. Και στις δύο περιπτώσεις το resco keybord εμφανίζεται Ελληνικό αλλα ότι γράμμα πατάς βγαίνει σε Αγγλικό.

4) Υπάρχει ένα προγραμματάκι που κάνει το 3600 να φαίνεται σαν σκληρός δίσκος. Βγάζει ένα κοκκινοπό εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία. Σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις το κινητό είτε με το active sync είτε σαν hard drive. Μήπως ξέρετε ποιό είναι;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

φυσικα και η rom του bepe στην προκειμενη περιπτωση η no tom δεν προκειτε να σου βγαλει το παραμικρο,ειναι αρκετα καλη και σταθερη.

αρα αν δεν σε τρωει η περιεργεια γυρω απο καινουργιες roms σε βλεπω να περνας πολυ καιρο μαζι της.

εγω την ειχα 9 μηνες.

Κοίτα η αλήθεια είναι οτι η Kambas_Diamond με έχει ενθουσιάσει απο τα screenshots που έχω δεί. Όπως επίσης και η

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=400121

που ανέφερες λίγα post πιό κάτω.

Μου άρεσε πολύ το μενού του DIAMOND.

Θα την βάλω κάποτε αλλα όχι σύντομα. Πρέπει πρώτα να συνέλθω απο το σόκ που έπαθα όταν είχα 5 ημερών τηλέφωνο νεκρό! :lol:

ΑΤΙΜΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ...!!!

• Administrators

3) Έβαλα το Resco keybord. Γιατί δεν μπορώ να γράψω Ελληνικά σε Μηνύνατα και Σημειώσεις. Και στις δύο περιπτώσεις το resco keybord εμφανίζεται Ελληνικό αλλα ότι γράμμα πατάς βγαίνει σε Αγγλικό.

Εγώ σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνω το Pocket CM Keyboard.

4) Υπάρχει ένα προγραμματάκι που κάνει το 3600 να φαίνεται σαν σκληρός δίσκος. Βγάζει ένα κοκκινοπό εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία. Σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις το κινητό είτε με το active sync είτε σαν hard drive. Μήπως ξέρετε ποιό είναι;

WM5torage

Modpic.gif

Φίλε μου σε ευχαριστώ για το πληκτρολόγιο. θα το δοκιμάσω.

Όσο για το άλλο ψάχτηκα και το βρήκα : Softick Card Export

• Administrators

Όσο για το άλλο ψάχτηκα και το βρήκα : Softick Card Export

Σε ορισμένες συσκευές έχει παρουσιάσει προβλήματα... πρόσεξε το.

Modpic.gif

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...Έχω φτιάξει κανονικά λογαριασμό με το IMEI μου στην HTC και όταν πηγαίνω στο HTC Download Center να κατεβάσω τα αρχεία μου λέει "Δεν υπάρχουν συσκευές συνδεδεμένες με το λογαριασμό σας. Παρακαλούμε προσθέστε το IMEI σας από το μενού στα δεξιά. Μετά την ολοκλήρωση της καταχώρησης, θα έχετε πρόσβαση στα αρχεία που έχετε δικαίωμα για κατέβασμα. " και όταν ποάω να βάλω το IMEI Μου δεξιά μου λέει "Το IMEI είναι ήδη συνδεδεμένο με έναν λογαριασμό". Να πώ ότι το κινητό το έχω κανονικά συνδεδεμένο στο PC. Τι φταίει? επίσης το πρόγραμμα ActiveSync δεν το δέχονται τα Windows Vista στο PC.

το ιμει σου ζηταει η το product number ?
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Κοίτα η αλήθεια είναι οτι η Kambas_Diamond με έχει ενθουσιάσει απο τα screenshots που έχω δεί. Όπως επίσης και η

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=400121

που ανέφερες λίγα post πιό κάτω.

Μου άρεσε πολύ το μενού του DIAMOND.

Θα την βάλω κάποτε αλλα όχι σύντομα. Πρέπει πρώτα να συνέλθω απο το σόκ που έπαθα όταν είχα 5 ημερών τηλέφωνο νεκρό! :lol:

ΑΤΙΜΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ...!!!

την kambas diamond την εχω βαλει και μεχρι στιγμης δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.

οσο για την αλλη που αναφερεις του akeo ακομα δεν,αλλα την εχω και αυτη στα υποψην μου:lol:

την kambas diamond την εχω βαλει και μεχρι στιγμης δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.

οσο για την αλλη που αναφερεις του akeo ακομα δεν,αλλα την εχω και αυτη στα υποψην μου:lol:

προβλημα εγω εχω σε συνδυασμο με το total commander κολαει το ppc

δεν ειναι λιγο αργη ;το συγκρινα σε ταχυτητα με το cruise και ειναι πιο αργο

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Έκανα και regiser δηλώνοντας και το S/N της συσκευής αλλά πάλι τίποτα. Όταν παώ στο HTC Download Center δεν μου δέχεται το IMEi και όταν το κάνω ξανά προσθήκη μου βγάζει το ίδιο μήνυμα: Το IMEI είναι ήδη συνδεδεμένο με έναν λογαριασμό. Τι να κάνω ?

• Administrators
Το IMEI είναι ήδη συνδεδεμένο με έναν λογαριασμό. Τι να κάνω ?

Ti syskevi tin exeis parei metaxeirismeni? Ypothetw pws nai kai o proigoumenos katoxos exei idi kanei register me tin sygkekrimeni syskevi. Prepei na tin afairesei apo to logariasmo tou.

Modpic.gif

Σοβαρά; Κανένα πρόβλημα;

Διάβασα μερικά ξένα forum και δεν την πολυγουστάρουν. Επίσης απο το Link που έδωσες για download, άν διαβάσεις πιό κάτω έχουν αρκετά προβλήματα...!

Λές να την βάλω και εγώ;

Μoιάζει αρκετά με αυτήν που φοράει το DIAMOND;

Οι φωτογραφίες ας πούμε ή οι επαφές περιστέφονται όπως στο DIAMOND;

απο εφε ειναι πολυ καλη αλλα απο ταχυτητα...

Και το όδιο το DIAMOND θα έλεγα οτι είναι πολύ αργό.

Το επεξεργάστηκα λίγο σε ένα ΠΛΑΙΣΙΟ και χμ...! Θα έλεγα οτι το άριστο αισθητικά μενού είναι άρκετά αργό.

Είναι το ίδιο αργό και στο 3600 ή ακόμα χειρότερα...;