Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ερώτηση προς όσους χρησιμοποιούν WM6 στο Trinity:

Έχει καταφέρει κανείς να γράψει ελληνικά με hardware εξωτερικό πληκτρολόγιο με κάποιο συνδυασμό υλικού/software;

Εγώ παιδεύτηκα πάρα πολύ να το κάνω στα WM5, απέτυχα και αν βάλω 6 στο εκπληκτικό κατά τα άλλα μηχανάκι μου, θα τα βάλω γι αυτό το λόγο

Θα ήθελα την βοήθεια του ausdim ή όσων γνωρίζουν!

Στην νέα rom (gelly_01), στο album πώς μπορώ να το κάνω να βλέπει τις φώτο απο την κάρτα μνήμης?

Υ.Γ.:Αυτή η rom είναι πάρα πάρα πολύ καλή!

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

Παιδιά για να περάσω την καινούρια rom του Audsim κατεβάζω το Gelly 01.exe το τρέχω και τέλος?Ή χρειάζεται και τίποτα άλλο?

ρε παιδιά πήγα να περάσω την τελευταία του ausdim και στα μισά μου έμεινα στα χέρια. πώς μπαίνω στο μενού αναβάθμισης; ποιος είναι ο συνδυασμός;

ευχαριστω.

Ηλίας

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

ok βρήκα τον συνδυασμό, το επανέφερα στην 5, αλλά πάω να ξανακάνω αναβάθμιση και στο 1% κολλάει και λέει the image is corrupted. Γιατί;

Ηλίας

την τρεχεις με τρελα:pαπλα η μπαταρια πανω απο 60% και αν σου βγαλει error οπως εισαι την ξανατρεχεις,καλη επιτυχια:)

Thank you παιχταρά μου!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Καλώς τον!!!! Έλα να γίνουμε πολλοί!! Κάνε Soft reset ή βγάλε και ξαναβάλε την κάρτα και θα τα δει!

Και μια ερωτησούλα bonus: WM5 i WM6 δουλεύεις??

Κι εγώ το έπαθα κανα δυο φορές.. Την τρίτη φορά όμως η καρτούλα έγινε unreadable! Από κινητο και υπολογιστες...

Κανείς δεν τη διαβάζει. Ακόμα δε βρήκα χρόνο να ασχοληθώ (μάλλον είμαι 2 βδομάδες έτσι). Το έχει πάθει κανείς?

wm5

ελα και μας τρομαξες!!!γιατι στο εκανε αυτο?

Εμένα να δείς μου κόπηκαν τα πόδια. περίπου το 50% μου έβγαλε λάθος επικοινωνία με την συσκευή. έκανα τα βήματα που λέει ο wizard για να το επαναφέρει, αλλά τίποτα.

Τελικά, έβαλα την 5 επίσημη από qtek και μετά την 6. Οποιαδήποτε άλλη δεν έπαιζε. Είχα και τον φόβο μην τελειώσει η μπαταρία.

Τέλος καλό όλα καλά.

Ηλίας

Guest lagoudakis
αστα να πανε!!!η @@@@@@@ μπορει να γινει ανα πασα στιγμη με τις ρομ,ειναι το ρισκο που λεμε,αλλα μας τρωει ο διαβολος:pεγω το εχω παρει αποφαση οτι καποια στιγμη θα τα τιναξω ολα στον αερα:p

Για όσους ψάχνουν κάποια υλοποίηση του TouchFLO στο Trinity:

h**p://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=343583&highlight=FtouchFLO+Cube+Ctrl

Η καλύτερη προσπάθεια μέχρι τώρα, νομίζω (πιο βαθιά στο post υπάρχει και ένα cab με συγκεντρωμένα όλα τα αρχεία-ψάξτε λίγο)

apo apps kai games ti 8a mou proteinate?

sto ipmart exei pesi psilonekra...kanena allo magazaki?:ninja:

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

• Administrators
Θα ηθελα να ρωτησω εαν ο δεκτης gps που εχει το p3600 Qualcomm ειναι χειροτερος απο τον sirf star iii

Το Sirf Star III είναι το καλύτερο GPS chipset γενικότερα.

Modpic.gif

Όντως, αλλά με τη Radio ROM 1.46 το GPS του Trinity μεταμορφώνεται δραστικά προς το καλύτερο, τουλάχιστον στο "λοκάρισμα" των δορυφόρων.

Ρε παιδιά έβαλα την καινουρια Rom του Audsim.Ποιό πρόγραμμα καιρού έχει?Πως μπορώ να βάλω την Ηγουμενίτσα?

Ρε παιδιά έβαλα την καινουρια Rom του Audsim.Ποιό πρόγραμμα καιρού έχει?Πως μπορώ να βάλω την Ηγουμενίτσα?

Οκ.Την βρήκα την άκρη τελικά

Πείτε μου ένα πρόγραμμα για να δημιουργώ προφίλ και ένα για ξυπνητήτι