nikos2004dj Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 εχουμε καμια καινουργια δυνατη ρομ ? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Μην περιμένεις να έχει η συσκευή την κινητικότητα του παρελθόντος. Ότι υπάρχει βρίσκεται εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_giannis Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Οκ παιδιά, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μένει τώρα να βγει η καινούρια rom και φύγαμε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Μένει τώρα να βγει η καινούρια rom και φύγαμε ! Ποια να βγει δηλαδή; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_giannis Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Εγώ επιμένω Ελληνικά, περιμένω δηλαδή τη gelly με τα win 6.1. Ελπίζω να υπάρξει δηλαδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Εγώ επιμένω Ελληνικά, περιμένω δηλαδή τη gelly με τα win 6.1. Ελπίζω να υπάρξει δηλαδη... Δύσκολο... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_giannis Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Δύσκολο... :worry: Δηλαδή τι; Το 3600 πρέπει πια να θεωρείται ξεγραμμένο; Κρίμα γιατί έχουμε ακόμα μέλλον μπροστά μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Tha exeis paratirisei fantazomai tin ptwsi stin kinitikotita tou sygkekrimenou thread (ean exeis prolabei kai tis kales tou epoxes bebaia). ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_giannis Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Τις παλιές εποχές δεν τις πρόλαβα, αλλά βλέπω… Δηλαδή με λίγα λόγια την πάτησα, αγόρασα ένα εργαλείο (μόλις πριν 3 μήνες) το οποίο έχει ήδη πεθάνει… Κρίμα και έλπιζα πως έχει ακόμα πολύ ζωή μπροστά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 μηπως ξερει κανεις σας μιας και μονο εσεις απομεινατε πως μπορω να κανω τις επαφες οταν κανω scroll την ροδελα να εχω ελληνικα και οχι αγγλικα ; Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Τις παλιές εποχές δεν τις πρόλαβα, αλλά βλέπω… Δηλαδή με λίγα λόγια την πάτησα, αγόρασα ένα εργαλείο (μόλις πριν 3 μήνες) το οποίο έχει ήδη πεθάνει… Κρίμα και έλπιζα πως έχει ακόμα πολύ ζωή μπροστά του.δεν νομιζω να την εχεις πατησει,μια χαρα ειναι το μηχανακι σου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 μηπως ξερει κανεις σας μιας και μονο εσεις απομεινατε πως μπορω να κανω τις επαφες οταν κανω scroll την ροδελα να εχω ελληνικα και οχι αγγλικα ; για διευκρινησε λιγο την ερωτηση... παντως καλυτερα βαλε το inesoft address book ή καποιο αντιστοιχο που να διαχειριζεσαι τις επαφες σου και μπορει να παραμετροποιηθει πληρως στα ελληνικα. υπαρχει καπου σχετικο thread μεσα στο myphone. Ψαξτο λιγο και αν θες βοηθεια ρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 μηπως ξερει κανεις σας μιας και μονο εσεις απομεινατε πως μπορω να κανω τις επαφες οταν κανω scroll την ροδελα να εχω ελληνικα και οχι αγγλικα ; Mia apo tis kalyteres epiloges einai to PocketCM Contacts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Εκανα μια μεγαλη μ..... πηγα να περασω πανω απο την gelly την bebe και κολλησε στο 2% μετα πηγα να βαλω την finxover και αυτη κολλησε στο 2 % και τωρα οταν παει να ανοιξει δεν κάνει τιποτα κολαει στην αρχη,ξερει κανεις τιποτα η δεν το γλιτώνω το servis pls helpppppp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyman Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Καλησπέρα σας, πρίν δύο μέρες αγόρασα ένα Orange SPV M700 (HTC P3600). Έχει ελληνικά WM6 απλώς δεν έχω καταλάβει ακόμα πια ROM συγκεκριμένα φοράει μιας και όταν ξεκινάει δείχνει το λογότυπο της Orange. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Εκανα μια μεγαλη μ..... πηγα να περασω πανω απο την gelly την bebe και κολλησε στο 2% μετα πηγα να βαλω την finxover και αυτη κολλησε στο 2 % και τωρα οταν παει να ανοιξει δεν κάνει τιποτα κολαει στην αρχη,ξερει κανεις τιποτα η δεν το γλιτώνω το servis pls helpppppp Sou doulevei twra i oxi? Exei kollisei sti bootscreen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Καλησπέρα σας, πρίν δύο μέρες αγόρασα ένα Orange SPV M700 (HTC P3600). Έχει ελληνικά WM6 απλώς δεν έχω καταλάβει ακόμα πια ROM συγκεκριμένα φοράει μιας και όταν ξεκινάει δείχνει το λογότυπο της Orange. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Gia na exeis ellinika se mi elliniki syskevi mallon foraei to ROM tou dikou mas ausdim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Sou doulevei twra i oxi? Exei kollisei sti bootscreen? οχι μωρε εχει κολλήσει στο ξεκίνημα εκει που γράφει την ονομασία της rom ,για πεταμα ειναι?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Όχι βέβαια. Για κάνε Upgrade to Hard SPL και λογικά πρέπει να ξεκολλήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Όχι βέβαια. Για κάνε Upgrade to Hard SPL και λογικά πρέπει να ξεκολλήσει. Ναι αλλα δεν το βλεπει το κινητο ο υπολογιστης πρεπει να μπει μαλλον σε κατασταση bootscreen για πες μου πως μπαινει ?Γιατι δεν τα καταφερνω πατας το κουμπι της καμερας και το soft reset εαν ναι δεν γινετε τιποτα δεν μπαινει σε bootloader.Αντε ρε φιλε να εισαι καλα για βοηθησε μπας και βρουμε καμια ασπρη μερα. Το κινητο μολις ξεκιναει κολαει στην οθονη που αναγραφει τη rom power by finxoven αλλα τα γραμματα που βγαζει στην αρχη που αναφερουν την εκδοση της radio αναφερουν και το ονομα gelly που ειναι της παλιας rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Bootloader mode: Hold side Camera and POWER buttons together and reset with stylus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Bootloader mode: Hold side Camera and POWER buttons together and reset with stylus. Φιλε μου εβαλα τα γνησια windows και λυθηκε το προβλημα ησύχασα επιτελους σ ευχαριστω πολυ .Τωρα τι λες να ξαναβαλω την Gelly h toy bebe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Ναι αλλα δεν το βλεπει το κινητο ο υπολογιστης πρεπει να μπει μαλλον σε κατασταση bootscreen για πες μου πως μπαινει ?Γιατι δεν τα καταφερνω πατας το κουμπι της καμερας και το soft reset εαν ναι δεν γινετε τιποτα δεν μπαινει σε bootloader.Αντε ρε φιλε να εισαι καλα για βοηθησε μπας και βρουμε καμια ασπρη μερα. Το κινητο μολις ξεκιναει κολαει στην οθονη που αναγραφει τη rom power by finxoven αλλα τα γραμματα που βγαζει στην αρχη που αναφερουν την εκδοση της radio αναφερουν και το ονομα gelly που ειναι της παλιας rom Για δοκίμασε να περάσεις την official rom! Εμένα 2 φορές που την έχω πατήσει και εγώ ,έτσι το έκανα και δούλεψε! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Για δοκίμασε να περάσεις την official rom! Εμένα 2 φορές που την έχω πατήσει και εγώ ,έτσι το έκανα και δούλεψε![/quote Το έκανα φιλέ μου και πετυχα ευτυχώς γιατι αγχώθηκα πως δεν πρόκειται να γίνει.Τωρα θα ξαναβάλω την Gelly και δεν το πειράζουμε μέχρι την επόμενη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 καλησπερα,παντος η rom tou bepe no tom ειναι πολυ σταθερη,και καλυτερη πιστευω. ειχα και την gelly και κατεληξα παλι στου bepe. εχει να κανει με τι θελει ο καθενας. ας πουμε του bepe το προβλημα ειναι η μνημη. παντος και η gelly μια χαρα ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts