Jump to content

nik_sgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

nik_sgr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μην κουραζεσαι, η Gelly εχει πανω δεξια(ενα βελακι διπλα στην μπαταρια) διαφορα short cut και μεσα του εχει την επιλογη Ελευθερωση μνημης :) Ειναι το προτελευταίο, ενα φακελακι.
  2. Παιδες με το bluetooth τι γινεται; Εχω την εντυπωση οτι ''σερνεται'' οταν πας να στειλεις δεδομενα. Φοραω την Gelly rom μηπως παιζει κανα προγραμματακι για να το ''δωσει λιγα γκαζια;'':confused:
  3. Πριν απο λιγο εβαλα την vito voice dialer λεω το ονομα ''ταδε'' και παιρνει μονο του τον ''ταδε'' που ειναι μεσα στις επαφες. Καταπληκτικο προγραμμα για το HTC μου. Και τον σκυλο σου να βαλεις να γαβγισει με το ονομα της επαφης, αυτο θα παρει τηλεφωνο, ισως το καλυτερο προγραμμα που εχω δοκιμασει. Aπλα θα βαλεις ενα απο τα πλαϊνά κουμπια να ενεργοποιει την εφαρμογη. Τωρα για φωνητικη πληκτρολογηση δεν το δοκιμασα ακομη αλλα ισως το αλλο προγραμμα που προτεινα πιο πανω, να το κανει.
  4. H intego 2 ειχε, αλλα σκεφτομαι να περασω το εξης προγραμμα μιας και πλεον δεν την εχω πανω στο μηχανακι. VITO Voice2Go for Pocket PC voice dialing http://www.handster.com/programs.php?id=143&for=Pocket+PC%20voice%20dialing
  5. Παντως Spv m700 (το αγγλικο HTC p3600) δεν το αναλαμβαναν... Ειναι σαν π.χ να κατεβαζεις ΒΜW απο Γερμανια και να σου λεει η bmw Ελλαδος οτι δεν σου κανει service γιατι το κατεβασες απο Γερμανια, (πραγμα που δεν γινεται, λεμε τωρα) παντως οθονη που χρειαστηκαμε, η htc Hellas μας ''εριξε πορτα'' γιατι ηταν ''ξενο''.
  6. Mε την Gelly σου δουλευει το GPS? Το ρωταω γιατι την καραγουσταρω αν ειναι να την βαλω γιατι φoραω ιντεγκο 3 και με εκνευριζει που δεν εχει φωνητικη πληκτρολογηση(δεν θυμαμαι εχει η gelly?)
  7. Ausdim bravo αλλα εχω προβλημα. Εβαλα την Gelly_01 rom ολα καλα αλλα δεν δουλευει το gps σε οποια ρυθμιση κι αν δοκιμασα με το destinator 6.1. Υπαρχει το εικονιδιο στις ρυθμισεις ( gps external) αλλα δεν φαινεται να συνεργαζεται με το destinator ουτε με το gps speed sentry. Παιδια Παρακαλω λιγη βοηθεια....:wacko:
  8. Αυτο ακριβως φιλε μου δεν υπαρχει το εικονιδιο στις ρυθμισεις... Ζηταω τα φωτα σου γιατι το destinator μου δεν δουλευει...
×
×
  • Create New...