cmavr8 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Ναι δυστυχώς, ακόμα και σε κάποιες 6άρες έχει προβλήματα. Ιδιαίτερα να στείλεις από το τηλέφωνο, εκεί γονατίζει, στην καλύτερη 5Kb/s. Όσο για τη χρήση bt A2DP ακουστικών για ακρόαση μουσικής χωρίς διακοπές, μάλλον είμαστε μακριά ακόμα. :( http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1950371&postcount=127 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Προσπάθησα να στείλω ένα αρχείο 980Κ, 14 λεπτά, ακόμα sending... τα παρατάω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Μάλιστα...Δηλαδή δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 το ιδιο προβλημα εχei o cmavr8 και εγω.. με resco explorer φτανει μεχρι 6kb/s Το ίδιο πρόβλημα είχα κ εγώ κ με την gelly και με άλλες rom! Τώρα κ μερικές μέρες που έχω βάλει την Mary 3.7 WM6.1 στέλνει με ταχύτητες απο 15-20kb/s! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Εγώ και με την εγοστασιακή και με του Bepe το ΒΤ κυμαίνεται στις ταχύτητες που λέει ο manos_23. Δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις που στέλνει με πιο χαμηλές αλλά αυτό εξαρτάται και απο τη συσκευή με την οποία συνδέεσαι. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sh4d0w Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1950371&postcount=127 Ευχαριστώ. Αν και από όσο καταλαβαίνω αναφέρεται στο patch του ausdim για το bt στην 6.1, θα το ψάξω, αν και "φοράω" gelly. Το HTweakC το είχα δοκιμάσει μόνο του και δεν έκανε δουλειά, με διάφορες ρυθμίσεις. Από όσο είδα το κοιτάει και ο ausdim για την 6.1 (αγγλική) που έβγαλε, οπότε ΙΣΩΣ να βρεθεί λύση. Ευχαριστώ ξανά. :) Παράθεση https://irenegr.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Ποιά είναι η λύση παιδιά τελικά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djzak Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 για μενα μια ειναι η λυση : the best ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=368569 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Παιδιά με την FInixNOver 3.0.2, δοκίμασα τώρα να στείλω ένα αρχείο στο 6300. Ο Resco File Explorer λέει 14.9kb/s σταθερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Το ίδιο πρόβλημα είχα κ εγώ κ με την gelly και με άλλες rom! Τώρα κ μερικές μέρες που έχω βάλει την Mary 3.7 WM6.1 στέλνει με ταχύτητες απο 15-20kb/s! Εγώ έχω την 3,7,1 lite και το send ειναι το γνωστό απαίσιο! Τί γίνεται ρε γμτ? θα ρωτήσω στους xda-dev. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 για μενα μια ειναι η λυση : the best ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=368569 Ναι? Έτοιμος ήμουν να τη βάλω αλλά δεν είναι 6.1.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Ναι? Έτοιμος ήμουν να τη βάλω αλλά δεν είναι 6.1.. Οι 6.1 γενικότερα ακόμα δεν αποτελούν την καλύτερη επιλογή (από άποψη σταθερότητας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Εγώ έχω την 3,7,1 lite και το send ειναι το γνωστό απαίσιο! Τί γίνεται ρε γμτ? θα ρωτήσω στους xda-dev. Για εγκατέστησε αυτό και μετά δοκίμασε! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Για εγκατέστησε αυτό και μετά δοκίμασε! Είναι το φιξ της σελίδας 8 του άλλου thread ε? Δυστυχώς το έχω βάλει... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369917&page=8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CCGio Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Ρε παιδια απο που βάζω μεγαλύτερο Radio? Εχω το 1.38! Ti διαφορα έχει το ενα Radio απο το αλλο? Αν το αλλαξω, πρεπει να έχω την 1.38 για να μετραει η εγγύηση? Παράθεση iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Πόση την έχεις τώρα? χαχαχα λολ. Λοιπόν, radio υπάρχουν διάχυτες στο internet, μάλλον στο xda-developers, αλλά σίγουρα σε αυτό το thread. Μπορείς να το ψάξεις με το search? Συνήθως δίνουν links rapidshare. Αν χρειαστεί να το πας στην htc εντός εγγύησης, σίγουρα πρέπει να βάλεις την τελευταία ROM. Τώρα την τελευταία radio δεν την έχω δει επίσημα στο σάιτ.. αλλά φαντάζομαι πρέπει να έχει όλα τα αρχικά.. Ας πει κάποιος που ξέρει σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 καλησπερα.εχω την gelly και radio 1.38.θα ηθελα να ρωτησω αν αλλαξω radio(θελω να βαλω 1.46) θα σβησουν ολα τα δεδομενα της συσκευης η θα μεινει οπως ειναι τωρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Θα μείνει όπως είναι. Καλού κακού όμως κάνε ένα backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποια λυση στο να κανω backup τα προγραμματα που εχω στη storage ωστε οταν βαλω αλλη ρομ να ξαναβαλω τα προγραμματα χρησιμοποιωντας το backup? Ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Αλλαγή ρομ σημαίνει στήσιμο ξανά το μηχανάκι από την αρχή. Υπάρχει το Sprite Backup το οποίο λέει ότι επιτρέπει restore μετά από αλλαγή ρομ αλλά δεν το έχω δοκιμάσει κ δεν έχω ακούσει και κανέναν να τοπροτείνει ως λύση. :) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποια λυση στο να κανω backup τα προγραμματα που εχω στη storage ωστε οταν βαλω αλλη ρομ να ξαναβαλω τα προγραμματα χρησιμοποιωντας το backup? Ευχαριστω.... Εγώ αυτό που έχω κάνει για τα προγράμματα που έχω στην κάρτα μνήμης και θέλω να τα έχω πάντα είναι το εξής: έχω δημιουργήσει 1 φάκελο με συντομεύσεις, και έχω απ'όλα μια συντόμευση μέσα, και όποτε θέλω τις κάνω ένα copy+paste στον φάκελο τον windows! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Να κάνω και μια ερώτηση σε όσους γνωρίζουν! Αν κάνω την συσκευή μου superCID, μπορώ να την ξαναεπαναφέρω στην τωρινή της κατάσταση? Θέλω να πώ,θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση? Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Αλλαγή ρομ σημαίνει στήσιμο ξανά το μηχανάκι από την αρχή. Υπάρχει το Sprite Backup το οποίο λέει ότι επιτρέπει restore μετά από αλλαγή ρομ αλλά δεν το έχω δοκιμάσει κ δεν έχω ακούσει και κανέναν να τοπροτείνει ως λύση. :) Εγώ γιατί ακούω αρκετούς να ΦΩΝΑΖΟΥΝ να μην το κάνουμε αυτό? Δηλαδή restore backup μετά από αλλαγή rom. Μονο PIM μπορείς να κάνεις restore. Αν κάνεις αρχεία μάλλον γίνεται χαμός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Γιατί αλλάζουν τα αρχεία συστήματος, και τα στοιχεία της ρομ οπότε δεν θα δουλεύει σωστά το backup, λογικά. Κάπου είχα πετύχει απάντηση σε αυτό, για ποιόν ακριβώς λόγο δλδ, δεν πρέπει να γίνεται restore αν το πετύχω θα δώσω λινκ. Αυτό που λέει ο Manos_23 είναι άλλο, μιλάει για συντομεύσεις. Για να δουλέψει όμως μια συνόμευση θα πρέπει να είναι εγκατεστημένο το αντίστοιχο πρόγραμμα! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Γιατί αλλάζουν τα αρχεία συστήματος, και τα στοιχεία της ρομ οπότε δεν θα δουλεύει σωστά το backup, λογικά. Κάπου είχα πετύχει απάντηση σε αυτό, για ποιόν ακριβώς λόγο δλδ, δεν πρέπει να γίνεται restore αν το πετύχω θα δώσω λινκ. Αυτό που λέει ο Manos_23 είναι άλλο, μιλάει για συντομεύσεις. Για να δουλέψει όμως μια συνόμευση θα πρέπει να είναι εγκατεστημένο το αντίστοιχο πρόγραμμα! Αυτό ακριβώς λέω,για συντομεύσεις προγραμμάτων που είναι εγκατεστημένα στην κάρτα! Και ο φίλος tsifsta, αυτό ρώτησε! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts