margaritagr Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 να ρωτησω κατι??? να παρω p3600, p4350, i p330???? θελω ενα ppc με πολλες δυνατοτητες... βασικα θελω να παιρνει πολλα προγραμματακια και εφαρμογες, να μπαινει στ ιντερνετ, να χει μσν κ καλη μπαταρια... θα μ αρεσε να χει κ "τζιπιες"(!) Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 να ρωτησω κατι??? να παρω p3600, p4350, i p330???? θελω ενα ppc με πολλες δυνατοτητες... βασικα θελω να παιρνει πολλα προγραμματακια και εφαρμογες, να μπαινει στ ιντερνετ, να χει μσν κ καλη μπαταρια... θα μ αρεσε να χει κ "τζιπιες"(!) 3600 όπως είσαι και χωρίς πολλά πολλά...Μην την ψάχνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosthem Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Μηπως ξερει κανενας που θα βρω τα γνησια wm για p3600 επιδει θελω να το παω στην αντιπροσοπια για δεν δουλευει η δωνισει και θα ηθελα να το περασουνε στην εγγυηση στην σελιδα τις htc δεν μπορω να το κατευασω μαλον κατι με το imei ισως επιδι το πηρα απο γερμανια δεν μπωρο να ξερω Δηλαδη τελικα η ACE Hellas δεχεται να παρει για για service με εγγυηση συσκευες αγορασμενες απο αλλες χωρες κρατη μελη της Ε.Ε. εφοσον εχουν το λογοτυπο της HTC? Το ρωταω γιατι εχω αγορασει απο expansys και απο οτι εχω ψαξει σε αυτο το thread αλλοι γραφουν οτι το δεχονται και αλλοι οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Δηλαδη τελικα η ACE Hellas δεχεται να παρει για για service με εγγυηση συσκευες αγορασμενες απο αλλες χωρες κρατη μελη της Ε.Ε. εφοσον εχουν το λογοτυπο της HTC? Το ρωταω γιατι εχω αγορασει απο expansys και απο οτι εχω ψαξει σε αυτο το thread αλλοι γραφουν οτι το δεχονται και αλλοι οχι... και γιατι δεν περνεις αυριο πρωι ενα τηλ να ρωτησεις στην ace? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosthem Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 και γιατι δεν περνεις αυριο πρωι ενα τηλ να ρωτησεις στην ace? Γιατι το θεμα δεν ειναι αν το δεχονται και το τι θα μου πουν αυτοι που ειναι λογικο να θελουν να αποτρεψουν τον κοσμο απο το να αγοραζει απο εξω για να αυξησουν τα κερδη της δικιας τους αντιπροσωπιας αλλα τι ΠΡΕΠΕΙ να να δεχονται. Και η λογικη οτι λεει εφοσον η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη ΠΡΕΠΕΙ το δεχονται. Απο την εμπειρια μου στην αγορα επαγγελματικων φωτογραφικων μηχανων απο το εξωτερικο σας λεω οτι στην ελληνικη αντιπροσωπεια ενω ειναι ΥΠOΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ακριβως λογω του οτι οι εγγυησεις που ισχυουν σε αλλες χωρες κρατη μελη της Ε.Ε. ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ Ε.Ε. δεν τις δεχονται! Παρα μονο με φωνες και απειλες οτι θα τους πας στα δικαστηρια κανουν πισω! Για αυτο ρωταω στο φορουμ να μαθουμε τις εμπειριες των αλλων και με τι τροπο τους αντιμετωπισαν στην ACE... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 10, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Δηλαδη τελικα η ACE Hellas δεχεται να παρει για για service με εγγυηση συσκευες αγορασμενες απο αλλες χωρες κρατη μελη της Ε.Ε. εφοσον εχουν το λογοτυπο της HTC? Για HTC συσκευή αγορασμένη από Ε.Ε. η εγγύηση σε καλύπτει μόνο για προβλήματα hardware και όχι software. Εντούτοις... εάν "πειράξεις" το software, αυτομάτως χάνεις την εγγύηση και για το hardware. (Όταν λέω "πειράξεις" εννοώ να περάσεις στο PPC ROM που δεν είναι official). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Για το φίλο gesamfunai και εγώ ψηφίζω gelly. Gelly λοιπον βαζουμε :) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Καλημερα τουλαχιστων μια version που να μπορουμε να παμε το κινιτο μας στο service και να μασ κανει δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 ειμαι μεταξυ του π3600 και του touch... απ' οτι ειδα το 3600 εχει 400αρη επεξεργαστη. καποιοι ειπαν να μη το παρω(το 3600) επειδη ειναι παλιο... αλλα εχει οντως αυτο νοημα?? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 ειμαι μεταξυ του π3600 και του touch... απ' οτι ειδα το 3600 εχει 400αρη επεξεργαστη. καποιοι ειπαν να μη το παρω(το 3600) επειδη ειναι παλιο... αλλα εχει οντως αυτο νοημα??[/quote Η λογική λέει 3600.Πάει και τελείωσε...Τι παλιό?Κοίτα τα χαρακτηριστικά του και τα λέμε με τον κάθε έξυπνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 to 3300 einai arketa pio palio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CCGio Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Kai εγω αναμεσα σε αυτά ήμουν αλλα κατέληξα στο 3600! Με τη βοήθεια του lagoudaki εβαλα και τα WM6 (Gelly)! Δεν το μετάνοιωσα...το θεωρω τρομερό κινητάκι! Ρε παιδια...πως βάζω στο Spb Fullscreen Keyboard ελληνικά????????????????? Παράθεση iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 to 3300 einai arketa pio palio? Βγήκε μαζί σχεδόν με το Ρ3600, περίπου τον Οκτώβρη του 2006. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 παιζει ρολο που εχει τα 05 windows? αν δν τα αλλαξω με τα 06, θα χω προβλημα με τα vista του υπολογιστη μου,ή με κατι αλλο στη συσκευη? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 παιζει ρολο που εχει τα 05 windows? αν δν τα αλλαξω με τα 06, θα χω προβλημα με τα vista του υπολογιστη μου,ή με κατι αλλο στη συσκευη? Den allazei tipota sti syndesimotita me to PC, eite exeis ta WM5, eite ta WM6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalokostas Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει κάτι. Αν βάλω κάποια cooked rom την εγγύηση τη χάνω? Δεν θα μπορέσω να ξαναβάλω την original rom ώστε να μπορώ να το πάω στην εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 ναι την χανεις,και βεβαια μπορεις να την βαλεις,απλα το θεμα ειναι να μην εχεις καποια ζημια που δεν μπορεις να την περασεις,πχ να μην σου ανοιγει για καποιο λογο,η να σου σπασει η οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την αντιπροσωπια στην ελλαδα του τ/φ. Καταρχας εχω βαλει την τελευτεα ρομ Gelly σε wm6 και λειτουργει το τ/φ κανονικα .Επιδη εχει ξεφλουδιστει σε καποια σημεια θα το δεχτουν στην εταιρια η θα μου δημιουργισουν προβλημα??????. Σχεφτικα να παρω ενα backup και να βαλω τα wm5 και να παω ....... να αλαξουν τα καπακια ....αα... και κατι αλλο ειμαι απο επαρχια ,θελουν μερες για την αλλαγη η γινονται γρηγορα οι αλλαγες στα καπακια????? και το τελευταιο απο (ΟΜΟΝΙΑ) για να πας στην εταιρια αν μπορειται να με βοηθησεται σχετικα με τα δρομολογια ......ειναι ευκολει η προσβαση η θα παρω ταξι????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την αντιπροσωπια στην ελλαδα του τ/φ. Καταρχας εχω βαλει την τελευτεα ρομ Gelly σε wm6 και λειτουργει το τ/φ κανονικα .Επιδη εχει ξεφλουδιστει σε καποια σημεια θα το δεχτουν στην εταιρια η θα μου δημιουργισουν προβλημα??????. Σχεφτικα να παρω ενα backup και να βαλω τα wm5 και να παω ....... να αλαξουν τα καπακια ....αα... και κατι αλλο ειμαι απο επαρχια , Μη το πας με cooked ROM, θα σου το φτιάξουν και μετά θα σε ενημερώσουν ότι έχεις χάσει την εγγύηση λόγω παράνομης ROM. Βάλε την official και μετά στείλτο. θελουν μερες για την αλλαγη η γινονται γρηγορα οι αλλαγες στα καπακια????? Δεν θα σου το αργήσουν καθόλου. και το τελευταιο απο (ΟΜΟΝΙΑ) για να πας στην εταιρια αν μπορειται να με βοηθησεται σχετικα με τα δρομολογια ......ειναι ευκολει η προσβαση η θα παρω ταξι????? Τι το έχεις το GPS; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Μη το πας με cooked ROM, θα σου το φτιάξουν και μετά θα σε ενημερώσουν ότι έχεις χάσει την εγγύηση λόγω παράνομης ROM. Βάλε την official και μετά στείλτο. Δεν θα σου το αργήσουν καθόλου. Τι το έχεις το GPS; :) ευχ... για την απαντηση σου οταν λες cooked ROM τη ενοεις (Τι το έχεις το GPS) ..ειμαι απο επαρχια μεταφορικο μεσο δεν εχω για την αθηνα οποτε θα παω με συνηθη μεταφορικα μεσα .....γι'αυτο ρωταω ποιο ειναι το καλλητερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 οταν λες cooked ROM τη ενοεις Η ROM που έχεις βάλει στο Ρ3600 δεν είναι official ROM αλλά την έχει φτιάξει κάποιος χρήστης, είναι δηλαδή cooked ROM και κατά συνέπεια... παράνομη. :ninja: (Τι το έχεις το GPS) ..ειμαι απο επαρχια μεταφορικο μεσο δεν εχω για την αθηνα οποτε θα παω με συνηθη μεταφορικα μεσα .....γι'αυτο ρωταω ποιο ειναι το καλλητερο Δυστυχώς θα σε απογοητεύσω γιατί και εγώ από επαρχία είμαι! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 σε ποιο μερος θες να πας ακριβως? ομονοια? πες κ μαλλον θα ξερω να σου απαντησω Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την αντιπροσωπια στην ελλαδα του τ/φ. Καταρχας εχω βαλει την τελευτεα ρομ Gelly σε wm6 και λειτουργει το τ/φ κανονικα .Επιδη εχει ξεφλουδιστει σε καποια σημεια θα το δεχτουν στην εταιρια η θα μου δημιουργισουν προβλημα??????. Σχεφτικα να παρω ενα backup και να βαλω τα wm5 και να παω ....... να αλαξουν τα καπακια ....αα... και κατι αλλο ειμαι απο επαρχια ,θελουν μερες για την αλλαγη η γινονται γρηγορα οι αλλαγες στα καπακια????? και το τελευταιο απο (ΟΜΟΝΙΑ) για να πας στην εταιρια αν μπορειται να με βοηθησεται σχετικα με τα δρομολογια ......ειναι ευκολει η προσβαση η θα παρω ταξι?????παρε ταξι φιλε μου για να μην μπλεξεις και κατεβαινεις στην πλατεια αγ παρασκευης ειναι ενα στενο πριν η ace,στην γωνια εχει και μια τραπεζα,λαικη αν δεν κανω λαθος;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Πάρε ΜΕΤΡΌ και βγες Εθνική Άμυνα και από εκεί το Λεωφορείο Α5 και κατέβα Πλ. Αγ. Παρασκευής. Θα πας σίγουρα πιο γρήγορα και πολύ οικονομικότερα αφου για να πας πρωινιάτικα από Ομόνοια πάνω εκεί με ταξί θα χρειαστείς πολλά χρήματα! Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 ευχ..... για της απαντησης σας ...το μετρο νομιζω θα με βολεψη καλητερα ...ευχ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts