Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μακαρι να γινει πραγματικοτητα η ιδεα του φιλου christou να δουμε την απαντηση της μαμας htc.
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

le SPV M700 possède bien un GPS intégré... Il n'a pas été activé par le fabricant.

Courant premier trimestre 2007, le fabricant mettra à disposition une mise à jour logicielle qui ré-activera le GPS intégré.

En attendant, il est nécessaire d'utiliser une antenne GPS externe.

Δηλαδή το P3600 έχει σίγουρα GPS ενσωματωμένο, αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο από τον κατσκευαστή.

Με αναβάθμιση λειτουργικού θα είναι διαθέσιμο και προς το παρόν μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο με εξωτερικό GPS.

http://mobile.orange.fr/0/visiteur/PV?file=chaines/sedeplacer/navigation_gps/pe_presentation.shtml

Δηλαδή το P3600 έχει σίγουρα GPS ενσωματωμένο, αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο από τον κατσκευαστή.

Με αναβάθμιση λειτουργικού θα είναι διαθέσιμο και προς το παρόν μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο με εξωτερικό GPS.

http://mobile.orange.fr/0/visiteur/PV?file=chaines/sedeplacer/navigation_gps/pe_presentation.shtml

Ολα τα στοιχεια που μαζευουμε αυτο δειχνουν.

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

και ποιός "ποντάρει" τελικά ότι είναι και αλήθεια; (ή ακόμα και αν είναι, ότι τελικά ΘΑ το κάνουν)

και στο iPAQ 5450 κάποτε βλέπαμε SIM slot αλλά ποτέ δεν έγινε τελικά κινητό...

και στο SX45 βλέπαμε GPRS αλλά τα πρώτα μοντέλα ποτέ δεν έγιναν

η ιστορία διδάσκει

---

NLS

ilogic.gr

τελικα μαλλον δεν θα εχει gps ειναι περιεργο να εχει και να το εχουν απενεργοποιημενο !!!! μαλλον θα εννοει οτι συνεργαζεται με gps εξωτερικα ....

δεν εχει gps δεν εχει ραδιο τελικα τι εχει ???? συγκριτικα με το Χ500 ??? εκτος και αν η καμερα του ειναι καταπληκτικη που και παλι δεν νομιζω .....

τωρα απο φημες αλλο τι ,,, μπορω να διαδωσω οτι ειναι συμβατο με ψηφιακη τηλεοραση, αλλα απενεργοποιημενη προς το παρον

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Η κάμερα του είναι νομίζω η ίδια που έχει και το s200(δε είμαι σίγουρος όμως)

οπότε μου φαίνεται πως θα είναι σε μέτρια επίπεδα και σίγουρα κατώτερη απο του χ-500.Επίσης εγώ απ'ότι γνωρίζω δε θα έχει gps, απλά αυτό που λέει "supports standalone gps" σημαίνει ότι υποστηρίζει gps.....μάλλον εξωτερικό εννοεί....μας μπέρδεψαν πάλι:mad:

Eli Eloim Lama Astagna Savaoth

Η κάμερα του είναι νομίζω η ίδια που έχει και το s200(δε είμαι σίγουρος όμως)

οπότε μου φαίνεται πως θα είναι σε μέτρια επίπεδα και σίγουρα κατώτερη απο του χ-500.Επίσης εγώ απ'ότι γνωρίζω δε θα έχει gps, απλά αυτό που λέει "supports standalone gps" σημαίνει ότι υποστηρίζει gps.....μάλλον εξωτερικό εννοεί....μας μπέρδεψαν πάλι:mad:

Παρακατω ειναι το ενδιαφερον στην υποσημειωση με το αστερακι

Συντομα διαθεσιμο.

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

Στραβομάρα:lol:

Δεν το είδα.

Θα το παρεις;

παιδιά αυτό με το "stand-alone GPS" δεν λέει τίποτα

το ίδιο λέει και για το P3300 που ΕΧΕΙ GPS

φυσικά το να μην έχει radio κάτι μας μαρτυρά (γιατί το ίδιο chipset χρειάζεται, οπότε μάλλον δεν το έχει)

πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί συγκρίνετε με το X500, το X500 δεν είναι 3G

μήλα και αχλάδια

---

NLS

ilogic.gr

Μήπως τα συγκρίνουν επειδή τυχαίνει να είναι και τα 2 ppc-phones με wm5? Αλλάζει κάτι αν έχει ή δεν έχει έναν επιπλέον χαρακτηριστικό και μάλιστα χαρακτηριστικό τηλεφώνου; Δε νομίζω.

3g ?? ποσοι απο εσας κανετε χρηση το 3g ?? συνεχως βιντεοκλησεις κανετε ???

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Παιδιά για εσάς που ενδιαφέρεστε στο HANDIT έχουν 4 διαθέσιμα κομμάτια,τι rom είναι δεν ξέρω παίζει να είναι γερμανική.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά για εσάς που ενδιαφέρεστε στο HANDIT έχουν 4 διαθέσιμα κομμάτια,τι rom είναι δεν ξέρω παίζει να είναι γερμανική.

Ειναι Γερμανικη.

Θα το παρεις;

Τα περισσότερα που κυκλοφορούν τα έχω στα χέρια μου απο πριν οπότε δε νομίζω να αγοράσω αυτό...Το μόνο που ίσως να αγόραζα είναι το χ-500.

Eli Eloim Lama Astagna Savaoth

δείτε ένα βιντεάκι.

και ενα review (μεταφραστε με babelfish)

http://www.mobinaute.com/mobinaute/article.php?id=20061113194219

εχει hardware gps?

ενεργοποιειται με καποιο update?

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

τα 549 ευρω που το χει το handit.de δεν ειναι καλη τιμη?(δεδομενου οτι τελικα εχει και gps)

Καλη τιμη ειναι αλλα μαλλον με γερμανικο μενου

εχει hardware gps?

ενεργοποιειται με καποιο update?

Φημολογειται οτι το GPS υπαρχει αλλα ειναι απενεργοποιημενο.

Αν υπαρχει το hardware ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ μπορει να ενεργοποιηθει με Updates...

λογικα γινεται. πραγματικα ομορφο ppc και αν εχει οντως και το gps θα κανει παταγο.
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...