super_sayian Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 paides aurio telika paragelnw to 3600 efoson to 3300 den yparxei pouthena se katastima vodafone,einai teleiws anorganwtoi alla elege o enas k alla o allos genika montela tis htc ektos autwn twn 2 exei parei kanenas apo katastima vodafone?giati ektimaw oti mono auta poulagan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 paides aurio telika paragelnw to 3600 efoson to 3300 den yparxei pouthena se katastima vodafone,einai teleiws anorganwtoi alla elege o enas k alla o allos genika montela tis htc ektos autwn twn 2 exei parei kanenas apo katastima vodafone?giati ektimaw oti mono auta poulagan καλησπερα.εγω παντος σε καταστηματα vodafon μονο το 3300 εχω βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 gia pote les?pira toulaxiston 30 katastimata simera k einai se elleipsi de tha to xanaferoun mou eipan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Αν είναι να πάρεις κάποιο από τα δύο τότε κατά την άποψη μου πάρε το 3600. Πραγματικά τα χαρακτηριστικά του δεν είναι απαρχαίομένα όπως λέγουν αρκετοί αλλά κάθε άλλο. Ο μοναδικός λόγος που το μοντέλο δεν θεωρείται σύγχρονο είναι η απόφαση της HTC να μην του δώσει αυθεντικά wm6. Κατά τα άλλα το μοναδικό που έχει λιγότερο από τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν άμεσα είναι λιγότερη κύρια μνήμα RAM και ROM. Επειδή την συσκευή την έχω δουλέψει αρκετά είμαι πολύ βέβαιος πως δεν θα απογοητεύσει κάποιον έυκολα Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 ακριβως!!!!και εγω εμεινα απολυτα ευχαριστημενος για το διαστημα που το ειχα,συν οτι οι ρομ με τα 6αρια που κυκλοφορουν ειναι πολυ καλες αν θελει καποιος να τα περασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sh4d0w Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Τελικά έκανα το μεγάλο βήμα και πέρασα wm6. Η διαδικασία ήταν τόσο απλή που μου φάνηκαν αστείοι οι προβληματισμοί που είχα πριν. (Ευχαριστώ ξανά τον athanaso77 για τις κατατοπιστικές του απαντήσεις). Πέρασα την Gelly, αν και γενικά προτιμώ αγγλικά στα λειτουργικά, γιατί είναι "δική" μας προσπάθεια. Γενικά είμαι ενθουσιασμένη από την απόδοσή της. Ταχύτατη, με περισσότερη ελεύθερη μνήμη από όση είχα στα 5άρια και χώρο για ότι θέλω εγώ να προσθέσω. Ότι έχω δοκιμάσει ως τώρα δουλεύει χωρίς πρόβλημα, από απλή τηλεφωνική χρήση, μέχρι δικτύωση με υπολογιστές, gps... όλα. Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι κάποια ...ορθογραφικά στις μεταφράσεις, όχι θέμα ουσίας, αλλά εμφάνισης. ;) Σε γενικές γραμμές νιώθω σα να έχω ένα καινούριο "παιχνιδάκι". Για όποιον θέλει μια ελληνική έκδοση των wm6 και είναι διατεθιμένος να κάνει το βήμα, θα βρεθεί με μια ΠΟΛΥ καλή δουλειά και ένα "λειτουργικό" ...λειτουργικό. :happy: Πολύ καλή δουλειά από τον ausdim. :D Παράθεση https://irenegr.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CCGio Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Να ρωτήσω... Μπορω να πάρω τηλεφωνο την ACE και να τους πω τον αριθμό IMEI μου και να μου πουν πόση εγγύηση απομένει ακόμα? Παράθεση iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Να ρωτήσω... Μπορω να πάρω τηλεφωνο την ACE και να τους πω τον αριθμό IMEI μου και να μου πουν πόση εγγύηση απομένει ακόμα? Μα δεν εξαρτάται από το IMEI η εγγύηση... αλλά από την ημερομηνία που λέει η απόδειξη αγοράς. Δεν έχεις απόδειξη... δεν έχεις εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 molis parelava to 3600 kamia prwti sumvouli gia na min pernaw k xanapernaw?xreiazomai update?gia tous ellinikous xaraktires sta sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CCGio Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Μα δεν εξαρτάται από το IMEI η εγγύηση... αλλά από την ημερομηνία που λέει η απόδειξη αγοράς. Δεν έχεις απόδειξη... δεν έχεις εγγύηση. Νομιζα πως με το ΙΜΕΙ μπορουν να βρουν ποτε αγοράστηκε το κινητο και να μου πουν αν εχω και πόσο εγγύηση! Αν δηλαδή χαθεί για κάποιο λόγο η απόδειξη (ανθρωποι είμαστε), δεν υπάρχει μια δικλείδα ασφαλείας που θα μας εξασφαλίζει την εγγύηση? Παράθεση iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Αν είναι να πάρεις κάποιο από τα δύο τότε κατά την άποψη μου πάρε το 3600. Πραγματικά τα χαρακτηριστικά του δεν είναι απαρχαίομένα όπως λέγουν αρκετοί αλλά κάθε άλλο. Ο μοναδικός λόγος που το μοντέλο δεν θεωρείται σύγχρονο είναι η απόφαση της HTC να μην του δώσει αυθεντικά wm6. Κατά τα άλλα το μοναδικό που έχει λιγότερο από τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν άμεσα είναι λιγότερη κύρια μνήμα RAM και ROM. Επειδή την συσκευή την έχω δουλέψει αρκετά είμαι πολύ βέβαιος πως δεν θα απογοητεύσει κάποιον έυκολα +10000 !! Ακριβως. Οι WM6 ROMS που κυκλοφορουν ειναι πολυ καλυτερες απο την επισημη.... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Νομιζα πως με το ΙΜΕΙ μπορουν να βρουν ποτε αγοράστηκε το κινητο και να μου πουν αν εχω και πόσο εγγύηση! Αν δηλαδή χαθεί για κάποιο λόγο η απόδειξη (ανθρωποι είμαστε), δεν υπάρχει μια δικλείδα ασφαλείας που θα μας εξασφαλίζει την εγγύηση? Το καταστημα που το αγορασες μπορει να βρει,αν δωσεις το ΙΜΕΙ,τις αποδειξεις πολυ ευκολα.Αυτο ειναι 100% σιγουρο,ειδικα για καταστηματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ οπου το εχω κανει εγω Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 γεια σας παιδια,πηρα κι εγω το 3300 για να μπω στον χωρο τον pda!θα ηθελα την βοηθεια σας (μεχρι να διαβασω ολες τις σελιδες) στο να μου πειτε απο που μπορω να κατεβασω το destinator μαζι με χαρτες κλπ.σας ευχαριστω για την οποια βοηθεια! ουπς!!!λαθος μερος sorry παιδες! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 molis parelava to 3600 kamia prwti sumvouli gia na min pernaw k xanapernaw?xreiazomai update?gia tous ellinikous xaraktires sta sms?αν το πηρες καινουργιο κατα 99,99% εχεις την την τελευταια εκδοση,δεν καταλαβα,δεν ειναι ελληνικο;η ρωτας πως να στελνεις sms 160 χαρακτηρων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 nai i erwtisi itan prin anoixw to til an k san epilogi gia na stelnei 160 char ws ena sms prepei na grafeis mono kefalaia an grafeis agglika ti paizei? epeidi psaxnomai me to gps ti kanw vazw to cd to diko tou i katevazw kati apo allou? paides egatestisa to navigation cd,ola kala afou einai o tom tom ok ousiastika borw na katevasw ena xarti polews tsaba paei na anoixei τη σελιδα ο explorer και μου βγαζει error 0x80072f78 ti blakeia kanw?kai ti borw na kanw gia auto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 προφανως εχει προβλημα το site αυτη την στιγμη αν τα κανεις ολα σωστα,εχει ξαναγινει αυτο,δοκιμασε καποια αλλη στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_sgr Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Παιδες με το bluetooth τι γινεται; Εχω την εντυπωση οτι ''σερνεται'' οταν πας να στειλεις δεδομενα. Φοραω την Gelly rom μηπως παιζει κανα προγραμματακι για να το ''δωσει λιγα γκαζια;'':confused: Παράθεση Samsung Galaxy s2 και ξερό ψωμί! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 lythike to provlima me ton IE gia wi fi ektos apo to na vrw anoixto diktuo prepei na valw kamia rythmisi?i me to pou to vrei sydeeete? episis sto tom tom exw xarti tis athinas pou dikaioumoun na katevasw pou tha vrw olis tis elladas?giati eida oti ta poulane sta 150 eurw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 φιλε μου ο χαρτης του τομ τομ για την ελλαδα ειναι τραγικος,οποτε η επιλογες ειναι το destinator και το i-go Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 opote tha prepei na vrw olo to programma,pou paizei na to vroume? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 opote tha prepei na vrw olo to programma,pou paizei na to vroume? Rikse mia matia sto ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sh4d0w Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Καλημέρα Χρησιμοποιώ τη Gelly και αντιμετωπίζω το πρόβλημα του ήχου που κάνει συνέχεια διακοπές στο bluetooth. Δοκίμασα (μιας και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) την radio 1.50.08.11 και την 1.46.00.11 χωρίς να δω διαφορά. Επίσης δοκίμασα και το A2DPfix καθώς και manual editing της registry στις διάφορες τιμές και κλειδιά που πρότειναν όσοι έλυσαν το ίδιο πρόβλημα στις δικές τους συσκευές. Γενικά από όσα διάβασα κατάλαβα ότι τα πράγματα στα wm6 θα έπρεπε να είναι καλύτερα σε αυτό το θέμα και όπως αναφέρεται είναι στις original rom. Προφανώς το πρόβλημα εξακολουθεί στις cooked. :( Να σημειώσω ότι με τα wm5 και την 1.38.00.11 που είχε όταν το πήρα, με την εφαρμογή Α2DPfix το πρόβλημα λύθηκε αμέσως. Το bluetooth που χρησιμοποιώ είναι το HTC BH S100 Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε ιδέα ή λύση. Παράθεση https://irenegr.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Rikse mia matia sto ipmart-forum.com exw graftei k ekei alla mou vgazei olo malakies arxeia de bgazw akri yparxei kapoio topic sugekrimeno pou yparxei ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 ακριβως!!!!και εγω εμεινα απολυτα ευχαριστημενος για το διαστημα που το ειχα,συν οτι οι ρομ με τα 6αρια που κυκλοφορουν ειναι πολυ καλες αν θελει καποιος να τα περασει το εδωσες το 3600?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 exw graftei k ekei alla mou vgazei olo malakies arxeia de bgazw akri yparxei kapoio topic sugekrimeno pou yparxei ? http://www.ipmart-forum.com/forumdisplay.php?f=624 εδω θα βρεις οτι θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts